Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ




Φτάνοντας στην ολοκληρωση αυτής της αποσφράγισης και μη χρειαζοντας να αναφερθούμε περαιτερω είτε σε τεχνολογία εξωγηινη είτε σε αστερισμους αδεφφους με την γηινη εξέλιξη όπως ο Σειριος, είτε στη δική σας εξέλιξη αυτοί οι οποιοι είναι επικεφαλεις της κάθε μιας ακτινας - χρώμα του ουρανιου τοξου, που επικεφαλής της κάθε ακτινας ονομάζεται τσοχαν, και ο επικεφαλής και των 7 ακτινων - χρωμάτων του ουρανιου τοξου που διαχειριζεται ο δικός σας ηλιακός λόγος, στο δικό σας γήινο πεδίο, που ονομάζεται μαχα τσοχαν.
Ακόμα και ο επικεφαλής της κάθε μιας ριζας φυλής της ανθρώπινης εξέλιξης, που ήδη έχει ξεκινήσει η εκτη ρίζα φυλή με τις ασύλληπτες ανατροπές και εξέλιξη, φτανοντας μέχρι την τελευταία την 7η ρίζα φυλή που θα είναι όπως και η πρώτη χωρίς ορατο σώμα όπως σήμερα το αντιλαμβάνεστε, και η ονομασία αυτή των επικεφαλη ριζων φυλων είναι μανού.
Θα μπορουσαμε να σας αναφέρουμε τα ονόματα και των μανου των ριζων φυλων και των τσοχαν επικεφαλής των χρωμάτων - φωτων του ουρανιου τοξου, όμως, αυτό που οφειλετε να πάρετε πλέον δεν είναι αυτές οι ονομασίες καθ αυτές, οι οποίες φυσικά, ειδικα οι τσοχαν, ανα μερικές χιλιάδες χρόνια αλλαζουν, αλλά σε αυτό που κυριολεκτικά πρέπει να σταθείτε, αφού χρειαστεί ενδεχομενα να το διαβάσετε πολλές φορες αυτό το συγγραμμα, είναι κυριολεκτικά όλη η γνώση που πρέπει οπωσδήποτε η ανθρώπινη σας εξέλιξη να κατανοήσει, να δώσει εξετάσεις (κάρμα, μετενσαρκωσεις) και φυσικά να ολοκληρωσει αυτό το σχολείο που λέγεται ανθρωπότητα, για να συνεχίσει σε ανώτερες σφαιρες εξέλιξης.
Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει ιδιαιτερη σημασία να σταθουμε στα ονόματα όλων αυτών των ασυλληπτων πνευματοψυχων, που οι εξελίξεις τους και οι πνευματικές τους δονήσεις είναι σε τρεις-θεορητα υψη.
Και φυσικά όπως είχαμε αναφέρει και στηνν αρχή του συγκεκριμενου συγγραματος, η ανθρωπότητα οφειλει σε αυτές τις πνευματοψυχες απιστευετες ευχαριστιες. Και ευγνομωσυνη ταυτόχρονα για τους πνευματικούς δρόμους που έχουν ανοίξει στην ανθρωπότητα.
Εδώ σας υπογραμμιζουμε με σαφεστατο, και απολυτο τροπο.
Οταν σας ομιλουμε για παγκοσμιους νεκροθαφτες, αναφερομαστε 100% στον ιδιο τον μαυροψύχη και στην δομη ολων των εξουσιων (θρησκευτικων - πολιτικων) που καποιοι επικεφαλης, ακολουθωντας πιστα αυτες τις δομες, σας εκπαιδευουν.
Αυτοι αποκαλουνται παγκόσμιοι νεκροθαφτες της ανθρωπινηςεξελιξης.
Ολοι οι υπολοιποι από τους πιο απλους ιερεις των θρησκειων, μέχρι αυτους που υπηρετουν από τα τελευταια σκαλοπατια τις δομες των εξουσιων ώστε να επιτευχθει η απολυτη υποδουλωση της ανθρωπότητας περιμενοντας το μισθο στο τελος κάθε μηνα για να ανταπεξελθουν στις υλικες αναγκες που ακολουθει ολη την ανθρωποτητα, αυτοι φυσικά, όπως και ολοι οι υπολοιποι που δεν είναι ιερεις, ανηκουν στους πλανεμενους.
Και πλανεμενοι είναι διοτι από αγνοια τους, υπηρετουν το συστημα του μαυροψύχη και των δομων των εξουσιων, σαν πιθηνεια οργανα και δεν εχουν ενεργοποιησει όπως και σεις έτσι και αυτοι το νου τους και να συλλογιστουν το πιο απλο.
Η τροφή μου, η ζωη μου επανω σ' αυτό το πλανήτη είναι 100% εργασια του ηλιακου λογου (του ήλιου) και κανενος που τα έχει αντικαταστησει ολα αυτά αυθαρετα ειτε με χρηματα ειτε με πολυτιμα μεταλλα.
Κι έτσι ολοι αυτοι δεν συγκαταλεγονται στους παγκοσμιους νεκροθαφτες, απλα η παντελη αγνοια τους τους έχει οδηγησει να υπηρετουν το συστημα και να έχει αυτό αυτά τα οικτρα αποτελεσματα επανω στον πλανήτη σας.
Συνεχίζοντας την ανακεφαλαιωση σας έχουμε πει και πιο πριν ότι μετά από τις 4 Φλεβαρη του 1962 με το ασύλληπτο μήνυμα που δόθηκε στον πλανήτη σας, όπου όλοι οι πλανήτες του δικού σας ηλιακού λογου στις 16.30 ήταν στον υδροχοο, με επικεφαλεις όλης της συνόδου των πλανητών τον πλανήτη Ερμη, και μετά από αυτό το ασυλυπτο αστρονομικο γεγονος ο πλανήτης σας πλέον με θεια εντολή αλλάζει δονηση.
Μέσα στην εποχή του υδροχοου όπου είναι το σταθερο ζώδιο του ζωδιακου κυκλου και ανηκει στα ζωδια του αέρα, η πνευματικοτητα των ανθρώπων μετά από αυτό το μεγάλο ξεκαθάρισμα - κατακλυσμό που συντομα στον πλανήτη σας θα λάβει χώρα, θα δώσει την δυνατότητα ώστε πλέον η ανθρωπότητα να ζησει ξανά την χρυση εποχή.
Το μήνυμα είναι ξεκαθαρο και είναι θεικο. Ο Δίας είναι ο νους του ανθρώπου. Ζωή στο νου του ανθρώπου δίνει ο υπερνους, ο Δημιουργός, δίνει ο Θεός. Η λέξη
"ΖΩΟ-ΔΙΑ" δεν είναι ούτε Μίκυ μαους ούτε ζωακια για μικρά παιδιά. Είναι ασύλληπτες οι γνώσεις που προκειπτουν μέσα από τα ζωδια. Δυστυχώς όμως ακόμα και εδώ, σας έχουν οδηγήσει ώστε στα ζωδια να ψάχνετε ερωτικη σχέση, δουλεια, και χαμηλου επιπεδου γνώσεις. Ενώ αντίθετα τα ζωδια είναι κάτι απίστευτα πιο μεγάλο και σημαντικό (στην νέα χρυση εποχή η αστρονομια θα διδασκεται σε όλη την ανθρωπότητα, όπως γινόταν και σε παλαιοτερους χρονους).
" Μάλιστα , όπως γνωρίζετε πολύ καλά για τα δακτυλικα σας αποτυπωματα τα οποία είναι μοναδικά, 'Έτσι, και την ώρα που παίρνετε την πρώτη σας ανασα σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη κι αν γεννηθηκατε, αντίστοιχα σας ακολουθει και μια αστρικη ταυτοτητα όπου είναι καταγεγραμμενο το υλικό και η εξέλιξη όλων των προηγουμενων ζωών σας. "
'Έτσι, επειδή το μήνυμα είναι και ξεκαθαρο και Θεικο, ο Μαυροψύχης και όλες του οι απίστευτες εξουσίες, που όπως αρνητικα και να τις χαρακτηρισουμε, δεν υπάρχει λέξη που να μην τους ταιριάζει.
Προσπαθωντας να επικρατήσει πάνω στον πλανήτη (Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ), έχει ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
Όποιο σύστημα εξουσίας που μόνο ο ίδιος και τα τσιράκια του είχαν δώσει στην ανθρωπότητα και με έντεχνο τρόπο ρουφαγε την ενέργεια από όλη την ανθρωπότητα, επειδή τώρα ξέρει πολύ καλά τι προκειτα να γίνει στον πλανήτη σας πολύ συντομα, φροντίζει μέσα απ τα στοματα των εξουσιών όλων των μορφών, που είναι ΣΑΥΡΕΣ ΒΑΜΠΙΡ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ να ξεστομιζουν ολοι μαζι ότι νοιαζομενοι για την ανθρωπότητα θα σωσει την ανθρωπότητα μόνο μια παγκόσμια εξουσία και παγκόσμια θρησκεια.
Όσο για καποιες προφητιες που λενε ότι στους εσχατολογικους χρονους και βγει από τα εγκατα της γης το ρυπαρο γενος και θα κάνει τετοιες καταστροφες και βασανιστηρια στους ανθρωπους που οι ζωντανοι θα παρακαλανε να βγουν οι νεκροι από τους ταφους για να μπουνε αυτοι μεσα.
Δεν τους έχετε δει στα προσωπα των πιο ασυλληπτων, αδυστακτων, φανατισμενων δολοφονων που εχουν παθει τετοια εμπλοκη στο μυαλο τους ώστε να πιστευουν ότι όσο πιο πολλους απιστους δολοφονησουν, τοσο καλυτερα θα περασουμε στο παραδεισο και θα τους υποδεχτει ο θεος με ανοιχτες αγκαλες και μελαχροινες παρθένες.
Όσο για τους υπολοιπους που μιλανε για το κορανι δηθεν σαν δερβισιδες ή οποιαδηποτε αλλη μπουρδολογια, θα επρεπε κανονικα πρωτοι από ολους να εχουν διαχωρισει τη θεση τους από ολα αυτά τα μυασματα που αφαιρουν στο ονομα του θεου ανθρωπινες ζωες χωρίς οριο.
Γι αυτό λοιπόν σας δικαιολογουμε ότι όλες οι εξουσίες όπως και το κορανι, ειδικα αυτο, είναι γραμμενο δια χειρος Μαυροψύχη και έχει φροντισει όλες οι εξουσίες να υπηρετουν αυτή την τυραννια και αμαθεια πανω στην ανθρωποτητα.
Το κορανι είναι η αιχμη του δορατος του Μαυροψύχη. 1400 χρονια λειτουργουσε σαν θρησκεια ασπαζωντας την ανθρωποι που κυριολεκτικά είναι κεφαλια χωρίς καν νου. Όσο για αυτους που το ασπαστηκαν αλλα ειχαν νου, βολευονται πισω από του μισθους.
Σημερα όμως που η ανθρωπότητα είναι μια ανασα για την νεα εποχη, εφυγαν τελειως τα προσχηματα σταματησε τελειως να δουλευει το κορανι σαν μπαλαντερ του Μαυροψύχη και μεσα από τους δολοφονους του, εκδηλωνονται τα ρυπαρα γενη τα οποια θα βγουν από τα εγκατα της γης στους εσχατολογικους χρονους.

 
  


Τα ιδια ισχυουν και για τα παραμάγαζα του χριστιανισμου. Ο Χριστός ηρθε να δειξει την ενοτητα της ανθρωποτητας, της αγαπης χωρίς οριο και της χριστοποίησης. Ολες οι ταμπελες, πλην της λεξης χριστιανος, είναι απολυτα εκ του πονηρου. Φυσικά στην επομενη μερα του πλανήτη σας αυτοι που θα απομεινουν θα ναι ολοι χριστιανοι χωρίς καμία ετικετα.
Τα ιδια ισχυουν και για την διδασκαλια του βουδισμου. Ο αφυπνισμενος είναι εκεινος που γνωριζει ολα τα εσω και τα έξω. Φυσικά και εσωτερικη γνώση είναι αυτή η οποία θα σας ακολουθει για πάντα, και είναι έξω από ενσαρκώσεις. Όταν όμως είστε ενσαρκωμένοι, πρέπει ο νους σας να είναι απόλυτα ενεργοποιημενος και για όλα που του συμβαινουν στην φυσικη ζωή.
Δεν μπορεις στην φυσικη ζωή να μην είναι ο νους σου σε τέτοια δραστηριοτητα ώστε να μην αντιλαμβανεται το κάθε ένα λαμογιο που θα έρθει να σου ασκησει εξουσία, τι καπνό φουμαρει. Και να τον αφηνεις ανεξελεγκτα να σου εφαρμοζει επανω ότι του καπνισει. Και σαν παράδειγμα σας το φερουμε ότι ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός δεν άφησε καμία επίσημη εξουσία που να μην την κυνηγησει και να μην εναντιωθεί δημοσια για το καφριλικι και τα ψέματα τους. Αν ακόμα και σήμερα υποθετικα μιλωντας, εμφανιζοταν ο Ιησούς Χριστός, μέσα από τα λόγια του, οσο αφορά το κυνηγητο των εξουσιών, θα τους ρωταγε ξεκάθαρα:
  1. Ποιος σας έδωσε το δικαιωμα να φτιαξετε παραμάγαζα στο δικό μου όνομα σαν διαφορετικές εξουσίες;
  2. Από πού κι ως που στο όνομα του Πατέρα μου επικαληστε Ιερό βιβλίο (Κοράνι) και να αφαιρείτε κάθε ανθρώπινη ζωή με την αστειοτητα ότι είναι απιστοι;
  3. Παγκόσμιοι πόλεμοι, αλάθητο του Πάπα, πεινα και εξαθλιωση της ανθρωπότητας, θα είχαν και αυτά την ίδια αντιμετωπιση
  4. Στην εξέλιξη της ανθρωοτητας υπάρχουν μόνο δυο φυλα (αρρεν και θυλη) και όχι τρίτο τέταρτο κλπ.
  5. Αυτό που είχε πει και τότε, ότι τίποτα υλικό δεν ανηκει σε κανέναν. Οληη υλη έρχεται και φευγει. 'Έτσι λοιπόν και τα δικά σας σώματα έρχονται και φευγουν. Γι αυτό και η φράση "προσωπικά δεδομένα" είναι απόλυτα πονηρη.

Και συνεχίζοντας την ανακεφαλαιωση που σήμερα ο πλανήτης σας ζει ιστορικες στιγμές, έχουν ενωθει όλες οι μαύρες εξουσίες για να πετυχουν τον απώτερο σκοπό, η παγκόσμια κυβέρνηση και παγκόσμια θρησκεία με την ισοπεδώση όλων των μέχρι σήμερα εξουσιών που ο ίδιος ο Μαυροψύχης σας έχει μέχρι σήμερα εφαρμόσει.
Προσπαθουν φτιαχνοντας μέσα στα εργαστήρια οι αξιοι υπηρέτες - επιστήμονες του Μαυροψύχη ιους για δήθεν παν-δημιες, ώστε ο απαραιτητος εμβολιασμος που πρέπει να γίνει στην ανθρωπότητα, να είναι η σωτηρια σας.
Ήδη το 2009 όλα αυτά τα μαύρα κορακια του συστήματος σας είχαν τρελανει ότι πρέπει οπωσδήποτε να εμβολιαστητε ενάντια στην πανδημια που θα ερχοτανε για τη νοσο των χοιρων.
Έδωσαν ατελειωτο χρόνο στα μέσα μαζικής αποχαύνωσης ότι πρέπει οπωσδήποτε να εμβολιαστητε για να σωθείτε. Τελικα αυτοί που εμβολιαστηκαν είχαν σοβαρα προβλήματα υγειας, όπως εγκεφαλικα κ.ά.
Όλοι οι υπόλοιποι που δεν πηγατε να εμβολιαστητε, φυσικά αρχίζει να σας οδηγεί το μέσα σας ότι όλοι αυτοί που εκπροσωπουν το σύστημα, όπου κι αν βρισκονται, είναι ακυροι και ψευτες. Η ανθρωπότητα έχει αρχίζει και υποψιαζεται ότι όλες οι εξουσίες υπηρετούν την καταστροφή της ανθρωπότητας.
Αφού δεν μπόρεσαν να σας πείσουν με την νοσο των χοιρων, μετά σας είπαν για τη νοσο των πτηνων..
Σήμερα, το 2014 μ.Χ. έχουν φτιάξει έναν άλλον υιο στα εργαστήρια που ονομάζεται εμπολα. Πάλι τα ίδια..
Θα προσπαθούν δήθεν για το καλό της ανθρωπότητας με αγωνία οι μαύροι εκπρόσωποι της να φτιαξουν εμβολια.
Παράλληλα με τον υιο του εμπολα, έχουν εξορμησει στον πλανήτη σας οι πιστοι του Θεού, μουσουλμανοι, ισλαμιστες, να σκοτώσουν όλους τους απιστους.
Και ενώ ταυτόχρονα ο πλανήτης σας εφαρμοζοντας ακόμα μια φορά ο Μαυροψύχης την πολιτική του, έχοντας σας οδηγήσει σε οικονομικο χαος, αυτά τα ρυπαρα γενη των μουσουλμανων δολοφονων, ισλαμιστων, έχουν τελευταίας τεχνολογίας οπλικα συστήματα και φυσικά προσβαση παντού. Τους δε αποκεφαλισμους των ανθρώπων, σας τους προβαλουν στα μέσα μαζικής αποχαύνωσης μικρά βιντεο σαν ντοκυμαντερ, ώστε να αιστανθειτε ή φοβο ή εναντιωση γι αυτά που βλέπετε και να πολεμισετε λυσσαλεα εναντιον τους.
Παλαια και δοκιμασμενη συνταγη του Μαυροψύχη. Διαιρε και βασιλευε.
Στο ίδιο χρονικό διάστημα, ακόμα και χώρες που έχουν πλουσιο υπεδαφος, βαρια βιομηχανια υψηλο τουρισμο, ανεπτυγμενη αλιεια, γεωργια, κτηνοτροφια (Ιταλία, Ισπανία), έχουν οδηγηθεί και οι πολιτες και αυτά τα κράτη σε οικονομικο μαρασμο.
Ταυτόχρονα με όλα αυτά υπάρχουν στο πλανήτη σας ταυτόχρονα πολεμικες συραξεις όσες δεν ήταν ποτέ.
Στο ίδιο χρόνο, μεταξύ των υπερδυναμεων του πλανήτη σας δύση και ανατολη, (ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΡΩΣΙΑ) εμπλεκεται πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας σαν υπερδυναμη και η Κίνα, δήθεν ότι υπάρχουν διαφορετικά στρατόπεδα. Θυμηθείτε όπως γραφουμε και πιο πάνω ότι στους εσχατολογικούς χρόνους ο πόλεμος θα γίνει και από μια χώρα που θα χει 200 εκατομμύρια στρατιωτες.
Φυσικά αυτή η χώρα είναι η Κίνα και έχει ξεπερασει κατά πολύ τα 200 εκατομμύρια στρατιωτες.
Μιλησαμε και πιο πάνω και για το οικονομικο μοντέλο της Κίνας, κομμουνισμός και αθεΐα. Δηλαδη προσπανατολισμος μόνο στο ρυζι. Ρυζι = ύλη. Πολύ ή λίγο, με ή χωρίς γαρνιτούρα. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει. Ούτε δημιουργός ούτε σύμπαν ούτε πλανήτες ούτε τίποτα.
Ο Μαυροψύχης μέσα από τους παγκόσμιους υπηρέτες του, σας έχει οδηγήσει να σκεφτεστε μόνο την υλη. Και όταν εκμεταλλευεστε τα αόρατα ηλεκτρομαγνητικα κυματα, μέσα από τους δορυφορους, τηλεοράσεις, ραδιοφωνα, από τη μια ακόμα μια φορά εγκλωβιζετε το νου σας, πάνω στο πόσο ενωμενα είναι τα αόρατα με τα ορατά, και από την άλλη, όταν υπάρχουν προβλήματα σας στελνει στους ειδικους τους ψυχολόγους και ψυχιατρους για να σας μαστουρωσουν με τα χαπια και να σας αποβλακωσουν τελείως.
Μάλιστα γύρω στο 2016, θέλει να ενταξει και το ξεματιασμα στην ιατρική!
Όποτε η βλακεια και η ηλιθιοτητα που ασκεί στο πλανήτη σας να έχει ξεπερασει κάθε όριο.
Όλα αυτά που σας καταθεσαμε ολοκληρωνονται και με την υπέρ-τεχνολογία του HAARP και των αεροψεκασμων και του CERN
Πραγματικά, οι μέρες που ζει η ανθρωπότητα είναι χωρίς όριο. Οποία νέα τεχνολογία όποιο νέο όπλο έχουν κατεβάσει οι παγιδευμενοι νωες των σταλμένων ψυχων για να σας βοηθήσουν τεχνολογικά, ειναι εγκλωβισμένοι μέσα στα πανεπιστήμια του θανάτου, δήθεν από τις μαθηματικές ολυμπιάδες που γίνονται κάθε χρόνο στον πλανήτη σας.
Μόνο που σας έχουμε πει με ιδιαίτερο αποδειχτικο τρόπο ότι με θεια εντολή (1962) ο πλανήτης σας αλλάζει εξέλιξη αλλαζει δονηση. Σε πολύ συντομο χρονικό διάστημα (που ήδη έχει αρχίσει και γίνεται) η Αλκιονα θα είναι ορατή από τη γη.
Σε λίγο θα βλέπετε δυο ήλιους. Η Αλκιονα ανηκει στον αστερισμο των Πλειαδων, είναι ο κεντρικος ήλιος και επικεφαλής του δικού σας ήλιου. Αυτό αυτόματα σημαίνει νέος αριθμος φωτωνιων στο πλανήτη σας χωρίς όριο. Αυτό σημαίνει αναβαθμιση. Δηλαδη ξεκάθαρα το μήνυμα του 1962 φτανει προς την ολοκληρωση του.
Φυσικά, μια νέα κατάσταση στη γη δεν μπορεί να γίνει χωρίς πολύ ξεπλυμα. Όλα τα κλειδιά που χρειάζεστε για να κατανοήσετε στις δικες σας γνώσεις, για πιο λόγο ενσαρκωθηκατε πιος σας εστειλε τι ηρθατε να κάνετε και που πάτε μετά το φυσικο σας θάνατο, ήδη πλέον σας έχουν όλα αποκαλυφθεί.
Όλα αυτά δηλαδή από τη μια οι γνώσεις σχετικά με τον Μαυροψύχη και τις εξουσίες και από την άλλη ότι πρεπει πρώτα να φωτιστειτε και να χτιστοποιηθειτε, και σας αποκαλυφθηκε και ο τρόπος της χροστοποιησης, γι αυτό ότι έχει να κάνει με την χριστοποιη ο Μαυροψύχης προσπαθεί είτε να πολεματε είτε να εκσπερματωνετε (άντρας - γυνακα). 'Έτσι όλα τα κλειδια είναι στα χέρια σας.
Είναι τεράστιο βήμα η αφυπνιση - φωτισμος. Δεν γίνεται όμως να μην γνωρίζετε και να μην εφαρμοζετε τη λέξη χριστοποιημενος, να μην γνωρίζετε ακριβως τι έκανε μέχρι τώρα ο Μαυροψύχης εις βαρος της ανθρωπότητας, τι και με ποιον τρόπο τον έχουν υπηρετήσει όλες οι στημένες εξουσίες που αυτός έχει δομησει και στο τέλος δεν μπορεί να μην γνωρίζετε ποιος είναι ο μοναδικός δρόπος ώστε η εξουσία που θα εφαρμοστει πλέον στην ανθρωπότητα θα δώσει την δυνατοτητα στην ανθρωπότητα ώστε
Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
Όλα αυτά γίνονται πλέον μόνο με έναν τρόπο. Γίνονται μόνο με το:
"Ξεπαγωμα - ενεργοποιηση του νου σας."
Η ένωση των αόρατων που είναι πνευμα και ψυχή με τα ορατά που είναι το φυσικό σας σώμα γίνεται μόνο με τον νου.
Οταν ο νους ειαι παγωμενος μέσα από τις στημένες εξουσίες τον κατευθεινουν μόνο σε παιδαριωδεις και εγκλωβιστικες ασχολιες (σπίτια λεφτά, φιλοι, εργασία, διακοπες, διασκεδαση κλπ).
Όταν όμως ο νους ξεπαγωσει - ενεργοποιηθει και ενωσει τα αόρατα πνεύμα ψυχή με τα ορατα (ανθρώπινο σώμα) και αυτό το κάνει μόνο ο ανώτερος νους που από Δίας διαιρετικος μετατραπηκε σε Ζευς - ένωση των πάντων.
Δηλαδη με λίγα λόγια σας δίνεται η δυνατότητα να πετυχετε την ενωση με το θειο.
Γιατι όλοι εκτός των μεταλλαγμενων - κλωνοποιημενων είμαστε θεια όντα.
Και όλη η διαδρομη μας μέσα στις μορφες είναι για να ξαναγυρισουμε στην μοναδα και στο Θειο.
Το πιο σοβαρό απ όλα που μπορείτε να κρατησετε σαν αποφευγμα αυτής της αποσφράγισης είναι ότι όλα αυτά μπορείτε πλέον και επιβαλλεται να τα ενεργοποιήσεται μόνο σας. Χωρίς κανέναν διαμεσολαβιτη.
Γιατί πλέον είστε υποχρεωμενοοι να κάνετε πράξη όλα αυτά τα οποία έχετε πλέον διδαχθει, έχετε διαβασει και μοναδική σας υποχρέωση είναι απλά και μόνο να τα υλοποιησετε.




Επειδή χρόνος για ψαξιματα για ερευνες και πάσης μορφής αμφιβολιες δεν υπάρχει με αγαπη χωρίς ορια για όλη την ανθρωπότητα υποκινουμενοι να σας τα πούμε όλα αυτά μόνο από την ενωση μας με την μονάδα [θεό], χωρίς τίποτα μα τίποτα κρυφο ή υπουλο για όλα αυτά καντε πράξη ότι σας γνωστοποιηθηκε.
Φυσικά για ολα αυτά μπορείτε ταυτόχρονα να βαστατε κάποιες αμφβολιες
Ομως να στε σιγουροι 100% ότι βιωματικα μέσα σας ακολουθωντας όλα αυτά θα ενωθειτε με το Θειο.
Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που πρέπει να σας καταθεσουμε σαν επιστέγασμα όλων αυτών που έχουν γραφτει, αφορά προσωπικά τον αστροφυσικο με το όνομα Stephen Hawking, ο όποιος γεννήθηκε το 1942 και περίπου 20 χρόνων εκδηλωσε τις πρωτες μορφές της παθησης του ώστε σήμερα, 2014 να είναι καθηλωμενος σ' ένα αναπηρικο καροτσακι και η επικοινωνια του με τον υπολοιπο φυσικό κόσμο να γίνεται μόνο με κομπιουτερ.
Σας είχαμε αναφέρει ότι μέχρι τα 28 λειτουργεί το κάρμα από τις προηγούμενες ζωές (προβιωτες), το όποιο έχει απόλυτη σχέση και με τους φυσικούς γονείς που ενσαρκωνουν αυτή τη ψυχή υπό τη μορφή παιδιου τους.
Ήδη περίπου στα 20 αρχισε στο νευρικό του σύστημα να νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι το καρμικο παρελθόν που αφορά τον ιδιον και φυσικά και τους γονείς του, αρχίζει να ενεργοποιηται.
Όταν εκλεισε τα 28 του χρόνια και πλέον αυτή η μορφή ασθένειας είχε πάρει το δρόμο της, ασχολουμενος με την πολύ ιδιαιτερη επιστήμη των εφαρμοσμένων μαθηματικών και θεωρητικής φυσικής. Ήταν περίπου το 1970 όταν επιδεινωθηκε ιδιαιτερα η υγεία του και η επικοιμωνια του με τους δικούς του γινόταν με πολύ ιδιαιτερο τρόπο.
Ήταν η εποχή που εξεφραζε αποψεις σχετικά με τις μελανες οπες (μαύρες τρύπες) και ότι η υλη που καταλήγει εκεί μετά από ένα διάστημα χάνονται οι ιδιότητες της.
Και πιο πάνω που αναφερθήκαμε για τις μαύρες τρύπες, ακριβώς αυτό σας το απαντησαμε. Ότι όταν υπάρχουν μορφές μέσα στην υλη, χρειάζονται οπωσδήποτε κινηση - εξέλιξη και αυτό γίνεται μόνο με τη χρηση ενεργειας. Κάθε μια μορφή μέσα στο σύμπαν είναι κομμάτι του Δημιουργόύ και μέσα από τη χρησιμοποιηση ή καταναλωση ενεργειας εξελισσεται.
Ένα τεράστιο σταυροδρομι αυτής της εξέλιξης είναι όταν η μορφή πλέον προικίζεται με νου και κατατασσεται στα όντα με νοημοσύνη. Σε εκείνο το σταυροδρομι οι μορφές κατανοουν από πού ξεκίνησαν, ποιος ο γεννητορας τους, και προς τα πού καταλήγει το ταξιδι τους (Ιθάκη).
Οι πιο πολλές ψυχές μετά από την εργασία τους στο να τα κατανοησουν όλα αυτά και να τα κάνουν πράξη εντάσσονται στον νιρβανικο κόσμο (παντοτινη μακαριοτητα).
Κάποιες άλλες όμως ψυχές, αφηνουν την μακαριοτητα μετατρεπονται σε δασκαλους της σοφιας και αφού εκπληρωσουν το έργο τους μέσα από την απίστευτη κατανοηση - γνωση που τους έχει δοθεί πλέον από τον Δημιουργό, συνεχίζουν την εξέλιξη τους σε πλανητικη ιεραρχια, πλανητικος λόγος, ηλιακη ιεραρχια, ηλιακός λόγος, κεντρικος ήλιος, γαλαξιακος λόγος και τέλος, μελανες οπες (μαύρες τρύπες).
Είναι εκείνο το τελικο στάδιο που πλέον η γνώση που έχει αποκτηθει από τον Θεό, είναι ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ.
Καταλαβαίνετε όμως, όταν φτανετε σε κεινα τα ασύλληπτα υψη, δεν μπορείτε να τα κατανοήσετε χωρίς πρώτα να έχει αποκαλυφθεί μέσα σας το Θειο. Δηλαδη χωρίς πρώτα να έχετε φωτιστεί και ταυτόχρονα ο Δημιουργός και σεις να είστε μια μονάδα. Χωρίς καμία αμφισβητηση.
Εάν αυτό δε γίνει, κι αν προσπαθείτε με μια στειρα επιστήμη που η επιστήμη του σήμερα ακυρωνει την επιστήμη του χθες, και η επιστήμη του αύριο θα ακυρωσει την επιστήμη του σήμερα, μέσα σ' αυτή την σκοτοδεινη που δημιουργειται από αυτές τις αναρχες σκέψεις του νου, τότε πλέον ο ατομικός ψυχικος τομεας σας εναντιωνεται στις εγκλωβιστικες σκέψεις του κατώτερου νου (Δια).
Ακόμα και με ιδιαίτερες επιστημες να ασχολείται αυτός ο διαιρετικος Δίας. Όπως είναι η επιστήμη των εφαρμοσμένων μαθηματικών και θεωρητικής φυσικής, ή οποιαδήποτε άλλη επιστήμη, είναι εντελώς μια επιστήμη χωρίς κανένα υποβαθρο.
Είναι μια επιστήμη που προσπαθεί να δικαιολογησει είτε την αθεΐα, είτε τους φυσικούς νομους, τρομάρα τους!
Σας γραφουμε ξεκάθαρα και να είστε σίγουροι. Αυτούς σήμερα που η επιστήμη σας αποδεχεται σαν φυσικούς νομους, στην επόμενη μέρα του πλανήτη σας ή ακόμα και τώρα σε κάποιους άλλους πλανήτες ούτε για αστειο δεν λεγονται ότι είναι φυσικοι νομοι.
Αυτό είναι πολύ ξεκαθαρο που σας λέμε. Όταν βλέπετε έναν ήλιο να στεκεται εκεί που είναι τώρα, ακόμα και τον δικό σας ήλιο, το δικό σας πλανήτη να γυρναει γύρω από τον δικό σας ήλιο, το δικό σας σώμα που γεννιέται από ένα σπερμα, μια γουλια νερό, που δεν μπορεί κανένας επιστήμονας να την φτιάξει μέσα σ' ένα εργαστηριο, ή τη διαδρομή έχει μέσα στο δικό σας σώμα όταν πινετε νερό (δηλαδη η κάθε γουλια, κάθε λεπτό, που ακριβώς βρίσκεται, όλη δηλαδή τη διαδρομη της μες στο σώμα σας) και αλλά ατελείωτα τέτοια, τα οποία στο τέλος του δικού σας ηλιακού συστήματος όλα αυτά θα παψουν να υπάρχουν, όπως ήδη γίνεται και στο παρελθόν και στο μέλλον με αλλά ηλιακά συστήματα.
Επομένως, όλη αυτή τη τελειότητα που ξεκινά από τον Δημιουργό, θα του ορισετε ποιοι θα ναι οι φυσικοι νομοι για το δημιούργημα του και θα του υποδειξετε ότι κάθε φορά πρέπει να υπάρχουν οι νομοι είτε της ελξης είτε της βαρυτητας είτε οτιδήποτε άλλο;
Αυτό ακριβώς έγινε και στην ψυχή του αδελφου μας - εαυτού, Stephen Hawking. Κατεβηκε μ ένα εντελώς προσωπικό του κάρμα στο κόσμο του πλανήτη σας, του εκδηλωθηκαν στα 20 του χρόνια αυτές οι καρμικες υποχρεώσεις που τον ακολουθησαν από τις προβιωτες του, είχε το ελευθερο της βουλησης από τον δημιουργό όπως όλοι σας που ανήκετε στην ανθρωπότητα, αλλά από καμία στημένη θρησκευτική εξουσία δεν του εξηγησαν αυτά που διαβαζετε τώρα.
Αυτά βεβαια δεν του τα εξηγησαν γιατί οι στημένες θρησκευτικές εξουσίες προσπαθούν να εγκλωβισουν την ανθρωπότητα και όχι να την ελευθερωσουν.
Σε μια - δυο αλήθειες, έχουν παντρεψει όλα τα ψέματα. Και το αποτέλεσμα είναι τραγικό για όλους εσάς.
Μάλιστα , γύρω στο 2013 υποθηκε ότι ο αδελφος εαυτός Stephen Hawking κατεληξε μέσα από κάποιους συλλογισμους του ότι δεν υπάρχει δημιουργός ή αλλιώς δεν υπάρχει κάποιος Θεός που να τα δημιούργησε όλα αυτά.
Εδώ, σε αυτή την περίπτωση, ισχυουν μόνο δυο πράγματα. Ή να το είπε ή να μην το είπε.
Το να μην το είπε έχει τις περισσότερες πιθανοτητες, γιατί στο σύστημα του Μαυροψύχη, εξυπηρετει πάρα πολύ, για να δημιουργεί στους νωες των ανθρώπων θολουρα ώστε κάποιοι άλλοι αθεοι ακουγωντας αυτή την διαπιστωση ενός μεγαλου μαθηματικου σιγουρευονται ότι καλά κάνουν που είναι αθεοι.
Η άλλη περίπτωση είναι σχεδόν με ελαχιστες πιθανοτητες να έχει πει ότι δεν υπάρχει Θεός για όλα αυτά.
Σε αυτή την περίπτωση ακολουθηστε το προσωπικό σας βιωμα που όταν αρρωσταινετε ή πλησιάζετε πολύ στο φυσικό σας θάνατο, εάν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να σας δώσει δύναμη, εκτός από τη φράση "ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ".
Φυσικά την απάντηση την γνωρίζετε ο καθένας για τον εαυτό του.
Κάτι που θελουμε να σας συμπληρωσουμε για όλα αυτά, εάν και σας το χουμε γράψει απλά πρέπει να σας το υπενθυμισουμε, όπως και στην περίπτωση του Stephen Hawking, εάν το είπε ή όχι για την ύπαρξη του Θειου, 'Έτσι ακριβώς όλα τα ιερά κειμενα από την αρχαιοτητα, όλες οι γραφες από παν-φωτεινά όντα, κάθε μια διαθηκη που δόθηκε για την ανθρωπότητα είναι τα πάντα επεξεργασμενα. Είναι τα πάντα διαστρευλωμενα, και οτιδήποτε έχει φτάσει από τις επίσημες εξουσίες ότι αυτό είπαν οι άγιοι πατερες ή οτιδήποτε άλλο, είναι απόλυτα αλλοιωμενα.
Μάλιστα, έχουν εφευρει οι βρικόλακες της ανθρωπότητας που όλοι μαζί αποτελούν μια μαύρη αιρεση, αν κάποιος γυρίσει και τους πει ότι δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει πχ μετενσάρκωση, εκεί να τους χαρακτηριζουν όλους αυτούς αιρετικους, και από την άλλη, όταν υπάρχουν επίσημοι δολοφόνοι θρησκειών όπως το Ισλαμ ποτέ δε βγηκαν οι πινοκιοι [ψευτες και υποκριτες-γραμματείς και φαρισαιοι] των άλλων θρησκειών να κάνουν το αυτονοητο. Δηλαδη, ποιον Θεό υπηρετείτε βρε δολοφόνοι που θέλετε να λεγεστε και θρησκεία (Ισλαμ);
'Έτσι ακριβώς έχει γίνει στον πλανήτη σας το απόλυτο μπαχαλο. Βαζοντας ανθρώπους στις εξουσίες ακόμα και στις στημένες εκλογες στα δήθεν δημοκρατικα κράτη, είτε στις εκλογες εάν είναι δυνατόν, στους θρησκευτικούς άρχοντες, νομίζετε ότι έχετε να κάνετε με φυσιολογικους ανθρώπους όπως όλους εσάς.
Όμως δυστυχώς για όλους εσάς, αυτοί όλοι μόνο στο πρόσωπο μοιάζουν με ανθρώπους. Γιατί μέσα τους δυστυχώς έχουν καταβληθει τελείως από τον Μαυροψύχη. Και αντί να έχετε ανθρώπους στις εξουσίες, έχετε τον Μαυροψύχη στις εξουσίες με διαφορετικά πρόσωπα που μοιάζουν με ανθρώπους.
Και ένα ακόμα σημαντικό που πρέπει να σας καταθεσουμε είναι ότι μεγάλα ιστορικα όνοματα που επαιξαν ηγετικους ρολους σε πολλές επαναστάσεις του πλανήτη σας ενάντια στους τότε εξουσιαστες τους, σήμερα έχουν ξανά-ενσαρκωθεί με αλλά σώματα και οι πιο πολλοί από αυτούς έχουν ξανά-σαρκωθεί στις ίδιες χωρες που και στο παρελθόν ήταν πρώτο-κλασατοι επαναστάτες.
Όπως και τότε έχοντας προσπαθησει να ελεθερωσουν τη χώρα τους από τον τότε δυναστη τους, ακόμα και σήμερα εγκλωβισμένοι μέσα στην διαιρετικότητα του Μαυροψύχη από αλλά ποστα, όπως τους έχει μάθει ο Μαυροψύχης, συγκομοιδη αγαθών όπως χρήματα, σπίτια, έχουν χάσει ακόμα μια φορά τον δρόμο τους.
Τότε σαν επαναστάτες, τώρα σαν επιχειρηματιες. Βλέπετε ότι η ενέργεια που ρουφηξε και ρουφαει ο ψαρας με το ένα παραγάδι και τα άπειρα αγκίστρια δεν τον ενδιαφέρει σε πιο αγκίστρι σας πιανει. Αυτός το μόνο που θέλει είναι να πιάσει ψαρια. Και στην προκειμενη περίπτωση ψαρια είστε όλοι εσείς που δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχετε μάθει τον λόγο της ύπαρξης σας.
Αυτό ήρθε να σας προσφέρει αυτό το συγγραμμα. Για τον μόνο που ενσαρκωθηκατε σ' ένα φυσικό σώμα στο πλανήτη σας είναι μόνο για εσάς.
Καταθεσατε πολλακις αιτημα επανασαρκωσης (ατομικός - ψυχικος φορέας σας). Γνωριζοντας η ψυχή σας ακριβώς που την είχε εγκλωβίσει ο διαιρετικος Δίας (νους), που όπως σας είπαμε είναι φθαρτος ο νους και είναι μόνο για μια ενσάρκωση, και κάθε ενσάρκωση έχετε κι ένα νέο νου.
'Έτσι η ψυχή, αφού της γίνει δεκτο το αιτημα επανασαρκωσης έχετε ενσαρκωθεί μόνο για εσάς τους ιδιους για να εξελιξετε τον ατομικο ψυχικο φορεα σας και για τίποτα άλλο.
Όλα αυτά βεβαια γίνονται με τη διαχειρισει εμπειριων όταν είστε ενσαρκωμένοι με όλη την υπόλοιπη ανθρωπότητα (γονείς, παιδιά, φιλοι, συγγενείς, συναδελφους, κράτος, ανθρωποτητα).
Και αυτά τα πετυχενετε με τις σκέψεις, το λόγο και τις πράξεις σας.
Και πάντα οδηγημενοι μόνο από το ελευθερο της βουλησης σας. Γι αυτό λοιπόν είναι ασυλληπτης σημασιας για την εξέλιξη σας ο υγιης ανώτερος Ζευς και όχι ο βλακας κατωτερος Δίας (νους).
Τα κλειδιά για την επιτυχια τα έχετε όλοι πλέον στα χέρια σας και θα σας τα ολοκληρωσουμε όλα αυτά εξηγωντας μόνο μια λέξη:
ΑΓΑΠΗ.

Σας έχουμε εξηγησει με ακρίβεια ότι τα πάντα μέσα στο σύμπαν ή στα σύμπαντα είναι ενωμενα. Και ότι το συμπαν μοιαζει με ένα ροδι που έχει μέσα τους καρπους του. Πόσο ενωμένοι είναι ο ένας με τον άλλον! Και όλα αυτά τα επιμέρους κομμάτια του ροδιου είναι καλυμενα με το κελυφος του ροδιου.
Αυτό που έχετε δει σαν αέρας βλέπετε ότι είναι γεματο υλη, γιατί μέσα από εκεί μεταφερονται τα ηλεκτρομαγνητικα κυματα, και αυτό το διαπιστωνετε από τις τηλεοράσεις, ραδιοφωνα κ.ά..
Διαχεονται ηλιακες ακτίνες είτε τις βλέπετε είτε όχι, και όλα μεταξύ τους είναι συγχρονισμενα σε μια ασύλληπτη τελειοτητα, αρμονία και ομορφια.
Οτιδήποτε υπάρχει είτε σε ορατή είτε σε μη ορατή μορφή, σας έχουμε γράψει και πριν ότι είναι ενέργεια. Μάλιστα σας την έχουμε περιγραψει ότι ξεκινωντας από την μονάδα διαχέεται σε όλο το σύμπαν αιθέρας, μετά ακολουθει το κοσμικό πυρ το όποιο ενώνει τη γη (πλανήτες) το νερό (υδρογονο) και τον αέρα. Και πάνω στους πλανήτες εξελίσσονται όλα τα βασίλεια (ορυκτό, φυτικό, ζωικό, ανθρώπινο (ή όντα με νοημοσύνη)).
Όλα αυτά δηλαδή όλες οι μορφές μέσα τους έχουν θεικο σπινθηρα. Γι αυτό και όλα έχουν μέσα τους τον Δημιουργό. Είτε είναι στα κατωτερα βασίλεια, το αντιλαμβανονται από τον ήλιο, είτε στα όντα με νοημοσύνη εδώ στη γη ονομάζονται ανθρωπότητα, υποχρεωτικά πρέπει να κατανοησουν και να ενωθουν με το Θειο για να συνεχίσουν την εξέλιξη τους, και όλη αυτή η ενέργεια κινει όλες τις μορφές και όλες τις μη - μορφές.
Αυτά που βλέπετε τη νυχτα στον ουρανο σαν κενό, φυσικά δεν είναι κενο. Αυτά που βλέπετε τη νυχτα, είτε με γυμνο μάτι είτε με τηλεσκόπια, σαν αστερια (ήλιους), και περιξ των ηλιων γυριζουν πλανήτες, και όλα αυτά, αφού έχουν μια ασύλληπτη τελειότητα και αρμονία, κινούνται μέσα σε μια θάλασσα…
ΣΥΠΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΙΑΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ.
Όλα είναι μεταξύ τους ενωμενα, και η μονη διαφορα τους είναι μόνο στο επίπεδο εξέλιξης της κάθε μιας μορφής ή μη - μορφής.
Αυτή τη συμπαντική θάλασσα ενεργειας, που φυσικά είναι χωρίς όριο, δηλαδή άπειρη, σας αναφέραμε και πιο πάνω, ότι η πιο πάλια ονομασία της είναι από τα σανσκριτικα "πρανα", ο Πυθαγορας την ονόμασε "είδος στη μορφή", ο Ηρακλειτος την ονόμασε "αίζων πυρ", ένας μεγάλος Γερμανός ιατρός, ο Μεσμερ, την ονόμασε "ζωικό μαγνητισμό", και ο μεγάλος Βίλχελμ Ράιχ της γενιας σας, που σας παρεδώσε το κλειδι για τη θεραπεία του ανθρώπου (θάλαμος οργονης), την ονόμασε οργόνη. Και ο μεγαλύτερος Δάσκαλος που ενσαρκώθηκε ποτέ στον πλανήτη σας και σας δίδαξε την χριστοποίηση, αυτή τη συμπαντική θάλασσα ενεργειας, την ονόμασε "Πνεύμα". Και γι αυτό μέσα στα πνευμονια σας σας δίνει ζωή το πνεύμα. Και όταν φευγει το Πνεύμα από μέσα σας σταματαει πλέον το φυσικό σας σώμα να έχει ζωή.
Σήμερα όμως, λόγω της ασυλληπτης εξέλιξης που θα ολοκληρωθει συντομα στον πλανήτη σας, οφειλουμε να σας δώσουμε και μια άλλη λέξη, που οποιοι την κατανοήσετε αμέσως καταλαβαίνετε εντελώς πως τα πάντα είναι ενωμενα, είτε ορατο είτε αόρατα, σε μια ασύλληπτη τελειότητα σε μια ασύλληπτη ομορφια, σε μια ασύλληπτη αρμονία.
Η λέξη λοιπόν που προσδιορίζει όλη αυτή την απειροτητα, ονομάζεται "ΑΓΑΠΗ".
Η αγάπη που εκπορευεται από τη μονάδα, η αγάπη που είναι ο ίδιος ο Πατερας, ο ίδιος ο Θεός, η αγάπη είναι αυτή που ενώνει όλα τα αόρατα και όλα τα ορατά σύμπαντα.
Σας είπαμε ότι αυτή η ουσία που διαχέεται στα σύμπαντα, μια ακόμα ονομασία της είναι ο αιθέρας και μετά ακλουθούνε το κοσμικό πυρ, το νερό, η γη και ο αέρας.
Το κάθε ένα στοιχείο από αυτά, συν-λειτουργεί απόλυτα με το άλλο, επειδή ακριβώς μεταξύ τους δεν υπάρχει καμία διαιρετικότητα.
Όλη αυτή η τελεια μεταξύ τους λειτουργία είναι ακριβώς γιατί η λέξη "αγάπη" έχει πλημμυρισει εντελώς τα στοιχεια της φύσης.
Η λέξη "αγάπη" έχει πλυμμηρίσει όλα τα ηλιακά συστήματα, όλους τους πλανήτες και όλες τις μορφές.
Χωρίς αγάπη, κυριολεκτικά, καμία μορφή δεν μπορεί να εξελιχθει. Μόνο η ένωση των πάντων είναι αυτό που δίνει εξέλιξη.
Και η ένωση των πάντων μπορεί να γίνει μόνο με αγάπη. Όλα τα υπόλοιπα τα οποία σας έχουν διαιρέσει σαν ανθρωπότητα και σας έχει μάθει ο Μαυροψύχης ότι έχετε μια πατρίδα, μια σημαία, ένα "εγώ", μια προσωπικότητα, ή οτιδήποτε που σας διαχωριζει από την ενότητα του σύμπαντος, είναι 100% διαστρευλωμενα, με μοναδικό σκοπό να χάσετε το δρόμο σας.
Επειδή η πονηρια του είναι και αυτή χωρίς όριο, φροντισε να πιστέψετε ότι η αφαιρεση ανθρωπινων ζωών από δολοφονους πιθηκους,[Ισλαμ] ειναι υπηρεσία στον Δημιουργό.
Ακόμα φοντιζει με κάθε τρόπο να σας τονωνει τον εγωισμό σας και την διαφορετικοτητα σας από τους άλλους.
Ένα άλλο πολύ σοβαρό στοιχείο είναι ότι μέσα εκεί που είναι τα σπίτια του, όπως οι Μασονικές στοές, η λέξη Μπιντελμπεργκ, να σας παραμυθιαζουν όσοι είστε μέσα, μιλωντας τάχα για αγάπη.
ΛΟΙΠΌΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ ΜΕ ΕΠΑΝΑΣΑΡΚΩΣΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙΤΕ ΠΟΤΕ.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΕΙΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΝ ΚΑΡΜΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
ΑΚΌΜΑ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΗΣΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ, Ο ΜΑΥΡΟΨΎΧΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.
ΦΥΣΙΚΆ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΟΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΤΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ "ΠΑΤΕΡΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ".
Αυτά περικλειονται στη λέξη "αγάπη". Μην κρινετε, μην συκωθαντητε, μην ασκειτε βια πουθενά, μην σκεφτητε να αφαιρέσετε καμία ανθρώπινη ζωή, ακόμα και ζωικη. Μην δολοπλοκειτε, μην βριζετε. Μην καταριεστε, μην λετε ψέματα, μην λιδορειτε, μην επιδιωκετε μόνο το δικό σας καλό. Μην κοροιδευετε. Μην μοιχευετε. Μην είστε αχαριστοι. Μην είστε εγωιστές. Μην είστε περιφανοι. Μην ματαιοδητε.
Για να πετυχετε όλα αυτά τη "μην", υπάρχει μόνο ένας δρόμος. Και αυτός είναι ο δρόμος της αγάπης.
Εάν πλυμμηρισετε χωρίς όριο μέσα στη λέξη αγάπη, όλα αυτά τα "μην" θα είναι για εσάς απόλυτα υιοθετημενα. Μόνο αυτή η Θεικη λέξη της Αγάπης, μπορεί να σας εξελιξει και να ξεπερασετε το σχολείο της ανθρώπινης εξέλιξης. Όποιο από τα παραπανω δεν το έχετε υιοθετησει, είναι για έναν λόγο. Και ο λόγος είναι ότι έχετε ελλειμα αγάπης.
Όποιο από τα παραπανω το καλυψετε πληρως με την αγάπη που θα εκπορευεται από εσάς τους ίδιους, τιποτε από όλα αυτά τα "μην", δεν θα σας οδηγει υποχρεωτικά στη δημιουργία καρματος ("μαχαιρα εδώσες, μαχαιρα θα λαβεις").
Ακόμα και στην περίπτωση του μαθητή Πετρου, που το όνομα του βγαίνει από τη λέξη "πετρα", όταν εκοψε το αυτι του Ρωμαιου σταρτιωτη που πήγε να συλλαβει το διδάσκαλο του Ιησού, η πράξη του έγινε ακριβώς για όλα αυτά που σας περιγραφουμε. Υπήρχε ένα ελλειμα αγάπης.
Και για ενημερωση σας, σας λέμε ότι για τον μαθητή Πετρο, εκλεισε τελείως ο κυκλος των επανασαρκωσεων του, τον 19ο αιωνα μΧ.
Αυτό φυσικά συνεβει γιατί το ελλειμα αγάπης που έδειξε τη στιγμή της συλληψης του Ιησού Χριστού στο Ρωμαιο στρατιωτη, κοβωντας το αυτι του (ασκεισε βια λόγω ελλειψης αγάπης για τα πάντα και εν προκειμένω στο Ρωμαιο Στρατιωτη), ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου να ενωθει χωρίς κανένα ελλειμα αγάπης με την συμπαντική θάλασσα αγάπης.
Άνθρωποτητα για αυτή την αγάπη ομιλουμε.
ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.

ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΓΑΠΗΣ.