Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ




Καταλαβαινετε μετα από ολα αυτά ότι το κλειδι για ολη την ανθρωπότητα είναι μόνο ένα Και αυτό είναι η ενεργοποιηση του νου.
Σας λεμε μόνο μια απλη λεξη. Η λεξη "στενο-χωρια".
Μονο το ακουσμα της λεξης που παρα πολλες φορες στη ζωη σας το χρησιμοποιητε μεταξυ σας λεγοντας "ειμαι στενο-χωρημενος /η", ο μονος που μπορεί να σας βαλει σε "στενο χωρο" είναι μόνο ο νους σας.
Δηλαδη, μπορεί από τον εξωτερικο κοσμο να δεχτηκατε σαν πληροφορια ένα γεγονος κάτι που δεν ηταν καλο για εσας. Ομως, για να μπειτε σε "στενο χωρο" μονοι σας το επιτρεψατε και κανενας αλλος.
Καταλαβαινετε ότι οποια πληροφορια ή γεγονος δεχτηκατε που δεν ηταν καλο για εσας, εαν ο νους σας δεν το είχε δεχτει μεσα του σαν "καλο" ή "ασχημο", αλλα ενας εκπαιδευμενος νους με πολλη γνωση, θα εδινε απαντησεις και ερμηνιες για ολα τα δηθεν αρνητικα γεγονοτα που σας εχουν συμβει ή πληροφοριες που έχετε λαβει.
Το προβλημα λοιπόν καταλαβαινετε πως είναι μόνο ενα: το πως θα εκπαιδευτει ο νους σας.
Πως ο νους σας θα είναι νηφαλιος, ηρεμος, απολυτα ελεγχομενος από τον πραγματικό εαυτο σας, και οχι σαν μια μαιμου να τρεχει δεξια και αριστερα και να προσπαθει να μαζεψει τα ασυμαζευτα.
Σας δινουμε ένα παραδειγμα για να καταλαβατε την υψιστη σημασια αυτου. Οταν ο μεγιστος διδασκαλος Ιησούς Χριστός διαλεξε μόνο γαιδουρι την κυριακη των βαιων για να μπει στα ιεροσολυμα, ηθελε να σας δειξει με ένα θεικα πανεξυπνο τροπο, ότι έχει τιθεσευσει το νου του σε τετοια επιπεδα που κυριολεκτικά μπορεί να σκασει γαιδαρο..
Ξερετε ότι το γαιδουρι είναι ένα παρα πολυ ηρεμο και υπομονετικο ζωο. Καταλαβαινετε ότι όταν μπορεσεις να εισαι πιο ηρεμος και υπομονετικος από τον γαιδαρο, ο νους σου, το μοναδικο οργανο που ενωνει τα αορατα με τα ορατα, που ενωνει το πνευμα και την ψυχή με το σωμα, είναι υπο την απολυτη υπακοη του πραγματικου και αληθινου σας εαυτου.
Επομένως, έχετε μια αποστολη πλέον και καμια αλλη. Την ωρα που είστε σε ένα ανθρώπινο σωμα, πρέπει και επιβαλλεται να γυμνασετε το νους σας, για να υπηρετησει μόνο τον πραγματικό εαυτο σας και οχι (και για κανενα λογο) τα συστηματα εξουσιας του μαυροψύχη.
Για να μπορεσει ο νους σας να γυμναστει, ο τροπο που πρέπει να τον εκπαιδευσετε είναι μονοδρομος. Δηλαδη, δεν μπορεί κανενας να ακολουθησει όποιο δρομο θέλει, οποιον δασκαλο θέλει, οποια θρησκεια θέλει και μετα να φτάσει σε αυτό που πρέπει ολοι να φτασετε, δηλαδή στην απολυτη γνώση και εκπαιδευση του νου σας.
Ο λογος που σας λεμε ότι είναι μονοδρομος είναι παρα πολυ απλος. Εαν σας εκπαιδευσουν καποιοι δασκαλοι των θρησκειων, αναγκαστικα θα σας πουν να ακολουθησετε τη θρησκεια που υπηρετουν.
Μα αυτοματα εχουν ακυρωθει! Πανε να σας διδαξουν κάτι που οι ιδιοι δεν ξερουν. Φυσικά οι πολλοι ψηλα υσταμενοι των θρησκειων ξερουν πολυ καλα ότι σας θελουν να είστε ενταγμενοι σε κοπαδια..
Δηλαδη, υπο την ταμπελα μιας θρησκειας, αυτό που διδασκον ταυτοχρονα υπηρετει την διαιρετικοτητα.
Υπηρετει τον κατωτερο νου. Αυτον δηλαδή τον νου που διδασκεται ολη η ανθρωποτητα.
Τον νου του εγω μας, τον νου της θρησκειας μας, της πατριδας μας και οποιοδηποτε αλλο διαιρετικο κοματι.
Οταν σας δινεται αυτή η αποσφραγιση, ενας κυριολεκτικά κυριαρχος λογος είναι να οδηγηθειτε στην α-ληθεια, στο φως, μονοι σας χωρίς καμια ταμπελα.
Φως και ταμπελες δεν υπαρχει. Φως και διαιρετικοτητα και εγωισμοι δεν υπαρχει.
Έχοντας γίνει ολη αυτή η αναφορα μέχρι τώρα για μαυροψύχη, θρησκευτικες και πολιτικες εξουσιες, εγω κλπ, ο λογος είναι μόνο ενας. Να παρετε ολη τη γνωση, να παρετε ολη τη σοφια και με ενωση με την απολυτη αγαπη την συμπαντικη φυσικά, να ελ-ευθερωθειτε.
Μπορειτε να κατακτησετε την ελευθερια σας μόνο με σοφια - γνώση και την συμπαντικη αγαπη.
Μονο το ένα ή μόνο το άλλο είναι αναπηρο.
Δηλαδη, ένα γνωριζεις τα παντα (δηλαδη έχετε κατακτηση την σοφια) δεν πετυχαινεις το απόλυτο.
Εαν αγαπησεις τα παντα όπως το συμπαν, αλλα δεν γνωριζεις (δεν εισαι σοφος) πάλι δεν πετυχαινεις το απόλυτο, εαν όμως γνωρισεις τα παντα και αγαπησεις τα παντα όπως το συμπαν, τότε κυριολεκτικά τα πετυχαινεις ολα.
Η νεα εποχη που συντομα θα ανατειλλει σ' αυτον τον δυστυχισμενο πλανήτη σας, θα είναι από όντα που είναι γεματα σοφια και πλυμμηρισμενα από συμπατικη αγαπη.
Ουδεις αλλος έχει θεση στην νεα ανθρωποτητα.
Για να μην σας αφησουμε χωρίς σχολιο τα των διαφορων διδασκαλων, η απαντηση είναι πολυ απλη, όπως ειπαμε και πιο πανω πρέπει να είναι και σοφος και γεματος αγαπη. Κι όταν αναφερομαστε στη περιπτωση ενος πνευματικου διδασκαλου, πρέπει οπωσδηποτε να ακολουθειται και από μια τεραστια αποδειξη που αυτό είναι η ιδια η ζωη του.
Δηλαδη, περα από τη σοφια που θα σε εκπαιδευσει (εσω και εξω γνωσεις πασης μορφης), μετα να σου εξηγησει με ακριβεια τι σημαινει συμπαντικη αγαπη και οχι εγωιστικη, ανθρωπινη αγαπη.
Στην προκειμενη περιπτωση, αυτός ο δασκαλος/α πρέπει ο βιος του να είναι πλημμυρισμενος από αγαπη για ολα τα οντα, γεματος ταπεινοτητα (δηλαδη να μην απαιτει να τον προσφωνουν διδασκαλο ή να το επιβαλει και στο τελος να είναι εκτος κάθε υλικης χρηματικης ανταμοιβης).

Επειδη καταλαβαινετε ότι μιλαμε για πνευματικο διδασκαλο, οποίος ή οποια επιχειρησει να σας δωσει πνευματικο φως, εαν δεν έχει αυτά τα τρια εχεγκια, είναι από μονος/η του ακυρωμενος.

Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . .