Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ




Όταν υπάρχει δυσαρμονία, έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και η δυσαρμονία αποβάλλεται για να επανέλθει πάλι η ισορροπία. Έτσι, τόσες χιλιάδες χρόνια κάθε φορά που οι εξουσίες του πλανήτη γη "έκτρεφαν" μονό δούλους, αυτοί οι προηγούμενοι πολιτισμοί ήρθε η στιγμή που εξαφανιστήκαν εν ριπή οφθαλμού με τεράστιες γεωλογικές καταστροφές π.χ. κατακλυσμούς. Το ίδιο ακριβώς θα γίνει και τώρα στον πλανήτη.
- Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ γιατί ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

Πριν από αυτούς τους γνωστούς χρόνους, έχουν γίνει κάποιες αναφορές για τη χαμένη Ατλαντίδα, τη Λεμουρία. Έχουν βρεθεί οστά εκατομμυρίων ετών, που αποτελούν αποδείξεις για την ύπαρξη αρχαίων πολιτισμών, για τους οποίους όμως η "επίσημη" επιστήμη των ιστορικών δεν κάνει αναφορές, φυσικά όχι τυχαία.

Η βύθισή της Ατλαντίδας στη θάλασσα έγινε σε δύο δόσεις. Το τελευταίο κομμάτι που χε μείνει σαν στεριά λεγόταν νήσος "Ποσειδωνία". Όπως η κυρίως Ατλαντίδα καταποντίστηκε στα νερά ύστερα από ασύλληπτο κατακλυσμό, έτσι και η Ποσειδωνία που είχε απομείνει, καταποντίστηκε κι αυτή έπειτα από δεύτερο μεγάλο κατακλυσμό. Όταν μιλάμε για τέτοιας μορφής κατακλυσμούς, δεν μιλάμε μόνο για πολύ βροχή, αλλά για κάτι πολύ πιο απίστευτα μεγάλο.
Η Ατλαντίδα, μαζί με την Ποσειδωνία, ήταν κοντά σημερινή περιοχή της νήσους Κούβα και κατ' επέκταση εκεί που ονομάζετε σήμερα το Τρίγωνο των Βερμούδων.

Μία ακόμα αντίστοιχη ασύλληπτη καταστροφή, ήτανε η βύθιση της Λεμουρίας Ηπείρου.

Η Λεμουρία ήπειρος βρίσκεται στην περιοχή που είναι σήμερα η Ιαπωνία, και κατ επέκταση ο ειρηνικός ωκεανός. Τα κύματα που σηκώνονται ακόμα και σήμερα στον Ωκεανό αυτό είναι τεράστια, γι' αυτό και ονομάστηκε "Ειρηνικός", για λόγους ευφημισμού (χρήση μιας έκφρασης στη θέση μιας άλλης, επειδή θεωρείται λιγότερο αρνητική, δυσοίωνη από αυτήν που αντικαθιστά).
Και στις δύο περιπτώσεις, Ατλαντίδα και Λεμουρία, φανερώνεται η "μνήμη" που βαστάει αυτός ο πλανήτης.

Στην πρώην Λεμουρία, σημερινή Ιαπωνία, έχουμε συνεχείς σεισμούς, γιατί ακριβώς πριν από εκατομμύρια χρόνια, κάποιος υπερπολιτισμός προσπάθησε να φέρει δυσαρμονία στην τελειότητα των συμπάντων.
Στην πρώην Ατλαντίδα, σημερινό Τρίγωνο των Βερμούδων (τρίγωνο του Διαβόλου), υπάρχουν πολλά παράξενα φαινόμενα.

"Μνήμη" που θυμάται τη καταστροφή που έκαναν "κάποιοι", προφανέστατα εξουσίες, που προσπάθησαν να κάνουν ό,τι και σήμερα. Να εκτρέφουν δούλους, να φοράνε φανταχτερά ρούχα, πανύψηλα καπέλα, χρυσούς ανάποδους σταυρούς, ενώ συνάνθρωποί τους πεινούσαν και να διαστρεβλώνουν την αλήθεια. Κι επειδή το σύμπαν δεν αφήνει την δυσαρμονία και τη "βρωμιά" να συνεχιστεί πέρα από ένα σημείο, έφερε αρμονία με το "ξέπλυμα" μιας ολόκληρης ηπείρου.

Αντιλαμβάνεστε πόσα εκατομμύρια χρόνια χρειάστηκε να περάσουν για να καθαρίσει αυτός ο πλανήτης από τη βύθιση μιας ολόκληρης ηπείρου και για να ξαναγίνει πάλι φωτοσύνθεση των φυτών και κατ επέκταση τροφή.

Βλέπετε λοιπόν ότι το σύμπαν, όπως και αυτός ο πλανήτης δεν ξεχνά. Οι μόνοι που ξεχνάνε όχι κατά λάθος βέβαια, είναι οι παγκόσμιοι νεκροθάφτες που μοναδική τους αποστολή είναι να ΔΙΑ-ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ των ανθρώπων. Και άνθρωποι με "δια-βολεμένο" νου, δεν είναι πλέον όντα με νοημοσύνη, παρά μόνο σώματα που μοιάζουν με άνθρωπο, αλλά κυριολεκτικά φέρονται ίσως και χειρότερα από τα ζώα.
.
Οι αρχαίοι αυτοί πολιτισμοί εξαφανίστηκαν με έναν περίεργο τρόπο. Άραγε, τί ασύλληπτες καταστροφές έλαβαν χώρα σε αυτόν τον πλανήτη, ώστε να εξαφανίζονται εκατομμύρια ανθρωπίνων ζωών σ' ελάχιστο γήινο χρόνο; Και μάλιστα με τέτοιο απότομο, βίαιο και άμεσο τρόπο, ώστε μαζί με τις ζωές τους να εξαφανίζονται και οι όποιοι πολιτισμοί τους ακολουθούσαν;

Επομένως δεν γίνεται να εθελοτυφλείτε. Ήρθε η ώρα που αυτός ο πλανήτης βρέθηκε σε κομβικό σημείο και η δυσαρμονία που εκπέμπει είναι χωρίς όριο.

Ήρθε η εποχή που δεν θα χει κανένα ανθρώπινο ον την ανάγκη τους να το εκπαιδεύσουν, γιατί η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΨΎΧΗ.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΜΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΗΠΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΩΚΕΑΝΩΝ, ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ Σ AYTON ΤΟN ΠΛΑΝΗΤΗ, ΘΑ ΝΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΕΣ, ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΓΑΠΗ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ. ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΛΑΒΑΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΕ AYTON ΤΟN ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ, ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.

Μιλάμε ότι αλλάζοντας οι ηλεκτρομαγνητικές, βαρυντικές δυνάμεις και σε συνδυασμό με την πολικότητα που πλανήτη, από τον ήλιο, ο οποίος έλκει τη γη και ο οποίος ασκώντας όλη την επιρροή-έλξη από τον βόρειο πόλο (γι αυτό και όλες οι πυξίδες δείχνουν αυτό το σημείο από οποιαδήποτε σημείο του πλανήτη), κυριολεκτικά η ερμηνεία είναι μόνο μία. Καταδεικνύεται με απόλυτο τρόπο ο ομφάλιος λώρος σε ποιο σημείο βρίσκεται η έλξη μεταξύ της γης και του ήλιου.

Σ αυτό λοιπόν το σημείο, επειδή γνωρίζετε ότι υπάρχουνε ύδατα (νερό), σε μία μόνο στιγμή, η οποία είναι νύχτα, όχι τυχαία, (την ημέρα η γη εισπνέει τις ηλιακές ακτίνες, και την νύχτα εκπνέει) κι έτσι την νύχτα που είναι η εκπνοή του πλανήτη, σε κείνο το σημείο, σηκώνεται ένα κύμα απροσδιορίστου ύψους. Κι έτσι πάρα πολύ απλά η γη αλλάζει στεριές. Και γι αυτό ταλαιπωρημένα, αποπροσανατολισμένα αδέρφια, ξανα-ξεκινάει πάλι η γη, ξανα-ξεκινάει η ανθρώπινη εξέλιξη από την αρχή.

Ποτέ μην πιστέψετε ότι αυτές οι ασύλληπτες καταστροφές γίνονται τυχαία. Τίποτα τυχαίο δεν γίνεται στο σύμπαν, γιατί λειτουργεί με τελειότητα. Μόλις θα αρχίσετε να φωτίζεστε, θα ανοίγετε τις πόρτες της επιστροφής στον γεννήτορα Πατέρα - Μητέρα, και τότε δάκρυα χαράς και συγκίνησης θα σας πλημμυρίσουν, γιατί θα συνειδητοποιήσετε αυτή την τελειότητα του σύμπαντος, που επαναφέρει με τους δικούς του νόμους την αρμονία σε κάθε δυσαρμονία.

Έτσι και αυτοί οι κατακλυσμοί που έχουν ήδη συμβεί, που προκάλεσαν αλλαγή θαλασσών και στεριών, ήταν ασύλληπτου μεγέθους ακριβώς γιατί η δυσαρμονία που είχε δημιουργήσει η ανθρώπινη εξέλιξη στο πλανήτη, ήταν χωρίς όρια. Ήταν χωρίς λόγια. Όπως ακριβώς έχει γίνει και σήμερα.

Ο πλανήτης έχει "ζήσει" κι άλλους κατακλυσμούς, εκτός από αυτούς που αναφέραμε, που έγιναν για τον ίδιο λόγο: να αποκατασταθεί η δυσαρμονία που κάθε φορά δημιουργούταν.

Σε κάθε χρονική περίοδο, (εποχή Φαραώ, Βασιλιά Μίνωα, αρχαίους Ελληνικούς κλασσικούς χρόνους, Βαβυλώνιοι, Ρωμαϊκή, Βυζαντινή, Οθωμανική Αυτοκρατορία και τελευταία 200 χρόνια), οι μόνοι που προσπάθησαν να δώσουν στην ανθρώπινη εξέλιξη "φως", είναι μόνο τα φωτισμένα πνευματικά όντα.

Μετά τον κατακλυσμό που θα αλλάξει τελείως τα δεδομένα στον πλανήτη, δεν θα επιτραπεί σε καμία ψυχή να επιζήσει αν δεν έχει εμπράκτως κατανοήσει ότι είναι κομμάτι της μιας δημιουργίας του ενός Θεού. Οι άνθρωποι που θα επιζήσουν θα έχουν κατανοήσει ότι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα και με κανέναν.

Στη νέα αποχή που πολύ σύντομα θα ανατείλει στη γη, αυτοί που θα κληθούν να ασκήσουν αρχηγικά καθήκοντα, θα έχουν την ολότητα της γνώσης. Δηλαδή πρέπει να έχουν και γνώσεις εσωτερισμού και να αντιλαμβάνονται τις κινήσεις του Μαυροψύχη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Είστε όντα με νοημοσύνη οντά με δημιουργική σκέψη. Γι' αυτό μπορείτε να δώσετε μορφή στη σκέψη σας και να ανοίξτε καλά πλέον τον νους σας. Ο πλανήτης ζει εσχατολογικούς χρόνους. Οι εξουσίες, που υπηρετούν αυτόν που ελέγχει μέχρι και σήμερα τον πλανήτη, δεν είναι οι Δημιουργοί ούτε του πλανήτη γη, ούτε του δικού σας ήλιου, των αστερισμών, των γαλαξιών και βέβαια ούτε του δικού σας ενοικιασμένου για λίγα γήινα χρόνια ανθρώπινου σώματος, ούτε ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΑΣ "ΕΙΝΑΙ", που κατοικεί στο νοικιασμένο ανθρώπινο σώμα σας.

Εκτός από τους δούλους, η δημοκρατία των αρχαίων κλασσικών ελληνικών χρόνων στηρίχτηκε και σε πράκτορες, προβοκάτορες, δοσίλογους, προδότες. Αυτοί ήταν η αιτία που οι ελληνικές πόλεις, σπαράζονταν από εμφύλιους πολέμους, (εμφύλιος είναι ο πόλεμος της ίδιας φυλής) όπως ο τριακονταετής πόλεμος, που οδήγησε την ελληνική φυλή σε βαθμό απόλυτης εξαθλίωσης και αποδυνάμωσης. Οι πράκτορες ήξεραν τί έκαναν και πιο σκοπό εξυπηρετούσαν, που ακόμα και οι επιβήτορες (αυτοί που στους τότε πολέμους έμεναν στις πόλεις για να τεκνοποιούν οι γυναίκες) δεν στάθηκαν ικανοί με την εργασία τους να συνεχιστεί η τότε ελληνική φυλή.

Από την άλλη, στην τελευταία μάχη που έδωσε ο Βασιλέας της Ηπείρου Πύρρος με τους Ρωμαίους, πέτυχε την τελευταία νίκη των Ελλήνων ενάντια στους Ρωμαίους. Σε αυτή τη μάχη αποδεκατίστηκε σχεδόν όλο το στράτευμα του, και η νίκη του ονομάστηκε "Πύρρειος Νίκη". Από τότε, "Πύρρειος Νίκη" ονομάζεται μεταφορικά το αποτέλεσμα μιας μάχης στην οποία ο νικητής έχει υποστεί τόσο βαριές απώλειες, που η αξία της νίκης πλέον δεν έχει κανένα νόημα.

Έτσι ο Πύρρος βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν τρομακτικό κίνδυνο: να μείνει η ελληνική φυλή χωρίς στρατό και όταν θα ξαναχρειαζόταν, να μην μπορούσε να αντιμετωπίσει τους Ρωμαίους. Έτσι, έστειλε άμεσα αγγελιοφόρους στην Αθήνα και στην Σπάρτη, πόλεις που σπαράσσονταν τότε από εμφύλιο πόλεμο, να τις ενημερώσει να αφήσουν οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ τους και να κοιτάξουν να ενωθούν, γιατί ο κοινός τους εχθρός, οι Ρωμαίοι, θα μπορούσαν σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα να υποδουλώσουν όλες τις ελληνικές πόλεις, όπως και τελικά έγινε.

Όπως πάντα, έτσι και τότε, οι σπιούνοι-πράκτορες-προβοκάτορες, τα μαύρα αυτά μιάσματα, ή αλλιώς "Εφιάλτες", δεν έλειψαν ποτέ. Φρόντισαν να μην κάνουν αυτό που είπε ο Πύρρος και να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο. Σαν αποτέλεσμα των πράξεών τους η φυλή των Ελλήνων, που έχει γεννήσει ύψιστα πνευματικά όντα, παραδόθηκε ακόμα μια φορά στους τότε εκπροσώπους του Μαυροψύχη, τους Ρωμαίους.

Ήταν μία ακόμα σκοτεινή εποχή της ανθρωπότητας, πλημμυρισμένη όπως πάντα από πολέμους και δούλους.


Όλα τα μεγάλα πνευματικά όντα που ζούσαν όχι τυχαία εκείνη την εποχή των αρχαίων κλασσικών ελληνικών χρόνων, ή τους δώσανε κώνειο, ή τους εξορίσανε, ή τους σκότωσαν, είτε διαστρέβλωσαν τελείως τη διδασκαλία τους. 


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ . . .