Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΚΡΑ ΤΟΥ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ)



Σ αυτό το κομμάτι της αποσφράγισης θα αναφερθούμε στα σώματα που κατέχει η ατομική πνευματοψυχή του κάθε ένα από εσάς και πως λειτουργούν.
Ξέρετε πλέον ότι κάθε μορφή στο σύμπαν υπάρχει μόνο για εξέλιξη. Ακόμα ξέρετε ότι έχετε πλέον ενταχτεί στα όντα με νοημοσύνη (νους - δημιουργική σκέψη). Ακόμα γνωρίζετε ότι πριν μυριάδες χρόνια στον κόσμο της μορφής ξεκινήσατε από το ηλεκτρόνιο γυρνώντας γύρω από τον πυρήνα (πυρ - φωτιά - Θεός) ενός μορίου πετρώματος. Και παίρνοντας εμπειρίες γνώσεις και εξέλιξη μέσα από ομαδικές ψυχές ορυκτών, φυτών και ζωών, φτάσατε πλέον στην εξέλιξη που λέγεται ανθρωπότητα και έχετε ατομική ψυχή και θεϊκό σπινθήρα που είναι η φωτιά, η ενέργεια κατευθείαν από την πηγή, από τον Θεό.
Σ αυτή την μορφή σας μέσα σ' ένα ανθρώπινο σώμα, και προικισμένοι πλέον με ατομική ψυχή και θεϊκό σπινθήρα μαζί με νου, πρέπει να γνωρίζετε ότι το σώμα σας όπως σας είπαμε και πριν, υπάρχει σ' ένα μεγαλύτερο σώμα που λέγεται αιθερικό. Όλη η ενέργεια του φυσικού σας σώματος, αντλείτε μόνο από το αιθερικό σας σώμα. Και φυσικά, όταν σταματήσει αυτή η διοχέτευση ενέργειας από το αιθερικό στο φυσικό σας σώμα, είναι 100% βέβαιο ότι το φυσικό σας σώμα θα αρρωστήσει.

Τα σώματα σας, εκτός από το φυσικό-αιθερικό, είναι τα εξής:

1) Μονάδα
2) Ηλεκτρονικό
3) Χριστικό
4) Βουδικό
5) Νοητικό
6) Αστρικό (ή θυμικό ή συναισθηματικό)
7) Φυσικό - αιθερικό

Αυτά τα 7 σώματα που διαθέτει ο καθένας σας, δεν υπάρχουν σε κλωνοποιημένους ανθρώπους, πάσης μορφής κλωνοποίησης. Σε αυτούς δεν υπάρχει μέσα τους ο θεϊκός σπινθήρα, δεν υπάρχει μέσα τους πνεύμα, είναι εκτός δημιουργίας.
Κάθε ένα σώμα από αυτά, που μπορείτε να το πείτε και μια διάσταση, έχει και 7 υποδιαστάσεις.
Για να το καταλάβετε καλύτερα, το 7ο σώμα, το φυσικό - αιθερικό, έχει 7 υποδιαστάσεις που καταλαμβάνει το φυσικό τις 3 διαστάσεις στερεών, υγρών, αέριων, και 4 υποδιαστάσεις του αιθερικού, το όποιο διοχετεύει με ενέργεια το φυσικό σας σώμα με το ενεργειακό κέντρο που βρίσκεται στο πάνω μέρος τους κεφαλιού σας, που ονομάζεται Σαχασχάρα ή χιλιοπέταλος λωτός, και είναι το κορυφαίο ενεργειακό κέντρο.
Από τις τέσσερις υποδιαστάσεις του αιθερικού σας σώματος, ήδη σήμερα η επιστήμη έχει ανακαλύψει τα δύο. Είναι τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και η μέθοδος Κίρλιαν.
Σας ότι τονίσαμε στο φυσικό σας σώμα όλη η ενέργεια μεταφέρεται από το αιθερικό σας σώμα και ότι το κλειδί για να μεταφερθεί η ενέργεια είναι μόνο ο νους σας. Εάν ο νους σάς εγκλωβίσει, σε φόβους, αγωνίες, άγχος, και πάσης μορφής αρνητικά συναισθήματα, αυτόματα σταματά η ροη ενέργειας από το αιθερικό και ταυτόχρονα ξεκινά η εμφάνιση ασθενειών στο φυσικό σας σώμα.
Γι αυτό σας ο νους σας είναι το κλειδί της απελευθέρωσης σας και γι αυτό όλα τα μιάσματα των εξουσιών "χτυπούν" στο νου σας. Προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να τον παγιδεύσουν. Πρώτα τον νου και φυσικά αμέσως μετά τον παγιδευμένο νου, εκδηλώνονται ασθένειες στο φυσικό σας σώμα και στο τέλος παγιδεύετε και ο πραγματικός σας εαυτός, που είναι η ατομική πνευματοψυχή σας. Και μετά ακολουθούν τα άπειρα δεινά.
Το να έχετε υγεία στο φυσικό σας σώμα φυσικά και το χρειάζεστε αλλά όχι για τους λόγους που μέχρι τώρα έχετε εκπαιδευτεί. Δηλαδή να κάνετε άμεσο ή έμμεσο κακό όπου μπορείτε. Την υγεία την χρειάζεστε για να ελευθερώσετε τον πραγματικό σας εαυτό από τα δεσμά των επανασαρκώσεων με καρμικές υποχρεώσεις στην δικιά σας εξέλιξη.
Παράδειγμα είναι αυτοί που ασχολούνται με την γιόγκα, που είναι η ένωση του μέσα με τον έξω άνθρωπο, οι μεν άντρες λέγονται γιόγκι και οι γυναίκες γιογκίνι, έχουν πάντα άριστη υγεία ακριβώς για να πάνε όσο μπορούν πιο μακριά ηλικιακα, ακόμα και σε μια ενσάρκωση τον βίο τους, για να πετύχουν εάν μπορέσουν την φώτιση.
Στο φυσικό - αιθερικό σώμα που είναι ενωμένο, κι ας περικλείεται σε 7 υπο-διαστάσεις, παίζει τεράστιο ρόλο η διατροφή σας. Εάν δηλ καταναλώνετε πάσης μορφής σάρκες, δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει φώτιση.
Δεν μπορείτε να αφαιρέσετε σάρκα ενός ζώου και να επιθυμείτε μετά είτε να φωτιστείτε είτε να ζητάτε πνευματικές οδούς.
Μάλιστα , όπως γνωρίζετε πολύ καλά πως μυρίζει η αποσύνθεση της σάρκας, φανταστείτε αυτή η αποσύνθεση να γίνεται μέσα σας. Και μετά να πηγαίνετε στην εκκλησία να ανάβετε κεριά και να προσεύχεστε και να ζητάτε..
Είναι μείζονος σημασίας να είστε σε απόλυτη α-σαρκοφαγία πάσης μορφής. Φυσικά τα παράγωγα τους μπορείτε να τα καταναλώσετε, γιατί από τον δημιουργό δόθηκε το ζωικό βασίλειο για να καταναλώνονται μόνο τα παράγωγα τους.
Ακόμα και σε αυτούς που αποφεύγουν το αυγό, όλα τα αυγά δεν γίνονται κότες, πάρα μόνο όσα έχουν γονιμοποιηθεί με τον κόκορα. Επομένως ξεκάθαρα το παράγωγο της κότας έχει δοθεί και για βρώση.
Φυσικά, πάντα μιλάμε για λίγη ποσότητα κατανάλωσης τροφής. Όπου υπάρχει υπερκατανάλωση τροφής, ο νους έχει πρόβλημα.
Συνεχίζοντας την ανάλυση του επόμενου σώματος που είναι το αστρικό, θα δείτε τι άμεση συνέχεια έχει το φυσικο-αιθερικό σας σώμα με το αστρικό σας σώμα.

6) Αστρικό σώμα

Η λέξη αστρικό σώμα δεν αναφέρεται στην λέξη άστρα, αλλά κάτι σαν τη λέξη "όστρακο". Μια παράλληλη ονομασία της λέξης αστρικό σώμα βγαίνει από τη λέξη "θυμικό" που σημαίνει "θυμάμαι πολύ καλά τι μου έκανες και θα δεις τι θα σου κάνω ή ακόμα και συναισθηματικό σώμα που βγαίνει από το συναίσθημα που έχουμε στις προσκολλήσεις μας (παιδιά, σπίτι, επιθυμίες, εγωισμούς κλπ)
Σχεδόν όλη η ταλαιπωρία αρχίζει και τελειώνει στο αστρικό σώμα. Όπως και στο φυσικό - αιθερικό σώμα, 'Έτσι και το αστρικό έχει 7 υπο-πεδία.
Αρχίζοντας από το 7ο και ανεβαίνοντας προς τα επάνω, καταλήγεις στο 1ο.
Όταν αφήσετε το φυσικό σας σώμα, δηλαδή πεθάνετε, και μέσα από τις διαδικασίες της καρμικής επιτροπής που είναι δίκαιες 100% ενταχτείτε στο 7ο υπο-πεδίο του αστρικού σώματος, εκεί τα σκοτάδια είναι απερίγραπτα. Ζήσατε μια ζωή με απόλυτο εγωισμό, δεν είχατε ηθική αξία και αρετή. Ξεφτιλίσατε κάθε ανθρώπινη αξία. Καταχραστήκατε κάθε ιερό και όσιο. Τα ισοπεδώσατε όλα μπροστά στο σκοπό σας και κοιτάξατε να αγκιστρωθείτε στην υλη με οποιοδήποτε κόστος. Εκεί είναι η κατάσταση που ονομάζεται κόλαση.
Οπωσδήποτε έχει αφαιρέσει ζωή δεν μπορεί να πάει ποτέ πιο ψηλά. Καταλαβαίνετε πλέον πανεύκολα γιατί ο Μαυροψύχης κατασκεύασε το Μωάμεθ, το κοράνι και το Ισλάμ και σας έβαλε να πιστεύετε ότι αφαιρώντας ανθρώπινες ζωές στο όνομα του Δημιουργού, σας περιμένει μια θέση στο παράδεισο.
Όποιος αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή, η συνέχεια του είναι στο 7ο υπό-πεδίο του αστρικού κόσμου, ή αλλιώς κόλαση, σκοτάδια χωρίς όριο, μαυρίλα χωρίς τελειωμό.
Σας είπαμε και πριν, ζωή που δεν μπορείς να την φέρεις πίσω, ποτέ μην την αφαιρείς. Είτε θανάτους, δολοφονίες, αφαιρέσεις ανθρώπινων ζωών, ακόμα και ζωών για χόμπι και διασκέδαση. Ακόμα και αφαιρέσεις ζωών από ανθρώπους εν βρασμώ ψυχής.
Φέρνοντας μια τέτοια δυσαρμονία στην αρμονία του σύμπαντος και τέτοιο σκοτάδι στο φως του σύμπαντος, υπάρχει έστω και μια περίπτωση να μην πάρετε πίσω τα ίδια σκοτάδια που εσείς φέρατε;
Βάλτε οποιαδήποτε δικαιολογία θέλετε, επικαλεστείτε όποιο αίτιο θέλετε, να είστε απόλυτα σίγουροι ότι την ώρα που θα σκεφτείτε να αφαιρέσετε ζωή ή το χετε κάνει ήδη, θα εγκλωβιστείτε για μυριάδες γήινα χρόνια σε σκοτάδια χωρίς όριο, στην εβδόμη υπο-διάσταση του αστρικού κόσμου, αυτό που ονομάζετε εσείς κόλαση.
Όλο αυτό το σώμα το αστρικό, ακόμα και πιο ψηλά να ανεβείτε που υπάρχουν αυτό που λέτε μεταξύ σας καλοί άνθρωποι, ανεβαίνετε σε πιο υψηλές υπο-διαστάσεις, 5, 4 3. 2, 1, ειδικά στην πρώτη υπό-διάσταση, όταν ενταχτείτε στην πρώτη υπό-διάσταση του αστρικου σας σώματος μετά το φυσικό σας θάνατο, 100% είστε εξελιγμένοι άνθρωποι και ψυχές, αλλά ακόμα, δεν έχετε αποφύγει την επανασάρκωση γιατί έχετε κάποια πράγματα να κατανοήσετε και να δουλέψετε.
'Έτσι καταλαβαίνετε πολύ εύκολα ότι αυτοί που επανασαρκώνονται από την 7η υπό-διάσταση του αστρικού σώματος είναι μεγάλοι διάβολοι, δηλαδή μπαίνουν σ' ένα άρρωστο σώμα με αντίστοιχο ζευγάρι φυσικών γονέων που ταιριάζουν απόλυτα οι καρμικές υποχρεώσεις, και αντίστοιχα αυτοί που επανασαρκωνονται από την πρώτη διάσταση του αστρικού σώματος είναι μικροί διάβολοι φυσικά πολύ πιο εξελιγμένοι φυσικά και νοητικά από τους προηγούμενους αλλά ακόμα και αυτοί έχουν κάποια μαθήματα να ολοκληρώσουν.
Καταλαβαίνετε πλέον ξεκάθαρα γιατί το αστρικο σας σώμα λέγεται και θυμικο και συναισθηματικο.
Όλα αυτά θα μπορέσετε να τα ξεπερασετε μολις μπείτε στο επόμενο σώμα σας που είναι το πεμπτο, και λέγεται νοητικο σώμα.

5) Νοητικο σώμα

Αδέλφια επί της γης, ερχομενο να σας βοηθησουμε αυτές τις ύστατες στιγμές του πλανήτη σας, εν οψη των υστατων στιγμων του πολιτισμου σας και των ασυλληπρτων γεωλογικών ανατροπών που πρόκειται να συμβουν συντομα πάνω στον πλανήτη σας, καθηστε με πολύ μεγάλη προσοχή να ενεργοποιήσετε το νοητικο σας σώμα, γιατί είναι το μοναδικό κλειδι που θα μπορούσε να σας οδηγήσει στο φως. Αν δεν το ενεργοποιήσετε, συνεπικουρειτε ο καθένας από σας με τις δικες σας δυνάμεις τα σκοτάδια που υπαρχπυν πάνω στο πλανήτη σας.
Εφοσον έχετε ενταχτεί στην ανθρώπινη εξέλιξη, έχετε προικιστει όλοι σας εκτός των κλωνοποιημενων με νου.
Ο νους, και όπως και τα προηγουμενα σώματα έχει 7 υποδιαστασεις.
Οι τεσσερις πρωτες 7η, 6η, 5η, 4η, είναι ο κατωτερος νους. Είναι ο Δίας ο διαιρετικος που εκατομμύρια χρόνια έχει αναγκαστεί από τον Μαυροψύχη και τις στημένες εξουσίες του να χρησιμμοποιειται. Είναι ο νους όλων των δεινων σας και όλων των καταστροφων σας. Είναι ο Νους του εγωισμου, των επιθυμιων, της διαιρετικοτητας και των κατακλυσμων. Είναι εκεινος ο νους που έχει φέρει την ανθρωπότητα σε δυσαρμονία χωρίς όριο, σχετικά με την αρμονία του σύμπαντος.
Εάν όμως ενεργοποιησετε τα τρια πρώτα υποπεδια ή τις πρωτες υποδιαστασεις του νοητικου σώματος, τότε πλέον πετυχατε τα πάντα. Τότε πραγματικά έχετε γίνει από υιοι του ανθρώπου, υιοι του Θεού. Τότε κυριολεκτικά ξαναγυρνατε στον αιθέρα για πάντα. Απελευθερωθηκατε τελείως από τα δεσμα των επανασαρκωσεων λόγω καρικων υποχρεώσεων ή έστω και μικρων ή ελάχιστων διαβολών.
Μολις καταφερετε να ενεργοποιήσετε το νου σας σ' αυτά τα απίστευτα πνευματικά επίπεδα, αμέσως αρχιζετε και κατανοητε όλες τις αστειοτητες που υπάρχουν πάνω στη γη, με οποιαδηποτε μορφή. Ότι όλα αυτά που σας έχουν αναγκασει οι εξουσίες να ασχοληστε, ούτε στα παραμύθια δεν αξιζει να τα γραψετε. Σας μιλανε για σημαίες, πατριδες, πολιτικά κόμματα, θρηκευτικες καταστάσεις, προσωπικά δεδομένα, οικονομικές κρίσεις, φορους, φοροδιαφυγη, μετοχες, χρηματιστηριο, πολιεθνικες εταιριες, κόστος για τα πάντα, πληρωμες, μοδα, προσωπικες επιδειξεις δυναμης (χρηματικης ή εθνικης) κ.ά.
Σε εκείνο το σημείο που ενεργοποιειται ο ανώτερος νους, ο πρώην διαιρετικος, κατωτερος Δίας σας - νους, έγινε ανώτερος Νους, ή αλλιώς Ολύμπιος Ζεύς.
Αυτό είναι το μοναδικό κλειδι που μπορεί να σας οδηγήσει σε όλη σας την ελευθερία και να φύγετε τελείως από τις κυκλικες ζωές της ανθρώπινης εξέλιξης με όλη την οδυνη των επανασαρκωσεων. Αρρωστιες, θάνατοι, πονοι, θλιψεις, κλπ
Μετά από την ενεργοποιηση 100 % του ανώτερου νους σας, υπάρχει το επόμενο σώμα που λέγεται Βουδικο σώμα. Να γνωρίζετε όμως ότι στην ενεργοποιηση του ανωτερού σας Νου, επειδή έχετε κατανοήσει πράγματα ασύλληπτα για τον κόσμο, θα χλευαστειτε, θα λυδορηθητε, θα σας κοιτανε περιεργα οι υπόλοιποι, και θα ναι σίγουρα ένα σημείο στο όποιο η δοκιμασια θα είναι ιδιαιτερη.
Όταν αποποιησε αυτή τη μορφή της ύλης, όπως ήταν στημένο αυτό το παραμύθι μέχρι τώρα στο πλανήτη σας, θα έρθουν όλοι οι υπηρετουντες αυτού του παραμυθιου και θα προσπαθησουν να σας γκρεμισουν από τον Όλυμπο.
Φυσικά και αυτή η δοκιμασια χρειάζεται. Εκει μπορείτε να διαχωρισετε όλους αυτούς τους ψευτο-διδασκάλους που υπάρχουν ανάμεσα σας, που επικαλούνται ιερά πνευματικά όντα, και ταυτόχρονα δεν έχουν αφήσει τίποτα που να μην οικειοποιηθούν από όλο αυτό το παραμύθι των εξουσιών. Δηλαδή, πλούτη, υλικά αγαθά, σπίτια, χρήματα, καταθέσεις, καμία σαφή συγκεκριμένη κατεύθυνση απελευθέρωσης της ανθρωπότητας, καμία συγκεκριμένη τοποθέτηση γιατί υποφέρει η ανθρωπότητα, απλά φορούν πετραχήλια, σταυρούς και επικαλούνται Βούδες και Χριστούς, 'Έτσι για να εντυπωσιάζεται το κοπάδι.
'Έτσι, ο πραγματικός ενεργοποιημένος νους ο όποιος έχει μετατραπεί σε Ολύμπιο Ζευς, ξέρει πολύ καλά τι κάνει, δεν γυρνά ποτέ στον κατώτερο νου, και συνεχίζει το ταξίδι του ατάραχος, χωρίς να ασχολείται με καμία κριτική ή κατάκριση, για να οδηγηθεί στην Νιρβάνα ή εάν το αποφασίσει, να κατέβει για μερικές εμφανίσεις σε κάποιους πλανήτες φυλακισμένους όπως τον δικό σας για να διδάξει σαν πραγματικός διδάσκαλος.
Τόσο εύκολα θα μπορείτε πλέον να κρίνετε τι σημαίνει πνευματικός διδάσκαλος. Ο Βούδας αποποιήθηκε όλη την υλη για να φωτιστεί, και ο Ιησούς αφού δίδαξε την χριστοποίηση σταυρώθηκε από όλες τις εξουσίες που τους χάλαγε το μαγαζί.
Φυσικά καταλαβαίνετε σ' αυτό το σημείο ότι αυτά τα δυο τεράστια όντα με ιδίαν βούληση κατέβηκαν για να δώσουν φώτιση στον φυλακισμένο σας πλανήτη.
Μετά από τον ανώτερο Νου, που ενεργοποιείται στο νοητικό και την απελευθέρωσή σας από κάθε μορφής επανασάρκωση στον πλανήτη σας ή σε άλλο πλανήτη με την ίδια εξέλιξη, το επόμενο σώμα που είναι το τέταρτο είναι το Βουδικό.

4) Βουδικό σώμα


Σε αυτή την κατάσταση πλέον όταν η δική σας εξέλιξη καταφέρει το απίστευτο, να έχει κατακτήσει το Βουδικό σώμα, πλέον είναι σε θέση να γνωρίζει τόσα πολλά που και αυτά τα λίγα που θα σας γράψουμε όταν κατορθώσετε να φτάσετε σ' αυτά τα ύψη, να είστε σίγουροι ότι θα γνωρίζετε πολύ περισσότερα.
Όποιοι κατορθώσουν να ενεργοποιήσουν το Βουδικό σώμα, είναι πολλές φορές αυτό που χρησιμοποιείται σαν λέξη, η "Νιρβάνα". Είστε δηλ σε μια κατάσταση μόνιμης μακαριότητας.
Επειδή τα ύψη πλέον και οι συνειδητότητες, οι ορίζοντες, η γνώση, είναι πολύ περισσότερο ακόμα και από αυτά που θα μπορούσατε να φανταστείτε, και σίγουρα επειδή υπάρχει πάρα πολύ εργασία από την μεριά σας για να φτάσετε σ' αυτά τα ύψη, βαστήξτε μόνο ότι Βουδικό σώμα είναι ίσον με κατάσταση απόλυτης μακαριότητας είναι ίσον με τη λέξη Νιρβάνα, και θα μπορούσατε να το πείτε με τη λέξη που χρησιμοποιείτε στη γη, τη λέξη "Παράδεισος". Συμπληρωματικά μόνο σας λέμε ότι όποιοι από σας το κατορθώσετε, οποία δεξιότητα είχατε εξελίξει στη διάρκεια των ενσαρκώσεών σας, θα σας ακολουθεί για πάντα.

3) Χριστικό σώμα

Μετά από την Βουδιστική κατάσταση, το επόμενο σώμα που σας ακολουθεί είναι το Χριστικό. Μιλάμε για μια κατάσταση που πλέον ξεφεύγετε από την μακαριότητα, έχετε εργαστεί σε αλλά επίπεδα εξέλιξης, έχετε πάρει το Χρίσμα, είσαστε χριστοποιημένοι, είσαστε συν-Δημιουργοί.
Όπως ξεκάθαρα ο μεγάλος διδάσκαλος σας είπε ότι είστε αδέλφια του, και όπως αυτός μπόρεσε κι έκανε θαύματα, (περπάτησε πάνω στη θάλασσα - ανέστησε νεκρό - γιάτρεψε τυφλούς, ανάπηρους - τάισε κόσμο χωρίς ουσιαστικά αντίστοιχη πολλη τροφή), 'Έτσι ξεκάθαρα λοιπόν σας είπε ότι υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να κάνετε κι εσείς το ίδιο.
Ούτε απομακρος από εσάς ήταν, ούτε ποτέ είπε ότι αυτά που κάνω τα κάνω μόνο εγώ, ούτε έζησε μέσα στη χλιδη και τον πλουτο, και φυσικά ούτε ποτέ προσκοληθηκε σε οτιδήποτε υλικό. Και σε αυτό συμπεριλαμβανεται και η Μαγδαληνη, και η μητερα του Παναγια, και οι μαθητές του.
Η ενεργοποιηση του χριστικού σώματος είναι μια μεγαλύτερη από κάθε κατανοηση εξέλιξη για την ανθρωπότητα. Το κλειδι αυτό σας το παρεδώσε ο Ιησούς Χριστός, και μέσα στην αποσφράγιση αυτού του Βιβλίου, θα το πάρετε και θα κατανοήσετε γιατί είναι το τελευταίο κλειδι για την δική σας εξέλιξη. Θα σας δωθουν όλες οι παραποιημενες αλήθειες σχετικά με εκείνο το ον, που ναι μεν γεννήθηκε σαν Ιησούς, αλλά σας έδειξε περίτρανα τι σημαίνει χριστοποίηση (Χριστός). Φυσικά όλοι οι νεκροθάφτες της εξέλιξης της ανθρωπότητας σας εκρυψαν όλη τη γνώση και όλη την αλήθεια.
Η ληθη που υπάρχει μέσα στο νου σας σχετικά με αυτό (Ιησούς - Χριστός) είναι απεριγραπτη.

2) Ηλεκτρονικο

Σε αυτές τις καταστάσεις μπορουμε να σας κάνουμε μόνο απλες αναφορές. Ο λόγος είναι ότι μετά από το ανωτερο νοητικό - Βουδικο και φυσικά και το Χριστικό σώμα, έχοντας ενεργοποιησει απίστευτες κατανοησεις και γνώσεις, και οντας γαρ απιστευτης συνειδητοτητας, πραγματικά πλέον μετά και το χριστικό σώμα σε ενεργοποιηση, κατεχετε τον τίτλο του Δάσκαλου της Σοφίας.
Όλοι σας μπορείτε να γίνετε Δάσκαλοι της Σοφίας. Συνεχίζοντας την μικρή αναφορα για το ηλεκτρονικο σώμα, είναι εκείνο το σώμα που είναι δομημενη όλη η υλη. Έχει ένα πυρηνα που έχει θετικο ρευμα που είναι ο Πατερας, και το ηλεκτρονιο που έχει αρνητικό ρευμα γυρναει πάντα γύρω από τον πυρηνα.
Αυτή ακριβώς η δομή, αφορά όλη την υλη. Αυτό είναι το πρωταρχικό σώμα μετά από την μονάδα. Όταν λοιπόν έχετε φτάσει τόσο πολύ ψηλά, έχετε κατανοήσει τα πάντα.


1) Μονάδα

Φτανοντας στο τελευταίο σώμα που είναι της μοναδας, που στα σαρσκριτικα το λένε και "Ατμαν", είναι πλέον αυτό που θα μπορούσαμε να ονομασουμε η ταυτιση και η ένωση με τον δημιουργό.
Σίγουρα μιλάμε για απεριγραπτες καταστάσεις και όχι μόνο. Εκει πλέον βρίσκεται η απόλυτη επανενωση με τον Πατέρα. Εκει πλέον παυετε να έχετε σχέση με τη λέξη ενέργεια (εν-έργο) γιατί ξαναενωθηκε το κομμάτι του Θεικου σπινθηρα που κουβαλαγατε για γηινους χρόνους χωρίς όριο, και είναι το σημείο που από πνεύμα μπηκατε στην ενέργεια - υλη, και στο τέλος του ταξιδιου, από ενέργεια ξαναγυρισατε στο πνεύμα.
Εδώ να σας βοηθησουμε όλους και όλες να καταλάβετε κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Όταν είστε μέσα σ' ένα αντρικό ή γυναικείο σώμα, δεν έχει καμία σχέση με τις μπούρδες που σας λένε. Το ασθενες φύλο, το ισχυρο φύλο, ή ακόμα πιο εξευτελιστικο για τις γυναίκες αυτά που διδάσκει το βιβλίο του Μαυροψύχη στο Κοράνι (ένας άντρας παντρεμενος με πολλές γυναίκες, και από τις γυναίκες να φαινονται μόνο τα ματια).
Ένας άντρας είναι ενέργεια. Μια γυναίκα είναι ενέργεια. Για να μπορεσουμε να φτάσουμε πιο ψηλά, στον πνευματικό κόσμο, πρέπει αυτές οι ενεργειες με συγκεκριμένο τρόπο να πολωθουν, ακριβώς όπως μια μπαταρια από αυτές που γνωρίζετε.
Ποτέ ο θετικος πολος στην μπαταρια δεν γυρναει να πει στον αρνητικό πολο, ότι εγώ αξιζω πιο πολύ από σένα, και φυσικά και το αντιθετο.
Ο λόγος είναι πάρα πολύ απλός. Μπαταρια μόνο με θετικο ή μόνο με αρνητικό δεν υπάρχει.
Η πολωση των δυο πολων, δηλ, η ένωση των δυο ενεργειων, έχουν σαν συνέχεια την ύπαρξη μια μπαταριας, η οποία μπορεί να τροφοδοτησει με ενέργεια ένα μηχανημα κλπ.
Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με το ζευγάρι (άντρας και γυναίκα) στην ανθρωπότητα. Κανένας δεν αξιζει ούτε ένα κόκκο παραπανω από τον άλλον. Όλοι αυτή η υποβαθμιση της γυναίκας έχει γίνει από τον Μαυροψύχη και αυτούς που τον υπηρετούν για προφανεις λόγους.
Κανένας άντρας δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς την γυναίκα και καμία γυναίκα δεν μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς τον άντρα.
Φυσικά αυτή η πολωση πρέπει να είναι απολύτως μονογαμικη.
Σε καμία μπαταρια δεν αλλαζεις ποτέ τον έναν από τους δυο πολους.
Όποτε, με όλα αυτά πλέον καταλαβαίνετε ότι όλη η υλη που είναι ενέργεια είναι θηλυκή, είναι η μητερα. Όλη μα όλη η υλη.

Μέσα από την εξέλιξη τουλάχιστον στον δικό σας πλανήτη, από την απόλυτη μονογαμικη πολωση των ενεργειων του άντρα και της γυναίκας, και φτανοντας να ενεργοποιήσετε το νοητικο σώμα, συνέχεια ενεργοποιητε το βουδικο σώμα, στην συνεχεια με το ταιρι σας ενεργοποιητε το χριστικό σώμα, κατανοητε μετά το ηλεκτρονικο σώμα, ότι όλη η ορατή υλη είναι κβαντα (πρωτονιο - ηλεκτρονιο - νετρονιο), και πλέον καταληγετε στην μονάδα, από εκεί που ξεκινησατε και πήρατε όλες τις μορφές, και ταυτόχρονα όλες τις εμπειρίες, για να μην χρειάζεστε πλέον τη λέξη ενέργεια, γιατί πλέον ο θεικος σπινθήρας σας (πνεύμα) ξαναγυρισε στο απόλυτο πνεύμα.

Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . .