Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ-ΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ (ΒΟΥΔΑΣ)




Αφού σας έχει αποκαλυφθεί με αποδειξεις και με ακρίβεια τι ακριβώς έχει συμβεί από την φυλακιση του πλανήτη σας, από αυτή την μιερή οντότητα που λέγεται Μαυροψύχης και τα δεινά που έχουν προκληθει από τις στημένες εξουσίες του ήρθε και ο καιρός να σας αποκαλυφθεί με ακρίβεια ο τρόπος σωτηριας σας.
Εξαλλου σας έχουμε τονισει με ιδιαιτερο τρόπο ότι ο κτακλυσμος του Νώε είναι πάρα πολύ κοντά για τον πλανήτη, και αυτοί που θα απομεινουν θα είναι μόνο φωτισμενες ψυχές.
Μέχρι τώρα με την αποσφράγιση αυτού του βιβλίου, σας έχει τονιστει με ακρίβεια ότι το κλειδι των κλειδιων σας είναι ο νους σας. Ότι ο νους σας που στον 12Θεο τον ονομαζαν Δια μπορεί να σας διαιρεσει και αυτός είναι ο εχθρός σας, και αυτός είναι ο δια-βολεμενος νους, και μόνο όταν λειτουργησει σαν Ζευξ μπορείτε να πετυχετε την φωτιση σας που είναι το πρώτο στάδιο πριν την χριστοποίηση, δηλαδή να πάρετε το χρισμα.
Σ αυτό το σημείο, πρέπει να σας δωσουμε να καταλάβετε κάτι που έχει απόλυτη σχέση με το νου σας: τι σημαίνει να έχετε υγεια, γιατί να ζητατε να έχετε υγεια και ποιες είναι οι αιτιες να είναι υγειες ή αρρωστο ένα ανθρώπινο σώμα.
Στον κόσμο που ζείτε, που ονομάζεται φυσικός κόσμος, υπάρχει ένας κόσμος πολύ κοντά σας που η ονομασία του είναι αιθερικός και που χωρίς να προηγηθει αυτός ο κόσμος, δεν μπορεί να δημιουργηθεί τίποτα φυσικό.
Οποία μορφή βλέπετε γύρω σας (ήλιους, πλανήτες, ορυκτα, φυτά, ζώα, άνθρωποι, είναι το αποτελεσμα ενός αιθερικόυ καλουπιου. Δηλαδή, κάθε ένα μοριο ύλης, πριν να πάρει μορφή, πρέπει αναγκαια να υπάρχει το αντίστοιχο μοριο ύλης στο αιθερικό κόσμο.
Αυτό ισχύει για όλες τις μορφές που υπάρχουν στο σύμπαν.
Έτσι και στην δική σας την περίπτωση, προτού φτιαχτει το φυσικό σας σώμα, έχετε όλοι σας αιθερικό σώμα και το φυσικό σας σώμα περικλειεται μέσα στο αιθερικό.
Αντιλαμβάνεστε πλέον ότι για να μπορέσει το φυσικό σώμα να είναι υγειες και να έχει ενέργεια, μοναδική προυποθεση του είναι αυτή την ενέργεια να την λαμβανει από το αιθερικό σώμα.
Η συνδεση μεταξύ του αιθερικόυ και του φυσικού σώματος γίνεται από ένα ενεργειακο κέντρο που έχετε στην κορυφη του κεφαλιου σας, που στα σανσκριτικα ονομάζεται σαχασχαρα ή αλλιώς χιλιοπεταλος λωτος. Αυτή η ένωση μεταξύ του αιθερικόυ και φυσικού σας σώματος είναι βασικη και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για να έχει το φυσικό σας σώμα υγεια.
Για να καταλάβετε ακόμα καλύτερα τι σημαίνει αυτό για εσάς, οποιοι από εσάς έχετε εμπλακει σε καβγαδες, τσακωμους, όσο και θαραλλεοι και αν είστε σίγουρα νιώθετε κατά τη διάρκεια ή μετά το τέλος του τσακωμου να τρεμετε. Ακόμα και εξασκημενοι να είστε, το τρεμουλο θα το νιωσετε σίγουρα.
Ο λόγος είναι γιατί η στροφιγγα παροχης ενέργειας του αιθερικόυ σώματος προς το φυσικό σας, έχει κλεισει, και αυτό αυτόματα σημαίνει ότι το φυσικό σας σώμα έχει αποκοπει λίγο-πολύ, από την παροχη ενεργειας που του δίνει το αιθερικό.
Αυτό βεβαια στις ακραιες περιπτώσεις των τσακωμων ή ανταλλαγης ύβραιων, ή διαφορων επικινδυνων καταστασεων είναι πολύ αντιληπτό από εσάς τους ιδιους. Υπάρχει όμως ένας ατελειωτος γολγοθας από τις στημένες εξουσίες που σας δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις φοβου, τρομου, αγωνιας, μέσα από στημένες οικονομικες κρισεις, φορολογιες, άγχος για το μεγαλωμα των παιδιών σας, για την εργασία σας, ακόμα και άγχος για την ανασα σας.
Μη φανταστητε με τίποτα ότι αυτό γίνεται τυχαία.
Σ αυτή την περίπτωση η στροφιγγα παροχης ενεργειας από το αιθερικό προς το φυσικό σώμα, έχει κλεισει τουλάχιστον εν μερει, όχι τόσο ακαριαια όπως στους διαφορους τσακωμους, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα οδηγηθειτε κάποια στιγμή σε ασθενεια.
Πρέπει να ξέρετε ότι όλες οι ασθένειες σας έχουν μόνο αυτό τον τρόπο ξεκινηματος.
Τώρα σας δειχνουμε το δρόμο για να μαθετε, για οσο καιρό μενει ακόμα για το Νώε, να μην αρρωσταινετε, και το κλειδι σε αυτή την περίπτωση είναι μόνο ο νους σας.
Ξέρουν πολύ καλά που να χτυπησουν τα λαμογια, όλα αυτά τα ατελειωτα χρόνια που σας έχουν παγιδευσει.
Στο μόνο που μπορείτε να στηριχτείτε σε πάσης μορφής έντεχνες καταστάσεις από τις στημένες εξουσίες είναι να αναβαθμισετε το νου σας όπως θα σας δειξομε.
Και φυσικά όχι με το σώμα σας. Απλά το σώμα σας θα το προσεχετε, θα το φροντιζετε, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να προσκολληθειτε.
Η προσκόλληση είναι ένα από τα δεινά που θα εισπραξετε στον κατωτερο σας Δια - Νου. Γιατί 'Έτσι, αναγκαστικά, γίνεστε απόλυτα εγωιστες.
Για να το καταλάβετε ακόμα καλύτερα, όταν φευγετε από την ενσάρκωση σας ξέρετε ότι κανεις δεν παίρνει μαζί του τίποτα υλικό. Επομένως, οποία προσκόλληση κι αν έχετε κατά τη διάρκεια της ζωής σας, αυτόματα αυτό σημαίνει κι ένα βαριδι. Οποίο ή οποία βαριδια κι αν ακολουθησει ο κατωτερος νους σας, τόσο πιο δυσκολα είναι τα πράγματα για εσάς. Επομένως σε αυτό το κομμάτι, είναι πολύ σημαντικο για εσάς να κατανοήσετε ότι ο ίδιος σας ο εαυτός ανοίγει την πόρτα στην ασθενεια, και πραγματικά ο ίδιος σας ο εαυτός κλεινει την πόρτα στην ασθενεια.
Γνωριζοντας την ματαιοτητα όλων των υλικών αγαθών, και μαθαινοντας το απόλυτο στησιμο από όλες τις στημένες εξουσίες, μονόδρομος είναι πλέον να οδηγησετε το νου σας να κατευιυνθει προς το φως.
Έρχονται οι βρικόλακες των εξουσιών και σας εφαρμοζουν πράγματα που δεν έχουν καμία λογικη. Είτε πολιτικά με νομους έξω από κάθε λογικη, είτε θρησευτικα με διαιρεσεις επί διαιρεσεων, είτε με εξουσίες που ζητουν να αφαιρέσετε ζωές (Ισλαμ - με την δικαιολογια ότι είναι απιστοι). Σε όλα αυτά, ακόμα και σε οτιδήποτε έχει σχεσει με εσάς τους ιδιους, που μπορεί να είναι πάσης μορφής προσκολλήσεις, είτε σε ναρκωτικά, είτε σε ξυλοδαρμους, βια, ομοφυλοφιλια, λαγνοια, κουτσομπολια εναντιων συνανθρώπων σας, πάσης μορφής κατακρισεις, και ό,τι σχετικο περιλαμβανει την καθημερινοτητα σας είστε υποχρεωμένοι από δω και περα να απεχετε.
Οτιδήποτε από δω και περα συνεχιζει ο κατωτερος σας νους να συμμετεχει, δηλαδή να προσκολλαται, αυτόματα έχει αρχίσει η παγιδευση σας είτε με εμπλοκη με δαιμόνια, είτε εμπλοκη με θεματα υγειας σας η και τα δυο [δαιμονια και αρρωστες]
Μπορείτε να επικαλεστείτε σαν δικαιολογια ο,τι θέλετε. Ο ταδε μου κανε αυτό, η κυβερνηση μου ζητά εξωφρενικους φορους, ο ταδε ιερεας είναι πχ παιδοφυλος, κάποιος άλλο ομοφυλοφιλος, κάποιος άλλος είναι ναρκωμανης ή ναρκεμπορος, κάποιοι άλλοι μου ζηταν να σκοτωσω, και ότι άλλο μπορείτε να επεικαλεστειτε που φυσικά ξέρει ο καθένας σας ξεχωριστα, τι του συμβαινει στη ζωή του.
Το μεγαλύτερο και πρώτο δώρο που θα μπορουσατε να κάνετε στον πραγματικό σας εαυτό, είναι να αδιαφορησετε για όλα αυτά.
Αδιαφορω δεν σημαίνει είμαι βλακας, ούτε ότι δεν ξερω τι μου γίνεται. Σε αυτή την περίπτωση σημαίνει διάκριση και ότι έχω σωστη κριση.
Απλά σας λέμε ότι ο νους σας που έχει αναβαθμιστει και από κατωτερος Διας έχει μετατραπεί σε ανωτερο Ζευξ, βλέπει τις παγιδες όλων αυτών των καταστασεων.
Η μη εμπλοκη σας και αδιαφορια σας για όλα αυτά τα οποία σας πειραζαν μέχρι σήμερα, έχουν εκπληκτικα αποτελέσματα στην εξέλιξη σας.
Καταρχήν, είστε νηφαλιοι, ηρεμοι, έχετε ορθη σκέψη, και το πιο σοβαρό από όλα, ελεγχετε απόλυτα το νου σας. Δηλαδή, ο νους σας υπηρετει τον πραγματικό σας εαυτό, και όχι ο κατωτερος νους σας να σας οδηγεί ανεξελεγτα σ' αυτές τις παγιδες.
Γι αυτό, αναφέρουμε ξανά την υψιστη σημασία του να ελεγχετε απόλυτα το νου σας.
Ενα εκπληκτικα σημαντικο σ' αυτή την περίπτωση και αυτό που σας ενδιαφέρει όλους σας είναι να έχετε την υγεια σας.
Εάν ο νους σας υπηρετει τον πραγματικό σας εαυτό, ποτέ δεν θα μπορείτε να είστε λαιμαργοι ΄και δούλοι της κοιλιας σας. Γιατί ο πραγματικός σας εαυτός, εξουσιαζοντας τον νου, θα του δώσει εντολή ότι στο νοικιασμενο σώμα που ήρθε να κατοικησει ο πραγματικός σας εαυτός, απαγορευει αυστηρα στο νου να φαει έστω κι ένα γραμμαριο τροφής παραπανω από αυτό που χρειάζεται.
Ενας παχυσαρκος είναι σχεδόν βεβαιο ότι θα αρρωστησει ή δεν θα χει πολύ διάρκεια η ζωή του (σπανια ή σχεδόν ποτέ δεν θα δείτε υπερηλικα παχυσαρκο). Γιατί σ' αυτή την περίπτωση ο νους έχει αποκοπει τελείως από τον πραγματικό εαυτό, και το νοικιασμενο σώμα που δόθηκε στον πραγματικό εαυτό είναι έρμαιο του κατωτερου νου. σ' αυτή την περίπτωση ο Διας - κατωτερος νους είναι πραγματικά εχθρός του πραγματικου "είναι" σας και οδηγεί το νοικιασμενο σώμα σας σε πάσης μορφής ασθένειες.
Τόσο πολύ σημαντικο είναι να κάνετε αυτά που πρέπει για να ελεγχετε το νου σας.
Όταν καταφερετε να ελεγξετε κυριολεκτικά το νου σας, ένα από τα 12 συστήματα που αποτελειται το ανθρώπινο σώμα και ονομάζεται νευρικο σύστημα, θα το έχετε και αυτό απόλυτα ελεγμένο.
Φυσικά, σε αυτή την περίπτωση δεν θα ακουσετε από έναν νου απόλυτα ελεγμένο τη φράση "έχω νευρα" ή "είμαι νευριασμενος, θέλω να ξεσπασω, να τα σπασω".
Όταν έχετε αρχίσει να ελεγχετε το νου, αυτόματα, αρχιζετε να κατανοητε ότι όλα αυτά που σας συμβαινουν γύρω σας, που πιο πάλια σας θυμωναν και σας έκαναν να χάνετε τον έλεγχο και δεν μπορουσατε να βρείτε πουθενά ηρεμια και ισοροπια. Τώρα πλέον όλα αυτά δεν υπάρχουν με τον ελεγχομενο νου.
Θα μπορουσαμε να σας πούμε ότι σ' αυτή την κατάσταση πλέον ο νους έχει αρχίσει να γίνεται ουδετερος. Ουδετερος δεν σημανει ότι δεν ξέρει τι του γίνεται, όλα το αντιθετο. Ξέρει πάρα πολύ καλά τι του γίνεται και ακριβώς επειδή ξέρει, δεν ανταποκρινεται με την πάλια πρακτικη.
Εάν συνεχιζατε με την πάλια τακτικη, να θυμωνετε, να τσακωνεστε, να προσπαθείτε να επιβληθειτε στους άλλους, να καταδειξετε την ανωτεροτητα σας, να είστε παγιδευμενοι στα παθη σας, ενώ γνωρίζετε ότι η πόρτα του θανάτου του φυσικού σώματος μπορεί να χτυπησει ανα πασα στιγμή, δεν θα εβγαινε κανένα απολύτως κερδος για εσάς τους ιδιους.
Το αντιθετο όμως θα είχε συμβεί. Δηλαδή, αυτός ο προσκολλημενος διαιρετικος κατωτετος Διας (νους) φυλακισε τον πραγματικό σας εαυτό (πνεύμα - ψυχη), και στη συνέχεια της κυκλικης επαναγεννησης σας θα σας ακολουθούν αυτές οι παγιδες, που μέχρι και την προτελευταια ενσάρκωση σας ο νους σας και μόνο αυτός σας είχε οδηγήσει σε ένα σωρο λαθη.
Εδώ πρέπει να κατανοήσετε πολύ καλά ότι κάθε μια πνευματοψυχή που παίρνει ενσάρκωση αντίστοιχα προικίζεται με την εξέλιξη που είχε η ψυχή μέχρι και την προτελευταία της ενσάρκωση. Και ότι μετά το φυσικό σας θάνατο η ψυχή συνεχίζει μόνη της με την καλή ή άσχημη προίκα, που μόνο ο Δίας - Νους της προσέφερε.
Γι αυτό και στην φράση που λέτε μεταξύ σας "αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα", όχι απλά δεν ισχύει, αλλά ούτε μια στο άπειρο μην ξανασκεφτείτε ότι μπορεί να ισχύει. Δεν ισχύει γιατί κάθε μια εξατομικευμένη ψυχή έχει δομήσει το προσωπικό της καρμικό αρχείο. Και όταν παίρνει ενσάρκωση στον κόσμο της ύλης και στον δικό σας το πλανήτη ονομάζεται "ανθρώπινο γένος", έχει να διδαχτεί και φυσικά να δώσει εξετάσεις μόνο στα δικά της λάθη και κανενός άλλου.
Απλά, επειδή η ενσάρκωση πρέπει να λάβει χώρα από ένα ζευγάρι γονέων, εννοείται ότι στο θειο σχέδιο, η καρμική επιτροπή και τα όντα διακονίας, θα σου δείξουν τα ζευγάρια που ταιριάζουν οι καρμικές υποχρεώσεις με τη δική σας ψυχή, και 42 μέρες πριν τη γέννα, κλειδώνει το ζευγάρι που θα σε κατεβάσει σαν φυσικοί γονείς.
Σημ. : ""Σ αυτό το σημείο, οφείλουμε να σας διευκρινίσουμε ότι όταν γίνεται η σύλληψη ενός εμβρύου στη μήτρα μιας γυναίκας, το μόνο που ισχύει σ' αυτή την περίπτωση είναι ότι έχει δημιουργηθεί ένα νοικιασμένο σπίτι για να έρθει να κατοικήσει με την γέννηση του εμβρύου η πνευματοψυχή.
Η εκτρωση απαγορευεται γιατί μέσα στο Θειο σχέδιο, αυτά τα νοικιασμενα σκευη προωριζονται για να πάρουν εμπειρια οι πνευματοψυχες. Μέχρι τη γέννηση της, καμία πενυματοψυχη δεν έχει εισελθει σε κανένα εμβρυο που κυοφορει μια γυναίκα.""
Καταλαβαίνετε λοιπόν, την υψιστη σημασία αυτών που σας επαναλαμβανουμε το πόσο απιστευτο είναι να ελεγξετε το νου σας. Όπως μέχρι τώρα όλη η ανθρωπότητα έχει εκπαιδευτεί, κάθε ώρα και στιγμή σας δίνονται εμπειρίες - γεγονότα - καταστασεις για ένα σωρο αντιθεσεις, καυγαδες, στενοχωριες κλπ.
Ας πάρουμε την λέξη "στενοχωρια". Σημαίνει στενος χωρος. Ποιος μπορεί να σας βάλει μέσα σε ένα στενο χωρο πάρα μόνο ο ίδιος σας ο παγιδευμενος νους. Ακόμα και οι ασκητες που ζουν σε μια σπηλια ή οπουδήποτε περιορισμενα, που ψαχνουν το τρόπο να επικοινωνησουν με το Θειο, χωρίς να μετακινουνται όπως εσείς στις πόλεις και στην κοσμικη ζωή, ποτέ μα ποτέ δεν αισθάνονται στενο-χωρια.
Φυσικά δεν αισθάνονται στενοχώρια (στενο-χωρο) γιατί έχουν αρχίσει και κατανοουνε ότι είναι άλλο ο πραγματικός τους εαυτός (ψυχή - πνεύμα) και άλλο ο νους και άλλο το νοικιασμενο φυσικό σωμα. 'Έτσι λοιπόν κι εσείς, πρέπει να εργαστητε πολύ σε αυτό το πρώτο βήμα.
Άπειρες καθημερινες καταστάσεις από τις συναναστροφες με συγγενείς και φίλους, τον εργασιακο χωρο, με τις πολιτικές επιλογές της χωρας σας, ή τις έντεχνες στημένες κατευθύνσεις που πλέον γνωρίζετε ότι εκπορεύονται από τον Μαυροψύχη, όλα αυτά αποσκοπουν μόνο σε ένα. Προσπαθουν να φυλακισουν το νου σας και τίποτα άλλο.
Σας έχουμε ξαναπει ότι τα κατωτερα βασίλεια από το ανθρώπινο, (ορυκτό, φυτικό, ζωικό) βασει ηλιακων κυκλων θα αναβαθμιστουν από το ένα στο άλλο επίπεδο εξελιξης Όταν όμως μετάπηδησετε στα όντα με νοημοσυνη, που στον δικό σας πλανήτη ονομάζεται ανθρώπινο βασίλειο, αυτόματα, είστε σε εκείνο το κομβικο σημείο που δεν εξελισεστε πλέον βασει ηλιακων κυκλων.
Σ αυτό το σημείο έχετε πάρει την προίκα που λέγεται νους, και μονοι σας, ανεξάρτητα των ηλιακων κυκλων είστε υποχρεωμένοι να κατανοήσετε την αποστολή σας.
Αυτό φυσικά ισχύει και για όλα τα όντα με νοημοσύνη που εξελίσσονται σε άλλους πλανήτης και σε αλλά ηλιακά συστήματα.
Όσο για τα παραμύθια που σας λένε για την απειροτητα του σύμπαντος και ότι είστε τα μοναδικα όντα με νοημοσύνη, που έντεχνα προσπαθησαν οι θρησκευτικες εξουσίες να σας εγκλωβισουν, ούτε για γελια δεν είναι.
Μετά τον απόλυτο έλεγχο του νου σας και με το χρισμα - χριστοποίηση που πάλι μονοι σας πρέπει να το πραγματοποιησετε, σας υποσχομαστε με ακρίβεια ότι μονοι σας θα καταλάβετε ότι επ ουδενη είστε τα μοναδικα όντα με νοησυνη που εξελίσσεστε σ' αυτή την απειροτητα των συμπάντων.
Εδώ, οφειλουμε να σας κάνουμε μια παρατηρηση, γιατί άλλες φορες σας μιλησαμε για σύμπαν και άλλες για σύμπαντα. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν σύμπαντα και όχι σύμπαν. Αλλά για λόγους κατανοησης, χρησιμοποιουμε τη λέξη σύμπαν, γιατί με την επιστημη σήμερα έχετε διαπιστωσει δισεκατομμύρια γαλαξίες και κάθε γαλαξίας να έχει δισεκκατομυρια ήλιους. Γι αυτό λοιπόν για να μην μπερδευτητε, χρησιμοποιουμε την λέξη "σύμπαν". Όμως, η σημερικη επιστημη έχει διαπιστώσει ότι αυτό που βλέπετε είναι μόνο το 4%, γιατί το υπολοιπο 96% είναι η σκοτεινη υλη και σκοτεινη ενέργεια. Μέσα εκεί υπάρχουν και τα υπόλοιπα σύμπαντα.
Απευθυνομαστε σε όλη την ανθρωπότητα και είμαστε υποχρεωμενοι να σας οδηγησουμε με απεραντη αγάπη και συμ-πονια για όλους προς την φωτιση και την χριστοποίηση, χωρίς να περιμενουμε καποιο αντάλλαγμα όπως σας εχουνε μάθει οι εξουσίες, ότι δηλαδή τα πάντα εχουνε κοστος.
Στις σημερινες επιστημες, αυτές που έχουν ιδιαιτερο ενδιαφερον είναι τα κβαντα, η αστροφυσικη, η νανο-τεχνολογία, η διαστημικη τεχνολογία, η ρομποτικη ιατρικη, η φυσικη, χημεια, ανωτερα μαθηματικα, κ.ά.. Όλες αυτές οι επιστημες, λειτουργούν από τη δική σας προσφορά και συμμετοχή. Τα επιτεύγματα συγκριτικά με τους παλαιότερους χρόνους του πλανήτη σας, (4-5 χιλιάδες χρόνια) τα διαχειρίζεστε εσείς. Δηλαδή ο καθένας από σας ξεχωριστά συμμετέχει σε αυτό το αποτέλεσμα. Σίγουρα όμως κάνετε κάπου λάθος. Και αυτό είναι ότι αυτά τα ιδιαίτερα τεχνολογικά αποτελέσματα (φυσικά δεν μιλάμε για τα όπλα μαζικής καταστροφής της ανθρωπότητας) σας οδηγούν έξω από τον εαυτό σας. Δηλαδή, παρασυρόμενοι από τα τεχνολογικά αποτελέσματα, ξεχνάτε να ψάξετε να βρείτε το είναι σας. Και όταν έρχεται ο φυσικός σας θάνατος (ο βίος της ανθρώπινης εξέλιξης είναι μικρός), δεν παίρνετε μαζί σας τίποτα από όλα τα τεχνολογικά αποτελέσματα που συμμετείχατε και θαυμάζατε ταυτόχρονα.
Ένας μεγάλος αστροφυσικός που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, είπε σε μια συνέντευξη του ειπε ότι 50 χρόνια που ψάχνω το διάστημα με τα τηλεσκόπια, πουθενά δεν είδε τον θεό. Η απάντηση είναι, ότι είχε κάνει λάθος στα τηλεσκόπια. Αντί να τα έχει γυρίσει προς τον μέσα εαυτό του, τα είχε γυρίσει προς τα έξω.
Τα πάντα βρισκονται μέσα σας. Όπως όταν πεθάνετε δεν έχετε το φυσικό σας σώμα, αλλά η ψυχή σας έχει ελευθερωθεί ή έχει παγιδευτει από το νου σας και μόνο,
'Έτσι και όλο το σύμπαν που γνωρίζετε όταν σταματησει να έχει αυτή τη μορφή, αυτό που στην εσωτερικη ορολογια λέγεται "μεγάλη απουσια"[μη ορατή μορφή του σύμπαντος] δεν σταματαει καμία μορφή στην μεγάλη απουσια να μην έχει την εξέλιξη της. Και αμέσως στο επομενω μπιγκ- μπανγκ[ορατή μορφή του σύμπαντος], εκεί που βρίσκεται εξελιχτικα η κάθε μορφή να εξελισσει και να συνεχίσει το ταξιδι της.
Αυτό ακριβώς συμβαινει και μέσα σας. Μέσα σας, (μιλάμε για τους ανθρώπους που δεν είναι κλωνοποιημενοι ή μεταλλαγμένοι (οι κλωνοι είναι εκτός θειου σχεδιου και φυσικά μέσα τους δεν έχουν ούτε ψυχή ούτε θεικο σπινθηρα)) βρισκονται τα πάντα. Το μόνο που χρειαζεστε είναι να οδηγηθειτε βήμα-βήμα και χωρίς καμία άλλη καθυστερηση να ανακαλυψετε την μοναδική αλήθεια. Το σώμα σας εκτός από το ότι είναι η εκκλησια, και μόνο μέσα εκεί λαμβάνουν χώρα τα 7 μυστηρια (βαπτισμα, θεια ευχαριστια, ιερωσυνη, μετανοια (εξομολογηση), ιερο ευχελαιο, γαμος, το χρισμα), λειτουργεί ακριβώς όπως το σύμπαν που βλέπετε.
Δηλαδή, έχετε μια κεφαλη που σκεφτεστε, και 12 διαφορετικά συστήματα:
1. Αναπνευστικό
2. Κυκλοφορικό
3. Ορμονικό
4. Ανοσοποιητικό
5. Πεπτικό
6. Σκελετικό
7. Μυϊκό σύστημα
8. Νευρικό
9. Λεμφικό
10. Ουροποιητικό
11. Απεκκριτικό
12. Δέρμα, μαλλιά και νύχια

Όλα αυτά τα συστήματα αποτελουνται από εκατομμύρια κύτταρα, τα οποία αποτελούν τους ιστους, οι ιστοι αποτελούν τα συστήματα και όλα αυτά ελεγχονται από το νου.
Φανταστείτε ότι ο νους που ελέγχει το σώμα σας είναι ο ίδιος ο Δημιουργός. Και τα 12 συστήματα μαζί με τα άπειρα κύτταρα είναι η δημιουργία του.
Εάν βλέπετε στο σύμπαν να μην ισχυουν νομοι απόλυτης συνδεσης μεταξύ ορατής και μη ορατής μορφής (σκοτεινης ύλης και σκοτεινης ενεργειας), αν βλέπετε ότι όλοι οι πλανήτες, ήλιοι, ηλιακά συστήματα, γαλαξίες δεν έχουν μια εκπληκτικη αρμονία, τότε και σεις κάντε στο σώμα σας ότι θέλετε.
Εάν όμως όπου και να σηκωσετε τα μάτια σας, ότι και να δείτε στο ορατο σύμπαν, ακόμα και στο αόρατο, όπως είναι τα ηλεκτρομαγνητικα κυμματα, (δορυφοροι, τηλεορασεις, ραδιοφωνα κ.ά.) και αυτό είναι η αληθεια, μην τολμησετε ποτέ μέσα από τον δικό σας νου, στο δικό σας ανθρώπινο σώμα, να λειτουργησετε με οποιαδήποτε μορφής δυσαρμονία.
Επομένως, μετά από αυτά που σας καταθεσαμε, τα πάντα αρχιζουν και τελειωνουν μέσα σας. Όταν σας λέμε να στηριχτειτε μόνο στις δικες σας δυνάμεις, δεν είναι γιατί θελουμε να ακυρωσουμε διδασκαλίες και δασκαλους και ότιδηποτε παρεμφερες. Απλά επειδή πάρα τις όλες διδασκαλίες, από τους τεράστιους διδασκαλους που κατεβηκαν στον πλανήτη γη για να σας εκπαιδευσουν, δυστυχώς για εσάς μέχρι σήμερα, λειτουργησαν οι πράκτορες, οι προβοκάτορες και όλες οι εξουσίες του Μαυροψύχη και σας διστρευλωσαν όλες τις διδασκαλίες.
Φυσικά, σας έχουν αφήσει αλήθειες. Αλλά με τα άπειρα ψέματα που είναι πλαισιωμενες, δεν υπάρχει πλέον διδασκαλία για το φως. Η διδασκαλία που μενει και δινεται σε σας είναι για να σας οδηγησει μόνο στο σκοτάδι.
Κάντε την πιο απλή ερωτηση σε όλες τις εξουσίες πάσης μορφής και απαιτηστε ο καθένας από όλες αυτές να απαντησει
1. γιατί υποφέρει ο πλανήτης, να καταθεσουν τις αποψεις τους και
2. να απαντησουν σε όλα τα κράτη του πλανήτη σε ποιον αυτά χρωστούν χρήματα.
Φυσικά δεν πρόκειται να σας απαντησουν. Και αν σας απαντησουν θα σας πουν αλλά αντί άλλων.
Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι αν δεν πάρετε στα χέρια σας τη φωτιση σας, από ποιον θα την πάρετε; Όλους αυτούς που βλέπετε στα μέσα μαζικής αποχαύνωσης, όλοι αυτοί που παίρνουν μια εξουσία, όλοι αυτοί που περιμενουν κάθε τέλος του μηνος τα αργύρια από τον Μαυροψύχη, περιμένετε να σας βοηθήσουν ή να σας σωσουν;
Δεν έχετε καμία άλλη επιλογή. Δεν υπάρχει καμία άλλη λυση για εσάς.
Ή θα φωτιστητε ακολουθωντας αυτά τα οποία σας λέμε για να κατανοήσετε τα πάντα και να μην εθελοτυφλειτε ή σωτηρια και εξέλιξη για εσάς δεν υπάρχει.
Το πολυ-πολύ να βρείτε μια προσωπική ακρη για να πάρετε καποιο μισθο και να νομίζετε ότι είστε βολεμενοι, και μετά το θάνατο, που δεν ξεχναει κανέναν σας, δε βαριεσαι..
Είναι κι αυτό μια επιλογή.. αλλά ποτέ όμως να μην ξεχασετε ότι τα πάντα ρει.
Ότι Θεός βγαινει από το ρημα "Θεω" που σημαίνει τρεχω γρηγορα.
Επομένως σας προτεινουμε να αφήσετε το προσωπικό εγώ σας, να τελειοποιησετε εναρμονιζωντας το νου σας με το σώμα σας που είναι το προσωπικο σας σύμπαν και στο τέλος το τελειο σύμπαν σας που είναι ο εαυτός σας και το σώμα σας να το ενωσετε με την τελειότητα των συμπάντων και την τελειοτητα του Θεό - Δημιουργόύ - Υπερνου.
Τώρα πλέον είμαστε σ' αυτή τη φάση της αποσφραγισης, που κάθε τι που διαβαζετε, είναι απόλυτα ενωμένο με αυτά που πρέπει να ακολουθήσετε για να φτασετε στη φωτιση.
Ανοιξτε πολύ καλά τα μάτια και τα αυτιά σας, το νου και την καρδιά σας. Μην προσκολλαστε και μην πλανευεστε από οποιαδήποτε μορφής κουβέντες ανθρώπων που ακολουθώντας τις κουβέντες αυτές θα οδηγηθειτε αναγκαστικά στην διαίρεση της ανθρωπότητας.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ, ΠΑΤΕΡΑΣ - ΜΗΤΕΡΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΌΣ - ΥΠΕΡΝΟΥΣ - ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (ΑΙΘΕΡΑΣ, ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΥΡ, ΝΕΡΟ, ΓΗ ΚΑΙ ΑΕΡΑΣ) ΣΥΜΠΑΝΤΑ - ΓΑΛΑΞΙΕΣ - ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΉΛΙΟΙ - ΠΛΑΝΗΤΕΣ - ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΠΛΑΝΗΤΩΝ - ΟΝΤΑ ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΟΡΥΚΤΩΝ, ΦΥΤΩΝ, ΖΩΩΝ, ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΑΥΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΟΝΑΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΑ. ΕΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΣΚΗΤΗΣ, ΓΕΡΟΝΤΑΣ, ΠΑΣΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΗΙΝΟΙ,ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝΕ ΣΕ ΔΙΑΙΡΕΤΗΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΝΙΑΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ, ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ.
ΕΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ 100% Ή ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ - ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, Ή ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΝΟΕΣ.
Υπάρχουν πολλοί από εσάς που συμφωνουν στη λέξη προσευχη. Ότι αυτό πρέπει να ακολουθειτε όταν θέλετε να επικοινωνησετε με το Θεό. Και όταν ακούτε τη λέξη "διαλογισμος", βγαζετε αφρους απ το στόμα σας.. κι εστι, αναγκαστηκά, ακόμα ένα στημένο παιχνίδι του Μαυροψύχη και των συστηματων που τον υπηρετούν στον φυλακισμενο σας πλανήτη μέχρι σήμερα.
Σας λέμε ξεκάθαρα ότι και τα δυο έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Είτε προσευχηθειτε, είτε διαλογιστητε, εάν το κάνετε σωστα, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει (φυσικά αυτό δεν ισχύει αν προσευχηθειτε στον παντοδυναμο Θεό για να σας βοηθήσει να σκοτωσετε όλους τους απιστους του πλανήτη ΙΣΛΑΜ ).
Όμως, επειδή σας μιλησαμε για αποσφράγιση και για όλη τη γνώση που πρέπει να πάρετε για να γνωρίζετε τα πάντα, οφειλουμε να διευκρυνησουμε τις δυο λέξεις - προσευχη και διαλογισμος - ποια ακριβώς η ερμηνα της κάθε μιας.
1. Προσευχη: είναι συνθετη λέξη, από το "προς" και "ευχή". Εάν μετά από όλα αυτά σας λεγαμε να ζητατε από τον Πατέρα δημιουργό υπέρ-νου θεο (οτιδήποτε ο καθένας από εσάς ζητήσει από το Θεό), αυτόματα ακυρωνεται η έννοια του Θεού - Δημιουργόυ - Πατέρα. Και θα ακυρωνεται γιατί εσείς θα ζητατε μέσα στην προσευχη σας κάτι που δεν έχει αντιληφθεί ο Θεός για εσάς τους ιδιους ή για οτιδήποτε άλλο εσείς ζητήσετε μέσα από την προσευχή σας.
Υπάρχει περίπτωση από τον Δημιουργό να ξεφευγει έστω και ένα μοριο ύλης; Υπάρχει περίπτωση ο Δημιουργός να μην είναι γνωστης των πάντων;
Φυσικά, την απάντηση την γνωρίζετε. Τα πάντα είναι μέσα του, Επομένως γνωρίζει για εσας τα πάντα.
Ένα δεύτερο στοιχειο στη λέξη προσευχη, είναι ότι όταν ενωθειτε στην προσευχη σας με τον Δημιουργό, αυτόματα ο νους σας δεν είναι ακινητος. Δηλαδή, ο νους σας κινειται, ενωμενος με τον Δημιουργό σ' αυτό που ζητάει.
Εάν ο νους σας δεν είναι 100% απόλυτα ακινητος και μετακινείται, είναι σαν μια βελονα στα πάλια ραδιοφωνα, που δεν είναι ακινητη. Ποτέ αυτή η βελονα δεν μπορεί να πιάσει ένα σταθμο. Και σε αυτή την περίπτωση ο σταθμος είναι ο ίδιος ο Δημιουργός - θεος
Αντίστοιχα, ο Δημιουργός είναι ένας. Η δημιουργία του είναι ενιαία. Κομμάτι της Δημιουργίας είστε εσείς, εμείς, τα πάντα. Κι όλοι είμαστε αλληλενδετα ενωμένοι με τον Δημιουργό. Επομένως, την προσευχη σας πρέπει να την διαφοροποιήσετε λίγο, και απλά να μην ζητατε τίποτα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε σε μια νοητη ευθεία που θα καταληξει να είναι απλά μια τελεια, να είστε ενωμένοι, ταυτισμενοι με τις εξής λέξεις και έννοιες:
Νους, ψυχή, πνεύμα, Θεός.
Σας διαβεβαιωνουμε ότι όταν σε μια τελεία ενωθουν και ταυτιστουν αυτές οι τεσσερεις εννοιες, να είστε 100% σίγουροι ότι ο Δημιουργός των πάντων, συνεκτιμωντας τα πάντα για εσάς τους ιδιους (σκέψεις, λόγια, πράξεις σας καρμικες σας υποχρεωσεις), θα σας δώσει με ακρίβεια αυτό που σας ανηκει, χωρίς να χρειαστεί να πειτε έστω και νοητικα οποιαδήποτε λέξη.
2. Διαλογισμος. Είναι συνθετη λέξη, από το "Διας" που είναι ο νους και "λογισμος" που είναι η σκέψη.
Ό,τι ακριβώς σας είπαμε για την προσευχη, ακριβώς το ίδιο πρέπει να γίνεται και στον διαλογισμο.
Δηλαδή, αταραχος νους, ηρεμος νους, νηφαλιος νους, χωρίς καμία σκέψη, πουθενά και για κανένα λόγο, πάρα μόνο ταυτιση των τεσσαρων λεξεων - εννοιων:
Νους, ψυχή, πνεύμα, Θεός.
Ακριβώς και στην περίπτωση του διαλογισμου 'Έτσι θα πρέπει να γίνεται.
Υπαρχυν πάρα πολλοί εσωτερικοι διδασκαλοι που ενδεχομενα να σας βαζουν να διαλογιζεστε σε ότι υπάρχει στην ορατή μορφή. Όλα είναι ακυρα.
Ο λόγος που είναι ακυρα βγαινει από το ότι τα πάντα είναι μονάδα και τα πάντα ξεκίναν από το Θεό που είναι Δημιουργός και υπέρ-Νους.
Αφού αυτός είναι πισω από όλα και μέσα σε όλα, και αυτός είστε εσείς και εσείς είστε αυτός, γιατί να διαλογιστητε στο φυτο, στο ζωο, στον αέρα και να μην πάτε κατευθείαν στον ίδιο, και αντίστοιχα ο ίδιος να εκδηλωθει μέσα σας; Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πάτε τη σκέψη σας αλλου εκτός από τον:
Δημιουργό - Γενητορα - Υπέρ-Νου.
Για να είμαστε απόλυτα ακριβεις μαζί σας με κάθε λεπτομέρεια, ανήκετε και εξελίσσεστε σε ένα ηλιακο σύστημα που πιστευουμε ότι έχετε κατανοήσει ότι αφεντης αυτού του ηλιακου σας συστήματος είναι ο ήλιος που βλέπετε.
Φυσικά, σας έχουμε ξαναπει, ο ήλιος που βλέπετε και που μια άλλη ονομασία του είναι ηλιακος λόγος, και χωρίς καμιας άλλης ερμηνιας, ανηκει 100% στις υψιστες κοσμικες υπαρξεις, μεταλαμπαδευει την αυρα του Πατέρα, έχει φτάσει εξελιχτικα σ' αυτά τα δις-θεορατα υψη και έχει υπό την εποπτεία του το δικό σας ηλιακο σύστημα που αντιλαμβάνεστε και εξελίσσεστε.
Κάποτε, στην εποχή των αρχαίων Αιγυπτιων, ο Θεός Ρα θεωρουνταν ο ίδιος ο ήλιος και ο ίδιος ο ηλιακος λόγος.
Φυσικά, επειδή σε κεινη την εποχή δεν είχε κατέβει στον πλανήτη σας ούτε ο Βούδας ούτε ο Ιησούς Χριστός, ούτε η ανθρωπότητα ήταν ετοιμη γι αυτά που ήδη γίνονται στον πλανήτη σας, όχι αδικα για την εποχή τους είχαν Θεοποιησει τον ήλιο σας. 'Έτσι ο Θεός Ρα αντιπροσωπευε τον ίδιο τον ήλιο σας σαν θεοτητα.
Σήμερα όμως εν οψη της ασυλληπτης εποχής που ανατέλλει ήδη στον πλανήτη σας, έστω και με μεγάλο πόνο για όλους εσάς, οφειλουμε να σας ενωσουμε στον διαλογισμο σας ή στην προσευχη σας όπως ακριβώς σας τα έχουμε εξηγησει σε μια ευθεία που πρέπει να γίνει μια μόνο τελεια, νους, ψυχή, πνεύμα, ήλιος, Υπέρ-Νους, Δημιουργός, Θεός.
Φτανοντας στην κορύφωση της προσευχης σας χωρίς να ζητατε απολύτως τίποτα και του διαλογισμου σας που σας έχουμε καταθεσει, οφειλετε μέσα σ' αυτή την αρχικη ευθεία και σχεδόν ακαριαια, τελεια, σαν μια κουκιδα, να ενταξετε τον Σακιαμουνι Σιναντρα Γκαουνταμα Βούδα, και τον Ιησού Χριστό.
Επομένως, ο διαλογισμος σας ή η προσευχη σας, (δεν υπάρχει διαφορα στις έννοιες), με απόλυτα ακινητο, νηφαλιο και ηρεμο νου, βαζετε μέσα στη κουκιδα τις έννοιες " νους, ψυχή, πνεύμα, (ατομικός Θεϊκός σπινθήρας), Βούδας, Χριστός, -ΉΛΙΟΣ- Υπέρ-Νους, Δημιουργός, Θεός".
Εάν σε κάποιους από σας δεν σας κάθονται καλά οι έννοιες των λέξεων "Βούδας και Χριστός", σταθείτε με ιδιαίτερο τρόπο, σ' αυτά που θα σας αναλύσουμε την ερμηνεία αυτών των λέξεων-συμβόλων-θεσμών
ΒΟΥΔΑΣ

Η λέξη Βούδας είναι μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει "Αφυπνισμένος», αυτός που έχει ξυπνήσει στην πραγματικότητα, που αντιλαμβάνεται την πραγματική φύση του νου, του κόσμου, και είναι αισθανόμενο ον για τα πάντα.
Έτσι, η ονομασία "Βούδας" δόθηκε στον Γκαουτάμα, γνωστός και ως Σακιαμούνι ή Σινάντρα, ο όποιος ήταν πρίγκιπας το 563 Π.Χ., ήταν εξέχον ηγετικό μέλος της φατρίας των Σακύα.
Αυτό το σταλμένο πνευματικό Υπέρ-ον, που ήταν σε πνευματική αποστολή έχοντας στην τότε εποχή υπό την κατοχή του υλικά αποκτήματα τέτοιου βεληνεκούς που λίγοι άνθρωποι τα έχουν, δηλ, βασίλειο (χρήματα και στέγη), όμορφη γυναίκα και αξιώματα, μπροστά σ' αυτά που είδε , δηλ. τον πόνο των ανθρώπων, δεν λογάριασε τίποτα, τα άφησε όλα για να ψάξει να βρει κυριολεκτικά ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. Δηλ, πως βρέθηκε σ' αυτόν τον πλανήτη, τι ήρθε να κάνει, γιατί υπάρχουν αυτές οι ανισότητες μεταξύ των ανθρώπων, γιατί υπάρχει γέννηση και γιατί θάνατος, που πας μετά τον φυσικό σου θάνατο, φυσικά όχι στο πουθενά, και στο τέλος, όλη αυτή η τελειότητα, δεν μπορεί παρά να έχει έναν μαέστρο, έναν Δημιουργό, έναν Θεό, έναν Υπέρ-Νου.
Ο τίτλος λοιπόν που δόθηκε σαν Βούδας στον Σακιαμούνι Σινάντρα Γκαουντάμα, είναι ένας τίτλος που υποχρεουστε πλέον να τον έχετε όλοι.
Δεν μπορείτε να πάτε πουθενά, αν πρώτα από όλα δεν κατακτησετε τη φωτιση. Η φωτιση, το λέει ξεκάθαρα και η λέξη, σημαίνει φως, σημαίνει όλη η γνώση, σημαίνει γνωρίζω τα πάντα.
Περιγραφικα σας λέμε ότι μετά από 7 χρόνια ασκητισμου στα δάση, ο Γκαουντάμα, φυσικά με πολύ ελεγχόμενη διατροφη, με αποχη από πάσης μορφης σάρκες, κρεατα, ψαρια, κοτοπουλα, μαλάκια, με συνεχη διαλογισμό, με απόλυτο έλεγχο του νου, με ένωση με το σύμπαν , με αγάπη, ταυτιση με όλα τα όντα του σύμπαντος και φυσικά με την ενότητα των πάντων χωρίς απολύτως τίποτα διαιρετικο, έφτασε μετά από 7 χρόνια και έχοντας ήδη κατανοήσει ότι είναι σε αποστολή, να διδάξει για την μέση οδο.
Καθημενος σ' ένα ποταμο και ακουγοντας ένα λυραρη, κοπηκε η χορδη από τη λυρα, όποτε αυτόματα ήρθε στο νου του, αφού ήταν πλέον απόλυτα καθαρος από προσκολλήσεις, απόλυτα ηρεμος, από κάθε μορφής αναστατωση του νου, και απόλυτα ελεγχμενος από το πραγματικό είναι του, ότι η χορδη κοπηκε γιατί ήταν πάρα πολυ τεντωμένη. Έτσι κατεληξε ότι όταν η χορδη είναι πολύ τεντωμενη κοβεται, όταν είναι πολύ χαλαρη, δεν βγάζει ήχο. Το ιδεατό λοιπίν είναι να είναι η χορδη τόσο τεντωμενη, ώστε ούτε να κοπει , ούτε να μην βγάζει ηχο. Αυτή είναι η μέση οδος που δίδαξε ο Σακιαμουνι.
Σήμερα, τουλάχιστον όταν ακουτε για τον Βούδα, σας έρχεται στο νου η εικόνα ενός ασκητή, που διαλογίζεται σε στάση γιόγκα, με εκείνο το μειδίαμα στα χείλη. Τι ήταν όμως τελικά ο Βούδας;
Είναι ένα πνευματικο ον όπως και ο υψιστος ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
Ο Σιντάρτα μεγάλωσε μέσα στα πλούτη, τις ανέσεις και τις ηδονές, χωρίς ποτέ να βγει από το βασίλειό του κι έτσι να γνωρίσει τα κακά και τις δυστυχίες του κόσμου. Όταν όμως βγηκε έξω από το βασίλειο του συναντησε τα 4 σημάδια: έναν γέρο, έναν άρρωστο, έναν νεκρό κι έναν άγιο - δηλαδή τα γηρατειά, την αρρώστια, το θάνατο και την προσπάθεια του φιλοσόφου να βρει μια λύση σ’ όλα αυτά. Η καρδιά του Σιντάρτα συγκλονίστηκε και συγκινήθηκε. Ο πόνος του ήταν μεγάλος όταν πληροφορήθηκε πως κανείς άνθρωπος δε μπορεί να ξεφύγει απ’ αυτές τις καταστάσεις.

"Πώς μπορώ να είμαι χαρούμενος, όταν γύρω μου υπάρχουν όντα που γερνούν, αρρωσταίνουν και πεθαίνουν;"

Έτσι μπρος στο πρόβλημα του ‘γιατί’ της ύπαρξης, του ‘γιατί’ του πόνου και χάρη στη συμπόνια του για τους ανθρώπους, απαρνήθηκε τα πλούτη και τις ηδονές του, εγκατέλειψε την οικογένειά του και το Βασίλειο και αφοσιώθηκε στην αναζήτηση της Αλήθειας.
Για να φτάσει στη διδασκαλία της "μεσης οδου" οι προσπαθειες, οι κακοτοπιες και οι δυσκολιες είναι απεριγραπτες.
Όταν ξαφνικα βρισκεσαι σ' ένα κόσμο που δεν έχει την κοσμικη κατάσταση που υπάρχει στις μεγαλουπολεις και παράλληλα, όλος ο περιγυρος σου σε κοιτα περιεργα, ο δρόμος είναι δυσβατος, ανηφορικος και δυσκολος. Εξαλλου μην ξεχνάτε και τον τελευταίο πειρασμο που δεχτηκε ο Ιησούς Χριστός από το Σατανα (Μαυροψύχη), ότι "όλα τα υλικά θα στα δωσω αν με υπηρετήσεις" και η απάντηση του Ιησού Χριστού ήταν "οπισω μου σ' έχω Σατανά".
Όμως όταν η φλογα μέσα καιει και δεν συμβιβαζεσαι ούτε με γηινους νομους ούτε με τις στημένες εξουσίες και ταυτόχρονα συμπονας κάθε ανθρώπινο ον και το κάθε ένα από αυτά για διαφορετικό πόνο, αλλά και στο τέλος ξέρεις ότι δεν πρόκειται να ξεφύγεις ποτέ από το θάνατο του φυσικού σου σώματος, τότε, αυτή η φλογα που υπάρχει μέσα σου μόνο αυτή πλέον σε οδηγεί.
Αυτή η φλογα είναι ο εσωτερικος θεικος σπινθηρας που έχει κάθε ον (εκτός από τους κλωνοποιημενους ανθρώπους) και εν προκειμένω κάθε ανθρώπινο ον. Αυτός ο θεικος σπινθηρας είναι ομοουσιο κομμάτι με τον Δημιουργό - Θεό. 'Έτσι, όταν εκδηλωθεί σ' ένα ανθρώπινο ον αυτή η φλογα, θα σε οδηγήσει 100% σε όλη την αλήθεια, σ' όλη τη γνώση, και φυσικά στην επιστροφη στον Πατέρα.
Ακόμα κι εδώ βλέπετε πως ταιριαζει απόλυτα η διδασκαλία του Βούδα με του Ιησού Χριστού, ο όποιος σας έχει πει ξεκάθαρα "μάθετε την αλήθεια και αυτή θα σας ελευθερωσει".
Αυτό ακριβώς έγινε και στο Σακιαμουνι Σινατρα Γκαουνταμα Βούδα.
Φυσικά εννοουσε ξεκάθαρα ότι μολις τραβηξετε τη ληθη (λησμονιά
και ξαναθυμηθειτε ότι είσαστε Θεια όντα), αμέσως θα έρθει σε σας η γνώση, και μόνο η γνώση χωρίς ληθη θα σας οδηγήσει στον αιθέρα, δηλ θα σας ελ- ευθερωσει.
Φυσικά και ήταν σε σταλμένη αποστολή, και καθόλου τυχαία δεν ενσαρκώθηκε 500 χρόνια πριν τη γέννηση του Ιησού Χριστού, γιατί έπρεπε μέσα από τη διδασκαλία του να σας δείξει ποια είναι η πραγματικη γνώση.
Χωρις γνώση δεν μπορείτε να πετυχετε απολύτως τίποτα. Γι αυτό σας έχουμε γράψει πάρα πολλές φορες σ' αυτή την αποσφράγιση ότι αυτά που σας δίνει το σύστημα σαν γνώσεις, σας έχουν οδηγήσει όλους κυριολεκτικά σε αμάθεια. Το πιο εκπληκτικο είναι να μην ξέρετε καν ότι είστε αμαθεις αλλά να νομίζετε κιολας ότι γνωρίζετε την αλήθεια που θα μπορούσε να σας ενωσει με το σύμπαν.
Αυτή τη γνώση την κατεθεσε μετά τη φωτιση του ο Βούδας και μίλησε για τις 4 μεγάλες αλήθειες που είχε ανακαλύψει.

H πρώτη από τις 
4 Μεγάλες Αλήθειες είναι αυτή που αναφέρεται στο Ντούκχα, δηλαδή στον πόνο και στη συνειδητοποίηση του πόνου.

"
Και να, Ω Μπίκου, η Ευγενής Αλήθεια για τον πόνο:
Η γέννηση είναι πόνος, τα γηρατειά είναι οδυνηρά
Η αρρώστεια είναι οδυνηρή, ο θάνατος είναι οδυνηρός,
Το άγχος, η στενοχώρια είναι οδυνηρά.
Η ένωση με το δυσάρεστο είναι οδυνηρή, ο αποχωρισμός από αυτά που αγαπάμε είναι οδυνηρός. Οδυνηρό είναι να μην αποκτούμε αυτά που επιθυμούμε."

H δεύτερη αναφέρεται στην αιτία του πόνου:

"Αυτό που σας οδηγεί στο να ξαναγεννιόσαστε είναι η δίψα, που συνοδεύεται από την προσκόλληση στην ευχαρίστηση, βρίσκοντας την ευχαρίστηση εδώ κι εκεί, είναι η δίψα της επιθυμίας, η δίψα της ύπαρξης, η δίψα της ανυπαρξίας.

Πονάτε επειδή προσκολλάστε στην ύλη που είναι φυλακή για την πνευματική φύση μας. Πονάτε επειδή μάταια αναζητάτε την ευτυχία μας στην ύλη, αφού Ευτυχία είναι η ίδια πνευματική σας φύση. Μόνοι σας σκλαβωνόσαστε, αλυσοδένεστε και μόνοι σας απελευθερώνεστε. Μόνοι σας βάζετε τα χέρια σας στα μάτια σας και μετά κλαίτε επειδή υπάρχει σκοτάδι. Έτσι τα λόγια του Βούδα δεν είναι απαισιόδοξα, πεσιμιστικά. Ο Βούδας γνωρίζοντας την αληθινή φύση του ή αν θέλετε, πιο σωστά, απελευθερωμένος από την άγνοια κι από τη λανθασμένη αντίληψη ενός ψεύτικου εαυτού, είναι σαν ένας γιατρός που βλέποντας την ασθένεια των ανθρώπων να ταυτίζονται με οτιδήποτε, έρχεται για να σας βοηθήσει να τη ξεπεράσετε και να γιατρευτείτε..
Ο αληθινός Άνθρωπος δεν είναι το σώμα του, είναι αιώνιος αθάνατος
Ταυτιζόσαστε με το σώμα σας γι’ αυτό και πονάτε ψυχολογικά όταν αρρωσταίνετε ή όταν χτυπάει ή όταν χάνετε κάποιο δικό σας συγγενικό πρόσωπο

Δεν είσαστε οι επιθυμίες σας λέει ο Βούδας. Ταυτιζόσαστε μ’ αυτές και γι’ αυτό πονάτε. Αν επιθυμώ κάτι και δεν το αποκτήσω, πονάω. Αν δεν επιθυμώ κάτι και το αποκτήσω, στενοχωριέμαι, μου είναι δυσάρεστο. Αν επιθυμώ κάτι και το αποκτήσω και δεθώ μαζί του, τότε θα πονέσω όταν το χάσω. Εσείς όμως ταυτιζόσαστε με τις επιθυμίες σας. Πασχίζετε να τις ικανοποιήσετε. Για τους περισσότερους η ευτυχία δεν είναι τίποτα άλλο από την εκπλήρωση των δεκάδων και λογιών επιθυμιών σας.

Δεν είσαστε λέει ούτε η χαρά ούτε η λύπη που νιώθετε. Χαρά και λύπη είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος, όπου βρείτε τη μια θα βρείτε και την άλλη.

Δεν είσαστε οι σκέψεις, οι ιδέες , οι πεποιθήσεις όσο μεγάλες κι αν είναι. Όλα αυτά είναι μεταβλητά, εφήμερα, αλλάζουν διαρκώς. Δεν έχετε τις ίδιες σκέψεις μ’ αυτές που είχατε όταν ήσασταν δέκα χρονών κι ούτε θα έχετε πιθανώς τις ίδιες ακριβώς μετά από δέκα χρόνια.

Ταυτιζόσαστε όμως μ’ αυτές, τις θεωρείτε ως αληθινές κι είσαστε έτοιμοι να συγκρουστείτε με τον καθένα που διαφωνεί με τις απόψεις σας. Είσαστε φανατικοί και προκατειλημμένοι και οι συγκρούσεις και οι πόλεμοι που γίνονται το αποδεικνύουν αυτό. Ειδικά στα θέματα Θρησκείας, όπου κάθε Θρησκεία πιστεύει πως αυτή κατέχει ολόκληρη την αλήθεια κι ότι οι άλλες είναι άχρηστες, ψεύτικες.

Η Τρίτη μεγάλη Αλήθεια αναφέρεται στην εξάλειψη του πόνου, δηλ. στην εξάλειψη των επιθυμιών και των παθών, του μίσους, του σφάλματος και της άγνοιας της αληθινής μας φύσης.

Λέει άγνοια της αληθινής μας φύσης. Λέμε ότι ο Βούδας φωτίστηκε, γνώρισε τη Μεγάλη Αλήθεια, τη Νιρβάνα, την υπέρτατη Πραγματικότητα. Τι εννοούμε τώρα μ’ αυτά;

Η Υπέρτατη Πραγματικότητα αναφέρεται στο ότι όλα τα όντα στην ουσία τους είναι ένα μεταξύ τους κι ένα με τη ουσία του Θεού από τον οποίο προήλθαν. Δηλ.
τα πάντα είναι Θεός. Έτσι σαν πνευματικά όντα είμαστε ένα μεταξύ μας αλλά σαν σώματα, σαν προσωπικότητες, σαν Γιώργος, Μαρία, σαν Έλληνας ή Γερμανός, σαν Χριστιανός ή σαν Βουδιστής ή σαν Μουσουλμάνος, σας έχουν μάθει οπωσδήποτε ότι διαφέρετε.

Έτσι όλες οι δυστυχίες, τα κακά, οι εγωισμοί, οι πόλεμοι κλπ, προέρχονται απ’ το γεγονός ότι έχετε άγνοια της αληθινής σας φύσης, της ενότητάς σας. Επειδή νομίζετε ότι είστε χωριστά όντα, ξεκομμένος ο καθένας από τον άλλο κι ο καθένας αναλώνεται στις δικές του ιδιαίτερες, εγωιστικές επιθυμίες, στις δικές του χαρές και λύπες, αδιαφορώντας παντελώς για τους άλλους.

Όταν ο Βούδας φωτίστηκε, θυμήθηκε όλες τις προηγούμενες ζωές του, πόσες χιλιάδες φορές είχε γεννηθεί κι είχε πεθάνει, ότι στη μια ήταν πλούσιος-στην άλλη φτωχός, τη μια ήταν στο απόγειο της ευτυχίας και την άλλη σε βάσανα και δυστυχίες. Είδε τα αποτελέσματα των πράξεών του, καλά και κακά, και πόσο το δέσμευαν και τον ανάγκαζαν να ξαναγεννηθεί ξανά και ξανά μέχρι να απελευθερωθει.

Έτσι ο Βούδας όταν είδε πόσο μάταια ήταν αυτά, πόσο αλυσοδένουν και σκλαβώνουν τον πραγματικό Άνθρωπο, μίλησε για τη τέταρτη μεγάλη αλήθεια, για την ατραπό που οδηγεί στην εξάλειψη του πόνου, την Απελευθέρωση, που είναι η Μέση Οδός (επειδή αποφεύγει τα άκρα όπως αναφέραμε) ή Ευγενή Οκταπλή Ατραπός, η οποία αποτελείται από τα εξής σκαλοπάτια:


1. Ορθές αντιλήψεις
2. Ορθές αποφάσεις
3. Ορθές ομιλίες
4. Ορθή συμπεριφορά
5. Ορθά μέσα ζωής
6. Ορθή προσπάθεια
7. Ορθή σκέψη (Προσοχή)
8. Ορθή συγκέντρωση


Αυτοί οι 8 παράγοντες έχουν ως στόχο να ενισχύσουν και να τελειοποιήσουν τα 3 βασικά σημεία της βουδιστικής Μαθητείας και Πειθαρχίας: α) 
Ηθική συμπεριφορά β) Νοητική Πειθαρχία και γ) Σοφία.
Ο Βούδας επίσης ποτέ δεν ίδρυσε κάποια Θρησκεία, ποτέ δεν ενθάρρυνε να εξαρτώνται οι άνθρωποι από κάθε λογιών τσαρλατάνων δασκάλων, ποτέ δε μίλησε για κάποιον εξωτερικό Θεό που τιμωρεί και επιβραβεύει, που ρίχνει σε παραδείσους και κολάσεις τους ανθρώπους. Αυτό που υποστήριζε ο Βούδας κι αυτό που προέτρεπε τους μαθητές του να κάνουν ήταν 
να πιστεύουν στον εαυτό τους και πως μόνο με τις δικές τους προσπάθειες, τη δική τους διάνοια και βούληση, θα μπορούσαν να απελευθερωθούν και να εξαγνιστούν. Τους προέτρεπε να μην πιστεύουν τυφλά στις γραφές μόνο και μόνο επειδή είναι στην παράδοσή τους, να μην πιστεύουν σε κάτι επειδή το πιστεύουν οι πολλοί, παρά μόνο σ’ αυτό που αφού το έχουν επεξεργαστεί και σκεφτεί ώριμα, ήταν σύμφωνο με την ανώτερη συνείδησή τους. Τους προέτρεπε να μην εξαρτώνται από τους άλλους, να αποκολληθούν από προκαταλήψεις και φανατισμούς, και να είναι λιμάνι ο ίδιος ο εαυτός τους. Ούτε καν στον ίδιο το Βούδα μόνο και μόνο επειδή ήταν ένας Βούδας.
Η διδασκαλία του Βούδα κι η Ευγενής Οκταπλή Ατραπός δεν είναι μια τυφλή αποδοχή ή πίστη αλλά δράση και πραγμάτωση του Ιδανικού της Ελευθερίας, της Συμπόνιας και της Ευτυχίας στην καρδιά του ανθρώπου.
 Ο Βούδας δεν θεωρητικολογούσε αλλά προέτρεπε τον καθένα ‘Έλα και δες.’

Άνθρωποι αυτού του πλανήτη, που έχετε μέσα σας θεικο σπινθηρα, και πλέον συγκαταλεγεστε στα όντα με νοημοσύνη, με ο,τι και να ασχοληθειτε επί της γης, οποία εργασία, δραστηριοτητα, χομπι ή οτιδήποτε άλλο και να ασχοληστε, εάν δεν έχετε πάνω από όλα αυτή τη συγκεκριμένη γνώση, δεν μπορείτε να πετυχετε απολύτως τίποτα.
Πρώτα πρέπει να μαθαιτε αυτή τη διδασκαλία πολύ καλά, πρώτα πρέπει αυτή η διδασκαλία να γίνει ένα με εσάς, και μετά πλέον θα μπορείτε να ασχοληθειτε με οτιδήποτε άλλο.
Χωρίς αυτή τη διδασκαλία, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να ελευθερωθειτε.
Εδώ θα θέλαμε να σας κάνουμε μια πολύ σημαντικη επισημανση ότι γραφεται σε διαφορα βιβλία ότι ο Βούδας δεν πιστευε στην υπάρξει του ενός Θεού που είναι ο Δημιουργός των πάντων.
Σας το λέμε ξεκάθαρα και απόλυτα. Οποιοδήποτε μεγάλο ή μέγιστο πνευματικο ον ενσαρκωνεται για να διδάξει, είτε στο δικό σας πλανήτη ή σε οποιοδήποτε άλλο πλανήτη, τα όντα με νοημοσύνη που εξελίσσονται, ο μοναδικός τρόπος να αντλησουν ενέργεια για να εκτελεσουν την αποστολή τους, είναι μόνο η συνδεση τους με τον Δημιουργό που σημαίνει συνδεση, ένωση και ταυτιση μαζί του.
Δηλαδή, η όλη τους αποστολή εκπληρωνεται μόνο με την συνδεση τους με το Δημιουργό.
Απεναντιας, επειδή στο δικό σας πλανήτη ο Μαυροψύχης δεν έχει καμία συνδεση με τον Δημιουργό, Επομένως είναι χωρίς ενέργεια, για να μπορεί να έχει υπόσταση, χρησιμοποιεί όλες τις εξουσίες για να ρουφαει όλη την ενέργεια της ανθρωπότητας, δημιουργωντας ένα "πεδίο" τρόμου, φοβου, αγωνίας, αγχους, υστερίας, καταθλιψης, αυτοκτονιας, μισους, πολεμου κλπ.
Φυσικά, οι στημένες εξουσίες σας οδηγούν σ' όλα αυτά βαζοντας πάρα πολύ και εν αγνοιας σας απίστευτη διαιρετικοτητας μεταξύ σας, για να πετυχουν τα αποτελέσματα που έχουν πετύχει.
ΕΠΕΙΔΗ όμως Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ.
ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΥΨΙΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΑ. ΟΠΟΊΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ Ή ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΑΠΛΑ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.
ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΝΥΨΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΚΙΑΜΟΥΝΙ ΣΙΝΑΝΤΡΑ ΓΚΑΟΥΝΤΑΜΑ ΒΟΥΔΑΣ.
Η ακτίνα του Βούδα έχει το πορτοκαλι χρώμα και αντιπροσωπεύει τη γνώση. Αυτή η ακτίνα είναι ενωμένη με την ακτίνα του ιησου χριστου που αντιπροσωπεύει το κιτρινο χρώμα και είναι η αγάπη, είναι η νέα ακτίνα που ήδη είναι προ των πυλων του κατακλυσμου του Νώε για να επικρατήσει στη νέα ανθρωπότητα. Και αυτό είναι το πορτοκαλι χρώμα του Βούδα που είναι η γνώση, και το κιτρινο χρώμα του Χριστού που είναι η αγάπη.

Με δυο λόγια μπορείτε να ελευθερωθειτε μόνο με την ακτίνα της αγάπης και της σοφιας. Αυτά ήρθαν να διδαξουν τα δυο πανυψιστα πνευματικά όντα. 

Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . .