Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ




Όλη αυτή τη γνώση που πλέον την έχετε στα χέρια σας θα την ολοκληρωσουμε
1) Με την συνοψη όλων αυτών που ήδη σας έχουν δοθεί, και όλα τα κλειδιά που έχετε παραλαβει, και φυσικά αφού θελήσετε με ιδιαν βουληση να ακολουθήσετε αυτή την Θεια γνώση και καταφερετε να ελευθερωσετε τον εαυτό σας, είναι ιερη σας υποχρέωση να μεταλαμπαδευσετε αυτή τη σοφια, αυτή τη γνώση και σε άλλους συνανθρώπους σας.
Εάν εσείς αυτή τη γνώση την αποκτήσετε γιατί έχετε κατανοήσει όλα αυτά που έχετε διαβασει και δεν την μεταδοσετε στους άλλους συνανθρώπους σας, αυτόματα δημιουργητε κάρμα.
Όλη αυτή η γνώση έχει δοθεί για όλη την ανθρωπότητα. Ο καθένας από σας όποιος θα την λάβει, και την εχει κατανοήσει, αυτόματα ονομάζεταιΑπόστολος".
Και πλέον μέσα από την οποιαδήποτε ενασχόληση ή εργασία, είναι κυριολεκτικά αποστολή σας να την μεταφέρετε στους υπολοιπους. Εάν δεν το κάνετε και κρατησετε αυτή τη γνώση για σας, ή με την θελησι σας σας ή εν άγνοια σας έχετε δημιουργήσει κάρμα.
2) στο δεύτερο κομμάτι αυτού του κεφαλαιου σαν συνέχεια της γνώσης που σας έχει δοθεί από όλες αυτές τις αποκαλύψεις, είναι αυτό το οποίο σας έχουμε γράψει αρκετες φορες, ότι στον πλανήτη σας, όχι πολύ μετά από τώρα θα αλλάξουν θέση οι ηπειροι. Και εκεί που βρίσκεται τώρα στερια, μετά τον κατακλυσμό του Νώε θα είναι ωκεανοι.
Στο κομμάτι της αυτογνωσιας που κυριολεκτικά όλα αυτά που σας έχουν δοθεί είναι η πιο βαθιά γνωριμια του βαθυτερου σας εαυτού, μεταφραζεται σαν ένα πασπαρτου [αντί-κλειδι] που ανοίγει όλες τις κλειδαριες.
Όλοι σας και εννουμε αυτούς που έχουν ακολουθησει την πνευματική κατεύθυνση, προσπαθείτε να ανοίξετε τα πνευματικά κλειδιά των επιμέρους γνωσεων που έχετε ενασχοληθει.
Δηλαδή, κάποιοι προσπαθείτε να κατανοήσετε την υλικη δημιουργία, πλανήτες ήλιοι, γαλαξίες, αυτοί ονομάζονται αποκρυφιστες, κάποιοι άλλοι προσπαθείτε να ενωθείτε κατευθείαν με το Θεό, αυτοί ονομάζονται μυστικιστες, κάποιοι άλλοι προσπαθούν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα είτε σε θεματα πολιτικής εξουσίας τουλάχιστον οσο τους επιτρεπεται, και κάποιοι άλλοι προσπαθείτε να θεραπευσετε συνανθρώπους σας.
Όλα αυτά επιμέρους είναι κλειδιά για την μια ή την άλλη ή την παρ-αλλη κατεύθυνση.
Όμως αυτά που πήρατε μέσα από αυτές τις αποκαλυψεςις, σας τα ονομάζουμε πασπαρτου, δηλ μέσα από αυτή τη γνώση που σας έχει ήδη γίνει γνωστή, έχετε όλα τα κλειδιά για όλες τις κλειδαριες τις επιτρεπομενες στην ανθρωπότητα.
Από το πασπαρτου γνώσης που έχετε στα χέρια σας. Δεν υπάρχει καμία κλειδαρια που δεν μπορείτε να ανοίξετε. Αν θέλετε μπορείτε να τις ανοίξετε
όλες μέχρι και την τελευταία που είναι η επανενωση σας με το Θεό.
Αυτά όλα που σας επισυναπτουμε ανηκουν στην πραγματική αυτογνωσία ή αλλιώς να γνωρίσετε τα πάντα που αφορούν τον πραγματικό σας εαυτό, αλλά και το νοικιασμενο υλικό σας σώμα.
Φυσικά σε αυτή την αυτογνωσία που ήδη σας αναφέρουμε και έχετε κατανοήσει, υπάρχουν και όλα αυτά τα τερατωδη αισχη που έχει οαργματοποιησει στον πλανήτη σας ο Μαυροψύχης με όλες τις παγκόσμιες εξουσίες που ελέγχει με τα ψέματα του.
Αυτή λοιπόν η αυτογνωσία που σας έχουμε αναφέρει έχει επεκταθει σε όλα τα εσω και όλα τα έξω που αφορούν την ύπαρξη σας.
Μάλιστα , σας λέμε ότι αυτή τη στιγμή που διαβαζετε αυτά απλά τώρα εσείς τα νιώθετε. Δηλαδη τα ζείτε στο φυσικό κόσμο, κοινως, τώρα τα αντιλαμβάνεστε. Για τον Δημιουργό έχουν ήδη γίνει. Ήδη ο πλανήτης σας οσο και να αντιστεκεται αυτός ο τυχοδιωκτης ο Μαυροψύχης και όλες οι βρωμερές εξουσίες του, έχει αποψιλωθει από τον πλανήτης σας και η ανθρωπότητα έχει επανελθει στη χρυση εποχή.

Αυτό σας δίνει την δυνατότητα μέσα από όλο τον δρόμο για να κατακτησετε την αυτογνωσία που σας έχει κατατεθει να μην αφήσετε χαμενη αυτή την ευκαιρια γιατί ποτέ πριν δεν είχε ξανασυμβει στον ομορφο πλανήτη σας. Οι επιλογές είναι δικες σας.