Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

11) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ




Αναφερομενοι στη λέξη "ασθένεια" εννοουμε τα ανθρώπινα σώματα τα οποία δεν είναι σε υγιη κατάσταση και είναι άρρωστα ή πολύ άρρωστα.
Επειδή ακόμα μια φορά περίτρανα αποδεικνύεται ότι οι νεκροθάφτες της ανθρώπινης εξέλιξης σας έχουν μάθει ότι κάθε αρρωστο ανθρώπινο σώμα μπορεί να επιστρεψει σε κατάσταση υγειας μόνο με το παγκόσμιο σύστημα ιατρικής που διδάσκονται οι γιατροί του κόσμου στα πανεπιστήμια της ιατρικής.
Τι να σχολιασουμε για όλο αυτό το παγκόσμιο καφριλικι, που για 15 περίπου έτη οι γιατροί που σπουδαζουν στα πανεπιστήμια δεν έχουν ούτε ένα μαθημα διατροφης. Δεν έχουν καν τη γνώση να σας κατευθύνουν στο γιατί αρρωστησατε. Στο να μπορούν να μπουν βαθιά μέσα σας και να μπορέσουν να σας κατευθύνουν με τέτοιο τρόπο ώστε μονοι σας να μπορείτε να βρείτε και το αιτιο της κάθε ασθένειας αλλά και τη θεραπεία της.
Έχουν βοηθήσει και αυτοί από τη μεριά τους, με την παγκόσμια ιατρική επιστήμη με το να σας κοιμηζουν, να σας έχουν σε καταστολη, να έχουν παγωμενο τελείως το νου σας.
Κι ενώ ο ανθρωπινος νους έχει δημιουργική σκέψη, και φυσικά είναι χωρίς όρια, έχουν φροντίσει με τον τρόπο που ασκειτε η παγκόσμια ιατρική να σας κατευθύνουν στη χειραγωγηση σας και στην απόλυτη αμάθεια.
Απόλυτα αμαθεις σχετικά με το ανθρώπινο σώμα σας, πλημμυρισμένοι εξ επειτηδες με άγχος από το παγκόσμιο πολιτικο σύστημα εξουσίας, πλημμυρισμένοι από τσιγάρα, οινοπνευματωδη ποτα, και κάθε μορφής καταχρησεις, η εμφανιση οποιασδηποτε ασθένειας στο δικό σας ανθρώπινο σώμα είναι απλά θέμα χρόνου να εκδηλωθεί.
'Έτσι, όταν ήδη έχει εκδηλωθεί ένα συμπτωμα πάσης μορφής που είναι προπομπος της ασθένειας του σώματος σας, τότε πηγαινετε στο επισημο ιατρικο σύστημα, να σας πάει στα χειρουργια ή σας δίνουν ένα παχτωλο χαπιων ή ενεσεων για να σας πασαλειψουν την ασθένεια χωρίς καν να γνωρίζουν και φυσικά να σας τα πουν ποια είναι η αιτία της ασθένειας σας.
Έτσι είστε συνέχεια σε ένα γαϊτανάκι "ραβε-ξυλωνε", "ραβε-ξυλωνε", και σεις να έχετε καταχωρησει μέσα στο νου σας, πρώτον την αμάθεια σχετικά με το δικό σας ανθρώπινο σώμα, και δεύτερον τυφλη εμπιστοσυνη στους παγκόσμιους βρικόλακες της επίσημης ιατρικής επιστημης.
Φυσικά και δεν αναφερόμαστε στους ανθρωπους - ιατρους που σπουδαζουν την ιατρική επιστήμη. Αυτοί, όπως και οι υπόλοιπη ανθρωπότητα, μέσα στην αγωνία τους για την επιβιωση, ακολουθούν σαν επαγγελμα την ιατρική για να μπορέσουν να εξασφαλισουν τις βιωτικες ανάγκες τους. Και ακολουθωντας τις παγκόσμιες κατευθύνσεις της αμάθειας του σκοταδισμου και του εγκλωβισμού της ανθρωπότητας, είτε ηθελεημενα είτε αθελα τους γίνονται κομμάτι του συστήματος.
Όσες φωνες από τους ιατρους του κόσμου δώσουν στην ανθρωπότητα άλλους τρόπους ιασης που φυσικά σημαίνει και απεγκλωβισμο της ανθρωπότητας από τα δεσμα του φοβου της αρρωστιας, τοτε αυτούς τους ιατρους δεν τους άφησε το παγκόσμιο σύστημα ησυχους. Τους κυνηγησε και κάποιες φορες που τα επιτεύγματα τους ήταν ασύλληπτα τους αφαιρεσε και τη ζωή.
Όταν γεννιέστε και είστε υγειες, δεν έχετε δηλαδή καρμικες υποχρεώσεις ώστε να γεννηθητε σ' ένα αρρωστο σώμα, αναρωτηθηκατε ποτέ ποιος σας έδωσε ένα υγειες σώμα;
Όταν μετά από τα 12- 13 χρόνια της ζωής σας και ακόμα περισσοτερο, έχετε αρχίσει και αναπτυσσετε την νοημοσύνη σας, και το σώμα σας δείχνει συμπτωματα ασθένειας ή έχει αρρωστησει, γιατί δεν προσπαθείτε να ερθετε σε επαφη μ αυτόν που σας έδωσε ένα υγειες σώμα όταν γεννηθήκατε;
Γιατί φυσικά δεν σας έχουν μάθει τον τρόπο ενωσης με το Θειο.
Σας έχουν μάθει όλα τα αντιθετα, που στην περίπτωση αυτή ενός αρρωστου σώματος είναι η επίσημη ιατρική επιστήμη.
Όταν παίρνετε χαπια για ένα πρόβλημα υγειας έχετε αναρωτηθει τι κακο κάνετε στο υπολοιπο σώμα σας, αφού φυσικά το πήρατε για ένα πρόβλημα;
Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις ενέσεις. Φτανουμε σ' ένα κορυφαιο σημειο όπως η διαπιστωση καρκινικων κυτταρων πάσης μορφής μέσα σ' ένα ανθρώπινο σώμα.
Βρε νεκροθάφτες, έχετε δώσει στον κόσμο να καταλάβει τι σημαίνει καρκινος;
Σε ένα ανθρώπινο σωμα που εκδηλωθηκε καρκινος, οι σκέψεις του, τα λόγια και οι πράξεις του ποση δυσαρμονία έχουν με την συμπαντική νομοτελεια;
Όταν φτασετε σ' ένα σημείο το ανθρώπινο σώμα σας να χει εκδηλωσει καρκινικα κύτταρα, πλέον αυτό το σώμα έχει αποκοπει τελείως από την αιθερικη ενέργεια, από τον ενεργειακο σώμα και φυσικά από το Θειο. Και αντί να μπείτε στη ρίζα του προβλήματος που είναι μόνο αυτό, τους δίνετε ακόμα μια κλωτσια και μέσα στο ήδη υπό καταρρευση ή καταρακωμενο ανοσοποιητικο του σύστημα, τους βαζετε και σε διαδικασιας χημειοθεραπειας.
Δηλαδη, τους δίνεται ακόμα μια και τους αποτελειωνετε.
Ακόμα και σε οποιαδήποτε μορφή καρκινου που θα μπορούσε να αντισταθει το ανοσοποιητικο σας σύστημα, με τη χημειοθεραπεια υποχωρει τελειωτικα, δηλαδή δεν υπάρχει πλέον καμία αντισταση στο ανοσοποιητικο σύστημα του ασθενους που υποβαλλεται σε χημειοθεραπεια.
Κι ενώ επίσημα πλέον τα γνωρίζετε αυτά, συνεχίζετε να ταλαιωπητε υποβαλωντας σχεδόν σε βασανιστηρια τα ανθρώπινα σώματα που έχουν προσβληθει από καρκίνο.
Και ενώ πλέον ο Μαυροψύχης που έχει τρεξει να προλαβει να καλυψει με την λέξη ψυχίατρος και ψυχολογος της καταρακωμενες οντότητες, λες και ξέρει ο Μαυροψύχης τι είναι ψυχή, τι είναι Θεικη ενέργεια και τι είναι ενοτητα των πάντων.
Όποτε, καλυπτωντας τον μανδυα της παγκόσμιας επίσημης ιατρικής με το μανδυα της λέξης ψυχίατρος και ψυχολογος, μπηκε σε κατάσταση μαντρωματος η ψυχικη σας ουσία. Και επειδή η ψυχικη σας ουσία είναι κάτι πάρα πολύ ιερό, γιατί σας έχουμε προειπει ότι κάθε ανθρώπινο σώμα τρεφεται από τον αιθέρα (αιθερικη ενέργεια) το ενεργειακο σας σώμα και αυτό με τη σειρά του τροφοδοτει με ενέργεια το φυσικό σας σώμα, καταλαβαίνετε ότι αυτή η κατάσταση περι ψυχής είναι απίστευτα και ασύλληπτα σημαντικό για όλους εσάς.
Είναι ότι πιο σημαντικό θα μπορούσατε να έχετε για να έχετε ένα υγειες η ένα αρρωστο σώμα. Όλες σας οι ασθένειες ή όλη σας η υγεία, ξεκινα και τελειώνει με την παροχη αιθερικης ενεργειας στο ενεργειακο σας σώμα και αμέσως μετά το ενερεγιακο σας σώμα να τροφοδοτει με ενέργεια το φυσικό σας σώμα.
Αυτή είναι η αριστη ψυχικη σας διάθεση και σωματική σας υγεία, ενώ η αποκοπη του φυσικού σας σώματος με όλη αυτή τη διοχευτευση Θειας ενεργειας είναι 100% ασθένεια.
Φυσικά όταν υπάρχει πληρης αποκοπη τότε μιλάμε για καρκίνο.
Φανταστείτε τώρα τι γίνεται στην ανθρωπότητα. Αφού τους έχετε οδηγησει εσκεμμενα σε απόγνωση ακόμα και για να εξασφαλιστουν τα στοιχειώδη βιοτικα αγαθά, αφού η ανθρωπότητα έχει φοβο, ανασφαλεια για οτιδήποτε, κάθε μέρα που ξημερωνει δεν ξέρει τι την περιμένει, φανταστείτε και όταν εκδηλωθεί και μια ασθένεια που σε συνδυασμό με τις καταχρησεις πάσης μορφής (ποτα - τσιγάρα), σε συνδυασμό με τον τρόπο που ασκειτε η παγκόσμια πολιτική εξουσία, της διαιρετικοτητας του μισους και του πολεμου, τότε η εκδήλωση ασθένειας (αποκοπη φυσικού σώματος με το ενεργειακο σώμα) σε τι χαμηλα επίπεδα βρίσκεται αυτή η ένωση.
Όποτε σκεφτείτε τα σώματα αυτά που έχουν αρρωστησει σε τι καταπτωση ψυχολογιας βρισκονται όταν ξεκινούν να επισκεφτουν ένα ιατρειο ή να κάνουν ιατρικες εξετάσεις περιμενοντας με αγωνία τα αποτελέσματα. Μετά καταναλωνουν τονους χαπια, και ενεσεων. Τι αγωνία εκδηλώνεται σ' αυτά τα ανθρώπινα σώματα!
Και μέσα σε όλα αυτά, να κρεμεται ο κάθε ασθενείς από τα χειλη του ιατρου ο όποιος με όλα αυτά που σας έχουμε εξηγησει δεν υποψιαζεται το γιατί εκδηλώνεται μια ασθένεια.
Δηλαδη με λίγα λόγια "τυφλος τυφλο οδηγεί"…
Αυτά είναι τα μαύρα χαλια που σας έχουμε πει πολλακις σε αυτή την αποσφράγιση της γνώσης ότι έχουν προκληθεί εσκεμμενα από το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας.
Αντί εσείς οι ίδιοι να γνωρίζετε τα πάντα, σας έχουν μάθει επιτηδες να πηγαινετε στους ειδικους οι οποιοι επί της ουσιας είναι ανειδικευτοι. Γιατί αυτοί που κατευθύνουν τις τύχες της ανθρωπότητας εσκεμμενα βάζει ειδικους ανειδικευτους για να χορευει η ανθρωπότητα το χορο του ζαλογγου (να πεφετι σε γκρεμό).
Εστι, ακόμα μια φορά, εν οψη της μεγαλης αλλαγης που προκειτα να ερθει συντομα στον πλανήτη σας, ακόμα και στο θέμα της υγειας του σώματος σας πρέπει να στηριχτείτε στις δικες σας δυνάμεις, στις δικες σας γνώσεις.
Είστε πλέον υποχρεωμένοι να σπουδασετε και να μάθετε πως λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα σας και ακόμα μια φορά, όλη η διαχειριση της υγειας να αρχίζει και να τελειώνει από εσάς τους ίδιους.
Το παιχνίδι του είναι μόνο ένα. Πως θα σας ακυρωσει το νου σας και θα σας έχει μετατρέψει, όπως αυτό κάνει εδώ και χιλιάδες χρόνια, σε κοπάδια ζωών.
Αφού έχετε κάνει πράξη ότι το σώμα σας είναι η εκκλησία σας. Καμία εκκλησία καμιας θρησκειας δεν βρίσκεται έξω από το σώμα σας.
Οποιαδήποτε εκκλησία πάτε είτε να λειτουργησετε είτε να ποροσκηνησετε, είναι παιχνίδι του Μαυροψύχη, γιατί πηγαινετε στις εκκλησιες βρωμικοι μέσα σας, γεματοι αμάθεια, με απίστευτο διαιρετικο τρόπο, και πουθενά δεν υπάρχει αγάπη μέσα σας για όλο το σύμπαν.
Καμία κολυμπυθρα δεν μπορεί να σας ξεπλυνει εάν εσείς μέσα σας δεν ξεπλυνετε τον εαυτό σας.
Το ανθρώπινο σώμα σας ενωνετε με το σύμπαν:
  1. Με την τροφή σας, η οποία σας δίνει την ενέργεια μέσω του μεταβολισμου στο σώμα σας για να γίνουν οι βασικές βιωτικες λειτουργίες του και
  2. Η ένωση του με τον Δημιουργό. Η ένωση με τον Δημιουργό γνωρίζετε πλέον πολύ καλά ότι μπορεί να γίνει μόνο με τον ανωτερο νου. Μόνο ο ανώτερος νους, ο Ολυμπιος Ζευς μπορεί να σας ενωσει με τον Δημιουργό. Φυσικά, ο Ολυμπιος Ζευς, ξέρει να διαχειριζετε αριστα και την οικονομικη ανεχεια και τα στησιματα των πολιτικών νεκροθαφτών και κάθε μορφής αεροψεκασμους ή μολυσμενης ατμοσφαιρας. Δηλαδή ο ανώτερος νους ξέρει τι πρέπει να κάνει κάθε φορά.

Αυτοί οι δυο τροποι, τροφή και απόλυτος έλεγχος του νου είναι τα μοναδικα όπλα που έχετε για να έχετε υγεία. Φυσικά αν δεν τα κάνετε σωστα αυτά τα δυο, έχετε εκδηλωσεις πάσης μορφής ασθενειων.
Αναλυοντας το πρώτο σχετικά με τη διατροφη, πρέπει να σας δώσουμε να καταλάβετε ότι ένα απίστευτο ποσοστο που σας έχουν μάθει σαν τροφή, ο Μαυροψύχης με τους νεκροθάφτες των πολυεθνικων των τροφιμων σας τα προσφέρουν σήμερα μόνο για να αρρωστήσετε.
Θα σας βαλουν ζαχαρη, ωραια γευση, αλλά αυτά είναι μόνο το δόλωμα. Απωτερος σκοπος τους είναι μόνο ένας. Θέλουν να σας αρρωστησουν και να σας οδηγήσουν γεματους απόγνωση στο άλλο μαγαζι του, την επίσημη ιατρική.
Για να καταλάβετε, θα σας δώσουμε μερικά παραδείγματα. Κάθε ανθρακουχο ποτο που είναι γεματο με λευκη ζαχαρη, κυριως τους θερμους μηνες σας ευχαριστει, αλλά θα έπρεπε να έχει απαγορευτει και να μην υπάρχει στα ραφια των μαρκετς.
Κάθε τι που έχει επεξεργασμενη ζαχαρη που μετά από την επεξεργασία έχει λευκο χρώμα, καμία σχέση με την φυσικη της μορφή, όπως το ίδιο ισχύει και με το αλευρι που όταν επεξεργαστει έχει λευκη μορφή, όπως το ίδιο ισχύει και με το αλατι, θα πρεπε όχι μόνο να μην κυκλοφορουν αλλά να μην παρασκευάζονται.
Είναι σίγουρο ότι όταν θα καταναλωσετε αυτές τις τρεις κυριες τροφές, και λέμε κυριες γιατί ένας άνθρωπος τρώει καθημερινα αλατι, αλευρι και ζαχαρη, μετά από ένα διάστημα θα αρρωστηση.
Όλα τα υπόλοιπα σκευασματα διατροφης που είναι στα ραφια των σουπερ μαρκετ, και δεν είναι φρεσκα για να μπορέσουν να καταναλωθουν από εσάς είναι γεματα συντηρητικα. Μάλιστα, η ονομασία τους είναι το "Ε" σαν ονομασία και μετά ένας αριθμος που δηλωνει τι συντηρητικο είναι.
Η αφομοιωση κάθε συντηρητικου που θα αποσυντεθεί μέσα στο σώμα σας, δεν έχει καμία σχέση με την ανθρώπινη λειτουργία. Το 80% περίπου είναι τεχνικες ουσίες παρασκευασμενες στα εργαστήρια, που ναι μεν βαστανε την τροφή ώστε να μπορείτε να την καταναλωσετε αλλά σαν συντηρητικο μέσα σας σας κάνει απιστευτη ζημια.
Κάθε τι που υπάρχει με αλκοολ δημιουργεί και αυτό μέσα σας απίστευτα προβλήματα.
Γνωρίζετε επισης πόσο βλαβερα είναι τα τσιγάρα και τα ναρκωτικά.
Να σας μιλησουμε για σαρκοφαγια πάσης μορφής; Είναι δυνατόν να σας έχουν πείσει ότι ο άνθρωπος πρέπει απαραιτητα να τρώει σάρκα για να ζησει;
Είναι δυνατόν να έχετε φαει τη σάρκα ενός ζωου που από την δημιουργία έχει δοθεί για τα παράγωγα του και όχι για να φατε τη σάρκα του και μετά που θα έχει αρρωστησει το σώμα σας να πηγαινετε κλαψουριζοντας στο γιατρο για τη δική σας υγεία;
Όταν κάποιος αφαιρεσε τη ζωή του ζωου για εσάς που θα το φατε, ή ακόμα εσείς οι ίδιοι, το το ζωο δεν ποναγε όταν του αφαιρουσαν τη ζωή για να τραφειτε εσείς με σάρκα γιατί ετσι σας έχουν πείσει τα παγκόσμια λαμογια;
Η μη σαρκοφαγια είτε ψαριου είτε ζωου δεν πρόκειται να προκαλέσει στο σώμα σας καμία έλλειψη οπουδήποτε θρεπτικου συστατικου.
Όλα αυτά που σας λένε σχετικά με το ότι είναι απαραιτητη η βρώση τους είναι τεχνασματα του Μαυροψύχη.
Επομένως, από αυτά τα λίγα παραδείγματα σχετικά με την διατροφη, είναι ιδιαίτερα ενδεικτικα ώστε να σας πείσουν ότι η διατροφη που σας προτρεπει και σας δίνει η επίσημη εξουσία είναι εσκεμμενα λάθος.
Μετά, εάν στη τροφή σας προστεσετε μεγάλες ποσοτητες, δηλαδή γίνεται δούλοι της κοιλιας σας, αυτόματα παραβαινετε το "παν μετρον αριστον" των αρχαίων Ελληνων ή τη "μέση οδό" του Βούδα.
Δεν γίνεται να έχετε υγειες σώμα και να τρωτε απίστευτες ποσοτητες φαγητου για τις ατομικες βιωτικες ανάγκες και ταυτόχρονα αυτές οι τροφές να είναι σκουπιδια.
Φυσικά η εκδήλωση της ασθένειας είναι επακολουθο και μην ξεχνάτε το δαιμόνιο της λαιμαργιας.
Ο δευτερος τρόπος ενωσης του σώματος σας με την συμπαντική νομοτελεια που σας εξασφαλιζει την υγεία σας είναι ο απόλυτος έλεγχος του νου σας. Φυσικά ακόμα μια φορά αυτό είναι το κελιδι για να ξεκλειδωσετε όλες τις ουρανιες πορτες.
Σας έχουμε γράψει εκτενως και με ακρίβεια πως γίνεται ο έλεγχος του νους σας από εσάς. Ήδη μπορείτε να το κάνετε πράξη. Απλά στην επιστολη αυτή προς ασθενείς, οφειλουμε να σας δώσουμε καποια στοιχεια για να σας καταδειξουμε πόσο ιδιαίτερα σημαντικη είναι η ενεργοποιηση του ανώτερου νου σας σε οσους είναι ασθενείς ή ενδεχομενα έχουν ασθένεια σε προχωρημενο στάδιο.
Πρέπει να κατονοησετε με πολύ ιδιαίτερο τρόπο ότι η ασθένεια, ακόμα και σε προχωρημενο στάδιο, έχει δημιουργηθεί ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ - ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΣΑΣ.
Δηλαδη η ίδια σας η ψυχή επειδή ο κατωτερος νους σας την εγκλωβισε σε πάσης μορφής χαζες προσκολλήσεις που έχουν σχέση με όλη την καθημερινοτητα σας (χρήματα, ερωτες, μισή, παθη, προσκολλήσεις, αναθεματισμους, καταρες και άλλες τέτοιες ηλιθιοτητες), καταναλώνετε τον εξελιχτικο σας χρόνο (ο εξελιχτικος χρονος της κάθε ψυχής δεν είναι ατελειωτος),
'Έτσι αναγκαζετε την ίδια την ψυχή σας να προκαλέσει ασθένεια ακόμα και επιθετικη (καρκινος) γιατί με τον τρόπο που λειτουργείτε δεν έχετε να της προσφερετε απολύτως τίποτα. Απεναντιας, υπάρχει και σοβαρος κινδυνος να την εγκλωβισετε σε βαρυτατες καρμικες υποχρεώσεις (αφαιρεση ζωής, μαύρη μαγεια, ομοφυλοφιλια κ.ά.).
Έτσι, ο φυσικός ατομικός φορέας σας, επειδή δεν βλέπει καμία ατομική εξέλιξη αναγκάζεται να προκαλέσει μια σοβαρή ασθένεια προκειμενου να αποσυρθει από το εγκλωβισμενο ανθρώπινο σώμα με τον διαιρετικο νου.
Βλέπετε πόσο Θεια όντα είστε. Πως το σύμπαν δεν αφήνει τίποτα χωρίς τελειότητα.
Κάθε τι που δεν είναι τελειο είναι γιατί εσείς οι ίδιοι είστε ατελεις. Είναι γιατί εσείς οι ίδιοι, πιστεψατε στα παραμύθια του συστήματος και προκολληθηκατε στα παραμύθια αυτά και χασατε το δρόμο σας.
Σας το λέμε για πολλοστη φορά, ότι η ένωση των αόρατων (πνεύμα και ψυχή) με τα ορατά (υλη - ανθρώπινο σώμα), γίνεται μόνο με τον νου.
Αυτός είναι ο μεγαλύτερος σας φιλος ή μεγαλύτερος σας εχθρός.
Εκει ακριβώς έχει "χτυπησει" ο Μαυροψύχης με τους παγκόσμιους νεκροθάφτες. Σας έχει παγωσει - ακινητοποιησει κυριολεκτικά τον νου.
Αυτό ήρθε να κάνει αυτή η αποσφράγιση της γνώσης. Η ενεργοποιηση του νου σας είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε στον εαυτό σας.
'Έτσι και στην περίπτωση της ασθένειας, αφού η διατροφη σας εναρμονιστει με την συμπαντική νομοτελεια της μεσης οδους, και της ορθης διατροφης, ταυτόχρονα ο νους σας πρέπει να αποβαλλει κάθε μορφής ψευδαισθησεις, χαζομερες, εγκλωβισμους, που έχει ασχοληθεί.
Εάν σε μια βαρια πάθηση μαζί με την ορθη διατροφη ο νους σας ενωθει με την μονάδα, πολλές φορες κατά τη διάρκεια μιας ημερας, με τον τρόπο που σας έχουμε προαναφερει (νους - Βούδας - Χριστός - Ηλιακός λόγος - Πατερας - Δημιουργός - Υπερνους - Θεός), σε μια κουκιδα όλα αυτά, σε μια μόνο σκέψη όλα αυτά, τότε θα δείτε εκπληκτικες αλλαγες στο ίδιο σας ανθρώπινο σώμα.
Προσέξτε όμως εδώ πολύ. Δεν θα τα κάνετε αυτά για να ζητησετε υγεία στο σώμα σας αλλά θα τα κάνετε γιατί πραγματικά θα κατανοήσετε τον πραγματικό λόγο που ενσαρκώθηκε ο ατομικός ψυχικος φορέας σας και αυτός ο τρόπος λειτουργιας του ανθρώπινου σώματος σας είναι ο μοναδικός που σας οδηγεί στην επιστροφη προς το Θεό.
Εάν πραγματικά κατανοήσετε όλα αυτά σε βάθος, και φυσικά τα κάνετε πράξη, και οσο αφορά τη διατροφη και τον έλεγχο του νου, θα δείτε εκπληκτικα αποτελέσματα.
Ακόμα και σε περιπτώσεις που υπάρχουν βαρυτατες καρμικες υποχρεώσεις, μπορεί αυτή η αλλαγή σας - ενεργοποιηση σας να κάνει πράξη αυτό που σας είπε ο μέγιστος διδάσκαλος σας Ιησούς Χριστός, "αμήν γάρ λέγω υμίν, εάν έχητε πίστιν ως κόκκον σινάπεως, ερείτε τώ όρει τούτω, μετάβηθι εντεύθεν εκεί, και μεταβήσεται και ουδέν αδυνατήσει υμίν." (Ματθ. 17, 20), δηλαδή «Αν έχετε πίστη ως κόκκο σινάπεως, μπορείτε να μετακινήσετε και όρη και τίποτε απολύτως δεν θα είναι αδύνατο για σας».
Και ολοκληρωνοντας την επιστολη προς ασθενείς στο φυσικό σώμα, μπορείτε 100% κάθε ασθένεια να είναι διαχειρισημη μόνο από εσάς τους ίδιους ακολουθωντας όλα αυτά που σας έχουμε προαναφερει.

Εσείς οι ίδιοι έχετε δημιουργήσει την οποιαδήποτε ασθένεια στο σώμα σας και σεις οι ίδιοι μπορείτε να φερετε την υγεία στο σώμα σας στηριζόμενοι στις δικες σας ασύλληπτες δυνάμεις.