Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΥ ΝΟΥΣ



Αυτές είναι οι τεράστιες αλήθειες που σας έχουν πλέον γνωστοποιηθεί και που φρόντισαν όλοι οι παγκόσμιοι νεκροθάφτες και εν προκειμένω της Χριστιανικής διδασκαλίας να σας αποκρύψουν. `
Όπως Κατα-Νοειτε σ ένα ανθρώπινο σώμα η επικοινωνία των ορατών, δηλαδή το φυσικό σώμα ή αλλιώς ύλη, επικοινωνεί με το αόρατο κόσμο, την ψυχή και το πνεύμα. Η επικοινωνία αυτή πραγματοποιείται με τον Νου και με κανέναν άλλο δρόμο.
Ένας άνθρωπος χωρίς νου είναι σαν ένα τσουβάλι με άχυρα. Γνωρίζετε ότι ο νους μπορεί να τον ένωσει με τον [ΘΕΟ]- την [ΘΕΩΣΗ] όταν έχει γίνει ανώτερος, ενώ αντίθετα όταν παραμείνει κατώτερος δεν πρόκειται ποτέ να βρει την Ιθάκη και να επιστρέψει στο Θεό- Πατέρα, γεννήτορα των πάντων.
Έτσι λοιπόν αντιλαμβάνεστε ότι όταν ομιλούμε για Ιησού Χριστό μιλάμε μόνο για
 Χριστικό νου ( Χριστού νους). 
Είναι ο νους Του σε υψηλότερες δονήσεις από τις δονήσεις του Βουδικού νου.
Ο πατέρας που πάρα πολλές φορές ο Ιησούς Χριστός έχει επικαλεστεί σε όλες του τις ομιλίες και διδασκαλίες είναι χωρίς όριο η απόλυτη νοημοσύνη.
Τα πάντα στο σύμπαν ορατά και αόρατα λειτουργούν μέσα σε μία παν-τέλεια νοημοσύνη.
Έτσι και ο Ιησούς όταν είχε ενσαρκωθεί  ο νους του, είχε ενωθεί με τη νοημοσύνη του Θεού, της πηγής, του "όλον φως", του γεννήτορα των πάντων, αυτόν δηλαδή που ονόμαζε ΠΑΤΕΡΑ. Γι΄ αυτό στη σύγχρονη ιστορία των τελευταίων πέντε χιλιάδων ετών της ανθρωπότητας μπόρεσε λόγω του χριστικού νου και συνάντησε τους γραμματείς και φαρισαίους εκείνης της εποχής, που ήταν οι επίσημες εξουσίες της ανθρωπότητας, και τους είπε ότι πατέρας σας είναι ο διάβολος και είναι ανθρωποκτόνος και λέει μόνο ψέματα.
.......Ιω. 8,44 ὑμεῖς(1) ἐκ(2) τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου(3) ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας(4) τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν(5). ἐκεῖνος ἀνθρωποκτόνος ἦν ἀπ᾿ ἀρχῆς(6) καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ οὐχ ἕστηκεν(7), ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ(8)· ὅταν λαλῇ τὸ ψεῦδος, ἐκ τῶν ἰδίων λαλεῖ(9), ὅτι ψεύστης ἐστὶ καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ(10).
Ιω. 8,44 ὑμεῖς(1) ἐκ(2) τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου(3) ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας(4) τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν(5). ἐκεῖνος ἀνθρωποκτόνος ἦν ἀπ᾿ ἀρχῆς(6) καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ οὐχ ἕστηκεν(7), ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ(8)· ὅταν λαλῇ τὸ ψεῦδος, ἐκ τῶν ἰδίων λαλεῖ(9), ὅτι ψεύστης ἐστὶ καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ(10).
Ιω. 8,44 Σεις έχετε πατέρα τον διάβολον, από τον οποίον και κατάγεσθε και θέλετε να εκτελήτε τας πονηράς επιθυμίας του πατρός σας. Εκείνος από την αρχήν της δημιουργίας του ανθρώπου ήτο ανθρωποκτόνος και ποτέ δεν έχει σταθή ούτε και στέκεται εις την αλήθειαν, διότι δεν υπάρχει μέσα του, ούτε αλήθεια ούτε επιθυμία δια την αλήθειαν. Οταν λέγη το ψεύδος, το ανασύρει και το λέγει από τον ευατόν του, διότι είναι ψεύτης, και ο πατήρ και ο εφευρέτης του ψεύδους.
Πριν την έλευση του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ όλοι οι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ με όλες τις ασύλληπτες και μνημειώδης διδασκαλίες τους, ακόμα και ο ΠΑΝ ΦΩΤΕΙΝΟΣ-ΒΟΥΔΑΣ, μέχρι και οι τεράστιοι ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ και ΛΑΟ-ΤΣΕ ΠΟΤΕ δεν μπόρεσαν να διακρίνουν ότι πίσω από όλο το χάλι ανθρωπότητας είναι αυτός που ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ονόμασε διάβολος η αλλιώς σατανάς, ότι είναι ανθρωποκτόνος και ότι λέει συνεχώς ψέματα.
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ είναι ο μοναδικός που είδε και ξεστόμισε αυτά και "έσπασε" το πέπλο της άγνοιας επάνω στον πλανήτη γη και είπε με ακρίβεια ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ [ΕΛΛΕΙΜΑ ΝΟΥ] ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ  ποιες μέθοδος χρησιμοποιεί και πώς μπορεί ο  άνθρωπος να υφάνει  ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΒΟΥΔΙΚΟ ΝΟΥ (ΒΟΥΔΑΣ) ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ, ΧΡΙΣΤΙΚΟ ΝΟΥ (ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ).
Όλοι οι τεράστιοι διδάσκαλοι πριν την έλευση του Ιησού Χριστού είχαν εντοπίσει ότι το πρόβλημα της ανθρωπότητος βρίσκεται στην παντελή άγνοια, διότι Ο ΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ  είναι ΑΝΕΚΠΑΊΔΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.
Όμως μόνο ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ εντόπισε την ΑΙΤΙΑ αυτής της άγνοιας, δηλαδή από πού προέρχεται και ποιος είναι υπεύθυνος για όλο το χάλι επάνω στον πλανήτη γη.
Ένας νους του Βούδα δηλαδή ένας βουδικος νους έφτασε να εντοπίσει την άγνοια στην ανθρωπότητα, όμως ο νους του Χριστού δηλαδή ο χριστικός νους εντόπισε από πού πηγάζει όλο το κακό επάνω στον πλανήτη γη.
Για αυτό το λόγο η διδασκαλία του είναι μοναδική.
 Η διδασκαλία του ελευθερώνει τον άνθρωπο, η διδασκαλία του είναι εκείνη που μπορεί να ελευθερώσει τον πλανήτη Γαία.
Δίδαξε ποιος είναι ο πραγματικός  εαυτός του ανθρώπου [γνωθι σ εαυτον] και πως να γίνεις με αυτό τον τρόπο [ΓΝΩΘΙ ΣΕ ΕΑΥΤΟΝ] αδελφός του Ιησού Χριστού [στην κυριολεξία]
 Επίσης δίδαξε στους ανθρώπους με απόλυτη ακρίβεια τι πρέπει να κάνει ο κάθε ένας στον ίδιο του τον εαυτό δηλαδή πώς μπορεί ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά να ελευθερώθει ΧΩΡΙΣ ΔΙΑ-ΜΕΣΑΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΙΤΕΣ.
Ακόμα  στις ομιλίες του έχει ξεκαθαρίσει ότι κατοικεί μέσα στον πατέρα και ο πατέρας κατοικεί μέσα στον Ιησού Χριστό.
 Ιω. 14,10           οὐ πιστεύεις ὅτι ἐγὼ ἐν τῷ πατρὶ καὶ ὁ πατὴρ ἐν ἐμοί ἐστι; τὰ ῥήματα ἃ ἐγὼ λαλῶ ὑμῖν, ἀπ᾿ ἐμαυτοῦ οὐ λαλῶ· ὁ δὲ πατὴρ ὁ ἐν ἐμοὶ μένων αὐτὸς ποιεῖ τὰ ἔργα.
Ιω. 14,10                   Δεν πιστεύεις ότι εγώ είμαι αχώριστα ενωμένος με τον Πατέρα, ότι είμαι και μένω μέσα στον Πατέρα και ότι ο Πατήρ είναι και μένει εις εμέ; Ακριβώς διότι είμαι ενωμένος με τον Πατέρα, τα λόγια τα οποία εγώ σας διδάσκω, δεν τα λέγω από τον ευατόν μου, αλλά ο Πατήρ, ο οποίος μένει μέσα εις εμέ, ενεργεί δι' εμού όλα αυτά τα θαυμαστά έργα που βλέπετε και ακούετε.
Εξήγησε με ακρίβεια στον κάθε έναν άνθρωπο πώς ακριβώς πρέπει να χειριστεί στη ζωή του το κάθε τι ώστε να είναι πλημμυρισμένος με αρετές και  έφτασε στην κορύφωση της διδασκαλίας του στο μυστικό δείπνο o οποίος στην ουσία είναι μυστικιστικός δείπνος.
Εκεί ακριβώς η διδασκαλία του κατευθύνθηκε με ακρίβεια μέσα στο κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, αλλά δυστυχώς όλοι οι μέχρι τώρα νεκροθάφτες της διδασκαλίας του δεν σας την έχουν αποσυμβολίσει.
Ο Ιούδας που πρόδωσε τον Ιησού Χριστό για τα 30 αργύρια, είναι ο Ιούδας που κατοικεί  μέσα σ' όλους τους ανθρώπους και προδίδει το Χριστό που κατοικεί μέσα του στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.
Είναι ο Ιούδας που κουβαλάει ο κάθε άνθρωπος και μπλέκεται σε δολοφονίες ανθρώπων ακολασίες ανθρώπων, μαύρες μαγείες, εμπόριο όπλων, εμπόριο ναρκωτικών και γενικά πράξεις οι οποίες έχουν τεράστιο αντίκτυπο στον ίδιο του τον εαυτό.
Αυτός είναι ο Ιούδας που κουβαλάει ο κάθε άνθρωπος μέσα του, αυτός είναι ο Ιούδας που προδίδει το Χριστό και το κάνει ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά στον ίδιο του τον εαυτό που επιτρέπει να τον προδίδει ο δικός του Ιούδας.
Φυσικά αυτά οι παγκόσμιοι νεκροθάφτες της διδασκαλίας του Ιησού Χριστού ποτέ δεν σας εξήγησαν 2.000 χρόνια μετά την έλευση του απολύτως τίποτα και εσείς τα κοπάδια χριστιανοί είστε βολεμένοι ο καθένας ξεχωριστά, γιατί ο Ιούδας που πρόδωσε τον Χριστό και συνεχίζει να προδίδει το Χριστό ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ πιστεύετε ο καθενας ξεχωριστά ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
Όμως αυτό είναι μέγιστο λάθος και μέγιστη έλλειψη γνώσης για τη διδασκάλια του Ιησού Χριστού.
Σε συνέχεια της διδασκαλίας του στον μυστικιστικό δείπνο αναφέρθηκε στον Πέτρο .
Φυσικά και ο Πέτρος κατοικεί μέσα στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά ο οποίος κάθε ώρα και στιγμή απαρνιέται το Χριστό και ενώ στο ίδιο του το σώμα χτυπάει η καρδιά του, τα αίματα να ανεβοκατεβαίνουν μέσα στο υποτιθέμενο δικό του σώμα, το νερό που πίνει να γίνεται ούρα, η τροφή που τρώει να γίνεται κόπρανα, για όλα αυτά και για άλλα άπειρα ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ να μην έχει ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ -ΘΕΟ και για αυτό συνέχεια κάθε ώρα και στιγμή να τον απαρνιέται.
Και ενώ ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά νομίζει ότι αγαπάει το Χριστό και τον υπερασπίζεται ταυτόχρονα τον απαρνιέται και δεν τον γνωρίζει ούτε και στην πιο μικρή δυσκολία που θα παρουσιαστεί στην ζωή του.
Στον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά η κάθε ημέρα του η κάθε στιγμή που μπορεί να είναι δύσκολες στιγμές και δύσκολες ημέρες είναι ακριβώς για αυτό το λόγο κατά πόσο έχοντας τη διδασκαλία του Χριστού στην καρδιά του περνάει όλες τις δυσκολίες του χωρίς να λυγίσει χωρίς να θυμώσει και πάνω από όλα να μην ξεχάσει να μην απαρνηθεί τη διδασκαλία και τα λόγια του Ιησού Χριστού.
Συνεχίζοντας στο μυστικιστικό δείπνο ο χριστικός νους του Ιησού Χριστού γνώριζε με απόλυτη ακρίβεια ότι στο πέρασμα του χρόνου όλοι οι παγκόσμιοι νεκροθάφτες της διδασκαλίας του Ιησού Χριστού και όλοι οι παγκόσμιοι νεκροθάφτες της ανθρωπότητας θα αλλοιώσουν όλοι τους σχεδόν τη διδασκαλία και αυτά που θα μεταφέρουν στους ανθρώπους θα είναι τελείως διαφορετικά τα νοήματά της διδασκαλίας του.

                                      ΕΥΑΓΓΕΛ[Ο   ΚΑΤ-ΙΩΑΝΝΗ

 Ιω. 16,12           Ἔτι πολλὰ ἔχω λέγειν ὑμῖν, ἀλλ᾿ οὐ δύνασθε βαστάζειν ἄρτι.

Ιω. 16,12                   Εχω πολλά ακόμη να σας είπω, αλλά δεν ημπορείτε τώρα να τα κρατήσετε και να τα εννοήσετε.
Αυτά ακριβώς είχε προβλέψει ο Χριστικός Νους του Ιησού.
Όλη του η διδασκαλία διαστρεβλώθηκε από το Α μέχρι και το Ω. Και υπεύθυνοι θα ήταν όλες οι παγκόσμιες εξουσίες. Και εν προκειμένω αυτές που δήθεν θα δίδασκαν τα λόγια του και τα έργα του.
  1. Διάφορα μαγαζιά περί Χριστού (Ορθόδοξοι, Καθολικοί και άλλοι)

  2. Πάπες, πατριάρχες, αρχι-παπάδες με τεράστια καπέλα και αλαζονία και ψέμματα χωρίς όριο, λέγοντας δήθεν στους πιστούς να μετανοήσουν, δηλαδή ο Μαυροψύχης που έχει αλλοιώσει την τροφή και στέγη με ψεύτικα χρήματα, κανένα πρόβλημα, αλλά όλοι εσείς οι πιστοί να μετανοείτε

  3. Γραμματείς και φαρισαίοι, υποκριτές και ψεύτες. Δεν είναι μόνο ότι δεν μπήκατε στην διδασκαλία του Ιησού Χριστού, αλλά με τον τρόπο σας και τα ψέματά σας δεν αφήσατε να μπουν και οι άλλοι  [ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ]

  4. Ισλάμ: 750 χρόνια μετά την ανάληψή του, με 2 δις πιστούς, τα ψέματα περί θεού είναι χωρίς όριο, και το μίσος, η αυτοδικία και οι δολοφονίες δήθεν των απίστων με τους νόες των υποτιθέμενων πιστών,να βρίσκεται σε επίπεδο πολύ κάτω από το ζωικό βασίλειο.

  5. Φθάσαμε σήμερα να μάθει η ανθρωπότητα ενώ γνωρίζει ξεκάθαρα ότι η συμπαντική πανσπερμία που στο ανθρώπινο βασίλειο γίνεται μόνο από έναν άντρα και μία γυναίκα, αυτά έχει ορίσει ο Πατέρας που επικαλείται ο Ιησούς, προσπαθούν να μας μάθουν ότι υπάρχει τρίτο φύλο, τέταρτο φύλο και τα κέρατά του τα τρίφορα.


Έτσι ο χριστικός νους του Ιησού Χριστού είπε ότι πρέπει να φύγω εγώ τώρα και σας συμφέρει γιατί θα παρακαλέσω τον πατέρα να σας στείλει τον παράκλητο ο οποίος θα μείνει πλέον μαζί σας αιώνιος.
Αυτά είναι καταγεγραμμένα στο κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο ο οποίος Ιωάννης είναι ο πιο αξιόπιστος μαθητής της διδασκαλίας του Ιησού Χριστού.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ

Ιω. 14,16           καὶ ἐγὼ ἐρωτήσω τὸν πατέρα καὶ ἄλλον παράκλητον δώσει ὑμῖν, ἵνα μένῃ μεθ᾿ ὑμῶν εἰς τὸν αἰῶνα,

Ιω. 14,16                   Και εγώ θα παρακαλέσω τον Πατέρα και θα σας δώση εκείνος άλλον οδηγόν και Παράκλητον, δια να μένη μαζή σας αιωνίως. 

Ιω. 14,26           ὁ δὲ παράκλητος, τὸ Πνεῦμα τὸ Ἅγιον ὃ πέμψει ὁ πατὴρ ἐν τῷ ὀνόματί μου, ἐκεῖνος ὑμᾶς διδάξει πάντα καὶ ὑπομνήσει ὑμᾶς πάντα ἃ εἶπον ὑμῖν.

Ιω. 14,26                  Αλλά ο Παράκλητος, το Αγιον Πνεύμα, το οποίον ο Πατήρ θα στείλη εν τω ονόματί μου (δια να επεκτείνη το έργον μου εις την οικουμένην και μεταδώση την σωτηρίαν εις τας ψυχάς των καλοπροαιρέτων) αυτός θα σας διδάξη όλα και θα σας υπενθυμίση όλα όσα σας είπα. 

Ιω. 15,26           ὅταν δὲ ἔλθῃ ὁ παράκλητος ὃν ἐγὼ πέμψω ὑμῖν παρὰ τοῦ πατρός, τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας ὃ παρὰ τοῦ πατρὸς ἐκπορεύεται, ἐκεῖνος μαρτυρήσει περὶ ἐμοῦ·

Ιω. 15,26                   Οταν δε έλθη ο Παράκλητος, τον οποίον εγώ θα στείλω εις σας εκ μέρους του Πατρός,που είναι το Πνεύμα της αληθείας και το οποίον εκπορεύεται από τον Πατέρα, εκείνος θα μαρτυρήση δι' εμέ. Ιω. 

16,7             ἀλλ᾿ ἐγὼ τὴν ἀλήθειαν λέγω ὑμῖν· συμφέρει ὑμῖν ἵνα ἐγὼ ἀπέλθω. ἐὰν γὰρ ἐγὼ μὴ ἀπέλθω, ὁ παράκλητος οὐκ ἐλεύσεται πρὸς ὑμᾶς· ἐὰν δὲ πορευθῶ, πέμψω αὐτὸν πρὸς ὑμᾶς·

Ιω. 16,7                     Εγώ όμως σας λέγω την αλήθειαν και προσέξατέ την· είναι συμφέρον σας να φύγω εγώ, δια του σταυρικού θανάτου, από τον κόσμον αυτόν. Διότι εάν εγώ δεν φύγω, ο Παράκλητος δεν θα έλθη εις σας. Εάν όμως προσφέρω την μεγάλην θυσίαν και πορευθώ προς τον Πατέρα, θα στείλω τον Παράκλητον εις σας.

Ιω. 16,8             καὶ ἐλθὼν ἐκεῖνος ἐλέγξει τὸν κόσμον περὶ ἁμαρτίας καὶ περὶ δικαιοσύνης καὶ περὶ κρίσεως.

Ιω. 16,8                     Και όταν έλθη εκείνος θα ελέγξη τον αμαρτωλόν και αμετανόητον κόσμον περί μιας μεγάλης αμαρτίας, την οποίαν ο κόσμος διαπράττει τώρα και περί δικαιοσύνης, την οποίαν καταπατούν αυτοί που ετοιμάζουν την σταύρωσίν μου και περί κατακρίσεως και καταδίκης του διαβόλου.

Ιω. 16,9             περὶ ἁμαρτίας μέν, ὅτι οὐ πιστεύουσιν εἰς ἐμέ·

Ιω. 16,9                     Περί αμαρτίας μεν θα καταδικάση τους ανθρώπους του κόσμου, διότι μολονότι τόσα είδον και ήκουσαν δεν πιστεύουν εις εμέ.

Ιω. 16,10           περὶ δικαιοσύνης δέ, ὅτι πρὸς τὸν πατέρα μου ὑπάγω καὶ οὐκέτι θεωρεῖτέ με·

Ιω. 16,10                   Περί δικαιοσύνης δε, διότι αντίθετα προς όσα εναντίον εμού, ως εάν ήμουν εγκληματίας, αποφασίζουν και πράττουν οι σταυρωταί μου, θα αποδώση δικαιοσύνην ο Παράκλητος και θα αποδείξη ότι είμαι δίκαιος και ότι πηγαίνω προς τον Πατέρα μου, διότι ετήρησα κατά πάντα το θέλημά του και έτσι σεις δεν θα με βλέπετε πλέον με τα μάτια του σώματός σας.

Ιω. 16,11           περὶ δὲ κρίσεως, ὅτι ὁ ἄρχων τοῦ κόσμου τούτου κέκριται.

Ιω. 16,11                    Περί δε της κρίσεως θα αποδείξη ο Παράκλητος ότι ο άρχων του κόσμου τούτου έχει κριθή, καταδικασθή και χάσει πλέον την εξουσίαν του επάνω εις την ανθρωπότητα.

Ιω. 16,12           Ἔτι πολλὰ ἔχω λέγειν ὑμῖν, ἀλλ᾿ οὐ δύνασθε βαστάζειν ἄρτι.

Ιω. 16,12                   Εχω πολλά ακόμη να σας είπω, αλλά δεν ημπορείτε τώρα να τα κρατήσετε και να τα εννοήσετε.

Ιω. 16,13           ὅταν δὲ ἔλθῃ ἐκεῖνος, τὸ Πνεῦμα τῆς ἀληθείας, ὁδηγήσει ὑμᾶς εἰς πᾶσαν τὴν ἀλήθειαν· οὐ γὰρ λαλήσει ἀφ᾿ ἑαυτοῦ, ἀλλ᾿ ὅσα ἂν ἀκούσῃ λαλήσει, καὶ τὰ ἐρχόμενα ἀναγγελεῖ ὑμῖν.

Ιω. 16,13                   Οταν όμως έλθη εκείνος, δηλαδή το Πνεύμα της αληθείας, θα σας οδηγήση εις κάθε αλήθειαν, που αναφέρεται στο έργον της σωτηρίας. Διότι δεν θα ομιλήση και εκείνος από τον ευατόν του, άσχετα από τον Πατέρα και εμέ, αλλά θα είπη όσα ακούσει από τον Πατέρα και θα σας αναγγείλη όσα πρόκειται να συμβούν.

Ιω. 16,14           ἐκεῖνος ἐμὲ δοξάσει, ὅτι ἐκ τοῦ ἐμοῦ λήψεται καὶ ἀναγγελεῖ ὑμῖν.

Ιω. 16,14                   Εκείνος θα δοξάση εμέ, διότι από τον ιδικόν μου απεριόριστον πλούτον θα λάβη και θα τα αναγγείλη εις σας.

Ιω. 16,15           πάντα ὅσα ἔχει ὁ πατὴρ ἐμά ἐστι· διὰ τοῦτο εἶπον ὅτι ἐκ τοῦ ἐμοῦ λήψεται καὶ ἀναγγελεῖ ὑμῖν.

Ιω. 16,15                   Ολα δε όσα έχει ο Πατήρ είναι ιδικά μου, δια τούτο και σας είπα ότι ο Παράκλητος θα λάβη από τους ιδικούς μου θησαυρούς της σοφίας, οι οποίοι είναι και του Πατρός και θα αναγγείλη αυτά εις σας.

Συνεχίζοντας στον μυστικιστικό δείπνο αναφέρθηκε εκτενώς με ακρίβεια χωρίς όριο για το έργο του παράκλητου ο οποίος ο Ιησούς τον αποκάλεσε το πνεύμα της αλήθειας.
Μάλιστα στην διδασκαλία του στον μυστικιστικό δείπνο αποκάλεσε τον παράκλητο δύο φορές ότι είναι το πνεύμα της αλήθειας.
Δηλαδή ακριβώς εννοούσε ότι ο παράκλητος είναι αυτός ο οποίος θα τραβήξει τη λήθη από τους νόες της ανθρωπότητας.
Ακόμα ξεκαθάρισε με ακρίβεια ποιο θα είναι ακριβώς το έργο του και αναφέρθηκε σε τρία σκέλη.
Το πρώτο σκέλος είναι ξεκάθαρο ότι ο παράκλητος θα πει ότι ο άρχων του κόσμου τούτου έχει κριθεί. Φυσικά πλέον έχει κριθεί γιατί πολλοί είναι αυτοί που πνευματικά έχουν εργαστεί και έχουν κατανοήσει ότι όλη η ανθρωπότητα τρέχει πίσω από τα ψεύτικα χρήματα του Μαυροψύχη τον οποίον ο Ιησούς τον είχε αποκαλέσει διάβολο και σατανά.
Πλέον όλη η εξουσία πάνω στον πλανήτη γαία με μία τεχνολογία εξωγήινη ασκείται με ασφυκτικό τρόπο που ακόμα και για τα πιο απλά ένας άνθρωπος τυραννιέται για να εξασφαλίσει κάθε ημέρα τα προς το ζην.
Στο δεύτερο σκέλος που αναφέρθηκε ο Ιησούς Χριστός για το έργο του παρακλήτου είναι ότι θα μιλήσει περί δικαιοσύνης.
Για ποια δικαιοσύνη να μιλήσουμε πλέον όταν όλες οι εξουσίες του πλανήτη κρυφές και φανερές χρηματοδοτούνται από τα ψεύτικα χρήματα του Μαυροψύχη αυτόματα δεν υπάρχει πουθενά ίχνος δικαιοσύνης. Όλες οι αποφάσεις είναι στο δρόμο του απόλυτου ελέγχου της ανθρωπότητας.
Και μεγάλο ρόλο σε όλες αυτές τις ανομίες επάνω στον πλανήτη είναι να έχουν την επίφαση της νομιμότητας.
Επομένως μέχρι σήμερα δικαιοσύνη πάνω στον πλανήτη δεν υπάρχει ούτε ίχνος.
Και τέλος το τρίτο σκέλος που αναφέρθηκε στο μυστικιστικό δείπνο ο Ιησούς Χριστός ότι θα ομιλήσει ο παράκλητος είναι ότι θα μαρτυρήσει με ακρίβεια δηλαδή θα αναλύσει με ακρίβεια τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού.
Φυσικά για όλα αυτά ο Ιησούς Χριστός ήξερε με ακρίβεια ότι θα πραγματοποιηθοτν όταν θα έχει φτάσει η ανθρωπότητα σε εκείνο το σημείο ώστε πλέον η επικοινωνία επάνω στον πλανήτη να είναι κάτι εύκολο και απλό όπως είναι σήμερα.[ΔΙΑ ΔΙΚΤΥΟ  ΝΟΥΣ ΔΙΚΤΥΟ]
Γιατί πρέπει αυτή η γνώση να κατακλύσει όλη την ΓΗ.
Επομένως ο Ιησούς και από τον δικό του τεράστιο διδακτικό του έργο στην ανθρωπότητα και τον εντοπισμό ότι η αιτία της άγνοιας της ανθρωπότητας είναι ο διάβολος ήταν σίγουρος ότι όταν θα έρθει η κατάλληλη εποχή θα έρθει ένας αντίστοιχα παράκλητος με έναν χριστικό νου αντίστοιχα με το νου του Ιησού Χριστού ώστε να τα ξεκαθαρίσει όλα και να ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ με ακρίβεια σε αυτά τα τρία
 Ο Ιησούς χριστός επίσης είχε προαναγγείλει όταν εμφανιστεί ο παράκλητος είπε οτι θα οδηγήσει πλέον την ανθρωπότητα στην αιωνιότητα δηλαδή με λίγα λόγια όταν σας γίνουν γνωστά ολα
 αυτά πλειον ο πλανήτης Γαία ετοιμάζεται για κάτι το ασύλληπτο
Δηλαδή ο πλανήτης Γαία ετοιμάζεται για τη νέα γη

..Ιω. 14,16           καὶ ἐγὼ ἐρωτήσω τὸν πατέρα καὶ ἄλλον παράκλητον δώσει ὑμῖν, ἵνα μένῃ μεθ᾿ ὑμῶν εἰς τὸν αἰῶνα,

Ιω. 14,16                   Και εγώ θα παρακαλέσω τον Πατέρα και θα σας δώση εκείνος άλλον οδηγόν και Παράκλητον, δια να μένη μαζή σας αιωνίως. 

Και φυσικά το τρίτο μεγάλο κομμάτι που ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ πρέπει ο κάθε άνθρωπος στον ίδιο του τον εαυτό να εργαστεί και να αποβάλει τον άπιστο Θωμά ο οποίος ενω είδε τόσα και τόσα απο την διδασκαλία του
 Οπως Ανάσταση νεκρού ίαση αναπήρων και άλλα πάρα πολλά αλλά ακόμα και ο άπιστος Θωμάς για να πεισθεί ότι ο Ιησούς Χριστός έχει αναστηθεί ήθελε να βάλει τα δάχτυλά του μέσα στα χέρια του Ιησού Χριστού όπου είχαν μπει τα καρφιά για τη σταύρωση του.
Έτσι λοιπόν ο Ιούδας ο Πέτρος και ο Θωμάς πολυαγαπημένη και πάρα πολύ ταλαιπωρημένη ανθρωπότητα κάτοικη στον κάθε άνθρωπο μέσα του ξεχωριστά και πουθενά αλλού έξω από το ίδιο σας το σώμα.
Αυτά λοιπόν έπρεπε να σας πει σήμερα ο παράκλητος και αυτά τα ήξερε πολύ καλά ο Ιησούς Χριστός για αυτό τον είχε προαναγγείλει με εκπληκτική ακρίβεια και παρόλα αυτά οι νεκροθάφτες ερμηνευτές της διδασκαλίας του ακόμα μία φορά προσπάθησαν να τα μπερδέψουν και να τα θάψουν.
Αλλά δυστυχώς για όλους αυτούς ο χριστικός νους του παρακλήτου λίγο πριν της εμφάνιση της ΝΕΑ ΓΑΙΑ σας τα έχει ξεκαθαρίσει.
Θα προσπαθήσουν οι νεκροθάφτες ακόμα μία φορά να βγάζουν άναρθρες κραυγές από το στόμα τους να αναθεματίζουν και να προσπαθούν να τα ονομάσουμε όλα αυτά αίρεση
 Θα τους πούμε μόνο έναν ο χρόνος που έχει απομείνει πλέον είναι πάρα πολύ λίγος αν αγαπούν και πραγματικά αγαπούν τον εαυτό τους ας διαβάσουν με ακρίβεια όλα αυτά και στο λίγο χρόνο που έχει απομείνει ας προσπαθήσουν να σώσουν τον εαυτό τους
Εδώ πρέπει να σας συμπληρώσουμε κάτι ακόμα το οποίο είναι μείζονος σημασίας και το οποίο δυστυχώς μέχρι σήμερα όλη η ανθρωπότητα χωρίς να το γνωρίζει δεν το έχει ακολουθήσει.
Όλες οι μορφές μέσα στο κοσμικό αυγό [ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ] οι οποίες έχουν φθάσει στην εξέλιξη της νοημοσύνης δηλαδή δεν είναι πετρώματα φυτά ζώα έχουνε μία πρώτη ιερή υποχρέωση να ασχοληθούν.
Αυτή η ιερή υποχρέωση έχει μόνο δύο λέξεις και αυτές είναι:
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ"
Ανθρωπότητα εάν δεν απαντήσετε στο ερώτημα ποιος είμαι ότι και να ασχοληθείτε όλες τις μέρες στη ζωή σας και όλες τις ώρες της ημέρας σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα είναι λάθος για τον πολύ απλό λόγο αφού δεν έχεις μάθει ποτέ σου ποιος εισαι αυτό που ασχολείσαι τι  σχέση εχει με σένα τι σχέση εχει με το πραγματικό σου εαυτό τι σχέση εχει με την φυσική σου ζωη και τι σχέση εχει μετά το φυσικό σου θάνατο.

 Όλα αυτά φρόντισε ο διάβολος ή αλλιώς μαύροψυχής που είναι ανθρωποκτόνος και λέει μόνο ψέματα να αποκρύψει από την ανθρωπότητα δηλαδή να διδαχθεί η ανθρωπότητα την πρώτη μεγάλη μύηση.
Και αυτή εμπεριέχεται στο 
ποιος είμαι.
Ο πλανήτης Γαία έχει καθυστέρησει ασύλληπτους χρόνους για να πάρει η ανθρωπότητα την πρώτη μύηση.
Γαι να πάρει αυτή τη μύηση πρέπει οπωσδήποτε να ενεργοποιηθεί ο νους των ανθρώπων αυτά φρόντισαν όλες οι παγκόσμιες εξουσίες νεκροθαφτών μέχρι σήμερα να ακυρώσουν τον νου των ανθρώπων.
Τα πάντα στο σύμπαν είναι μία τέλεια νοημοσύνη
 ο χριστικός νους του Ιησού Χριστού είναι αντίστοιχα μία τέλεια νοημοσύνη μία αντίστοιχα τέτοιας εμβέλειας νοημοσύνη είναι λίγο πριν το τέλος όπως είναι σήμερα ο πλανήτης Γαία και ο νους του παρακλήτου για αυτό ανθρωπότητα σε όλους και σε όλες σας λέμε αυτές τις ύστατες στιγμές να γίνεται 
τέλειοι όπως είναι τέλειος ο πατέρας σας στους ουρανούς

 Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΥ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΊΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗΣ
ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
 ΓΙΑ ΤΟ [ΕΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ
[ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ]
ΟΠΟΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑ ΝΟΗΤΑΙ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΦΡΑΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΥ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4

“και εν μέσω του θρόνου και κύκλω του θρόνου τέσσαρα ζωα γέμοντα οφθαλμών έμπροσθεν και όπισθεν· και το ζωον το πρώτον όμοιον λέοντι, και το δεύτερον ζωον όμοιον μόσχω, και το τρίτον ζωον έχον το πρόσωπον ως ανθρώπου, και το τέταρτον ζωον όμοιον αετώ πετομένω.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5

Tο σφραγισμένο βιβλίο
1Στο δεξί χέρι εκείνου που καθόταν στο θρόνο είδα ένα βιβλίο, γραμμένο και στην εσωτερική και στην εξωτερική πλευρά του, κατασφραγισμένο με εφτά σφραγίδες. 2Eίδα επίσης έναν δυνατό άγγελο να διακηρύττει με βροντερή φωνή: “Ποιος είναι άξιος να αποσφραγίσει το βιβλίο και να το ανοίξει;” 3Mα κανένας, ούτε στον ουρανό ούτε στη γη ούτε κάτω από τη γη, δεν μπόρεσε ν’ ανοίξει το βιβλίο κι ούτε καν να το ατενίζει! 4Kι εγώ έκλαιγα γοερά, γιατί δε βρέθηκε κανένας άξιος ν’ ανοίξει το βιβλίο μήτε να το ατενίζει. 5Tότε ένας από τους πρεσβυτέρους μού λέει: “Mην κλαις. Δες! Nίκησε το λιοντάρι

Ο ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΣ με τις ανάγλυφες σφραγίδες των τεσσάρων ζώων, σας αποσφράγισε το εσφραγισμένο βιβλίο της Αποκάλυψης του Ιωάννη Ευαγγελιστή, με το βιβλίο" Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΘΕΟ".

Ε Λ Ε Υ Σ Ι Σ


 "Ιω. 14,16    Και εγώ θα παρακαλέσω τον Πατέρα και θα σας δώση εκείνος άλλον οδηγόν και Παράκλητον, δια να μένη μαζή σας αιωνίως."