Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

2) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ




Είστε το ένα από τα δυο φυλα στην ανθρωπότητα που από τη δική σας προσφορά στην ανθρωπότητα, δίνεται μετά από τη χάρη του Δημιουργόύ (δεν υπάρχουν καρμικες υποχρεώσεις για μη τεκνοποιηση), να τεκνοποιειτε και να δίνετε τη δυνατότητα σε ασαρκες ψυχές να ενσαρκωθουν, να πάρουν εμπειρίες μέσα από την ενσάρκωση τους από όλες της παραστάσεις της ύλης να συνεχίσουν και αυτές οι ψυχές που εσείς γεννατε, να εξελίσσονται μέσα στη Δημιουργία. Είστε παν-φωτεινά όντα με υψιστη υπηρεσία μέσα στην ανθρωπότητα.
Αφηστε όλα αυτά που σας έχει εκπαιδεύσει ο Μαυροψύχης και τα τσιράκια του, όπως ότι είστε το ασθενες φύλο, ότι οι εταιρες είναι το αρχαιοτερο επαγγελμα και ότι στο Ισλαμ κυρίως πρέπει να μην φαινονται ούτε τα μάτια σας σχεδόν.




Έχετε καταλάβει σε τι ασύλληπτη παγίδα έχετε πέσει; Αυτός που σας δημιούργησε να παρουσιαστεί μπροστά σας και χωρίς βια και όπλα, και δημιουργία φοβου επανω σας, να σας πει ξεκάθαρα:

  1. Εγώ σας δημιουργησα
  2. Εγώ εδώσα εντολή να χρησιμοποιήστε σαν κιουπια των αντρων
  3. Εγώ δίνω εντολή σε όλες εσάς τις γυναίκες της ανθρωπότητας να ντυνετε με σαβανα όλο το σώμα σας.
  4. Εγώ είμαι αυτός που επιτρεπω μόνο στους άντρες - μαγκες να έχουν την δυνατότητα να βλεπουν τον ήλιο χωρίς να φορανε τα ρούχα του φαντασματος.
Φυσικα ολα τα παραπανω ερωτηματα ειναι ειρωνικα προς το Μαυροψυχη.


Γυναίκες της ανθρωπότητας, μονες σας, χωρίς Ισλαμ - μπουργκες - παρθενες στον Παραδεισο - μαντηλια στο κεφάλι, και κάθε παραχωρηση, είτε για την αξιοπρεπεια σας, είτε γιατί είστε το ασθενες φύλο, είτε το αρχαιοτερο επαγγελμα του πλανήτη σας είναι οι εταιρες (πορνες) είτε στο τέλος η κορύφωση της ηλιθιοτητας και της βλακειας, ότι ο άντρας είναι πολυγαμικο ον. Και σαν επιστεγασμα, δεν έχετε την ικανότητα να ασκητε ιερατικα καθηκοντα. Σας έχουμε γράψει κα πιο πάνω το ιερό έργο των ιερειων με τους ιερείς στην αρχαιοτητα.
Μέσα από τη γεννα μιας ΠΑΝ-ΑΓΙΑΣ, πήρε ενσάρκωση το μέγιστο πνευματικό ον που πατησε ποτέ στο πλανήτη σας, ο Ιησούς Χριστός.
Ποιος πιστεύετε ότι έχει περισσοτερη αξία, η Παναγια ή ο Ιησούς Χριστός;
Είναι δυνατόν πανιβλακες διεστραμενοι και υπηρέτες του Μαυροψύχη, εξουσίες ολου του πλανήτη, να υποβαθμιζετε τη γυναίκα;
Απαντηστε στημένοι προβοκάτορες, πράκτορες της ανθρωπότητας, ποιος έχει μεγαλύτερη αξία, η μητερα ή ο υιος, η Παναγια ή ο Χριστός;
Πως τολματε να διαχωριζετε τον άντρα από την γυναίκα; Ποιος σας δίδαξε αυτή τη στημένη διαιρετικότητα;
Και καλά, στη θρησκεία του Χριστιανισμού το ψιλοπαλευετε με τον άντρα και τη γυναίκα, στην απίστευτη θρησκεία - παρωδια - κομωδια - δολοφονία του Ισλαμ, τι κάνετε ρε σεις;
Ντυνετε τις γυναίκες με την ενδυμασια του φαντασματος γιατί ο Μαυροψύχης που υπηρετείτε, και κανέναν άλλον, αυτό προσπαθεί να κάνει τόσα χρόνια στο πλανήτη, να πλανευει την ανθρωποτητα. 'Έτσι και σεις ντυνετε τις γυναίκες με τις απιστευτες αποκριατικες στολες του φαντασματος, λες και σεις τις δημιουργήσατε, και είστε τόσο αισχροι και μαύροι υπηρέτες του Μαυροψύχη ώστε στην παιδική ηλικία των γυναικων φτανετε στο απίστευτο σημείο να τους κοβετε την κλειτοριδα.
Ρε μαύροι υπηρέτες του Μαυροψύχη, έκανε λάθος ο Θεός στο δημιούργημα του όταν έδωσε κλειτοριδα, και ηρθατε εσείς με τα άπειρα δαιμόνια που κυκλοφορουν μέσα σας να διορθώσετε το Δημιουργό με το κοψιμο τις κλειτοριδας;
Ποιος σας ορισε εκπροσωπους του Δημιουργόύ; Που είδατε γραμμενο ότι η κλειτοριδα είναι λάθος του Δμιουργου στη γυναίκα; Ποιος σας είπε ότι ο άντρας είναι πολυγαμικος;
Είστε τόσο σίγουροι για τα αχυρα που έχετε βάλει μέσα στα κεφαλια αυτών που σας πιστεύουν, που ότι ηλιθιοτητα και να τους πειτε θα σας πιστέψουν (πεταει ο γαιδαρος; Πεταει..).
Γυναίκες που ανήκετε όλες στην ανθρωπότητα που εξελισσεται όπως όλες οι μορφές της ύλης πάνω στον πλανήτη γη, μέσα από την αποκρυπτογραφηση της γνώσης, κατανοήστε ότι είστε θεια δημιουργηματα, όπως όλα, το μόνο που εξαιρουνται είναι οι άνθρωποι κλωνοι - μεταλλαγμενοι.
Από αυτή τη στιγμή που έρχεται στα χέρια σας αυτή η αποκρυπτογραφηση, αλλάξτε τελείως τον τρόπο που είτε λειτουργείτε, είτε σκεφτεστε, είτε ομιλειτε, είτε πρατετε.
Αν θέλετε να εμπλεκεστε σε πάσης μορφής ακολασιες ή ρυπαρες σκέψεις και πράξεις είναι αποτέλεσμα πλέον μόνο δικης σας αποφασης και κανενος αλλού. Μονες σας θα αποφασίσετε να φορατε κρανοι στο κεφάλι σας (μπουργκα), μονες σας θα αποφασίσετε για τυχον αρνητικές σκέψεις λόγια ή πράξεις, και μονοι σας θα αποφασίσετε αν κυριολεκτικά αγαπησετε και ενωθειτε μονογαμικα με ένα ιερεα, ή μονες σας αποφασίσετε να είστε το κιουπι κάθε μαύρης ακολασιας.
Από δω και στο εξής, για οσο καιρό η ανθρωπότητα θα είναι όπως σήμερα, σας λέμε ότι η θέση της γυναίκας μέσα στην ανθρωπότητα είναι ασυλληπτης και ανεκτιμητης αξιας. Ακολουθήστε αυτές τις διδαχές, ακολουθήστε αυτή τη γνώση και όλες σας, αν τα κάνετε όλα σωστα, μπορείτε να μετατραπειτε σε ΠΑΝ-ΑΓΙΕΣ. Και με την ένωση σας με τον ιερεα συντροφο σας και εφαρμοζοντας όλα οσα σας έχουν γνωστοποιηθεί να γεννατε και μέσα σας ο ΧΡΙΣΤΟΣ αλλά και τα τεκνα που θα γεναται να τους μεταφέρετε τη σοφια σας που σε αυτά τα επίπεδα είναι ασύλληπτα. Ακόμα μια φορά σε αυτό το σημείο, οφειλετε να σταθείτε με πολύ μεγάλη παρατήρηση στην εικονα της Ζωοδοχου Πηγης.



Βλέπετε ξεκάθαρα το μυστικο των μυστικων, που λόγω των στιγμων που ζει ο πλανήτης σας, σας δίνεται χωρίς καμία κρυμμενη γνώση.
Για να μπορέσει να επιτευχθει το μεγάλο μυστικο που βλέπετε στη φωτογραφια και είναι η κιβωτος της ανθρωπότητας και μέσα στο Αγιο Δισκοποτηρο που είναι το σώμα του κάθε ενός μονογαμικου ζευγαριου, όταν λειτουργησε σαν ιέρεια και ιερέας μονογαμικα, γεννιέται μέσα από την Παν-Άγια ο Χριστός.
Ο ρόλος σας μέσα στην ανθρωπότητα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.
Είστε μητερα, είστε συζυγος - ιέρεια, είστε ο εκπαιδευτης των ψυχων που θα γεννησετε, και είστε εσείς όπου κάθε ένα παιδί που με την δική σας αγάπη - γνώση - εκπαίδευση, μπορεί να μετατραπεί από τα παιδικα του χρόνια σε μια χριστοποιημενη ψυχή.
Δεν υπάρχουν λόγια τα θεικα τιμητικα αξιώματα είναι αυτά που σας έχει δώσει ο Δημιουργός. Αυτή είναι η αλήθεια.
Όλα τα υπόλοιπα που σας έχουν δώσει οι θρησκείες - εξουσίες για την αξία σας και για τη θέση σας, είναι 100% διαιρετικές, διαβολικες, σατανικες, μαυροψυχικες.
Σας τα γνωστοποιησαμε όλα. Μέχρι τώρα είστε στην πλειοψηφια σας δικαιολογημενες γιατί από ποιον να πάρετε την αλήθεια και τη γνώση;
Όλοι σας έχουν σε δευτερη μοιρα. Και στο Ισλαμ, ούτε καν δευτερη μοιρα δεν έχετε. Ενώ πλέον την αλήθεια την γνωρίζετε ξεκάθαρα.
Με το που αγγιζετε αυτή την αποσφράγιση και έχοντας γνωστοποιηθεί σε όλες τις γυναίκες της ανθρωπότητας ποια η θέση της στην Δημιουργία, από δω και στο εξής, μέχρι το λίγο χρόνο που απομενει για να έρθει στο πλανήτη σας απίστευτα πολύ νερό, [κατακλυσμος] μόνο εσείς πλέον μπορειτε να αποφασίσετε και κανένας άλλος.
Σας δίνετε η δυνατότητα 100% να πάρετε την τύχη της εξέλιξης σας στα χέρια σας, χωρίς καμία δήθεν δεσμευση από τους ανυπαρκτους μαυρους εκπαιδευτές όλης της ανθρωπότητας,

Μια μόνο ευχή σάς δίνουμε. Αναγνωριστε το θειο μέσα σας και απλά εκδηλωστε το με το τρόπο που σας έχουμε προαναφερει.