Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ



Ολοκληρώνοντας ένα τεράστιο χρονικό κύκλο, έχουμε φτάσει σε αυτό που ονομάζεται "πηλίκον". Είναι δηλαδή εκείνο το χρονικό σημείο κατά το οποίο τα πάντα  είναι έτοιμα στην ύλη να αναβαθμιστούν.
Αναβαθμίζονται και αυτά τα οποία δεν είναι έτοιμα να αναβαθμιστούν, αναλόγως θα ακολουθήσουν τους δρόμους στους οποίους δεν κατανόησαν αυτά που έπρεπε να κατανοήσουν. Όλη η δημιουργία είναι νοημοσύνη όλες οι μορφές μέσα στη δημιουργία απώτερο σκοπό έχουν να επιστρέψουν στην πηγή, δηλαδή στο Θεό, στο δημιουργό, στο όλον φως, σε αυτόν που Ιησούς Χριστός ονόμαζε Πατέρας. Τα βασίλεια που δεν έχουν νου δηλαδή τα Βασιλεία των ορυκτών το φυτών και των ζώων σε αυτούς τους χρονικούς κύκλους κατά την εποχή αυτό που ονομάσαμε πηλίκον αναβαθμίζονται με ομαδικό τρόπο για αυτό και οι μορφές τους είναι όμοιες ορυκτά φυτά ζώα.
Όμως στο ανθρώπινο βασίλειο το οποίο πλέον έχει ενταχθεί υποθετικά στα όντα με νοημοσύνη αυτό το πηλίκον είναι κυριολεκτικά ατομικό. Δηλαδή ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά αναβαθμίζεται ή όχι.Αυτή η ατομική ψυχή που έχει ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστα υποθετικά θα έπρεπε ο ατομικός νους του κάθε ανθρώπου να τον έχει οδηγήσει σε αυτήν την επιστροφή του                     ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ[ ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΥΠΕΡ-ΝΟΥ ΓΕΝΗΤΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑ  αυτό δηλαδή που όλοι οι μεγάλοι παγκόσμιοι φιλόσοφοι με πρωτοστατούντος την τεράστια διδασκαλία του μέγιστου των μεγιστων Ιησού Χριστού να κάνουν πράξη.
Φυσικά γνωρίζετε τα αποτελέσματα και πλέον σας έχει γνωστοποιηθεί ποιος είναι η αιτία που η ανθρωπότητα έχει χάσει εντελώς στο δρόμο της.Αυτή είναι η μίερη οντότητα που πλέον την ονομάζουμε Μαυροψύχη φρόντισε κυριολεκτικά λίγο πριν το τέλος να ξεφτιλίσει τελείως τις ανθρώπινες σχέσεις.Έχοντας χρησιμοποιήσει όλες τις επίσημες παγκόσμιες εξουσίες θέλει να επιβάλει ότι πέραν από τα δύο φύλα δηλαδή τον άντρα και τη γυναίκα ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχουν και άλλα φύλλα τα οποία βέβαια δεν έχουν καμία σχέση με τον πατέρα που επικαλείτο ο Ιησούς Χριστός.
Φυσικά όλοι οι πολιτικοί όλες οι επίσημες θρησκείες κανένας δεν όμιλη δεν αντιστέκεται σε όλη αυτή την ισοπέδωση των ανθρώπινων σχέσεων.Μάλιστα έχουνε καπηλευθεί όλες τις έννοιες των λέξεων και έχουνε ξεφτιλίσει κάθε τι ηθικό.Εάν δηλαδή ένα μικρό αγοράκι που ο Θεός το έκανα αγοράκι και ουδείς άλλος και όπως αντίστοιχα ένα κοριτσάκι ο Θεός το έκανε κοριτσάκι και αντίστοιχα υπερασπιστούν αυτό που είναι το αυτονόητο δηλαδή ότι είναι αγόρι ή κορίτσι αυτό το έχουν ονομάσει ρατσιστικό.
Δηλαδή πλέον είναι ρατσιστικό το αυτονόητο.Μάλιστα σε μικρά παιδιά τα οδηγούν να δοκιμάζουν ερωτικά τα πάντα για να αποφασίσουν τελικά εάν θέλουν να είναι κορίτσια η αγόρια. Δηλαδή η παράνοια έχει ξεπεράσει κάθε όριο και όλα αυτά τα έχουν ονομάσει ελευθερία του ανθρώπου.Δηλαδή έρχεται ακόμα μία φορά πριν το τέλος ο μαύροψυχης να κάνει κιμά τον ανθρώπινο νου. Αυτό το έκανε πάντα όμως πριν το τέλος η διαστροφή στο νου των ανθρώπων και οι ακολασίες είχαν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο όπως ακριβώς τώρα.
Μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις κάθε ημέρα θα σου δείξουνε αλλόκοτους ερωτικά ανθρώπους δήθεν ότι αυτό είναι Ελευθερία δήθεν ότι το σώμα είναι δικό μου και το κάνω ότι θέλω οπότε η απόλυτη διαστροφή η απόλυτη διαβολή ο απόλυτος εκφυλισμός και τέλος η απόλυτη ανωμαλία να έχει υιοθετηθεί από όλες τις επίσημες παγκόσμιας εξουσίας του πλανήτη Γαία.
Ότι αυτό είναι το φυσιολογικό ότι είναι ελευθερία στην έκφραση του ανθρώπου και τέλος αυτές όλες οι ακολασίες καταδεικνύουν σύμφωνα με τις επίσημους νεκροθάφτες ότι δεν υπάρχει ρατσισμός. Εσείς που συμμετέχετε σε όλα αυτά χαίρεστε νομίζετε ότι είναι για το καλό σας φυσικά νομίζετε ότι αυτό είναι η ελευθερία και δεν μπορείτε πλέον να φανταστείτε πόσο πολύ κοντά είναι το τέλος το πηλίκον που είχαμε πει και τι θα σημαίνει αυτό για σας.Σας έχει οδηγήσει όπως πάντα και ακόμα περισσότερο τώρα λίγο πριν το τέλος στην απόλυτη διαβολή του νου σας και φυσικά εσείς δεν καταλαβαίνετε απολύτως τίποτα.
Πλέον οι ανθρώπινες σχέσεις από τις εξουσίες του Μαυροψύχη έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.Με νόμους δήθεν του κράτους επιτρέπει σε παιδιά πάνω από 12 χρονών να αποφασίζουν μόνα τους χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων να υποβάλλονται σε ευθανασία.δηλαδή με λίγα λόγια ένα παιδί πάνω από 12 χρονών μόνο του μπορεί να αποφασίσει ότι θέλει να τερματίσει τη ζωή του και όλοι οι παγκόσμιοι υπηρέτες του Μαυροψύχης   πολιτικοί και θρησκευτικοί να λένε στο παιδί αυτό ότι μπορείς νόμιμα να το κάνεις. Ακόμα με νόμους δήθεν του κράτους να είναι νόμιμο η παιδοφιλία η κτηνοβασία και να επιτρέπονται επίσημα οι γάμοι σε παιδιά 10 και 12 ετών. Αυτά τα τρομερά πλέον εφαρμόζει  ο Μαυροψύχης   με τους υπηρέτες του επάνω στον πλανήτη Γαία. Δεν είναι δηλαδή ότι έχει ακυρώσει τελείως το νου της ανθρωπότητας έχει φτάσει πλέον στο απόλυτο τέλος να οδηγεί τους ανθρώπους σε παρανοϊκές πράξεις.
Ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά μες στις ανθρώπινες σχέσεις ακολουθεί τα πάντα που οι επίσημες εξουσίες του δείχνουν ότι πρέπει να κάνει.Φυσικά όλα αυτά εκτός από τους πολιτικούς και θρησκευτικούς κάφρους έχουνε και την νομιμοποίηση της δικαιοσύνης σιγά μη δεν πηγαίνανε όλοι αυτοί χέρι χέρι στον όλεθρο την ανθρωπότητα..Οπότε πλέον οι ανθρώπινες σχέσεις οδηγούνται σε ακραίες καταστάσεις και σε διαβολές χωρίς όριο..Εύκολα πλέον αντιλαμβάνεστε γιατί σας έχουμε πει ότι είμαστε στο πηλίκον ή αλλιώς στο τέλος του χρόνου..Έχοντας εξασφαλίσει την πλήρη απενεργοποίηση του ανθρώπινου νου οδηγείται πλέον ο άνθρωπος και κατ επέκταση οι ανθρώπινες σχέσεις σε καταστάσεις απίστευτα ακραίες.
Σε αυτόν τον χρονικό ορίζοντα έχοντας πάρει όλη την τεχνολογία ο Μαυροψύχης στα χέρια του συνεχίζει να σας διαβάλλει το νου λέγοντάς τους ανθρώπους ότι θα τους σώσει η τεχνική νοημοσύνη.Ποτέ μέχρι τώρα είχατε ακούσει τη λέξη νου ποτέ μέχρι τώρα σας είχαν διδάξει τι κάνει ο νους στον άνθρωπο ποτέ μέχρι τώρα σας είχαν διδάξει το πρώτο και τεράστιο ερώτημα ποιος είμαι. Φυσικά ποτέ.
Όμως ξαφνικά τώρα θα σώσει την ανθρωπότητα η τεχνική νοημοσύνη. Ποια τεχνική νοημοσύνη αυτοί που την δημιούργησαν ανθρώπινοι νόες αυτή η τεχνική νοημοσύνη που θα έπρεπε να κάνει στους ανθρώπους τη ζωή τους πιο εύκολη και όλη η ανθρωπότητα να απολαμβάνει τα αποτελέσματά της και ξαφνικά τώρα στο απόγειο της τεχνολογίας η ανθρωπότητα να τυραννιέται για ένα κομμάτι ψωμί και να τυραννιέται για τη στέγη. Αυτή η τεχνική νοημοσύνη θα σώσει την ανθρωπότητα.; Πλέον η γνώση μεταφέρετε στην ανθρωπότητα σχεδόν ακαριαία. Ποια είναι η αλήθεια και ποιο είναι το ψέμα ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ανθρωπότητας το έχει εντοπίσει.
Ποιοι τον κοροϊδεύουν και τον εξαπατούν πλέον είναι γνωστό στους ανθρώπους για αυτό πλέον ο Μαυροψύχης με όλους τους υπηρέτες του, δηλαδή όλες τις παγκόσμιες εξουσίες επίσημες και ανεπίσημες προσπαθούν να πείσουν την ανθρωπότητα ότι θα την σώσει η τεχνική νοημοσύνη. 
Ο λόγος που το προσπαθεί αυτό λίγο πριν το τέλος είναι μόνο ένας. Δηλαδή προσπαθεί να φίμωσει και να σταματήσει κάθε τι που θα ελευθέρωνε την ανθρωπότητα και να ελέγξει και την πιο μικρή πληροφορία έτσι ώστε να συνεχίσει να μεταφέρεται στην ανθρωπότητα αυτό που έκανε πάντα ψέματα ψέματα ψέματα.
Όμως πολυαγαπημένη ανθρωπότητα όλα αυτά που γίνονται πάνω στον πλανήτη γίνονται γιατί ο Πατέρας που επικαλείται ο Ιησούς Χριστός έχει δώσει εντολή να αποκαλυφθούν τα πάντα στην ανθρωπότητα και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα πάντα μέσα σας εκτός από τους μεταλλαγμένους και τους κλώνους όλοι έχετε θεϊκό σπινθήρα δηλαδή είστε θεία όντα. Μέσα σας κατοικεί ο Χριστός ακόμα μέσα σας μέσα από την εκπαίδευση του Μαυροψύχη κάτοικοι και ο διάολος δηλαδή οι προσωπικές σας διαβολές.Σας έχει αποκαλυφθεί πλέον ποιος ευθύνεται ώστε να έχετε διαβολές στο νου σας αλλά ταυτόχρονα σας έχει αποκαλυφθεί και με ακρίβεια πως μπορείτε να γίνεται αδέλφια με τον Ιησού Χριστό.Μάλιστα σήμερα είστε και πιο πέρα και από αδέρφια είμαστε όλοι ο ίδιος εαυτός είμαστε κομμάτι όλοι της ίδιας μονάδας επομένως μέσα από όλες αυτές τις αποκαλύψεις που όλα γίνονται βάσει θείου σχεδίου εν όψει του τέλους όπως το γνωρίζατε μέχρι τώρα του πλανήτη Γαία μπορείτε μόνοι σας να αποφασίσετε εάν θέλετε να ακολουθήσετε το Θεό ή το διάολο. Αυτό προσπαθεί να γίνει σήμερα με την τεχνική νοημοσύνη ακόμη μία φορά ο ανθρώπινος νους να είναι απενεργοποιημένος και πλέον έχετε αντιληφθεί, έχετε κατανοήσει ότι μόνο ένας ενεργοποιημένος ανώτερος νους μπορεί να σας οδηγήσει στην επανένωση σας με την Πηγή, με το όλον φως με τον δημιουργό ή τον πατέρα που επικαλείτο συνέχεια ο Ιησούς Χριστός.
Ένα τελεσίγραφο σε όλους αυτούς τους επιστήμονες που ασχολούνται με την τεχνική νοημοσύνη να στρέψουν τα όργανά τους προς το Βόρειο Πόλο. Σύντομα θα καταλάβουν και αυτοί και όλοι όσοι έχουν εμπλακεί στα ψέματα που έχουνε εκπαιδεύσει τους ανθρώπους τι έρχεται..