Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΚΟΡΑΝΙ - ΙΣΛΑΜ



Φτάσαμε το 553 μ.Χ. να έχει αφαιρεθεί η μετενσάρκωση από τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού. Το 553 μ.Χ. στην 5η Οικουμενική Σύνοδο που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, με τον Μαυρόψυχο Ιουστινιανό, άξιο τέκνο του Μαυροψύχη, μπήκε η ταφόπλακα στην διδασκαλία του Ιησού Χριστού.

Με την κατανόηση της ύπαρξης της μετενσάρκωσης, αυτόματα ο άνθρωπος παίρνει σημαντικές πληροφορίες για την ύπαρξή του, και κατανοεί ότι δεν είναι τυχαίο ότι γεννήθηκε άντρας ή γυναίκα, υγιής ή άρρωστος, ότι γεννήθηκε σε συγκεκριμένο τόπο και με συγκεκριμένους γονείς. Γι 'αυτούς τους λόγους η αφαίρεση της μετενσάρκωσης ήταν ένα πολύ δυνατό όπλο, στημένο από τον Μαυροψύχη, ενάντια στην αυτογνωσία.

Περίπου 100 χρόνια μετά την αφαίρεση της μετενσάρκωσης, το 650μΧ επινοήθηκε μια καινούρια θρησκεία, το Ισλάμ, από τον Μαυροψύχη με τους παγκόσμιους νεκροθάφτες που τον υπηρετούν. Και τότε ακριβώς επινοήθηκε από τον δυνάστη της ανθρωπότητας μια δήθεν θρησκεία, που το μόνο που δίνει στους ανθρώπους, είναι το απόλυτο μίσος για όλους τους αλλόθρησκους, δηλαδή για όλη την υπόλοιπη ανθρωπότητα που δεν είναι μουσουλμάνοι, και εξευτελισμό κάθε ανθρώπινης σχέσης και στη συγκεκριμένη περίπτωση, κάθε ανθρώπινης σχέσης που η κορύφωση της είναι ο άντρας και η γυναίκα.

Και ενώ στο ζωικό βασίλειο το αρσενικο πηγαίνει με πολλά θηλυκα, και το θηληκό με πολλά αρσενικά (αν και ακόμα και εκεί υπαάρχουν μονογαμικά ζώα) για να κατεφερει ο Μαυροψύχης να βαστιξει την ανθρώπινη εξέλιξη σε ζωωδη επίπεδο, επιτρεπει μέσω της διδασκαλίας του Ισλάμ, ένας άντρας να νυμφεύεται περισσότερες από μια γυναίκες. Αυτόματα η γυναίκα δέχεται εξευτελισμό, γιατί από την μια είναι υποχρεωμενη να παντρευτει έναν άντρα που ταυτόχρονα έχει νυμφευτει πολλές γυναίκες, και από την άλλη το κοράνι επιτρέπει τον ξυλοδαρμό των γυναικών.

Δεν σταματαει μόνο εκεί, δηλαδή, να προκαλει μισος ενάντια στους αλλοθρησκους, αλλά και να διαιρει και να ξεχωριζει τον άντρα και τη γυναίκα. Προχωραει κι άλλο και τους δείχνει ένα τρόπο προσκηνυματος το κεφάλι να ακουμπαει στη γη και το οπισθιο μέρος του σώματος τους να είναι στο σημείο εκείνο και σε τέτοια σταση όπως αναπαραγονται τα ζώα. Δηλαδή, ενώ από τη ζωικη εξέλιξη μεταπηδησατε στην ανθρώπινη εξέλιξη, ο Μαυροψύχης, με την λέξη " θρησκεία", σας οδηγεί χωρίς να παρετε καθόλου χαμπαρι, στο ζωικό βασίλειο ξανα. Και μέσα από τους φονους που σας επιτρεπει να κάνετε στους αλλοθρησκους, το κάρμα σας να μην έχει όριο.




Ο Δημιουργός όλων των συμπάντων που σ' αυτή τη γη του έχετε δώσει διάφορες ονομασίες, δεν δειψάει για πόλεμο και αίμα, δεν αγαπά περισσότερο το ζωικό βασίλειο από το φυτικό ή τα άλλα βασίλεια, και δεν ξεχωρίζει τα παιδιά του σε αγόρια και κορίτσια. Αυτά είναι παιχνίδια όλων των εξουσιών που υπηρετούν το μίσος, το αίμα και την διαιρετικότητα.

'Έτσι, και στην περίπτωση του Μωάμεθ, ο όποιος γεννήθηκε περίπου το 570 μΧ και πέθανε στις 8 Ιουνίου 632μΧ, εκμυστηρεύτηκε σε δικούς του ανθρώπους ότι είχε οράματα με τον αρχάγγελο Γαβριήλ.










Ότι υπάρχουν όντα διακονιας και μεταφερουν τα μηνύματα του Θεού παντού, δεν μπορεί να αμφισβητιθει από κανέναν. Ότι υπαρχει το αγγελικο βασίλειο, που η λέξη του και μόνο σημαίνει φερνω πληροφορία, δεν μπορεί να αμφισβητηθει.
Φυσικά, σε κανέναν ανθρωπο, όταν αυτός προσπαθει να ενωθει με το θεο, δεν του απαγορευεται ούτε να επικοινωνει με τους αγγελους, ούτε ακόμα να φτάσει και στη θεωση, που είναι η ένωση σου με τον δημιουργό. Φυσικά, και στον ίδιο τον Μωαμεθ αυτό επιτρεπεται.
Όμως, κανένας αγγελος του Θεού ποτέ δεν θα μεταφερει λόγια τα οποία θα δημιουργησουν στις ψυχές των ανθρώπων μισος, πολεμο, αίμα, διαιρετικοτητα.
Αφηστε κάτω ότι μέχρι σήμερα έχετε διδαχτει. Σας προτρεπουμε για μια και τελευταία φορά. Προσπαθηστε να κοιταξετε στα μάτια τον Αφεντη του ηλιακου συστήματος που αντιλαμβάνεστε, τον ήλιο, που φυσικά είναι γεννημα του Θεού. Κοιταξτε τον ήλιο αυτόν στα μάτια. Χωρίς τον ήλιο που βλέπετε με τα μάτια σας δεν θα υπήρχαν πλανήτες, φυσικά δεν θα υπήρχε και η γη και άνθρωποι.
Ρωτηστε τον ήλιο με τα μάτια της ψυχης σας. Έχει ξεχωρισει τους πλανήτες; Έχει ξεχωρισει που θα στειλει τις ακτίνες του περισσοτερο και που λιγοτερο; Έχει ξεχωρισει ποιοι άνθρωποι πρέπει να ζουνε και ποιοι πρέπει να πεθανουνε;
Φυσικά την ξέρετε την απάντηση. Ο ήλιος δεν ξεχωριζει τίποτα. Αφηστε αυτά που διδαχτεικατε στο κορανι, αυτά που μαθατε μέχρι σήμερα. Όπως θα σας εξηγήσουμε και πιο κάτω, το Κορανι που έδωσε ο τριτος χαλιφης Οσμαν, είναι μια στημένη κατάσταση, που μοναδικο σκοπό έχει να χάσετε τον προσανατολισμο σας. Να οδηγηθεί η ψυχή σας στον ολεθρο. Και στο τέλος φυσικά, να οδηγηθητε στον δεύτερο και τελειωτικο θάνατο.
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΡΕΙΣ ΧΑΛΙΦΗΔΕΣ

Χαλίφης ήταν ένας τιτλος πολιτικου και θρησκευτικου ηγετη που δόθηκε μετά τον θάνατο του Μωάμεθ.
Ο Μωάμεθ γεννήθηκε το 570μΧ. Και πεθανε το 632μΧ.
Μετά το θάνατο του, από το 632 μέχρι το 634, πρωτος θρησκευτικος και πολιτικος ηγετης που είχε τον τιτλο χαλιφης ήταν ο Αμου μπακαρ, ο όποιος και αυτός είχε γεννηθεί το 573. σταματησε να είναι χαλιφης γιατί το 634 ήρθε ο θάνατος του. Αμεσως μετά χαλιφης ανελαβε ο Ομαρ Α', ο όποιος και αυτός γεννήθηκε το 579 και πεθανε το 644, δηλαδή ήταν χαλιφης για 12 χρόνια.
Και εδώ αρχίζει το περιεργο της ιστοριας για να κατανοήσετε πως όλα αυτά που σας εχουνε διδάξει οι εξουσίες είναι πειραγμενα και δοσμενα, φυσικά όχι από αγγελους του Θεού, αλλά από αυτόν τον περιβοητο Μαυροψύχη, που σας έχει ανακατεψει τις αλήθειες μέσα στα ψέματα, και φυσικά εσείς, η ανθρωπότητα, από πού να μπορέσετε να διακρίνετε τι είναι αλήθεια και τι ψέμα.
Φτασαμε το 644 που αναλαμβανει τριτος χαλιφης ο Οσμαν και αυτός εχοντας γεννηθεί το 577, μέχρι το θάνατο του το 656, είχε αναλαβει το ρόλο του πολιτικου και θρησκευτικου ηγετη, "χαλιφης". Είναι ο τριτος κατά σειρά χαλιφης μετά το θάνατο του Μωάμεθ, και εχοντας κάνει πολλους πόλεμους με αιματοχυσιες, με ξεριζωμα νοικοκυριων και ανθρώπων και μοιρασμα λαφυρων που κατακτουσε στους πολεμιστές του, φτασαμε το 751, δηλαδή 19 χρόνια μετά το θάνατο του Μωάμεθ.
Ο τριτος, όχι ο πρωτος, χαλιφης, 7 χρόνια μετά την αναληψη των καθηκοντων του σαν χαλιφης, εκαψε ότι υπήρχε σαν δήθεν παραπλανηση του Κορανιου, και ο ίδιος παρεδώσε στην ανθρωπότητα, παρεδώσε επί 1300 χρόνια σε όλους τους Μουσουλμανους που έχουν ασπαστει το Κορανι στον πλανήτη, ποιο είναι το αληθινο Κορανι.
Καταλαβαίνετε τι έχετε διδαχτει; Καταλαβαιινετε τι παραπληροφορηση και τι κοροιδια και εμπεγμος έχει περάσει μέσα στο νου σας;
Ο τριτος χαλιφης, 19 χρόνια μετά το θάνατο του Μωάμεθ, εχοντας ένα βιο γεματο πόλεμους, φονους, ξεφτιλισμα της γυναικας, γιατί έκανε πολλους γαμους, γεμάτος από απιστευτους εγωισμους, προσπάθησε και πετυχε να σας κάνει ομοιους του.
Εχοντας άπειρα πράγματα να διορθωσει για την προσωπική ψυχικη και πνευματική εξέλιξη, εντελώς αυθαιρετα, με κανενα θεικο δειγμα γραφης, δήθεν στα οραματα του Μωάμεθ, σας παρεδώσε ένα βιβλίο το οποίο από την ηλικία των 4 και 5 χρόνων, στις χώρες του πλανήτη που έχει επικρατήσει ο Μουσουλμανισμός - Μωαμεθανισμός, τον διδάσκονται τόσο τρυφερές ψυχές, που προτού γίνουν 10 δέκα χρόνων είναι έτοιμες να σπείρουν την καταστροφή, τον όλεθρο, τον πόλεμο και το αίμα.
Και φυσικά, αυτές οι ψυχές σιγά να μην πιστέψουν ότι υπηρετούν τον Μαυροψύχη. Όλη αυτή η καταστροφή και διαιρετικοτητα έχει περάσει έντεχνα, όπως και με άλλους τρόπους στην διαίρεση της διδασκαλίας του Χριστού, ότι εσείς οι Μουσουλμάνοι ο,τι κάνετε, το κάνετε στο όνομα του Θεού.
Πάμε τώρα μέσα από το Κοράνι, να μεταφέρουμε διδασκαλίες που μέσα στις παιδικές ψυχές το μόνο που μπορούν να προσφέρουν σαν εκπαίδευση - γνώση είναι μίσος, πόλεμος, διαιρετικότητα και αίμα.

1) Κεφάλαιο Θ' "14. Πολεμηστε τους για να τους τιμωρησει ο Θεος μέσα των δικων σας χεριων, για να τους ταπεινωσει κι 'Έτσι να αναδειξει εσάς νικητες τους και να ικανοποιησει τις καρδιες των πιστων."

Εξηγηση: ο Θεος, που μέσα στο Κοράνι τον έχετε ονομασει Παντοδυναμο, που η Δημιουργία Του δεν έχει αρχή και τέλος, που και εσείς οι θρησκευομενοι Μουσουλμάνοι, αλλά και όλοι οι αλλοθρησκοι είναι παιδιά Του, γιατί ένας είναι ο Δημιουργός των Πάντων, σας προτρεπει το Κοράνι, εσείς οι ίδιοι, να σκοτωσετε τους αλλοθρησκους. Τελικα είναι παντοδυναμος ή όχι; Εάν ήθελε να εξαφανισει τους απιστους, πόσο δύσκολο θα ήταν για τον ίδιο; Δηλαδή, πόσο δύσκολο θα είναι να δημιουργήσει σεισμους, καταποντισμους, βυθιση ηπειρων, αντί να ψαχνει απεσταλμενους φονιαδες;
Δεν σας αποκαλουμε δολο-φονους, γιατί δολο δεν έχετε. Αλλά γιατί έχετε πειστει μέσα από τπο Κοράνι ότι κανοντας φονους σε όλους τους απιστους, σε όλους τους αλλοθρησκους, υπηρετείτε τον Δημιουργό - Θεό. Και γι αυτό σας αποκαλουμε μόνο φονιαδες.
Αλλά τώρα πλέον ξέρετε ότι το να κάνει καταποντισμους μέχρι και ηπειρων, εξαφανισεις πλανητών, ακόμα και ηλιακων συστηματων, για τον Παντοδυναμο Θεό είναι ένα τίποτα. Επομένως, μέσα από τους φονους που σας προτρεπει να κάνετε για να αφαιρέσετε ανθρώπινες ζωές, δεν υπηρετείτε το Θεό. Αυτόν που υπηρετείτε το όνομα του είναι Μαυροψύχης, και μέχρι σήμερα έχει οδηγήσει την ανθρωπότητα στην απόλυτη διαιρετικότητα. Εχουμε αναφερθει και πιο πάνω ποιες μεθόδους έχει χρησιμοποιήσει.
ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ.

2) Κεφάλαιο Θ' Εδαφιο 20 "Οσοι εγκατελειψαν τη χώρα τους και θυσιαζουν τους εαυτους τους και την περιουσια τους στην μάχη υπέρ της πιστης, αυτοί θα καταλαβουν την υψηλοτερη βαθμιδα ενωπιον του Θεού και θα είναι μακαριοι."

Εξηγηση: "περι ουσια". Ξέρετε τι ιερη λέξη είναι η ουσία; Σας μαθανε σ' αυτό το πλανήτη, διαστρευλωνοντας ακόμα μια φορά την αλήθεια, αναμειγνυοντας της με άπειρα ψέματα, ότι περι-ουσία είναι τα λεφτα και τα σπίτια. Όμως, κάτοικοι αυτού του πλανήτη, ανθρώπινο γένος, η ουσία που υπάρχει στον καθένα από όλους εσάς είναι η ιδια η ουσία που εκπορευεται από τον ίδιο τον Δημιουργό. Είναι ότι πιο ιερό έχετε. Είναι στον καθένα ξεχωριστα σε όλο το ανθρώπινο βασίλειο.
Πιστεύετε ότι ο θεος είναι πολεμοχαρης; Εάν πιστεύετε ότι οι πόλεμοι, η επαρση, ο εγωισμός, τα μιση, τα παθη, η επιβολή του δυνατου στον αδυναμο είναι Θεος, κάνετε τεράστιο λαθος.
ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ, Α-ΛΗΘΕΙΑ, ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΑΡΜΟΝΙΑ.
Να ξέρετε ότι αν ο Θεος ήταν γεμάτος μίσος, γεμάτος πόλεμο μέσα του και επιδειξη του δυνατου επί του αδυναμου, όπως εσείς το ονομάζετε του πιστου επί του απιστου, επειδή ακριβώς η "ουσία" του θα ήταν πλημμυρισμενη από μίσος, απ ότι βλέπετε μόνο και μόνο με τα φυσικά σας μάτια, βουνα, θαλασσες, ηπειρους, ορυκτα, φυτα, ζώα, πλανήτες, ήλιοι υπάρχει σε όλα τελειότητα, αρμονία και ομορφια.
Επομεως, αν δεν ήταν μόνo αγαπη δεν θα βλέπατε απολύτως τίποτα.
ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ-ΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

3) Κεφάλαιο Θ εδαφιο 21 "Ο Κύριος υποσχεται σε αυτούς την μεγαλοψυχια Του και την ανταμοιβη Του μέσα στους κηπους του παραδεισου όπου θα ευχαριστιουνται αιώνια."

Εξηγηση: Η λέξη "Θεος" είναι από το ρημα "Θεω" που σημαίνει τρεχω γρηγορα. Δεν υπάρχει τίποτα στο σύμπαν που να μενει σταθερο. Τα πάντα κινούνται, ειτε είναι σε μορφή ειτε σε μη-μορφή. Τίποτα δεν μενει στασιμο. Τα πάντα εξελίσσονται. Ακόμα και αυτό που ζητατε μετά χαρας στη ζωή σας να κάνετε, ότι και να ναι αυτό, μετά από λίγο ξεθωριαζει και θέλετε να κάνετε κάτι άλλο και κάτι άλλο.. Ακριβώς 'Έτσι είναι και το παραμύθι του Παραδεισου ότι κάπου θα καθεστε αιώνια.
Η λέξη αιώνια είναι ένας αιωνας ή πολύ αιώνες. Ένας αιωνας είναι 100 χρόνια. Πολύ αιώνες είναι πολλές φορες τα 100 χρόνια. Ποσες φορες θέλετε να πολλαπλασιασουμε τα 100 χρόνια; 10, 20 100, 1000 φορες; Ένα παράδειγμα ότι 1000 φορες επί 100 χρόνια είναι 100.000 χρόνια. Φανταστείτε λοιπόν να είστε στον Παραδεισο τρισευτυχισμενοι ότι κάνετε το καλό όταν είχατε σώμα σκοτωνοντας απιστους. Και μόνο που σκεφτεστε 100.000 χρόνια να καθεστε και να κάνετε το ίδιο αρχιζετε να φοβαστε, να βαριεστε, να θέλετε να κάνετε κάτι άλλο
Μηπως έχετε αρχισει να βαριοσαστε; Να αισθανεστε περιο-ρισμο και φυλακιση; Γι αυτό σήμερα είμαστε εδώ. Για να σας βοηθησουμε και να σας δειξουμε το δρόμο που θα σας οδηγήσει περα από κάθε μορφής όριο.
Το μόνο που χρειάζεται αυτή την υστατη στιγμή της ανθρωπότητας, πριν τον ΝΩΕ, είναι να αφήσετε το Νου σας ελευθερο έξω από Βιβλους, Κοράνι, έξω από οποιοδήποτε επισημο βιβλίο που σας περιορίζει το άπειρο πέταγμα σας. Οτιδήποτε σας κατευθύνει στον πόλεμο, στο αίμα, στην διαιρετικότητα, σας δημιουργεί ένα τεράστιο κάρμα. Επειδή εσείς οι ίδιοι το δημιουργήσατε, θα κληθείτε εσείς οι ίδιοι από το σύμπαν να επαναφέρετε την ισορροπία.
Όποτε, ότι κι αν κάνατε, όπως κι αν σας έβαλαν να σκεφτείτε, ακυρώστε τα όλα. Πλημμυρίστε το μέσα σας με αγάπη για τα πάντα. Αγάπη χωρίς όρια και όρους. Είναι ο μοναδικός δρόμος και τρόπος για να ενωθείτε με το άπειρο.
Ακόμα και να είστε εγκλωβισμένοι το πραγματικό σας "είναι", η ουσία σας, μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα το οποίο υπόκειται στους νόμους της ύλης (υλικές ανάγκες, τροφή, νερό, αφόδευση, ύπνος) ακόμα και μέσα σ' ένα υλικό σώμα, εάν πλημμυρίσετε από αγάπη για όλους και όλα, χωρίς όρια και όρους, μπορείτε από τώρα να ενωθείτε με το άπειρο.

Κεφάλαιο Γ Εδάφιο 12
"Πες στους άπιστους "γρήγορα θα νικηθείτε και θα συγκεντρωθείτε στην κόλαση". Τι απαίσιο πραγματικό αυτός ο Αδης!"

Εξήγηση: πόλεμος, πιστοί εναντίον άπιστων, δηλαδή, ανθρώπινο βασίλειο εναντίον ανθρώπινου βασιλειου, αίμα, θάνατος, κολαση.
Εκπαίδευση γεματη μίσος χωρίς ορια.

Κεφάλαιο Ε Εδαφιο 51
"Πιστοι, μην αναπτυσσετε σχέσεις με τους Εβραιους, ούτε με τους Χριστιανους. Αυτοί είναι μεταξύ τους φιλοι. Όποιος από εσάς αναπτύξει φιλια μαζί τους, θα τους μοιασει. Ο Κύριος δεν κατευθυνει σωστα τους διευθαρμενους."

Εξηγηση: Εχουμε πει και πιο πάνω ότι αν σας είχαν υιοθετησει την μέρα που γεννηθηκατε και είχατε μεγαλωσει σε μια άλλη χώρα που το θρήσκευμα τους δεν ήταν μουσουλμανοι, αναγκαστικά θα είχατε εκπαιδευτεί από το παγκόσμιο σύστημα του Μαυροψύχη, και των υπηρετών νεκροθαφτων της ανθρώπινης εξέλιξης, να έχετε ασπαστει ένα άλλο θρήσκευμα, που δεν είναι ο μουσουλμανισμος.
Σε αυτή την περίπτωση, συμφωνα με το κοράνι, θα είσαστε εσείς οι απιστοι, και οι μουσουλμανοι οι πιστοι. Επομένως, αντιλαμβάνεστε πλέον τι έχει γίνει σε αυτόν τον πλανήτη. Τα πάντα είναι κατευθυνομενα μόνο στο πώς να πολεματε. Στο πώς να γεννιεστε και πώς να χυνετε το αίμα σας στο πεδίο των μαχων. Ή για μια δήθεν θρησκεία, ή για μια δήθεν σημαία.
Και όλοι αυτοί που έχουν υπηρετήσει την ανθρωπότητα σαν εξουσίες, που ισχυριζονται ότι θέλουν να δημιουργησουν μια παγκόσμια θρησκεία, επειδή βλεπουν ότι έχουν χασει το παιχνίδι, προσπαθουν να προλαβουν τις παγκόσμιες πνευματικές εξελιξεις, ότι όλη η ανθρωπότητα είναι το ίδιο και το αυτό. Και όλα τα βιβλία, τα δήθεν ιερά, που εκπροσωπουν ορθοδοξους, καθολικους, προτεσταντες, παγανιστες, πεντικοστιανους, μουσουλμανους, ιουδαιους, δοθηκαν για ένα μόνο λόγο.
Ο λόγος πλέον είναι πασιφανης. Δοθηκαν μόνο και μόνο για να μην καταλάβει ποτε το ανθρώπινο βασίλειο ότι από πνεύμα γεννήθηκε, μπηκε στο κόσμο της ύλης, και μέσα από την απόλυτη αυτογνωσία να ξαναγυρισει στο πνεύμα.

Κεφάλαιο Ε Εδαφιο 10
"Οι απιστοι και οσοι αρνιουνται τις αποκαλυψεις Μας, θα κληρονομησουν τη φωτια της Κόλασης."

Εξηγηση: Στο κομμάτι που σας ανηκει (γιατί οι παπες και οι πατριαρχες τα ιδια έχουν κάνει κι αυτοί με έντεχνο τρόπο, έχουν υοηρετησει τον πόλεμο), για τη φωτια της Κολασης που αναφερεστε, δεν την έχετε φέρει 1400 χρόνια στη γη;
Αφού, από τα πολύ παιδικα σας χρόνια διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, είσαστε συνέχεια ετοιμοι για πόλεμο και για αίμα. Γεματοι διαιρετικότητα μεταξύ πιστων και απιστων, και έχετε ξεφτιλισει κάθε εννοια της λέξης γυναίκα.
Εσείς βεβαια, τη λέξη γυναίκα την έχετε εξαφανισει αλλά οι άλλοι νεκροθάφτες την έχουν ονομασει με άλλο τρόπο, ότι ο Δημιουργός, επειδή κουραστηκε με τον Αδαμ και δεν είχε ορεξη να φτιάξει την Ευα, και γι αυτό πήρε το πλευρο του.
Εάν κι ο ίδιος ο Χριστός, αυτόν που οι άλλοι νεκροθάφτες δήθεν υπηρετούν, πήρε την Μαγδαληνη και την εξυψωσε όσο τίποτα άλλο. Και κατά την ανασταση Του, στον πρώτο ανθρωπο που παρουσιαστηκε ήταν η Μαγδαληνη. Όσο για την ιστορία του Αδαμ και της Ευας, επειδή η λέξη Νταμ, στα αραβικα σημαίνει "αίμα" ο ΑDAM είναι ο χωρίς αίμα και η Ευα είναι όλη η υλη. Και ο Αδαμ, δηλαδή το πνεύμα, μπηκε στην ύλη, την Ευα. Και σκοπός ολης τα ύλης, δηλαδή της Ευας, είναι να ξαναγυρισει στο πενυμα.
Κι όσο για αυτό που αναφερεστε, οι απιστοι αρνιουνται τις αποκαλυψεις μας, αποκαλυψεις δεν μπορούν να κάνουν αυτοί που αυτονομαζονται απεσταλμενοι, ούτε αυτοί που λένε γύρω από το περιβαλλον του ότι αυτός είναι απεσταλμενος.
Αποκαλυψεις μπορούν να κανουν μόνο οσων το ΕΓΩ είναι μικροτερο κι από το τελευταιο σκουλικι αυτού του πλανήτη. Είναι μόνο αυτών που μέσα στη λέξη "αγάπη' δεν έχει εξαιρεθει ούτε και το τελευταιο σκουλικι αυτου του πλανήτη. Αποκαλυψεις δεν μπορεί να κάνει κανένας που αυτά τα οποία ισχυριζεται τα επιβαλλει. Αυτός που επιβαλλει είναι σίγουρα απεσταλμενος αλλά όχι του Δημιουργόύ. Είναι απεσταλμενος του Μαυροψύχη.
ΕΓΩΙΣΜΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ, ΜΙΣΟΣ, ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΙΜΑ, ΚΑΙ ΤΟ "ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ", ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ, Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΨΎΧΗ.

Κεφάλαιο Η Εδαφιο 12
"Είπε τότε ο Κυριος στους Αγγελους Του "Εγω είμαι μαζί σας. Πηγαιντε να ενισχυσετε τους πιστους, θα γεμισω με τρομο τις καρδιες των απιστων, χτυπιστε τους στο τραχηλο και τις ακρες των δακτυλων τους."

Κεφάλαιο Γ Εδαφιο 13
"Κι αυτό γιατί απομακρυνθηκαν από το Θεό και τον Αποστολό Του. Όποιος απομακρυνθει από το Θεό και τον Αποστολό Του, θα δοκιμασει πόσο φοβερος είναι ο Θεος στις τιμωριες Του."

Κεφάλαιο Η Εδαφιο 14
"Τέτοια θα είναι η δική μας ανταπόδωση στα εργα σας. Από δω και περα λοιπόν να συμμορφωνεστε με αυτην." Η κολαση της φωτιας ετοιμαστηκε για τους απιστους."

Εξηγηση: Έχετε καταλάβει πόσο ωραια φτιαχτηκε αυτό το απιστευτο βιβλίο, αφού πρώτα ο Μαυροψύχης εξασφαλισε την ακύρωση όλης της διδασκαλίας του Ιησού Χριστού; Και βλέπετε πόσο έντεχνα συμπεφτουν όλες οι ημερομηνιες; Αφού σιγουρευτηκε το 553 μΧ, στην 5η Οικομενικη Συνοδο στην Κωνσταντινούπολη ότι ακυρωσε την μετενσάρκωση, ήρθε το 651 και κάτι ο τριτος Χαλιφης Οθμαν, να αποφασισει ότι τελικα το ιερό Κοράνι είναι αυτό που έχετε τώρα στα χέρια σας.

Πήρατε έναν πλανήτη, που από όλες τις μεριες, η δημιουργία του διδασκει τελιοτητα, ομορφια και αρμονία. Και καταφερατε, όλοι εσείς (που ούτε καν αστειους δεν σας αποκαλουμε, γιατί οι αστειοι προκαλουνε γέλιο, και το γέλιο κάνει καλό), όλοι εσείς οι ακατανομαστοι να γεμισετε τις ψυχές των ανθρώπων με ένα ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΙΣΟΣ. Και σε όλα αυτά, έχετε βάλει και την "επικαλυψη" της λέξης "θρησκεία" και "Θεος".
Άνθρωποι αυτού του πλανήτη - ανθρώπινο γένος, η δημιουργία δεν σας ξεχωριζει σε πιστους και απιστους, δικούς μας και δικούς τους. Η δημιουργία σας εντασσει στα όντα με νοημοσύνη. Στα όντα που είναι πλέον προικισμένα με νου.
Στον μόνο που μπορείτε να βασιστητε είναι ο ο ίδιος σας ο ευατος.
Ενεργοποιηστε τον νου σας, και από νου ο όποιος είναι Διας, δηλαδή διπλος, διαιρετικος, και διαιρετικος σημαίνει πόλεμος, μίσος, αίμα, αφαιρέσεις ζωών, μετατρεψτε τον ΣΕ ΖΕΥΞ. Να κάνετε ζευξη του έξω κόσμο με τον μέσα κόσμο. Ο έξω κόσμος είναι η διαιρετική ύλη. Μαυρο ασπρο, νυχτα μέρα, άντρας γυναίκα, δυνατός αδυνατος, πλουσιος φτωχος. Ο μέσα κόσμος είναι ενωμενος με τα πάντα. Δεν υπάρχει τίποτα που να υποδεικνυει διαίρεση. Στηριχτειτε λοιπόν στον εαυτό σας, στο νου σας, και χωρίς κατευθυνομενα στημένα βιβλία και κατευθυνομενες στημένες εξουσίες ο θεος, ο Δημιουργός, ο συμπαντικος υπερνους δεν είναι πολεμος, μισος, διαιρεση. Ειναι μόνο αγαπη για τους παντες και τα παντα.
Επειδη είναι δυσκολο για αρχη να γινετε δασκαλοι, μυστες, παγκόσμιοι ελευθερωτες, φυσικά καποια στιγμη θα το πετυχετε κι αυτο, αλλα για αρχη καντε μόνο ενα. Αγαπηστε τους παντες και τα παντα χωρίς οριο. Χωρις ιδιοτελεια, χωρίς δικο μου και δικο σου, χωρίς τιποτα να βαζει σε οριο, χωρίς τιποτα να περι-οριζει την λεξη "αγαπη".
Ειναι η μοναδικη συμβουλη που σας προτρεπουμε αυτες τις υστατες στιγμες να κάνετε κάτι για τον εαυτο σας. Να κάνετε κάτι που να στηριχτει στο σύμπαν μόνο με τη δικη σας βοηθεια.
Οπου ακουτε "φατε τους, σκοτωστε τους, είναι εχθροι μας, είναι το συμφερον μου, είναι η θρησκεια μου, είναι η πατριδα μου" αυτοι που σας τα λενε αυτά να ξερετε ότι θελουν το απολυτο κακο σας και δεν σας αγαπουν καθολου.
Και σαν τελευταια προτροπη, όταν ακουτε αυτους τους αστειους τυπους να σας λενε "πολεμηστε τους", αφηστε να πολεμησουν μόνο αυτοι που τα λενε, και οχι εσείς που σας προτρεπουν να πολεμησετε επειδή αυτοι ή τα δηθεν ιερα βιβλια το λενε.
Και προσεξτε καλά, αυτά που τώρα σας γραφουμε, θελουμε ακόμα , να είστε πολύ προσεχτικοι, γιατί οποία παγκόσμια επισημα χειλη των νεκροθαφτων σας μιλανε για παγκόσμια κυβερνηση και θρησκεία, είναι ακριβως οι ιδιοι που μέχρι τώρα σας ειχαν οδηγησει σε απειρους πολεμους, σε απειρες δυστυχιες, σε απειρο χυσιμο του αιματος σας, και είναι οι ιδιοι που δημιουργησανε όλες τις διαφορετικες θρησκειες, και ολα τα δηθεν διαφορετικα πολιτικα κομματα. Ολες οι ηγεσιες αυτου του πλανήτη μέχρι σημερα, ειτε φανερες ειτε κρυφες, εκπορευονται μεσα από τον μαυροψύχη. Κι επειδή ξερει πολυ καλα ότι του απαγορευτικε πλέον να έχει εξουσία επι του ανθρωπινου βασιλειου, θα προσπαθησει για ακόμα μια φορα να σας πλανεψει με τα παγκόσμια τσιρακια του, που είναι ολες, χωρίς να εξαιρερειτε καμια, οι πολιτικες και θρησκευτικες εξουσιες.
Ερχονται ολοι οι πολιτικα υσταμενοι αρχηγοι και οι θρησκευτικα υσταμενοι αρχηγοι ολων των πολιτικων παραταξεων του πλανήτη και ολων των θρησκευτικων εξουσιων, να νοιαζονται ταχα τώρα ότι ο πλανήτης χρειάζεται γρηγορα μια παγκόσμια θρησκεια και μια παγκόσμια κυβερνηση.
Υπηρετες της μαυριλας και του σκοταδιου, υπηρετες της μαυρης παραπληροφορησης και της καταντιας της ανθρωπινης εξελιξης, ποτε νοιαστηκατε ότι ο πλανήτης χρειάζεται μια παγκόσμια κυβερνηση και θρησκεια; τωρα;
Οταν Δημιουργόυσατε την διαιρετικοτητα στους ανθρωπους κι όταν γενναγατε ολους τους ανθρωπους, όταν Δημιουργόυσατε όλες τις δηθεν διαφορες, κι όταν εγκαθυδριατε σε αυτον τον πλανήτη απειρο μισος και πονο. τότε γιατί δεν νοιαστηκατε για τον πονο που έχετε φερει πανω σ' αυτον τον φυλακισμενο πλανητη;
Φτασατε σημερα, την μεγαλυτερη τεχνολογικη εξέλιξη των τελευταιων χιλιαδων ετων να έχετε οδηγησει τον πληθυσμο της γης σε πεινα, και απογνωση και να επικαλειστε αρες μαρες κουκουναρες. Οτι δεν υπάρχουν χρηματα, και που θα βρεθουν κι ένα σωρο απιστευτες μπουρδες ξερετε πολυ καλα ότι εσείς οι ιδιοι δημιουργειτε τις επιδημιες ολους τους πολεμους και όλες της χρηματο-οικονομικες κρισεις και μετα δειχνετε ότι νοιαζεστε και καλα για το καλο των ανθρωπων.
Το αφεντικο σας δεν σας ενημερωσε αραγε γιατί τοσο πολυ νοιαζεται για την ανθρωπότητα σημερα; πραγματικα αν ξερατε τι κάνετε για λιγα υλικα αγαθα ελαχιστων χρονων και για εφημερη εξουσία ελαχιστων χρονων, ποιο θα είναι το τιμημα, από αυτό το γηινο δευτερολεπτο θα εκληπαρουσατε το θειο σχεδιο για ελεος.
Το αφεντικο σας ο Μαυροψύχης με την εντολη που εδώσε την εποχη του ηρωδη, να σφαξει ολα τα μωρα μέχρι 5 χρονων, πλανεψε τον ηρωδη, γιατί ο ηρωδης πιστεψε ότι ταχα θα ερχοταν ενας βασιλιας να του παρει την εξουσια, και πιστευε ότι με την θανατωση ολων αυτων των μωρων, η εξουσία του δεν θα κινδυνευε από κανεναν μελλοντικο διεκδικητη της εξουσιας.
Κι ενω ηταν ηδη περιπου 70 χρονων μεσα σε αυτή την παραζαλη του νου του, τα μωρα που εσφαξε μέχρι 5 χρονων, ακόμα και 20 χρονων να φτανανε, ο ηρωδης θα είχε φτάσει περιπου την ηλικια των 90 ετων. Καπως έτσι πλανευονται και ολοι στον πλανήτη που τον υπηρετουν από οποιοδηποτε επισημο και ανεπισημο ποστο εξουσιας.
Μονο που στην περιπτωση την ενσαρκωσης του ιησου χριστου φυσικά ενσαρκωθηκε και φυσικά ο Ιησούς Χριστός αφησε το εργο του. Στα πιο κατω κεφαλαια θα αναφερθουμε με ακριβεια ακόμα και εκεί που διαστρευλωσε τη διδασκαλια του.
Οπως ολοι γνωριζετε, η προσπαθεια του ηρωδη για την μη-ελευση του ιησου χριστου απετυχε. Ο Ιησούς Χριστός και γεννηθηκε και διδαξε.
Σημερα όμως η ανθρωπότητα δονειται σε αλλες δονησεις. Κινειται σε αλλη γνωση. Κι ενω ολα αυτά τα τερτιπια ο Μαυροψύχης και τα τσιρακια του και με πλαγιες κουβεντες για δηθεν παγκόσμια θρησκεια και κυβερνηση, κυριολεκτικά το κανουν για ένα και μόνο ένα ζητουμενο.
Την απολυτη πνευματικη γνώση που ηδη διαχεεται και θα κορυφωθει, στον πλανήτη γη. Η γνώση αυτή φυσικά είναι μόνο πνευματικη γιατί από πνευμα δημιουργηθηκε η υλη, και ο λογος που δημιουργηθηκε ολη η υλη είναι για να ξαναγυρισει στο πνευμα. Αυτη η γνώση θα σας αποκαλυφθει μέχρι την τελευταια λεπτομερεια και αυτή τη γνώση προσπαθει ο Μαυροψύχης με τα τσιρακια του τους παγκοσμιους νεκροθαφτες να αποκρυψει από ολους εσας.
Επειδη κυριολεκτικά είναι θεια εντολη, κι επειδή συντομα ο πλανήτης θα μπει στο τελευταιο του ξεπλυμα, θα μπει στο τελευταιο του καθαρισμο από την δυσοσμια τη μποχα και τη μουχλα που εκπεμπει από όλες τις εξουσίες αυτός ο πλανητης, μετα τη βυθιση ηπειρων που συντομα θα λαβει χωρα σ' αυτό τον πλανητη, η ανθρωπότητα που θα απομεινει να συνεχισει την εξέλιξη της σ' αυτό τον υπεροχο πλανητη, θα είναι η γνώση που θα σας δοθει από την αποσφραγιση αυτου του βιβλιου.

Κεφάλαιο Η Εδάφιο 50
"τι θέαμα όταν οι Αγγελοι αφαιρουν την ζωή των απιστων, τους χτυπανε στο πρόσωπο και στα πλευρα φωναζοντας: "πηγαινετε να δοκιμασετε την ποινη της φωτιας.""

Εξηγηση: Οι άγγελοι, όπως θα μαθετε με ακρίβεια και πιο κάτω, μες στο θειο σχέδιο, δεν έχουν δημιουργηθει για να αφαιρουν ανθρώπινες ζωές. Οι αγγελοι, όπως λέει και η λέξη "α-γγέλω", φέρνουν ειδήσεις. Και εν προκειμένω, μιλάμε για αόρατα όντα που δεν έχουν φυσικό πυκνο σώμα, και που μεταφέρουν πνευματικές ειδήσεις.
Ποτέ, τα θεια αγγελικά όντα δεν κοβουνε κεφαλια ανθρώπων, δεν ριχνουνε ακοντια ή πυροβολούν ανθρώπους. Ούτε φυσικά χτυπάνε στο πρόσωπο και στα πλευρα φωναζοντας "πηγαινετε να δοκιμασετε την ποινη της φωτιας".
Ούτε σαν αστειο δεν μπορεί να λεχθει αυτό, κι ούτε φυσικά ποτε κανένας προφητης, ο όποιος έχει επικοινωνια με το Θεό, θα τολμούσε ποτέ να επικαλεστεί κάτι τέτοιο. Όλα αυτά είναι παραποιησεις, είναι άλλα αντί άλλων. Είναι με το πιο απόλυτο αποδεικτικο τρόπο, ακόμα μια τρικλοποδιά του Μαυροψύχη, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑ-ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. έχει ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ. ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ.
Οι πιστοί Μωαμεθανοί - Μουσουλμάνοι - Ισλαμιστες, εχοντας διαβασει αυτό το βιβλίο με αυτές τις παραγραφους μέσα, από την πολύ μικρη παιδική τους ηλικία, έχει διαβληθει ο νους τους, σε τέτοιο βαθμό, κι εχουνε μπερδεψει το δημιουργό - θεο - συμπαντικο υπερνου, που είναι γεματος τελειοτητα, ομορφια, αρμονια και απολυτη αγαπη, με αυτό το μυασμα που λεγεται μαυροψύχης, κι εχοντας πετυχει εν προκειμενω οι μουσουλμανοι να πιστευουν σε αντελως αλλοκοτα πραγματα
Και εν προκειμενω, να πιστευουν ότι τα θεια αγγελικα όντα αφαιρουνε ζωες απιστων κι ότι χτυπανε στα πλευρα και στο προσωπο τους απιστους φωναζοντας να δοκιμασουν την ποινη της φωτιας.
Ουτε στην πιο νοσηρη φαντασια του ανθρωπου δεν υπαρχει κάτι τετοιο. Εκτος κι αν έχετε μπερδεψει τους αγγελους με τους διαβολους. Φυσικά οι διαβολοι που θα αναφερθουμε πιο κατω με ακριβεια, αυτό το επιθυμουν.
Ειναι ψυχες που και αυτες από προηγουμενους πολιτισμους αλλα ακόμα και από το συγκεκριμενο πολιτισμο που εξελισσεται στη γη, επειδή κι αυτες με καποιο τροπο εχασαν το δρομο τους, δεν συνεχισαν την εξέλιξη τους στα πιο ψηλα βασιλεια, και περιφερονται στη γη χωρίς σωμα και προσπαθουν να καταβαλουν ενσαρκωμενων ανθρωπων σωματα, των οποιων κι αυτων έχει διαβληθει ο νους τους, όπως και σε αυτες τις ψυχες πιο πριν, κι έτσι από τις αφαιρεσεις ανθρωπινων ζωων, το χυσιμο αιματος, και ολα αυτά δηθεν στο ονομα του θεου, να συνεχιζεται η δια-βολη που υποστηκανε αυτες και στις ψυχες που ηδη εχουν σαρκα.
Γι αυτο, ουτε κατα διανοια δεν αφαιρουν οι αγγελλοι του θεου - δημιουργόυ τη ζωη των απιστων. Οι μονοι που τα κανουν αυτα, είναι οι διαβολοι. Η αλλιως, δαιμονισμενες ψυχες.


Κεφάλαιο Η Εδάφιο 57
" Αν μπορεσεις να τους αιχμαλωτισεις στη μάχη, να εξοντωσεις με την τιμωρια τους όσους τους ακολουθούν, για να βάλουν μυαλό."

Εξηγηση: δηλαδή, πόλεμος μάχη και μάχη πόλεμος.. ο Μαυροψύχης σας θέλει ή πολεμιστές ή δούλους. Σε εσάς κατάφερε να σας έχει πολεμιστές. Σας εβαλε τα ψεμματα του μέσα στις αλήθειες, και σας μπερδεψε, και σας έκανε να πιστευεται ότι πηγαινοντας να πολεμισετε τους απιστους, δηλαδή αυτούς που έχουν άλλη θρησκεία με σας, ότι υπηρετείτε το Θεό.
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΨΕΜΑ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝ ΟΧΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΨΎΧΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ.
ΜΑΥΡΟΨΎΧΗ, ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΥΡΡΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ, Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΟΥ, Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΡΑΔΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΜΑ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ.
ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ, ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ. ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΣΑΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΝ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ.
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ αυτό ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΓΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑ-ΣΤΡΕΦΕΙΣ.
ΚΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΚΑΤΑ-ΣΤΡΟΦΗ, ΑΝΤΙ ΟΛΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ [ΕΝΤΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ] ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ.


Κεφάλαιο Η Εδάφιο 58
"Αν υποπτευεσαι προδοσία από κάποιον λαό, ανταπωδωσέ του τα ίδια. Ο Θεός δεν αγαπά τους προδότες."

Εξηγηση: δηλαδή, ακόμα και με υποψιες, για να μην χανουμε το χρόνο μας και περναει ασκοπα ο καιρός χωρίς πόλεμο και αίμα, μόνο με υποψια να ορμας.
Υποψια σε τι; Ότι δεν είναι μουσουλμανοι; Δηλαδή ο Μαυροψύχης σας έκανε να πιστεψετε επί 1400 χρόνια ότι εσείς κατεβηκατε στη γη, ακόμα και με υποψια ότι κάποιος δεν είναι μουσουλανος, πρέπει να τον τρωτε.
Για το κουτοχορτο που σας ταισε, ως ένα βαθμο δεν φταιτε. Ομως, για τον εναπομειναντα χρονο αυτου του πολιτισμου της γης, σταματηστε αμεσα κάθε εχθρικη διαθεση για οποιονδηποτε δεν έχει τη δικη σας πιστη. Το τι πρέπει να κάνει ο δημιουργός μεσα στη δημιουργια του, εαν δεν μπορειτε να κατανοησετε το τοσο απλο γι αυτον, είναι καθαρα προβλημα δικο σας.
Αν είναι δυνατον.. Ενας απειρος παν-τελειος δημιουργός, να περιμενει μεσα από φθαρτα φυσικά ανθρωπινα σωματα, στην απειρη και τελεια δημιουργια του να απονεμουν δικαιοσυνη.
Αφηστε κάθε αρνητικη σκεψη για το ανθρώπινο βασιλειο, ειτε είναι ομοθρησκοι ειτε αλλοθρησκοι σας, γιατι, πιστεψτε, είναι το τελευταιο και μοναδικο που θα μπορουσατε να κάνετε για την προσωπικη σας εξελιξη. Ολα τα υπολοιπα, να μισειτε και να σκοτωνετε κάθε αλλοθρησκο, πιστεψτε, είναι η καταδικη σας και η καταστροφη σας.


Κεφάλαιο Η Εδάφιο 65

"Προφητη, να ενθαρρυνεις τους πιστους στη μάχη. 20 δυνατοί αντρες από τους πιστους, θα καταβαλλουν 200 απιστους. 100 πιστοι θα νικησουν 1000 απιστους. Καθως οι τελευταιοι είναι λαός απερισκεπτος"

Κεφάλαιο Η Εδάφιο 66

"Να, ο Θεός σας ανακουφίζει στο έργο σας, καθώς γνωρίζει ότι είστε αδυναμοι. Εκατο δυνατοί αντρες από σας, θα νικησουν διακόσιους εχθρούς. Χιλιοι θα θριαμβεύσουν κατά δυο χιλιάδων, με την αδεια του Θεού. Ο Κύριος θα είναι μαζί με όσους έχουν υπομονή."

Κεφάλαιο Η Εδάφιο 67

"Κανείς από τους προφήτες δεν μπορεσε ποτε να επιβληθεί χωρίς μάχη. Επιθυμειτε εσείς τα αγαθά του κοσμου τουτου, αλλά ο Θεός επιθυμει να σας δώσει τα αγαθά τις μελλουσας ζωής. Ο Κύριος είναι παντοδύναμος και παν-σοφος."

Κεφάλαιο Η Εδάφιο 68

"Αν δεν είχε δώσει ο Θεός προηγουμενως την άδειά του, θα πληρωνατε με επωδυνη τιμωρία τα λαφυρα που πήρατε."

Κεφάλαιο Η Εδάφιο 69
"Να τρεφεστε από τα αγαθά τα οποία κυριευσατε νόμιμα. Από τον εχθρό και να φοβάστε τον Κύριο. Ο Θεός είναι μεγαλοψυχος και πολυεύσπλαχνος."

Κεφάλαιο Η Εδάφιο 70

"Προφήτη, πες τους αιχμαλωτους που βρισκονται στα χέρια σου, αν ο Θεός δει καθαρη την καρδιά σας, θα σας δώσει πλούτη πιο πολύτιμα από αυτά που χασατε, και θα συγχωρησει τις ανομίες σας, καθως είναι σπλαχνικός και ελεημονας."


Εξήγηση: δεν ξερουμε ποιος κοροϊδεύει ποιον. Ένα είναι σιγουρο. Όλα αυτά που λετε για το Θεό που ζητά αίμα απιστων κι ότι όλοι οι προφητες μπορούν να επιβληθούν μόνο με μαχες, μόνο σε κανενα τρελαδικο θα μπορουσατε να συναντησετε.
Τουλάχιστον αυτοί έχουν το άλλοθι ότι ο νους τους είναι εκτός τοπου και χρόνου. Και φυσικά γι αυτό εχουνε νοσηλευτει στα ιδρυματα που είναι για τρελους.
Τώρα εσείς πως αποδέχεστε εκτός από τους πληρωμενους φονιαδες, που με αντάλλαγμα να πληρωθουν το παίζουν δήθεν μουσουλμανοι, και όπου τους πουν ότι πρέπει να σκοτώσουν σκοτώνουν, και μεταφερονται δεξιά και αριστερά στον πλανήτη, για να επιτελεσουν το βρωμικο εργο του Μαυροψύχη που παντού δημιουργεί πόλεμους και κρισεις.
Αυτούς λοιπόν τους καταλαβαινουμε. Είναι πληρωμενοι φονιαδες, νομιμοποιουνται να σκοτώνουν στο όνομα του Θεού, όποτε γι αυτούς και για τον Μαυροψύχη, όλα καλά. Όλοι εσείς οι υπόλοιποι άνθρωποι, που μόνο επειδή μεγαλώσατε σε μουσουλμανικη χώρα και αναγκαστικά ασπαστικατε το κορανι, είναι τρέλα να πιστεύετε ότι ο Δμιουργος είτε είναι φονιάς είτε έχει πρόβλημα να εξαφανισει οτιδήποτε του χαλαει το θείο σχέδιο Του.
Το κατελαβαινετε ή δεν το καταλαβαίνετε επειδή έχει διαβληθεί τόσο πολύ ο νους σας; είναι τρελα, είναι παρανοια, είναι ασυλληπτα διαστραμενο, είναι εκτος πασης λογικης να πιστευετε ότι υπηρετειτε το θεο σκοτωνοντας ανθρωπους.
Ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε αυτό το πραγμα; είναι τετοια η διαβολη στο νου σας, που ξεπερνατε και τα σαρκοβορα ζωα. Αυτα μολις σκοτωσουν για να φανε, δεν σκοτωνουν αλλο. Εσεις τι κανετε; σας παγιδευσε τοσο πολυ ο Μαυροψύχης ώστε να πιστευετε αυτό που πιστευετε;
Και η λεξη "προφητης" σημαινει "φυτευω από πριν". Δηλαδη, ερχεται με ένα φυσικο υλικο σωμα και μεταφερει στους ανθρωπους θειες προσταγες. Θειες κατευθυνσεις.
Ειναι δυνατον ο δημιουργός που δεν έχει αρχη και τελος, που δεν έχει χρονο που ο νους σας ουτε καν μπορεί να αγγιξει αυτή την απειροτητα και που αρχιζει και τελειωνει η δημιουργια του, να ζητα απεσταλμενους επι της γης να στοτωνουν τα παιδια του;
Ναι, τα παντα είναι παιδια του. Ολη η υλη είναι παιδι του. Ολοι οι ανθρωποι είναι παιδια του. Ειναι δυνατον να ζητα ενας πατερας να σκοτωσει το ένα παιδι το αλλο; και αυτον τον πατερα τον λετε πολυευσπλαχνο και στοργικο;
Γι αυτό σας λεμε, ότι αυτά που σας εβαλε να πιστεψετε ο μαυροψύχης, ουτε στα τρελαδικα δεν ισχυουν.

Κεφάλαιο Θ Εδάφιο 4

"Αυτό όμως δεν απευθυνεται στους ειδολωλατρες εκεινους με τους οποιους συνθηκολογησατε και οι οποίοι δεν παραβίασαν τη συνθηκη τους, ή δεν βοήθησαν κάποιον εναντιον σας. Να τηρειτε πιστά τους όρους που συμφωνησατε μαζί τους μέχρι την καθορισμενη προθεσμία. Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ."

Κεφάλαιο Θ Εδάφιο 7

"Πως μπορεί να υπάρχει συνθηκη μεταξύ του Θεού και των Αποστολων Του από τη μία, και των ειδολολατρων από την άλλη; Εξαίρεση αποτελουν μόνο οσοι συνθηκολογησαν κοντά στο ιερό τέμενος. Αν σας συμπεριφερονται τίμια, 'Έτσι να τους συμπεριφερεστε και σεις. Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ."


Κεφάλαιο Θ Εδάφιο 12

Αν όμως μετά από τη συμφωνημενη συνθηκη παραβιάζουν τον ορκο τους και προσβαλλουν τη πΙστη σας, ΦΟΝΕΥΣΤΕ τους ιερεις της απιστιας, καθως γι αυτούς δεν υπάρχει ιερός όρκος. Έτσι θα σταματησουν τις αδικιες τους."


Κεφάλαιο Θ Εδάφιο 14

"ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΧΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ ΚΙ ΈΤΣΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΕΣΑΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ."

Κεφάλαιο Θ Εδάφιο 15

"Έτσι θα εξαλειφθεί η οργη στην καρδιά των πιστων. Ο Θεός συγχωρεί όποιον Εκεινος θέλει. Είναι παντογνωστης και σοφός."

Κεφάλαιο Θ Εδάφιο 16

"Πιστεύετε πως θα εγκαταλειφθείτε σαν να μην ξέρει ο Θεός ποιοι από σας αγωνίζονται ζητώντας τη βοήθεια μόνο του Θεού, των Αποστόλων Του και των πιστων; Ο Κύριος γνωρίζει τις πράξεις σας."

Κεφάλαιο Θ Εδάφιο 17

"Οι ειδολωλατρες δεν πρέπει να επισκέπτονται τα ιερά τεμένη του Θεού, ενώ οι ίδιοι ομολογουν τη δική του απιστια. ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ."

Κεφάλαιο Θ Εδάφιο 18

"Τους ναούς του Θεού οφειλουν να τους επισκεπτονται μόνο οσοι πιστευουν στο Θεό και στην εσχατη ημερα, καθως και οσοι τηρουν τους τυπους των προσευχων, οσοι προσφέρουν ελεημοσυνη και οσοι φοβουνται τον Κύριο. Αυτοί ισως θα κατευθυνθουν στον ισιο δρόμο. (το επίρρημα "ίσως" κάνει ακόμα πιο φοβερή την τιμωρία του Θεού, αφού δεν είναι βέβαιο πως θα ξεφυγουν ακόμα και οι πιστοί)"

Κεφάλαιο Θ Εδάφιο 20

"ΟΣΟΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΡΙΟΙ."

Κεφάλαιο Θ Εδάφιο 21

"Ο Κύριος υποσχεται σε αυτούς τη μεγαλοψυχια Του και την ανταμοιβη μες τους κήπους του παραδεισου όπου θα ευχαριστιούνται αιώνια."

Κεφάλαιο Θ Εδάφιο 22

"Θα μείνουν εκεί αιώνια, καθώς ο Θεός διαθετει απειρες αμοιβες."

Κεφάλαιο Θ Εδάφιο 23

"Πιστοι, να είστε μακριά από τους γονείς σας, αν αυτοί προτιμησουν την απιστια αντί για τη πίστη. Οσοι δεν υπακουν σ' αυτό είναι ασεβης."

Κεφάλαιο Θ Εδάφιο 29

"Να πολεματε εναντιον οποιου δεν πιστευει στο Θεό και στην έσχατη μέρα, καθως και εναντιον οποιου δεν θεωρει αθεμιτο ότι ο Θεός και ο Απόστολός Του απαγόρευσαν. Να πολεματε επισης εναντιον των Εβραίων και των Χριστιανών, οι οποίοι δεν πρεσβευουν τη πιστη της αλήθειας. Να πολεματε εναντιον τους, έως ότου όλοι πληρωσουν το φορο υποτελειας και ταπεινωθουν."

Κεφάλαιο Θ Εδάφιο 30

"Οι Εβραίοι λένε ότι ο Έσδρας είναι γιος του Θεού. Οι Χριστιανοί υποστηριζουν ότι ο Μεσσιας είναι ο γιος του Θεού. Να τι λόγια βγαίνουν απ τα χείλη τους. Μοιάζουν με τους αρχαίους απιστους. Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΝΕ!"


Κεφάλαιο Θ Εδάφιο 39

"Αν δεν τρεξετε στη μάχη, ο Θεος θα σας τιμωρησει με σκληρα βάσανα και θα σας αντικαταστησει με άλλο λαό, που δεν θα μπορείτε να τον βλαψετε, επειδή ο Κυριος είναι παντοκρατορας."

Κεφάλαιο Θ Εδάφιο 41

"Είτε εκστρατευετε με ελαφρυ ειτε με βαρυ οπλισμο, να πολεματε για την πιστη σας θυσιαζοντας την περιουσια σας και τους ιδιους τους εαυτους σας. Αυτό θα είναι για εσάς πιο ωφελιμο αν το καταλάβετε."

Κεφάλαιο Θ Εδάφιο 72
"Ο Θεος υποσχεθηκε σε όλους τους πιστους, άντρες και γυναίκες, κηπους με τρεχουμενα νερα, όπου θα παραμεινουν αιώνια και θα έχουν κατοικιες ευχαριστες και απειρη χάρη του Κυριου. Αυτή η ευτυχια είναι ατελειωτη."

Κεφάλαιο Θ Εδάφιο 73

"Προφητη, να πολεμας τους υποκριτες και τους απιστους και να τους συμπεριφερεσαι σκληρα. Η κολαση θα είναι η κατοικια τους. Τι φοβερη κατοικια!"

Κεφάλαιο Θ Εδάφιο 93

"Να είσαι σκληρος με οσους ζητουν την εξαιρεση τους από τον πόλεμο. Παρολο που είναι πλούσιοι και προτιμουν να μενουν με τους αμαχους που μενουν πισω. Ο Θεος σκληρυνε την καρδιά τους και δεν γνωρίζουν τίποτα."

Κεφάλαιο Θ Εδάφιο 122

"Δεν πρέπει να πηγαίνουν στη μάχη όλοι οι πιστοι ταυτόχρονα. Καλύτερα να πηγαίνουν μερικοι από κάθε φυλή. Αυτοί θα διδάσκονται μεταξύ τους τη θρησκεία και, αφού επιστρεψουν θα τη διδασκουν και στους συμπολιτες τους, για να προφυλλάσονται και αυτοί."

Κεφάλαιο Θ Εδάφιο 123

"Πιστοι να πολεματε τους απιστους οι οποίοι έρχονται σε επαφη μαζί σας και να τους υποδεχεστε σκληρα. Να ξέρετε ότι ο Κυριος είναι με οσους τον φοβούνται."

Κεφάλαιο Ι' Εδάφιο 9

"Όσοι πιστεψαν κι έκαναν το καλό*** θα οδηγηθουν από το Θεό λογω της πιστης τους, στον ισιο δρόμο κάτω από τα ποδια τους θα τρεχουνε ρυακια με καθαρα νερα μέσα σε ευχαριστους κηπους."

***(δηλαδή να σκοτώνουν απίστους…)

Κεφάλαιο Ι' Εδάφιο 104

"Πες τους… "Άνθρωποι αν αμφιβαλλετε για την δική μου θρησκεία διακηρυττω ότι δεν λατρευω εκεινους που εσείς λατρευετε, εξισωνοντας τους με το Θεό. Εγώ λατρευω το Θεό εκεινον που αφαιρει τη ζωή σας. Έχω την εντολή να είμαι πιστος μουσουλμανος"".




Κεφάλαιο ΚΒ' Εδάφιο 19

"Οι πιστοι και οι απιστοι είναι αντιδικοι και θέμα της αντιδικιας τους ο Κύριός τους. Τα ρουχα των απίστων θα είναι από φωτια, ενώ βραστο νερό θα πέφτει πάνω στα κεφάλια τους."

Κεφάλαιο ΚΒ' Εδάφιο 20

"Θα καουν τα σπλάχνα και το δερμα τους"


Κεφάλαιο ΚΒ' Εδάφιο 21

"Και θα χτυπιουνται με σιδερενια ραβδιά"


Κεφάλαιο ΚΒ' Εδάφιο 22

"Όσες φορες θελησουν να διαφυγουν, επειδή θα πιεζονται από τον πονο θα τους φερνουμε πισω λέγοντας "ας υποστειτε τη τιμωρια της φωτιάς""


Κεφάλαιο ΚΒ' Εδάφιο 23

"Ο Θεός θα βάλει τους πιστούς και τους αγαθοεργούς μέσα σε κηπους με τρεχουμενα νερά. Θα φορανε βραχιολια από χρυσαφι και μαργαριταρια και η ενδυμασια τους θα είναι από μεταξι."


Κεφάλαιο ΚΒ' Εδάφιο 24

"Αυτοί οδηγηθηκαν να ακουσουν λόγια ευγενικά και πορευτηκαν στο δρόμο της δόξας."

Κεφάλαιο ΚΒ' Εδάφιο 25

"Απιστοι είναι οσοι απομακρυναν τους άλλους από το δρόμο του Κυριου και το ιερό τεμενος το οποίο ορισαμε για όλους τους ανθρώπους, ντοπιους και ξενους. Όλοι έχουν ισα δικαιωματα. Οσοι επιδιωκουν να το βεβηλωσουν θα τιμωρηθουν με σκληρα βασανιστηρια."

Κεφάλαιο ΚΒ' Εδάφιο 52

"Πριν από σενα, δεν στειλαμε κανέναν απόστολο ούτε προφητη χωρίς να σπειρει ο Σατανας εμποδια στην αποστολή τους. Ο Θεός όμως εξαφανίζει τα εμποδια του Σατανα και επικυρωνει τα δικά του λόγια. Ο Κύριος είναι παντογνωστης και πανσοφος"

Κεφάλαιο ΚΘ' Εδάφιο 6

"Όποιος πολεμαει για την πιστη του, πολεμαει για τον εαυτό του εφοσον ο Θεός δεν έχει την ανάγκη κανενος."


Κεφάλαιο ΚΘ' Εδάφιο 40

"Όλοι τιμωρηθηκαν για τις ανομιες τους. Σε μερικους στειλανε ανεμο ο όποιος εκσφενδονιζε πέτρες. Άλλοι χτυπηθηκαν από τη φριχτη κραυγη του αρχαγγέλου Γαβριήλ. Άλλους διαταξαμε τη γη να τους καταπιει και άλλους τους πνιξαμε. Ο Κύριος δεν τους συμπεριφερθηκε τυρρανικα. Οι ίδιοι φερθηκαν τυρρανικά στους εαυτους τους."


Κεφάλαιο ΛΒ' Εδάφιο 20

"Το πυρ το εξωτερον θα είναι η κατοικια των ενόχων. Όσες φορες θελησουν να φυγουν από αυτό, θα γυρισουν σε αυτό και θα τους πούμε: "γευθειτε τώρα την τιμωρια της φωτιας, την οποία είχατε θεωρησει ψευτικη.""

Κεφάλαιο ΛΓ' Εδάφιο 8

"για να ρωτα ο Θεος τους φιλους της αληθειας, ενώ έχει ετοιμασει σκληρη τιμωρια για τους απιστους."

Κεφάλαιο ΛΓ' Εδάφιο 49

"Πιστοί που παντρευτηκατε μια πιστη γυναίκα και, κατοπιν, θέλετε να τη χωρισετε προτού κοιμηθηκε μαζί της, μην τη κρατατε περισσοτερο από τον καθορισμενο χρόνο (Η περιοδος αυτή οριζεται σε τρεις μηνες). Δωστε της ο,τι οριζει ο νόμος και διωξτε την ευγενικά."


Κεφάλαιο ΛΓ' Εδάφιο 50

"Προφητη, σου επιτραπηκε να παντρευτεις με τις γυναίκες στις οποίες εδώσες προίκα (συμφωνα με τα αραβικά έθιμα, και ο συζυγος εδινε ένα πόσο στη συζυγο κατά το γαμο), με τις αιχμαλωτες τις οποίες κερδισες με τη δύναμη των χεριων σου, με τις κορες των θειων σου και οσων σε ακολουθησαν όπως και με κάθε ευσεβη γυναίκα η οποία αφιερωσε τη ψυχή της σε σενα τον Προφητη, αν θέλεις βεβαια να τις παντρευτεις. Αυτό το προνομοιο το δινουμε ξεχωριστα σε σενα από όλους τους πιστους. Γνωριζουμε τους νομους του γαμου τους οποιους ορισαμε για τους πιστους. Μην φοβασαι μηπως ενοχοποιηθεις αν κανεις χρηση των δικαιωματων σου. Ο Κυριος είναι επιεικής και μεγαλοψυχος."

Κεφάλαιο ΛΓ' Εδάφιο 51

"Μπορεις να αναβαλεις την επαφη με οποία συζυγο σου θελησεις και ν δεχτεις στο κρεβατι σου οποία θελησεις, ακόμα κι οποία στο παρελθον παραμελησεις. Δεν αμαρτανεις αν κανεις κάτι τέτοιο. Με αυτό το τρόπο δροσιζονται (παρηγοριουνται) πιο εύκολα τα μάτια τους. Ας μην στενοχωριουνται, όλες πρέπει να ευχαριστηθουν με ό,τι εσυ τους παραχωρεις. Ο Κύριος γνωρίζει όσα βρισκονται στη καρδιά σας, και είναι παντογνωστης και φιλάνθρωπος."

Κεφάλαιο ΛΓ' Εδάφιο 52

"Δεν σου επιτρεπεται να πάρεις άλλες γυναίκες, εκτός από εκείνες που ήδη έχεις, ούτε να τις αλλαξεις με άλλες, ακόμα κι αν ερωτευτεις την ομορφια τους. Εξαιρουνται όσες τυχον αιχμαλωτισεις με τη δύναμη των χεριων σου. Ο Κύριος επιβλεπει τα πάντα."

Κεφάλαιο ΛΔ' Εδάφιο 6

"Οσοι ελαβαν τη σοφια βλεπουν ότι το βιβλίο (Κοράνι) που σταλθηκε από τον Κύριό σου, είναι η αλήθεια, η οποία καθοδηγεί στο δρόμο του παντοδυναμου και δοξασμένου."


Κεφάλαιο ΛΕ' Εδάφιο 36

"Τους απιστους ο Θεός τους καταδικαζει στο πυρ το εξωτερον. Δεν θα ανακλειθει η αποφαση με την οποία τους θανατωνει και τους βασανιζει, ούτε και η τιμωρια της κολασης θα ελαφρυνει. Έτσι θα ανταμοιψουμε κάθε απιστο."


Κεφάλαιο Λς' Εδάφιο 51

"Η σάλπιγγα θα ηχήσει και οι νεκροι θα βγουν από τους ταφους και θα τρεξουν βιαστικα στον Κύριό τους."

Κεφάλαιο Λς' Εδάφιο 54

"Εκείνη την ημερα καμια ψυχή δεν θα αδικηθει. Όλες θα ανταμοιφθουν συμφωνα με τις πράξεις τους."

Κεφάλαιο Λς' Εδάφιο 55

"Εκείνη την ημερα οι κληρονομοι του Παραδεισου θα γεμισουν από ανακουφιση και χαρά."

Κεφάλαιο Λς' Εδάφιο 56

"Μαζί με τις γυναίκες τους θα αναπαυτουν κάτω από τη σκιά, καθησμενοι σε μαλακά καθίσματα."

Κεφάλαιο Λς' Εδάφιο 57

"Θα έχουν φρουτα κι ο,τι επιθυμησουν."

Κεφάλαιο Λς' Εδάφιο 58

""Σελάμου (ειρήνη)!" θα είναι ο χαιρετισμος που θα τους απευθυνει ο μεγαλοψυχος Κύριος."


Κεφάλαιο Λς' Εδάφιο 59

"Άπιστοι, εκείνη την ημερα θα χωριστειτε."


Κεφάλαιο Λς' Εδάφιο 60

"Γιοι του Αδαμ, δεν καναμε μαζί σας μια συμφωνια ότι δεν θα λατρεψετε τον Σατανα; Αυτός είναι κυριγμενος εχθρός σας."

Κεφάλαιο Λς' Εδάφιο 61

"Να λατρευετε Εμένα. Αυτός είναι ο δρομος της σωτηριας."


Κεφάλαιο Λς' Εδάφιο 62

"Ο Σατανας πολλους από εσάς κατεστρεψε. Δεν το καταλαβατε;"


Κεφάλαιο ΛΖ' Εδάφιο 16

"Πως είναι δυνατόν ενώ είμαστε θνητοι και γινομαστε σκονοι και σταχτη να ξαναζωντανεψουμε;"


Κεφάλαιο ΛΖ' Εδάφιο 17

"Θα αναστηθουν και οι προγονοι μας;"


Κεφάλαιο ΛΖ' Εδάφιο 18

"Πες τους "Ναι, και θα ταπεινωθειτε""


Κεφάλαιο ΛΖ' Εδάφιο 19

"Όταν ηχησει η σάλπιγγα θα βγουν από τους ταφους τους και θα κοιτουν ολογυρα."


Κεφάλαιο ΛΗ' Εδάφιο 44

"Και είπαμε σε αυτόν "Πάρε ένα δεματι από ραβδια και χτυπα με αυτό τη γυναίκα σου. Και μην παραβεις τον ορκο σου. (ο Ιώβ είχε ορκιστει να χτυπησει εκατο φορες τη γυναίκα του μολις θεραπευτει). Εσύ είσαι υπομονετικος. Ο Ιώβ ήταν εξαίρετος δούλος, μιας και πάντα μετανοούσε εναντίον Μας."



Κεφάλαιο ΛΗ' Εδάφιο 49

"Αυτή είναι η διδασκαλία μας. Όσοι φοβουνται το Θεό, θα λαβουν ευχαριστη κατοικια."

Κεφάλαιο ΛΗ' Εδάφιο 50

"Θα είναι οι κηποι της Εδεμ της οποιας οι πορτες θα ανοιχτουν."


Κεφάλαιο ΛΗ' Εδάφιο 51

"Εκεί θα αναπαυονται με ανεση και θα απολαμβάνουν κάθε λογης φρουτα και ποτα."

Κεφάλαιο ΛΗ' Εδάφιο 52

"Κοντά τους θα υπάρχουν σεμνες γυναίκες, συνομιλικες τους."

Κεφάλαιο ΛΗ' Εδάφιο 53

"Αυτά τα λόγια θα υποθουν σε αυτούς: "Να οι υποσχεσεις που σας δοσαμε για την ημερα της ανταποδοσης""


Κεφάλαιο ΛΗ' Εδάφιο 54
"Να η χορηγεια μας η οποία ποτε δεν θα μειωθει."


Κεφάλαιο ΛΗ' Εδάφιο 55


"Έτσι θα 'ναι. Η πιο φοβερη όμως κατοικια επιφυλλασσεται στους ασεβης"


Κεφάλαιο ΛΗ' Εδάφιο 56

"Στην κολαση της φωτιας όπου θα κατοικησουν. Τι φριχτη κατοικια!"




Κεφάλαιο ΛΗ' Εδάφιο 57

"Θα τους πούμε "Πιειτε βραστο νερό και πυο.""


Κεφάλαιο ΛΗ' Εδάφιο 58

"Δοκιμαστε και τα υπόλοιπα βασανιστηρια."


Κεφάλαιο ΜΗ' Εδάφιο 16

"Πες επισης σε όσους Άραβες δεν σ' ακολουθήσουν (σε προηγούμενες εκστρατιες): "Θα σε καλεσουμε να πολεμησετε κατά των ισχυρων εθνων τα οποία θα τα πολεμησουμε μέχρι να ασπαστουν τον Ισλαμισμό. Αν υπακουσετε ο Θεός θα σας ανταμοίψει εξαιρετικά. Αν όμως βρείτε προφασεις όπως και άλλοτε, θα τιμωρηθητε σκληρα.""

Κεφάλαιο ΜΗ' Εδάφιο 17

"Αν το τυφλος, ο κουτσος και ο άρρωστος δεν πάνε στη μάχη δεν αμαρτανε. Όποιος υπακούει στο Θεό και στον απόστολό Του, θα μπει στους κηπους με τα τρεχουμενα νερά. Ο Θεός θα τιμωρήσει σκληρά όσους περιφρόνησαν τις εντολές Του."

Κεφάλαιο ΜΗ' Εδάφιο 18

"Ο Θεός ευχαριστηθηκε με τους πιστούς εκείνους οι οποίοι σου εδώσαν το χέρι τους κάτω από το δεντρο ως σημαδι της πιστης τους. Ο Θεός γνώριζε τις σκέψεις τους, τους καταπραινε, και τους βραβευσε με γρηγορη νίκη."

Κεφάλαιο ΜΗ' Εδάφιο19
"Και με πλουσια λαφυρα. Ο θεός είναι παντοδυναμος και πανσοφος."


Κεφάλαιο ΜΗ' Εδάφιο 20
"Ο Θεός σας υποσχεθηκε πλουσια λαφυρα, έκανε γρηγορα την αποκτηση τους και κρατησε μακριά σας το χέρι του εχθρου, προκειμενου να χρησιμευσει αυτό ως αποδειξη για τους πιστους και να τους οδηγήσει στον ισιο δρόμο."

Κεφάλαιο ΜΗ' Εδάφιο 21
"Ο Θεός υποσχέθηκε σε σας κι αλλά λάφυρα, τα οποία δεν μπορέσατε να αποκτήσετε. Ο Θεός όμως, τα έχει ήδη αυτά στη κατοχή τους. Αυτός είναι παντοδύναμος."


Κεφάλαιο ΜΗ' Εδάφιο 22

"Αν οι άπιστοι θελήσουν να σας πολεμήσουν γρήγορα θα τραπούν σε φυγή. Δεν θα βρουν ούτε προστάτη ούτε βοηθό."

Κεφάλαιο ΜΗ' Εδάφιο 23
"Αυτή είναι η αρχή του Θεού, την οποία εφάρμοσε στις προηγούμενες γενιές. Εσύ δεν θα βρεις αλλαγές στις αρχές του Θεού."

Κεφάλαιο ΜΗ' Εδάφιο 24
"Ο Θεός απομάκρυνε από εσάς τη δύναμη του εχθρού σας και ταυτόχρονα προφύλαξε και εκείνους από τη δύναμη σας στη κοιλάδα της Μέκκας, αφού σας ανέδειξε νικητές. Ο Κύριος επιβλέπει τις πράξεις σας."

Κεφάλαιο ΜΗ' Εδάφιο 28
"Ο Θεός έστειλε τον Απόστολό Του για να σας οδηγήσει στην αληθινή θρησκεία και να την ανυψώσει σε ένα δόγμα ανώτερο από όλα τα αλλά. Σου αρκεί η ομολογία του Θεού."


Κεφάλαιο Ξς' Εδάφιο 8

"Προφήτη να πολεμάς τους άπιστους και τους υποκριτές. Να είσαι αυστηρός μαζί τους. Η κόλαση θα είναι η κατοικία τους. Τι απαίσια κατοικία!"


Κεφάλαιο ΞΗ' Εδάφιο 1

"Ορκίζομαι στη γραφιδα και στα γραμμένα."

Κεφάλαιο ΞΗ' Εδάφιο 2

"Ότι εσύ Μωάμεθ για τη χάρη του Θεού δεν είσαι τρελός."

Κεφάλαιο ΞΗ' Εδάφιο 3

"Σου επιφυλάσσεται γενναία αμοιβή"

Κεφάλαιο ΞΗ' Εδάφιο 4
"Έχεις σπουδαίο χαρακτήρα."

Κεφάλαιο ΞΗ' Εδάφιο 5

"Θα δεις και οι άπιστοι επίσης θα δουν."

Κεφάλαιο ΞΗ' Εδάφιο 6


"Ποιος από τους δυο σας είναι τρελός."


Κεφάλαιο ΞΗ' Εδάφιο 7

"Ο Θεός γνωρίζει ποιος πλανάται και ποιος ακολουθεί τον ίσιο δρόμο."


Κεφάλαιο ΞΗ' Εδάφιο 8

"Μην υπάκουους σε όσους διαψεύδουν τις αποκαλύψεις μας."


Κεφάλαιο ΞΗ' Εδάφιο 9
"Θέλουν να τους συμπεριφέρεσαι με γλυκύτητα. Και τότε θα τους συμπεριφέρονται κι αυτοί παρόμοια."

Κεφάλαιο ΞΗ' Εδάφιο 10
"Εσύ όμως να μην ακούς τον κάθε άθλιο που ορκίζεται συνεχώς. Αλλά πρέπει να τον περιφρονείς."

Κεφάλαιο ΞΗ' Εδάφιο 11


"Μην ακούς τον συκοφάντη, αυτόν που κακολογεί τους άλλους."

Κεφάλαιο ΞΗ' Εδάφιο 12
"Αυτόν ο όποιος εμποδίζει κάθε καλό και γίνεται παραβάτης και αμαρτωλός"

Κεφάλαιο ΞΗ' Εδάφιο 13
"σκληρός και αγενής"

Κεφάλαιο ΞΗ' Εδάφιο 14

"αν και πλούσιος και με πολλά παιδιά"

Κεφάλαιο ΞΗ' Εδάφιο 15

"και ο όποιος λέει, μόλις διαβάζοντας τα λόγια μας, ότι είναι μύθοι των παλαιών."

Κεφάλαιο ΞΗ' Εδάφιο 16
"Θα χαράξουμε πάνω στη μύτη του σημάδι"


Κεφάλαιο ΞΘ' Εδάφιο 16

"Εκείνη την ημέρα ο ουρανός θα σπάσει σε κομμάτια και θα πέσει κάτω."

Κεφάλαιο ΞΘ' Εδάφιο 17

"Οι άγγελοι θα πετούν γύρω του από όλες τις πλευρές του. Εκείνη την ημέρα οχτώ άγγελοι θα φέρουν το θρόνο του Κυρίου."

Κεφάλαιο ΞΘ' Εδάφιο 18

"εκείνη την ημέρα θα οδηγηθείτε ενώπιων του Θεού και καμία από τις μυστικές σας πράξεις δεν θα μείνει κρυφή."

Κεφάλαιο ΞΘ' Εδάφιο 19

"…Εκείνος στο δεξί χέρι του οποίου θα δοθεί το βιβλίο (των πράξεων) του θα πει: "Πάρτε και διαβάστε το βιβλίο Μου.""

Κεφάλαιο ΠΑ' Εδάφιο 22
"Ο συμπολίτης σας ο Μωάμεθ δε λέει ανοησίες."

Κεφάλαιο ΠΑ' Εδάφιο 23
"Βλέπει τον ουράνιο Αγγελιοφόρο στο φως του καθαρού ορίζοντα."

Κεφάλαιο ΠΑ' Εδάφιο 24
"Και δεν αμφιβάλλει για τη μυστήρια που του αποκαλύφθηκαν."

Κεφάλαιο ΠΑ' Εδάφιο 25
"Τούτο το Κοράνι δεν είναι τα λόγια του καταραμένου Σατανά."

Κεφάλαιο ΠΑ' Εδάφιο 26
"Όμως εσείς που πάτε; Ποιες σκέψεις κάνετε;"

Κεφάλαιο ΠΑ' Εδάφιο 27
"Το Κοράνι είναι παραίνεση για όλη την οικουμένη."

Κεφάλαιο ΠΑ' Εδάφιο 28
"Για όλους τους ανθρώπους που ποθούν τον ίσιο δρόμο."

Κεφάλαιο ΠΑ' Εδάφιο 29
"Εσείς, όμως, δεν μπορείτε να θέλετε τίποτα άλλο πάρα εκείνο που θέλει και ο Κύριος του σύμπαντος τούτου."

Κεφάλαιο /Η' Εδάφιο 6
"Οι άπιστοι οπαδοί των Γραφών και οι ειδωλολάτρες θα μείνουν αιώνια στη φωτιά της Κόλασης. Αυτή είναι οι πιο κακοήθεις από όλα τα πλάσματα."

Κεφάλαιο /Η' Εδάφιο 8
"Η αμοιβή τους από το Θεό θα είναι οι κήποι με τρεχούμενα νερά όπου θα μείνουν για πάντα. Ο Θεός θα ευχαριστηθεί από αυτούς και αυτοί από το Θεό. Να τι ετοιμάζεται για όσους φοβούνται το Κύριο"

Κεφάλαιο ΡΘ' Εδάφιο 1

" Πες "Άπιστοι"

Κεφάλαιο ΡΘ' Εδάφιο 2
"Δεν θα λατρέψω ό,τι λατρεύετε,"

Κεφάλαιο ΡΘ' Εδάφιο 3
"δεν θα λατρέψετε ό,τι λατρεύω,"

Κεφάλαιο ΡΘ' Εδάφιο 4
"δεν λατρεύω ότι λατρεύετε"

Κεφάλαιο ΡΘ' Εδάφιο 5
"δεν λατρεύετε ό,τι λατρεύω"

Κεφάλαιο ΡΘ' Εδάφιο 6
"Εσείς έχετε τη θρησκεία σας και εγώ τη δική μου.""


Πιστοί - άπιστοι, δική μας θρησκεία - δική σας θρησκεία, άντρας - γυναίκα, πόλεμος χωρίς όριο, μίσος χωρίς όριο, αιματοχυσία χωρίς όριο. Οι άντρες που είναι το δυνατό, ισχυρό φύλο μπορούν να διαλέξουν παραπάνω από μια γυναίκα που είναι το αδύνατο και ασθενές φύλο, και τα λάφυρα του πολέμου, εφόσον ο θεός εξαφάνισε τους άπιστους με τα δικά σας χέρια, των πιστών, μπορείτε να τα μοιραστείτε μεταξύ σας.
Δηλαδή για να καταλάβουμε.. Αν όλα αυτά τα κάνετε στο όνομα του Αλλάχ, δηλαδή του θεού, και κάποιοι από εσάς, που συμμετέχετε σε αυτά, θα θέλατε να υπηρετήσετε το σατανά, τι παραπάνω θα σας ζητούσε;
Καθίστε και συλλογιστείτε, σκεφτείτε, αν δεν υπηρετούσατε όπως ακριβώς σας προτρέπει το ιερό κοράνι, που από 450 σελίδες οι 150 μιλούν για φόνους, πολέμους χωρίς όριο στους μη-μουσουλμάνους, έχοντας βάλει και την καραμέλα της λέξης άπιστοι, να παίρνετε συγχωροχάρτι.
Φυσικά όχι όλοι οι μουσουλμάνοι, αλλά αυτοί οι οποίοι συμμετέχουν σ' αυτές τις τραγωδίες, σ' αυτήν την τρέλα, σε αυτή την παράνοια.
Γιατί είναι τραγωδια, εσείς που πιστευετε ότι αφαιρωντας οποιαδηποτε ζωη, και μάλιστα ανθρωπινη, προσφερετε υπηρεσια στο Δημιουργό των παντων, στον ένα και μοναδικο θεο.
Εχετε βγαλει από μεσα σας το ψεμα που σας έχει λουσει ο σατανας και να κάνετε την πιο απλη σκεψη, ότι σατανας ή αλλιως μαυροψύχης, σημαινει διαιρετικοτητα σημαινει δικο μου - δικο σου, μισος, σημαινει πολεμος, αφαιρεσεις ανθρωπινων ζωων.
Εαν αντι για το ιερο βιβλιο που επικαληστε ότι είναι το κορανι, σας είχε πεισει ο σατανας ότι πρέπει να πατε και κοψετε το δικο σας λαιμο, είναι βεβαιο ότι και αυτό θα το κανατε. Ή το κοψιμο του λαιμου σας με το δικο σας χερι θα το σκεφτητε περισσοτερο;
Αυτος είναι ο απολυτος στραγγαλισμος του νου σας. Αυτη είναι η απολυτη παγιδευση του νου σας. Η μεγαλυτερη επιτυχια του μαυροψύχη - σατανα, είναι ότι έχει βαλει πανω στο νου σας.
Οτι έχει βαλει πανω [ΔΙΑ-ΝΟΥ ΣΑΣ] και εισαστε απολυτα ερμαια του και πειθήνια οργανα του.
Ο,τι ηλιθιοτητα και ο,τι δεν έχει καμια μα καμια λογικη, μεσα από αυτό τον απολυτο στραγγαλισμο του νου σας, ο Μαυροψύχης το έχει πετυχει.
Εφαρμοσε πανω στο πλανητη, τα παντα να εχουνε κοστος και να αγοραζονται με χρηματα ή πολυτιμα μεταλλα. Δημιουργησε μες από τις πληρωμενες εξουσίες ολα τα πολιτικα και θρησκευτικα συστηματα. Εβαλε παντου πληρωμενους προβοκατορες και πρακτορες να πιστοποιησουνε την εγκυροτητα σε οτιδηποτε διδαχθηκε η ανθρωπότητα μεσω ολων των απιστευτων εξουσιων, ειτε πολιτικων ειτε θρησκευτικων.
Εφτασε στο σημειο, μασωνοι με ασπρα μαλλια, που στην επομενη γωνια τους περιμενει η αλλη ζωη, να φορανε ασπρα γαντια σαν νοσοκομες, και κοντες φουστες σαν γκαρσονες, να κανουν τελετουργιες, πιστευοντας ότι εχουν διαφορετικη αξια από τον τελευταιο ανθρωπο αυτου του πλανητη, και να μην βλεπουν που οδηγουν το πραγματικό τους ειναι.
Εβαλε τους μουσουλμανους να προσκυναν στα τεσσερα. Κι ενω ολα πηγαινουν προς τα επανω, τα πετρωματα μεσω των βουνων, το φυτικο βασίλειο μεσα από τα δεντρα, και το δημιουργημα του που λεγεται άνθρωπος και είναι προικισμενος με νου, και εκτος από νου, με ορθια σπονδυλικη στηλη, να προσκυναει στα τεσσερα, να βαζει το κεφαλι του προς τα κατω, να μισει ολους που είναι δηθεν απιστοι και να αφαιρει τις ανθρωπινες ζωες χωρίς οριο.
Πηρε την διδασκαλια του χριστου, τον χριστιανισμο, την διαιρεσε σε υπο-μαγαζα (ορθοδοξοι, καθολικοι, προτεσταντες, παγανιστες, μαρτυρες του ιεχωβα, εκκλησια του χριστου και αλλες) και ολοι αυτοι διδασκουν ότι ένα ανθρώπινο σωμα που μεσα του κατοικει μια ψυχή με ένα συγκεκριμενο χαρακτηρα και με συγκεκριενο κάρμα (νομος ανταποδοτικης δικαιοσυνης ή αλλιως "μαχαιρα εδώσες και μαχαιρα θα λαβεις").
να εχεις γεννηθει υγιεις ή αρρωστος, ολα να τα αποδιδουνε στην τυχη, και ξαφνικα, αφου πριν να γεννηθεις δεν ισχυε δηθεν τιποτα, αυτός ο πλανος Μαυροψύχης - σατανας δινει μεσα από τα βιβλια, όπου έχει ελεγξει τα παντα, και των χριστιανων και των μουσουλμανων και οτιδηποτε αλλο δινεται στην ανθρωποτητα.
πιστευουν και οι μεν και οι δε ότι αυτά είναι τα ιερα και αυτή είναι η αληθεια, ότι όταν ταφεις και καποιους τους σκορπιζουνε αφου τους καινε και στην θαλασσα, και τα θρυματισμενα οστα εχουν διασκορπιστει σ' ολη τη γη από τον αερα σαν σκονη, θα ρθει μια μερα που θα σηκωθουν οι νεκροι από τους ταφους. Αυτα έχετε πιστεψει και σεις χριστιανοι και σεις μουσουλμανοι.
Μαυροψύχη - σατανα, στα ιερα βιβλια σου που εδώσες και στους χριστιανους και μουσουλμανους, ξεχασες να δωσεις σαφης οδηγιες:
1) όταν οι νεκροι σηκωθουν απ τους ταφους, σε τι ηλικια θα σηκωθουν;
2) σημερα στην ανθρωπότητα έχει γνωστοποιηθει ότι τα ηλιακα συστηματα μετα από ένα χρονικο διαστημα διαλυονται.
Δηλαδη, ο ήλιος ενος ηλιακου συστηματος, αφου απορροφησει ολους τους πλανητες που έχει υπο την εποπτεια του, στο τελος και αυτός από την μεγαλη μεγενθυση εκρυγνυτεαι, διασκορπαται στο συμπαν, και από ολη αυτή τη ποσοτητα υλης, μετα την εκρηξη και του ήλιου, δεν μενει απολυτως τιποτα. (το λεγομενο "σουπερ νοβα")
Αυτοι που θα αναστηθουν, μετα από αυτό το κοσμικο γεγονος , που θα ειναι;
Πονηρε σατανα, μαυροψύχη,
3) αυτό τον παραδεισο που τους εχεις ταξει, και στους χριαστιανους και στους μουσουλμανους με παρθενες και φρουτα, υπαρχει καποια ελιτ στον πλανήτη που σ' έχει υπηρετησει πολυ καλα, και ολα αυτά τα υλικα αγαθα τα εχουν στην κατοχη τους, ακόμα εχουν αεροπλανα, καραβια, νησια, χρηματα χωρίς οριο, γυναικες μελαχροινες με μαυρα ματια οσες θελουνε, και φρουτα.
γιατί δεν μπηκες στο κοπο να δειξεις σε καποιον από αυτους, όπως και ολοι οι υπολοιποι που δεν εχουν τιποτα από υλικα αγαθα, ποσο δυστυχισμενοι ειναι.
Δεν τους χωραει ο τοπος πουθενα. Καταφευγουνε στα ναρκωτικα, στα σεξουαλικα οργια, κανουν οτιδηποτε για να γεμισει το μεσα τους ώστε να δειχνουν ευτυχισμενοι.
Αλλα φυσικά ποτε δεν πρόκειται να είναι ευτυχισμενοι και γεματοι γιατί υλη χωρίς πνευμα είναι το απολυτο τιποτα.
Η υλη γεννηθηκε και δημιουργηθηκε από το πνευμα. Και μοναδικος σκοπος της είναι να ξαναγυρισει στο πνευμα.
Οταν λοιπόν η υλη χασει τον δρομο της, και προσκολληθει στην υλη, δηλαδη, σ' αυτή την περιπτωση οι ανθρωποι προσκολληθουν στην υλη, ακόμα και να τους δωθει ολη η υλη, όπως ο σοφος σολωμοντας, λιγο προτου αφησουν το νοικιασμενο ανθρώπινο σωμα τους, το πολυ-πολυ να προφτασουν να πουν

"ματαιοτης ματαιοτητων τα παντα ματαιοτης".

Ολοι οι ανθρωποι που δεν εχουν στον ήλιο μοιρα από υλικα αγαθα, και φυσικά εχεις φροντισει εσυ γι αυτό μεσα από τις εξουσίες σου, να τους μιλας για οικονομικες κρισεις και εχθρους και να σφιξουν το ζωναρι για να περασει η κριση.
Τους εχεις δωσει την ψευδαισθηση ότι αν αποκτησουν υλικα αγαθα θα είναι ευτυχισμενοι. όμως ακόμα και αυτοι που εχουν ολα τα υλικα αγαθα, είναι απολυτα δυστυχισμενοι. Τους εχεις διασκορπισει το καθένα στο δικο του κοσμο ώστε να μην συναντιονται.
γιατί έτσι αυτοι που δεν εχουν υλικα αγαθα θα μαθαιναν την αληθεια. Κι όταν μαθεις την αληθεια, ότι τα υλικα αγαθα δεν γεμιζουν την ψυχή σου, αυτοματα θα εχανες από δουλους ολη την ανθρωποτητα. Γι αυτό εχεις διαχωρισει τους παντες και τα παντα. Δεν εχεις αφησει τιποτα που να μην εχεις δια-βαλει. Οτιδηποτε δινεις στην ανθρωπότητα σαν εκπαιδευση το εχουν διυλησει και το χουν επεξεργαστει πολυ καλα, ολοι οι φανεροι και κρυφοι παγκόσμιοι νεκροθαφτες που σ' εχουν υπηρετησει.

Εχεις χρησιμοποιησει λεξεις όπως "αγαπη" "αδελφια" "ομονοια" μεσα σε απειρα ψεματα και τα χεις παρουσιασει στην ανθρωπότητα με τετοιο περτυλιγμα, ώστε η ανθρωπότητα να έχει χασει εντελως το δρομο της ως προς την πνευματικη της εξελιξη. 



Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . .