Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

15) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΥΣ




Σε ερωτηση που έγινε προς το μέγιστο διδάσκαλο σας Ιησού, ποια είναι η τιμωρια ενός ανθρωποκτονου που δεν έχει αμαρτησει, εκτός από την ανθρωποκτονια, όταν εξερχεται από το σώμα του.
"Όταν η σφαιρα περιστρεφεται στον εαυτό της αυτή διαταζει να χυθει στα εξωτερα σκοτάδια μέχρι να φτάσει η στιγμή κατά την οποία τα σκοτάδια του μέσου να είναι ανυψωμενα, 'Έτσι θα καταστρεφεται και θα διαλυεται αυτή η ψυχή."
Αυτή είναι η τιμωρια εκεινου που είναι ανθρωποκτονος.
Όταν βρίσκεστε σε ένα ανθρώπινο σώμα ενσαρκωμένοι ξέρετε πλέον πολύ καλά ότι έχετε ξεκινήσει από τον δημιουργό, έχετε μπει στον κόσμο της ύλης και της μορφής, έχετε φτάσει εξελιχτικα στα όντα με νοημοσύνη και πλέον ο νους σας είναι εκεινος που η θα σας βοηθήσει να ελευθερώσει την ψυχή σας από τις επανασαρκωσεις, ή θα σας βυθισει στα σκοτάδια.
Έχετε κατανοήσει μέσα από αυτή την αποσφράγιση την ασύλληπτη σημασία που έχει ο νους σ' ένα ανθρώπινο ον.
Επισης, έχετε κατανοήσει ότι αυτός ο φυλακισμενος μέχρι τώρα πλανήτης σας από τον Μαυροψύχη και τις εξουσίες του, μοναδικό τους μέλημα μέχρι σήμερα είναι να σας έχουν εγκλωβισμενους σε κάθε μορφής χαμηλου επιπεδου επιθυμίες προσκολλήσεις εγωισμους μισή και παθη.
Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου να σας γίνουν αυτά πλέον γνωστά. Δεν έχετε πλέον καμία δικαιολογια. Όλη η γνώση σας έχει δοθεί με λεπτομέρεια.
Κάθε τι που σας εγκλωβιζε σας παραπληροφορουσε και νομιζοντας ότι κάνετε το σωστο, ουσιαστικά κάνετε το εντελώς αντιθετο, και ακόμα και αν δεν το γνωρίζετε σας έχουν όλα αποκαλυφθεί.
'Έτσι, φτασαμε σε εκείνη την απίστευτη κατάσταση που το σύστημα έντεχνα σας ωθει στο να αφαιρείτε ανθρώπινες ζωές, είτε μέσα από στημενους πόλεμους, είτε μέσα από εντασεις μεταξύ των ανθρώπινων σχεσεων, είτε μέσα από πληρωμενα συμβολαια θανάτου.
Κακομοιροι άνθρωποι, όταν θα τολμησετε να προβειτε σε μια τέτοια πράξη ουε και αλιμονο σας. Σε ερωτηση που έγινε στο μέγιστο διδάσκαλο σας Ιησού Χριστό λίγο πριν αναληφθει, η απάντηση ήταν πολύ συγκεκριμένη.
Εμείς σήμερα, λόγω των ασυλληπτων στιγμων που ζει ο πλανήτης σας, και λόγω της απιστευτης ανελιξης και εξέλιξης που ήδη συμβαίνει και θα κορυφωθει, θα σας δώσουμε με λίγο πιο συγκεκριμένο τρόπο για να κατανοήσετε τι σημαίνει να αφαιρέσετε ζωή για οποιονδηποτε λόγο.
Κατοικείτε για μικρό χρονικό γήινο διάστημα μέσα σ' ένα ανθρώπινο σώμα. Αυτό που μέχρι τώρα σας έχει παραμυθιασει ο Μαυροψύχης ότι είναι δικό σας σώμα, να καθησετε να σκεφτείτε αυτά που σας γραφουμε. Από πού κι ως που είναι δικό σας το σώμα; Τι ακριβώς κάνατε για να το αποκτήσετε;
Μηπως πήρατε πηλο (χώμα) και κτισατε το σώμα σας, τα εσωτερικα όργανα, τα εξωτερικα χαρακτηριστικα και μετά δωσατε πνοη σ' αυτό το σώμα;
Φυσικά τίποτα δεν κάνατε, τίποτα δεν είναι δικό σας και όλα αυτά που σας λέει ο Μαυροψύχης έχουν μόνο ένα σκοπό. Να σας κοιμησουν, να σας υπνωτισουν, να σας παραπληροφορησαν, να σας εγκλωβισουν και στο τέλος ερμαια του να οδηγήστε σε κάθε μορφής πράξη που σας οδηγεί μέχρι και στην απόλυτη κατά- στροφη του πραγματικου σας εαυτού που είναι μόνο η ψυχή (αρχειο προβιωτων).
Αυτό κάνουν όλοι οι παραμυθαδες των εξουσιών. Σας κάνουν να πιστέψετε ότι το νοικιασμενο σώμα είναι δικό σας και ότι είστε ένας αντρακλας ή μια γυναικαρα. Εγκλωβιζεστε μέσα σ' αυτό το ψέμα - παραμύθι, αναπτυσσετε εγωισμό, έχετε πιστεψει ότι είναι δικό σας, και μετά τα λαθη διαδεχονται το ένα το άλλο και καταληγετε στα λαθη που δεν έχουν επιστροφη, όπως η ομοφυλοφιλια, η ανθρωποκτονια και η μαύρη μαγεια.
Σας είχαμε γράψει και πιο πάνω ότι ακόμα και μια γουλια νερό που πεινετε, σ' αυτό που οι παραμυθαδες σας έχουν πει ότι είναι δικό σας σώμα, ούτε που υποψιάζεστε κάθε ώρα και στιγμή, που ακριβώς βρίσκεται αυτή η σταγονα νερου στο δικός σας υποτίθεται σώμα.
Δεν μιλάμε για την δημιουργία του νερου, του αέρα, της γης, του ήλιου, των ηλιακων συστηματων, των γαλαξιών, αυτά είναι μακριά από όλους εσάς, γιατί εσείς αυτό που έχετε πιστεψει, είναι ότι το σώμα είναι δικό σας και ότι σας ανηκει.
Καταλαβαίνετε πόσο αστειο είναι αυτό και ταυτόχρονα και ψέμα.
Και ενώ μόνο αυτή είναι η αλήθεια και γι αυτό πήρατε ενσάρκωση, μπλεκεστε μέσα στα παιχνίδια των εξουσιών και των ανθρώπινων σχεσεων πάνω στο πλανήτη και μέσα σ' ολα τα αστεία που ζείτε φτανετε και στο σημείο να αφαιρείτε ζωές άλλων ανθρώπων ή ακόμα και την δική σας.
Δηλαδη, μια άλλη ψυχή η οποία ενσαρκώθηκε όπως και η δική σας, και οι δυο ξεκινησανε από την μονάδα, τον Δημιουργό για να πάρουν εμπειρια μεσα στον κόσμο της ύλης, με μοναδικό σκοπό και η δική σας ψυχή και του συνάνθρωπου σας να ξαναγυριζετε στον Δημιουργό, γιατί ουσιαστικά και κυριολεχτικα είστε κομμάτι του ενος Δημιουργου.
Και ενώ είστε ακριβώς το ίδιο, και έχετε και οι δυο την ίδια ακριβώς αποστολή, ξαφνικά ο Δια- βολεμενος κατωτερος Δίας σας (νους) προβαινει σε μια αποτροπαια πράξη, με οποιαδήποτε δικαιολογια (θυμος, συμβολαια θανάτου, στρατιωτες) να αφαιρέσετε την ενσάρκωση μιας ιδιας με εσάς ψυχής που στα μάτια σας φαίνεται σαν κάτι διαφορετικό, ενώ ουσιαστικά και κυριολεκτικά δεν είναι.
Καταλαβαίνετε το μεγεθος της πραξης σας; Είναι χωρίς όρια η αποτροπαια πράξη σας. Για ακόμα μια φορά σας λέμε ότι ζωή που δεν μπορεις να φερεις πίσω, ποτέ μην την αφαιρεις, και μάλιστα αυτό ουτε στην σκέψη να μην το φερεται
Ούτε με τη σκέψη σας να μην προσπαθησετε να αφαιρέσετε ανθρώπινη ζωή. Απ ότι βλέπετε με τα μάτια σας και αντιλαμβάνεστε σ' αυτό το πλανήτη σας, τίποτα δεν έχετε δικό σας και τίποτα εσείς δεν έχετε δημιουργήσει.
Όλα ξεκίνησαν από ένα παν-τελειο Δημιουργό - Θεό, και στο τέλος των καιρών όλα θα καταλήξουνε στον ίδιο Δημιουργό - Θεό.
Οτιδήποτε εσείς κατά-στρεφετε, και οποιαδήποτε δυσαρμονία φερετε, θα κληθειτε εσείς οι ίδιοι να επανορθωσετε. Μόνο που στην περίπτωση της αφαίρεσης της ανθρώπινης ζωής, το κάρμα είναι χωρίς όρια βαρυ.
Όλες οι εξουσίες με τον δικό τους τρόπο, σας οδηγούν να φορατε στολες στρατιωτων για να υπερασπίζεστε τα πατρια εδαφη, αν και γνωρίζετε ότι μετά θανατον δεν έχετε καμία πατρίδα. Γιατί από καμία πατρίδα δεν γεννηθήκατε και καμία πατρίδα δεν σας δημιούργησε.
Ακόμα οι εξουσίες, μέσα από τους εγωισμους και τα χρήματα, Δημιουργόύν έντεχνα παθη και μισή, ώστε να σας οδηγήσουν κάποια στιγμή σε αφαιρεση ζωών.
Ακόμα οι εξουσίες για τα δήθεν χρήματα οδηγούν κάποιους από εσάς να εκτελειτε συμβολαια θανάτου. Να ξέρατε αυτά τα συμβολαια και τις αφαιρέσεις ζωών τι τραγικες συνεπειες έχουν για όλους εσάς! Όχι ζωή ανθρώπινη δεν θα αφαιρουσατε, ούτε καν από τη σκέψη σας δεν θα περνουσε κάτι τέτοιο.
Γι αυτό άνθρωποι αυτής της εξελιξης στο πλανήτη γη, στο λίγο διάστημα που απομεενται στο πλανήτη σας, εάν οι ίδιοι ήδη δεν έχετε κατά-στραφει, βοηθηστε τον εαυτό σας να μην κατά-στραφει με το να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή.