Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ "ΖΩΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ"




Όταν γεννιούνται οι άνθρωποι μέσα σ ένα σώμα μωρού είναι σε μια κατάσταση φώτισης, σαν αυτή του Βούδα. Δεν έχουν να χωρίσουν απολύτως τίποτα.

Από την άλλη, όταν οι ίδιοι άνθρωποι μεγαλώσουν και τελικά πεθάνουν, διακρίνεται μία ηρεμία και μία νηφαλιότητα στα πρόσωπά τους. Φυσικά, σαν νεκροί επίσης δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Όμως, τα ίδια ανθρώπινα σώματα από την παιδική τους ηλικία μέχρι και την πρεσβυγενεια, όπου κι αν έχουν γεννηθεί, αναπτύσσουν απίστευτες διαφορές, εντάσεις, μίση, δολοπλοκίες, κατηγορίες, κατακρίσεις, και καποιες φορες καταλήγουν ακόμα και να αφαιρούν ζωές.

Ο φταίχτης των δεινών στο μυαλό του κάθε ανθρώπου μπορεί να είναι οποιοσδήποτε και οτιδήποτε οπως συντροφος φίλος, γνωστός, συγγενείς, συνεργάτης, προϊστάμενος, πολιτικός, τράπεζες κ.ά.

Έτσι, πιστεύει εκεί ότι αν θα έλυνε το προσωπικό πρόβλημα που αυτός αντιλαμβάνεται σαν πρόβλημα, θα ήταν μια χαρά. Τις περισσότερες φορές ούτε καν ενδιαφέρεται για τα συνολικά προβλήματα. Προσπαθεί συνέχεια "για το καλό του". Προσπαθεί να είναι ο ίδιος καλά.

Δυστυχώς, οι συνθήκες που μεγαλώνει ένας άνθρωπος δεν είναι καθόλου ευνοϊκές γι' αυτόν να εξελιχθεί πνευματικά και να αναζητήσει την αλήθεια. Το κακό ξεκινά από τους γονείς, συνεχίζεται από τη λάθος εκπαίδευση στο σχολείο, και ολοκληρώνεται με την αποβλάκωση που του προκαλούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι διαιρετικότητες των πολιτικών και των θρησκειών.
Αναλυτικά:
-ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Οι γονείς είναι η πρώτη βαθμίδα εκπαίδευσης για έναν άνθρωπο. Οι γονείς φροντίζουν χωρίς συνήθως να το αντιλαμβάνονται, να τα διδάσκουν κάθε ώρα και στιγμή, τον ΕΓΩΙΣΜΟ. Αυτό γίνεται στην καλύτερη περίπτωση, γιατί στην χειρότερη παρατάνε τα μωρά στην τύχη τους χωρίς να γνωρίζουν τίποτα για τον συμπαντικο νομο του κάρμα [νόμος της ανταποδοτικης δικαιοσυνης]

Ζώντας και αυτοί μέσα από την απόλυτη αμάθεια, οι γονείς αντί να συνειδητοποιήσουν πόσο ύψιστη υπηρεσία έχουν αναλάβει, δηλαδή να μεγαλώσουν παιδιά, περιορίζονται στο να τους παρέχουν απλά τροφή, στέγη, και το πολύ μερικές ιδιαίτερες εγκυκλοπαιδικές σπουδές.

Από τις πρώτες κιόλας μέρες της ζωής τους, όταν τα μωρά αρχίζουν να περπατούν, να μιλούν, οι γονείς τρέφουν συνέχεια το εγώ τους.

Τους παροτρύνουν στην ιδεολογία του "όταν μεγαλώσεις εσύ θα γίνεις μεγάλος και τρανός". Οι γονείς νοιάζονται φυσικά για την επιτυχία του δικού τους παιδιού μόνο. Για τα υπόλοιπα παιδιά του πλανήτη δεν μπαίνουν στο κόπο να ευχηθούν τίποτα.

Έτσι γίνεται παντού και έτσι γινόταν πάντα. Σε 'κείνη την ευαίσθητη ηλικία των παιδικών χρονών, όταν διδάσκεσαι πρώτα από τους γονείς σου τον ατομικό εγωισμό, τον ανταγωνισμό, τη διαφορετικότητα από τα υπόλοιπα παιδιά, τότε το πιο πιθανό είναι ο εγωισμός να σε ακολουθεί μέχρι το θάνατο σου.

- ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ

Από τους πρώτους μήνες ζωής του ανθρώπου, αναλαμβάνουν δράση οι θρησκείες, ένα από τα υπέρ-όπλα του Μαυροψύχη. Γιατί οι άνθρωποι, μπροστά στο φόβο του θανάτου, δέχονται παθητικά όλα όσα η κάθε θρησκεία του τόπου που έτυχε να γεννηθούν τους επιβάλλει, και πρώτα απ' όλα το βάπτισμα σε μια τόσο μικρή ηλικία.

Και φυσικά, αυτός που δημιούργησε όλο το σύστημα του αγοράζω και πουλάω, ο Μαυροψύχης, φρόντισε να αναμείξει τα χρήματα και στις θρησκευτικά ιερά μυστήρια.

Οι ιεράρχες αποδέχονται απόλυτα την διακίνηση των αγαθών με χρήματα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Από πουθενά δεν ακούστηκε επίσημα από τα χείλια τους ότι εναντιώνονται στην ύπαρξη των χρημάτων, και ότι τα χρήματα είναι οι μεγαλύτερη φάκα της ανθρωπότητας. Δηλαδή με λίγα λόγια, όλες οι θρησκευτικές εξουσίες κάνουν το "παγώνι".

Ο Ιησούς όμως είχε αναφέρει ξεκάθαρα "ή με τον μαμμωνά θα είστε ή με το Θεό" (μαμμωνάς είναι τα χρήματα).

Δεν έχουν καταλάβει λοιπόν οι ιερείς και ιεράρχες πως μέσα από την ύπαρξη των χρημάτων - πολύτιμων μετάλλων ξεκινάει η υποδούλωση της ανθρωπότητας και έτσι αυτή χάνει μετά τον προσανατολισμό της;

Όταν λοιπόν γίνεται η βάπτιση ενός μωρού, την ακολουθούν τρία κακά: Πρώτον η συναλλαγή με χρήματα με τους ιερείς, δεύτερον, η βάπτιση σε ένα παραμάγαζο θρησκείας, όπως Καθολικό, Ορθόδοξο, κλπ, και τρίτον η βάπτιση σε τόσο μικρή ηλικία.

Ο Ιησούς όμως βαπτίστηκε από τον Ιωάννη τον Πρόδρομο στα 30 του έτη και αυτό φυσικά όχι τυχαία. Γιατί στα 30 έτη είχε ανοίξει η συνειδητότητα του και είχε αποκτήσει την αυτογνωσία.

-ΣΧΟΛΕΙΟ

Το σχολείο αναλαμβάνει να πάρει τη "σκυτάλη" της εκπαίδευσης από τους γονείς. Στο σχολείο η παιδική ηλικία δέχεται απίστευτη πίεση, πνευματική και ψυχολογική.

"Διάβασε για να μην γίνεις σκουπιδιάρης, διάβασε για να μην γίνεις καθαρίστρια, διάβασε, διάβασε, διάβασε.."

Μια σοβαρή εκπαίδευση που θα έπρεπε να λάβει ο άνθρωπος σε αυτή την ηλικία για να αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι έχει κάποια αποστολή σε αυτό το κόσμο, έχει μετατραπεί σε έναν αγώνα δρόμου, σε ένα ανταγωνισμό μεταξύ μαθητών, και πολλές φορές καταλήγει σε μια κόλαση, από το άγχος και την πίεση που του ασκούν οι ίδιοι οι γονείς και μετά οι σχολικοί εκπαιδευτές του.

Και όλο αυτό σε συνδυασμό με τις συνεχείς εξετάσεις. Εξετάσεις επί εξετάσεων και ξανά εξετάσεις. Δηλαδή αντί να διδάσκονται τα αυτονόητα, ΑΓΑΠΗ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ, διδάσκονται ΕΓΩΙΣΜΟ και κυρίως ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ που οδηγεί σε διαιρετικότητα, μέσα σ' ένα έντεχνα στημένο εκπαιδευτικό σύστημα.

Σ αυτή την όμορφη ηλικία των ανθρώπων, τα παιδιά προσπαθούν απεγνωσμένα να δημιουργήσουν φιλίες. Και η φιλία είναι η πρώτη αντίδραση που ασκείται αντανακλαστικά από τη ψυχή, η οποία δείχνει το δρόμου της αδελφοσύνης. Έτσι, όταν κάποιοι μαθητές κόβονται στις εξετάσεις, οι υπόλοιποι φίλοι τους τούς συμπονούν και συμπάσχουν μαζί τους, επειδή η ηλικία είναι ακόμη τέτοια που δεν έχει κάνει τους ανθρώπους ζώα.

Τα παιδιά, στην ευαίσθητη ηλικία που βρίσκονται, μεγαλώνουν τελείως γυμνά από αληθινές γνώσεις, ώστε η ψυχή τους να χάσει τελείως τον προσανατολισμό της. Το εκπαιδευτικό σύστημα είναι έτσι στημένο εσκεμμένα και πολύ ιδιαίτερο δόλο, για να υπηρετεί αυτή την έλλειψη ουσιαστικής παιδείας. Το μόνο που προσφέρει είναι είτε στεγνές εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, είτε εξειδικευμένες και όχι σφαιρικές γνώσεις, που αποπροσανατολίζουν τη ψυχή από την αυτογνωσία και την επιστροφή στο Δημιουργό.

Στη καλύτερη περίπτωση, το μεγαλύτερο όφελος που τα παιδιά των πανεπιστημίων μπορεί να έχουν από τις εξουθενωτικές μακροχρόνιες σπουδές, είναι να βγάζουν περισσότερα χρωματιστά χαρτάκια (χρήματα) από τους άλλους που δεν έχουν τελειώσει τα πανεπιστήμια.

Έχοντας λοιπόν λάβει ελλιπείς γνώσεις και από τους γονείς και από το σχολείο και φτάνοντας στην εφηβική ηλικία, τα παιδιά έχουν γίνει απόλυτα ευάλωτα σε κάθε μορφής αρνητική επιρροή.
.
-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι γονείς για να έχουν την ησυχία τους αφήνουν τα παιδιά ώρες ατελείωτες μπροστά στην τηλεόραση, από μικρή ηλικία. Τα κινούμενα σχέδια που βλέπουν, κάθε άλλο από αθώα δεν είναι. Αντί να δείξουν κινούμενα σχέδια που να εκφράζουν εικόνες χαράς, και αγάπης, δείχνουν συνέχεια τερατόμορφα σχέδια, που βγάζουν κραυγές πόνου, φόβου και επίθεσης. Είναι γεμάτα βία, πόλεμο, όπλα και αίμα. Ο Μαυροψύχης φροντίζει από νωρίς να γεμίζει το νου και τις ψυχές των παιδιών, με αυτά, ώστε να εξοικειωθούν σιγά-σιγά και μεθοδικά με κάθε διαίρεση και βία και να τα θεωρούν δεδομένα. Στα επόμενα χρόνια της ζωής τους δεν θα τους φανεί παράλογο να παίξουν τους ίδιους ρόλους που έβλεπαν στη παιδική τους ηλικία σαν "ψυχαγωγικές" εκπομπές. Αυτός είναι και ο στόχος του Μαυροψύχη μέσα από ακόμα ένα ύπουλο σχέδιό του.

Αλλά παράδειγμα, που πάλι έχει να κάνει με το χαζοκούτι και την μεγάλη δύναμη του να αποχαυνώνει τις συνειδήσεις των ανθρώπων, είναι τα διάφορα σήριαλ, τα κουτσομπολιά και οι χαμηλού επιπέδου διάλογοι. Η τηλεόραση είναι ένας χώρος όπου προωθείται η σύγχυση ανάμεσα στην αντρική και τη θηλυκή ενέργεια από τους εκπροσώπους των δύο φύλων. Στις συνειδήσεις των παιδιών περνά η αντίληψη ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι φυσιολογικό. Ο τάδε παρουσιαστής έχει ερωτικό σύντροφο τον τάδε, και η τάδε παρουσιάστρια έχει σύντροφο την τάδε, και επειδή το χαζοκούτι λανσάρει μόδα, επομένως και οι παθητικοί τηλε-θεατές, για να είναι στην μόδα, δεν έχουν και πολλές αναστολές στο να το γυρίσουν στην ομοφυλοφιλία. Η φράση "προσωπικά δεδομένα" λειτουργεί σαν άμυνα για τα αρνητικά σχόλια εναντίον κάθε ανώμαλης συμπεριφοράς.

Με λίγα λόγια η τηλεόραση προωθεί τη βία (συμμορίες, γκάγκστερ, οπλοκατοχή), τις αντιπαραθέσεις, το κουτσομπολιό, τη χαμηλής ποιότητας διασκέδαση, την αποβλάκωση, την ομοφυλοφιλία.


Στα 12 - 13 τους χρόνια, οι άνθρωποι αποκτούν σεξουαλικά ένστικτα. Όντας ακόμη παιδιά, στη χειρότερη περίπτωση οι γονείς αδιαφορούν να τα καθοδηγήσουν πάνω στον ερωτικό τομέα και στην καλύτερη περίπτωση, δεν τους δίνουν σωστή καθοδήγηση γιατί και αυτοί με τη σειρά τους δεν έλαβαν ποτέ την κατάλληλη παιδεία. Ταυτόχρονα τα παιδιά δέχονται απίστευτη καταπίεση από τους καθηγητές - δασκάλους, που έχουν κάνει τον κόσμο των παιδιών σαν να είναι κάτι τελείως διαφορετικό από τον υπόλοιπο κόσμο. Έτσι, οι έφηβοι, αγόρια και κορίτσια, αποκτούν μία λανθασμένα απόλυτη και αλαζονική συμπεριφορά, δεν δέχονται μύγα στο σπαθί τους, και έχουν το δικό τους Θεό. Έτσι, εύκολα πιάνονται στις παγίδες του Μαυροψύχη όπως το κάπνισμα, ή ακόμα και τα ναρκωτικά, αν έχουν πιο σοβαρές τραυματικές εμπειρίες από το οικογενειακό τους περιβάλλον η οποιδηποτε οικειο περιβαλον

Το σύστημα έχει φροντίσει και για όσους έφτασαν την ηλικία των 25 με 35 ετών, που πλέον αρχίζουν να γίνονται πιο συνειδητοποιημένοι άνθρωποι, να είναι εγκλωβισμένοι σε πολλά και πολύπλοκα προβλήματα.

Σε αυτή τη δεκαετία, που είναι και εκπαιδευτική και δημιουργική, όλοι οι άνθρωποι έχουν μπει σε καλούπια συμπεριφοράς και είναι απόλυτα κατευθυνόμενοι σε αυτό που διατάσει και επιβάλει ο Μαυροψύχης.

Έχουν αποδεχτεί όλες τις διαστρεβλωμένες γνώσεις. Έχουν μάθει ότι πρέπει να γίνουν πλούσιοι, νομίζοντας ότι η λέξη πλ-ούσιος έχει να κάνει με λεφτά και όχι με την ουσία. Έχουν πεισθεί ότι πρέπει να φτιάξουν περι-ουσία για να εξασφαλιστούν, νομίζοντας ότι η λέξη περι-ουσία έχει να κάνει με σπίτια και πολύτιμα μέταλλα και όχι με την ουσία του είναι τους. Τους έχει γίνει τέτοια πλύση εγκεφάλου που ψηφίζουν την οποιαδήποτε εξ-ουσία, μόνο και μόνο επειδή δεν έχουν κάποια καλύτερη επιλογή, χωρίς να γνωρίζουν την πραγματική έννοια της εξουσίας. Με λίγα λόγια έχουν χάσει τελείως την ουσία από τη ζωή τους.

Είσαι ακριβώς ότι εκπαιδεύεσαι, γιατί η μόρφω-ση είναι ο τρόπος εκείνος που δίνει μορφή. Υπάρχουν παραδείγματα ανθρώπων που μεγάλωσαν μέσα σε στάβλους, δεν είχαν βγει ποτέ έξω να συναναστραφούν με άλλους ανθρώπους, και ακόμα και στην ηλικία των 20 ετών, περπατούσαν στα τέσσερα και βγάζανε τις κραυγές που έβγαζαν τα ζώα μέσα στο στάβλο.

Στην ηλικία των 25 με 35 χρονών, οι άνθρωποι έχουν μια κατασταλαγμένη συμπεριφορά που έχει διαμορφωθεί από

1ον - το αυξημένο εγωισμό από τη λάθος εκπαίδευση των γονιών τους
2ον - τη στημένη διαιρετικότητα των θρησκειών
3ον - το αν οι γονείς τους είχαν χρήματα (ή ανήκαν στη μασονία), ώστε να μπορούν οι ίδιοι να σπουδάσουν στα πανεπιστήμια του συστήματος, και να πάρουν πτυχία, και να γίνουν πιθανόν τα αφεντικά αυτών που μεγάλωσαν με φτωχότερους γονείς.
4ον - την έλλειψη σεξουαλικής παιδείας, και την προώθηση σεξουαλικών διαστροφών
5ον - τη μόδα στην εθιστική κατανάλωση οινοπνευματώδη ποτών, τσιγάρων - ναρκωτικών.
6ον - την απόλυτη διαιρετικότητα και τον ανταγωνισμό στις περισσότερες ενασχολήσεις, στα αθλητικά, πολιτικά, επαγγελματικά κ.ά.



Όλοι οι άνθρωποι έχετε αποδεχτεί να ζείτε μόνο μέσω των συναλλαγών με χρήματα και πολύτιμα μέταλλα, χωρίς ποτέ να καθίσετε να αναλύσετε και να επεξεργαστείτε το λόγο που πράττατε πάντα με γνώμονα τα χρήματα, που έτσι κι αλλιώς είναι δεν είναι δημιούργημα του ενός Θεού, όπως είναι οι σπόροι στη γη, που σας προσφέρουν τροφή.

Ο Ιησούς Χριστός είπε "θα είστε ή με τον Μαμμωνά ή με το Θεό". Τι άλλη απόδειξη θέλει κανείς για να αφυπνιστεί και να συνειδητοποιήσει ότι το παιχνίδι εδώ στη γη είναι στημένο; Το παραπάνω σχεδιάγραμμα παρουσιάζει ακριβώς αυτό το κακόγουστο και καλοστημένο παιχνίδι: το σύστημα είναι έτσι στημένο που σας καθοδηγεί να προσπαθείτε συνέχεια να μαζέψετε χρήματα, για να οδηγηθείτε μέσα από τα χρήματα στην απόκτηση δύναμης, ώστε να ασκείτε εξουσία όπου μπορείτε, είτε σε οικογενειακό επίπεδο, είτε σε κοινωνικό σαν πολιτικοί, θρησκευτικοί ηγέτες, πλανητάρχες..

Μα δεν καταλαβαίνετε ότι ο χρόνος που έχετε γι αυτό το νοικιασμένο σώμα είναι αστείος; Δεν καταλαβαίνετε ότι η απόκτηση των χρημάτων είναι το τυρί στη φάκα; Γιατί μ αυτό τον τρόπο εγκλωβίζεστε κυριολεκτικά στο τίποτα. Ζείτε σ' ένα άπειρο σύμπαν και ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να ενωθείτε μ' αυτή την απειρότητα, εσείς τρώτε το τυράκι στη φάκα, δηλαδή το δόλωμα του Μαυροψύχη, και χάνετε τα πάντα.

Και είστε εσείς οι ίδιοι που χάνετε τα πάντα. Η σάρκωση είναι δική σας, και ο αγώνας για την αυτογνωσία είναι καθαρά προσωπική σας υπόθεση. Δεν είναι ούτε του συντρόφου σας, ούτε των παιδιών σας, ούτε του έθνους σας. Γιατί όταν ένας άνθρωπος πεθάνει, δεν έχει έθνος και πατρίδα. Οι σημαίες μπαίνουν από τον Μαυροψύχη, γιατί θέλει το ανθρώπινο βασίλειο διαιρεμένο και μέσα στην αμάθεια.

Στους στημένους από τον Μαυροψύχη πολέμους, σκοτώνεστε κατά χιλιάδες ή και εκατομμύρια. Όμως, για τον κάθε ένα από εσάς, ο θάνατος σας είναι προσωπικός. Δεν είναι ομαδικός. Δηλαδή, εσείς οι ίδιοι σε ατομικό επίπεδο πήρατε σάρκωση, εσείς οι ίδιοι πέσατε στην παγίδα των στημένων πολέμων και σεις οι ίδιοι θα πεθάνετε ατομικά.

Ο μοναδικός λόγος είναι για να γίνετε εσείς δάσκαλοι και γκουρού του εαυτού σας. Εάν δεν το πετύχετε αυτό, ο Μαυροψύχης είναι τόσο επιδέξιος που θα σας παρουσιάζει συνέχεια είτε στημένους ελευθερωτές από τη μία, για να περιμένετε άλλοι να ελευθερώσουν εσάς, είτε οποιασδήποτε μορφής στημένη κρίση από την άλλη.

Γι αυτό, δεν υπάρχει καμία άλλη περίπτωση να σωθείτε πάρα μόνο εάν εσείς οι ίδιοι φωτιστείτε. Αν γίνει αυτό, ο Μαυροψύχης δεν θα μπορεί να κρυφτεί πλέον πουθενά. Όταν το φως της αληθινής γνώσης διαχυθεί μέσα σας, ο Μαυροψύχης δεν θα μπορεί πλέον να πλανέψει εσάς η την ανθρωπότητα γιατί οι άνθρωποι θα γνωρίζουν πολύ καλά τις μεθόδους που χρησιμοποιεί (χρήματα, στημένες εξουσίες, κατευθυνόμενη εκπαίδευση, στημένοι πόλεμοι, στημένες οικονομικές κρίσεις, διαφορετικές θρησκείες, διαφορετικά πολιτικά κόμματα και διαιρετικότητα μεταξύ των ανθρώπων).

Δεν είναι εύκολο να αποδεχτεί κανείς αυτές τις γνώσεις και να αποποιηθεί όλες αυτές τις έννοιες που είχαν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς του: χρήματα, πολύτιμα μέταλλα, κόστος εργασίας, οικονομία, ανάπτυξη, δημοσιονομικά ελλείμματα, χρηματιστήριο, μετοχές, πολυεθνικές, παράγωγα, αγορά εργασίας. Ερωτήματα όπως "ποιος θα πληρώσει", ακούγονται συνέχεια και το πιο τρελό ερώτημα από όλα, που το δέχονται όλοι οι φυλακισμένοι κάτοικοι αυτού του πλανήτη, είναι "που θα βρεθούν τα χρήματα".

Τα χρήματα είναι αυτά που βλέπετε και όχι τον Μαυροψύχη. Σίγουρα όμως δεν επινοήθηκαν μόνα τους, ούτε κατασκευάστηκαν από το πουθενά. Χρειάζεται μόνο λίγη απλή λογική για να καταλάβετε ότι το παιχνίδι είναι στημένο από κάποιον. Εκτός κι αν πιστεύετε ότι έβρεξε από το σύμπαν χρήματα.

Ακόμα και αυτές οι απαντήσεις που θα δίνατε, οι πλάνες σας, σάς βολεύουν πάρα πολύ. Γιατί έτσι νομίζετε ότι τα έχετε καλά με τον εαυτό σας, όπως όταν ανάβετε το κερί στην εκκλησία κάθε Πάσχα, κι έπειτα δεν αφήνετε αρνί για αρνί στο όνομα αυτού που ξεκάθαρα γράφεται στην Αποκάλυψη ότι είναι το "σφαγμένο αρνίο".
Προσπαθείτε να μεγαλώσετε τα σπίτια σας, να τα κάνετε πιο σύγχρονα, πιο άνετα, να αποκτήσετε περισσότερο τεχνολογικό εξοπλισμό, κι όλα αυτά μέσα στις καθημερινές καταστάσεις, που όμως σας κάνουν να φωνάζετε από τα νεύρα, να μαλώνετε, να τσακώνεστε γιατί ακόμα κι όλους τους υλικούς στόχους να πετύχετε, ΠΟΤΕ θα ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ. Όλο και κάτι σας λείπει.

Αυτό που σας λείπει είναι το πιο σημαντικό: Είναι εκείνη η γνώση που θα σας ενώσει με το σύμπαν, με το Θειο, που θα σας Ελ-ελευθερώσει (ελ - αιθέρας). Είσαστε όλοι παιδιά του Αιθέρα. Και όλες οι διαδρομές σας στο κόσμο της μορφής είναι για να ξαναγυρίσετε πάλι στον Αιθέρα. Ο αιθέρας δεν είναι ούτε τα ανθρώπινα σώματα, ούτε χρήματα, αεροπλάνα, πύραυλοι, τηλεοράσεις, σπίτια. Είναι οι θεϊκοί σπινθήρες, οι οποίοι έχουν απορροφήσει την ψυχή (ψύχος), κι αυτοί οι θεϊκοί σπινθήρες πλέον γυρνούν στην μονάδα σαν θριαμβευτές. Για αυτό, όταν ο Μαυροψύχης σας βάζει το παραγάδι με τα άπειρα αγκίστρια, ο στόχος του είναι ένας: ποτέ να μην βρείτε το στόχος σας.

Όταν τσιμπάτε αυτό το δόλωμα σε οποιοδήποτε αγκίστρι, δημιουργούνται αρρώστιες στο φυσικό σας σώμα ως αντίδραση της ψυχής για το λάθος δρόμο που έχετε πάρει και ο θάνατος έρχεται όλο και πιο κοντά. Λίγο πριν το θάνατο σας, προσπαθείτε απεγνωσμένα, να καταλάβετε τη βαθύτερη ουσία της ύπαρξής σας. Όμως είναι ήδη αργά, και εσείς φεύγετε αδιάβαστοι.

Το σύμπαν δεν έχει ανάγκη από χρήματα και οικονομική ανάπτυξη. Γιατί από τη πρώτη μέρα του μπιγκ μπανγκ και για την ακρίβεια από το πρώτο γήινο δευτερόλεπτο, το σύμπαν είναι συνυφασμένο με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ. Το ίδιο σας το σώμα είναι τέλεια φτιαγμένο, όπως και όλα τα ουράνια σώματα, πλανήτες, ήλιοι, γαλαξίες που κινούνται σε τροχιές για δισεκατομμύρια χρόνια.

Οι άνθρωποι σαν πρόβατα δέχεστε τα διαφορετικά πολιτεύματα που κάθε φορά σας επιβάλλονται, είτε τα έχουν ονομάσει δημοκρατία, είτε μοναρχία, φασισμό, καπιταλισμό, κομμουνισμό, σοσιαλισμό, που όλα όμως ανεξαιρέτως είναι στημένα παιχνίδια εξουσιών κομμένα και ραμμένα στα μέτρα των μαυρόψυχων.

Γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας στις πολιτικές θέσεις, ακόμα και της υποτιθέμενης “Δημοκρατίας που να ξεφύγει απ τον έλεγχο του Μαυροψύχη. Και όλοι αυτοί έχουν φροντίσει να εξασφαλίσουν τη ψήφο των ανθρώπων - προβάτων, λέγοντας τους όμορφα λόγια, γεμάτα υποσχέσεις και αγάπη, ενδεχομένως με συμπαθητικό πρόσωπο και με αναμφισβήτητα άριστη ευφράδεια λόγου. Οι απλοί άνθρωποι βέβαια τους πιστεύετε και τους εμπιστεύεστε, γιατί δεν ξέρετε πόσο στημένο είναι το όλο σύστημα και τι κρύβεται από πίσω.

Οι δικτατορίες είναι κι αυτές πλαισιωμένες με όμορφες λέξεις, όπως π.χ. "λαϊκή δημοκρατία της Κίνας". Η λέξη "λαϊκή" από το “λαός”, σε συνδυασμό με την "δημοκρατία" σημαίνει ότι την εξουσία "κρατάει ο λαός". Αντίθετα όμως στην πραγματικότητα, τουλάχιστον το 95% του λαού στην λαϊκή δημοκρατία της κίνας, κρατάει στο ένα χέρι μια κούπα ρύζι και στο άλλο την αθεΐα. Έτσι, όλη η φυλακισμένη κίτρινη φυλή, που έχει υποφέρει τα πάνδεινα εδώ και εκατομμύρια χρόνια, αποδέχεται από τους μαυροψύχηδες ηγέτες της οτιδήποτε πάρει σαν εντολή.

Όλα τα πολιτεύματα, όλοι οι εξουσιαστές και όλα τα κόμματα είναι αγορασμένα από τον ίδιο, τον Μαυροψύχη και ακόμη κι αν δεν είναι, μετατρέπονται στη πορεία τους σε προδότες της ανθρώπινης εξέλιξης και δυνάστες του ανθρώπινου γένους.

Οι πολλοί και διάφοροι πράκτορες και προβοκάτορες δημιουργούν συνέχεια διαφορετικές παραστάσεις και γεγονότα, σχεδόν καθημερινά, με σκοπό να απασχολούν το νου των απλών ανθρώπων με ανούσια πράγματα και να τον εγκλωβίζουν. Οι απλοί άνθρωποι σχολιάζετε κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα και κάθε μήνα, τι συμβαίνει στην πολιτική επικαιρότητα, γιατί υπάρχει ποικιλία γεγονότων και αλλαγή στα διάφορα νούμερα, όμως η ουσία παραμένει πάντα η ίδια. και αυτό να γίνεται μόνιμα, με μοναδικό σκοπό, οι απλοί άνθρωποι σε όποια χώρα κι αν βρίσκονται, να μην φτάσουν ποτέ στη πηγή του κακού, στο “σπίτι” του Μαυροψύχη.

Όποιο πρόβλημα κι αν έχετε, ό,τι κι αν πιστεύετε ότι σας φταίει, νομίζετε ότι είναι η ανεργία, ή η έλλειψη χρημάτων είναι αυτά που σας στερούν τις λύσεις. Για παράδειγμα, σε κάθε ενδεχόμενη αρρώστια ψάχνετε μάταια τη λύση στην εμπορεύσιμη ιατρική.

Όλοι οι ανάπηροι είναι πεταγμένοι από την κοινωνία, οι γέροι παραμυθιάζονται με τις συντάξεις, οι ανήμπορες μάνες παλεύουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. οι νέες τεχνολογικές εφευρέσεις είναι στη πλειοψηφία τους για καταστροφή και όχι για δημιουργικές λύσεις. Όλα τα διαφορετικά μοντέλα αυτοκινήτων, υπολογιστών και διαφόρων άλλων μηχανημάτων είναι το δόλωμα για να ασχολείται ο άνθρωπος με ανούσια θέματα και όχι με την πνευματική του εξέλιξη.

Και όλα αυτά σε μία σάρκωση που αρχίζει και τελειώνει με ένα ανοιγοκλείσιμο των βλεφάρων σας. Ρωτήστε τους άλλους ή και τον εαυτό σας, ό,τι ηλικία και να έχετε, ακόμα και 100 χρονών, εάν έχετε καταλάβει πως πέρασε ο χρόνος της ζωής σας.

Όταν όμως ένας άνθρωπος φωτίζεται και γίνεται σαν το Βούδα ή το Χριστό, τα προβλήματα αυτά εξαφανίζονται με την έννοια του ότι δεν τον απασχολούν πια. Ούτε οι καλές σχέσεις με τα παιδιά, τους γονείς, τους φίλους, το σύντροφο, το προϊστάμενο, ούτε οι πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες, ούτε το ποιος είναι νόμιμος και ποιος όχι.
Η ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ η ΓΝΩΣΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ [ΈΝΩΣΗ] ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛ – ΕΥΘΕΡΙΑ.

Ό,τι θα σας καταθέσουμε δεν έχει καμία σχέση με ψυχές που φωτιστήκαν και μέσα από τους βίους τους η μέσα από μαρτυρικούς θανάτους που υποστηκανε από τα συστήματα, θανατώθηκαν. Αυτές οι ψυχές σίγουρα είναι εξελιγμένες και άγιες, και σίγουρα η προσπάθειά τους όταν ήταν σαρκωμένοι ήταν να γνωρίσετε την αληθινή αγάπη και οι αγωνία τους ήταν να βρείτε το δρόμο προς τον δημιουργό.

Για όλες αυτές τις ψυχές, σε οποιοδήποτε μέρος κι αν είχαν γεννηθεί κι αν υπερασπιστήκανε αυτά τα άγια, δεν συγκαταλέγονται σε αυτά που θα γραφτούν αμέσως παρακάτω. Αυτά που θα γραφτούν για τις εξουσίες παρακάτω, έχουν να κάνουν με το πως ο Μαυροψύχης διαστρέβλωσε με έντεχνο τρόπο τα λόγια των σταλμένων δασκάλων, αλλά και δημιούργησε το φόβο στους ανθρώπων γα τον θάνατο, πως έχει βάλει τους πράκτορες του να κάνουν τη δουλειά που θέλει, τις ιεραρχίες των θρησκειών, και πόσο εύκολα κάποιος φωτισμένος χαρακτηρίζεται ως αιρετικός, για να μην επηρεάσει τους ανθρώπους λέγοντας αλήθειες.

Συνήθως, όταν ο αιρετικός πεθάνει από το κυνήγι των εξουσιών, τον ονομάζουν άγιο, αλλά όσο είναι σαρκωμένος, τον θεωρούνε αιρετικό και τον κυνηγούν μέχρι θανάτου.

Μάλιστα, αυτοί οι ίδιοι που υπηρέτησαν την απόλυτη διαιρετικότητα μέσα από τις διαφορετικές θρησκείες, πήραν εντολή από το αφεντικό τους τον Μαυροψύχη να φτιάξουν μια παγκόσμια εξουσία και μια παγκόσμια κυβέρνηση. Δηλαδή, ενώ για χιλιάδες χρόνια, είχανε διαιρέσει το κοπάδι σε επιμέρους κοπάδια, τώρα πήραν εντολή από το αφεντικό τους, τα κοπάδια να τα κάνουν ένα κοπάδι.

Ο Μαυροψύχης ξέρει ότι σε λίγο δεν θα μπορεί να εξουσιάζει στη γη. Κι όπως πάντα χρησιμοποιεί ένα τέχνασμα να μπορέσει να κρατηθεί σε αυτόν τον πλανήτη. Ξέρει ότι ο πλανήτης πλέον ζει σε άλλη εξέλιξη. Είναι θέμα χρόνου να το διαπιστώσετε και όλοι εσείς.

Γι αυτό προσπαθεί κι αυτός από την μεριά του, μέσα απο τον απόλυτο παρανοϊκό πλέον τρόπο που ασκούν οι εξουσίες το έργο τους, να σας μπερδέψουν, να σας παραπληροφορήσουν και παραμυθιάσουν ότι τάχα επειδή νοιάζονται για το καλό σας, χιλιάδες χρόνια μετα το ατελείωτο αίμα που χύθηκε σ' αυτό το πλανήτη μέσα απο τις δικές τους κατευθύνσεις και μόνο, τώρα τάχα ξαφνικά νοιάζονται για όλους εσάς ότι είναι επιτακτική ανάγκη αυτός ο πλανήτης να έχει μια παγκόσμια κυβέρνηση και θρησκεία.

Οι απόλυτα υπεύθυνοι για την δυσαρμονία που εκπέμπει η ανθρώπινη εξέλιξη απο αυτόν τον φυλακισμένο μέχρι σήμερα πλανήτη είναι όλες οι εξουσίες που πέρασαν μέχρι και σήμερα, θρησκευτικές και πολιτικές, φανερές και μη φανερές. Ότι σας έχουν μάθει είναι απο αυτούς τους παγκόσμιους νεκροθάφτες.

Ο Μαυροψύχης και τα τσιράκια του είναι άριστοι γνώστες μέχρι και σήμερα του πως να σας εγκλωβίζουν κι έτσι να χει χάσει όλη η ανθρωπότητα τον προσανατολισμό της, εκτός των σταλμένων δασκάλων.

Είσαστε όλοι σας εκτός από αυτούς που υπηρετούν τον Μαυροψύχη (γι' αυτούς θα γίνει ιδιαίτερη μνεία) Θεία όντα. Έχετε όλοι σας μέσα τον θεϊκό σπινθήρα.

Χρόνος πλέον δεν υπάρχει και ο Νώε είναι πάρα πολύ κοντά. Για τελευταία φορά σας ειδοποιεί. Γιατί αυτοί οι οποίοι θα απομείνουν θα είναι παιδιά του φωτός και της αληθινής γνώσης. Μακριά από οποιασδήποτε μορφής διαιρετικότητα, εγωισμό, άγνοια, κακία, αλαζονία, υστεροβουλία και χρωματιστά χαρτάκια - χρήματα και πολύτιμα μέταλλα για αγορά αγαθών.

Έχει δοθεί εντολή να ανέβει ο πλανήτης γη σε άλλες δονήσεις, δηλαδή σε ανώτερη εξέλιξη, και αναγκαστικά θα ακολουθήσουν και τα άλλα βασίλεια που βρίσκονται σ' αυτό το πλανήτη (ορυκτό, φυτικό, ζωικό, ανθρώπινο).

'Έτσι, και την δική σας ανθρώπινη εξέλιξη, για να επιτευχθεί με το ελεύθερο της βούλησης απο εσάς και μόνο εσάς η εξέλιξή σας, αυτό μπορούσε να γίνει μόνο με τον έναν γνωστό τρόπο: Να κατέβουν τεράστιοι απο γνώσεις σταλμένοι δάσκαλοι.

Σε αυτους τους δασκαλους, λογω αυτης της εξελιξης, τους έχει δοθει αδεια να σας μεταφερουν όλες τις μέχρι τώρα αποκαλυπτικες γνωσεις που ηδη διαβαζετε και θα κορυφωθουν μέχρι το τελειωμα αυτου του αποσφραγισμενου βιβλιου, ωστε αν θελησετε εσεις οι ιδιοι να είστε μεταξυ αυτων που θα αποτελεσουν την νεα χρυση εποχη της ανθρωποτητας, να σας ειναι πλεον εφικτο.

Μεχρι το τελειωμα του, θα σας δοθει με απολυτη λεπτομερεια πως καλειστε πλεον τον ελαχιστο χρονο που απομενει να διαχειριστειτε τη σκεψη σας, τα λογια σας και τις πραξεις σας. Μεσα στο δικο σας ανθρωπινο σωμα που κυριολεκτικά ειναι η εκκλησια σας.

Εκκλησια ειναι το σωμα σας. Εκκλησια ειναι η σκεψη σας, τα λογια σας, οι πραξεις σας. Οταν φυγατε ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ και πηρατε μορφη μεσα στην υλη, η κάθε μια μορφη εχοντας μεσα της θεικο σπινθηρα, ειναι μια προεκταση - ακτινα του δημιουργόυ. Επειδη κατανοησατε πολυ καλα μέχρι τώρα ότι τα βασιλεια που δεν εχουν φτασει ακόμα στη δικη σας ΕΞΕΛΙΞΗ , δηλαδή να ειναι προικισμενα με νου - νοημοσυνη - δημιουργικη σκεψη, σε αυτες τις μορφες, η εκκλησια τους ειναι η θυσια που κανουν βασει ηλιακων κυκλων, και μεταπηδουν απο το ενα βασίλειο στο αλλο, συμμετεχοντας στην τελειοτητα της δημιουργιας, και στα παντα που ρέουν, με το να σας προσφερουν την εκκλησια τους που για εσας ειναι η τροφή σας.

Δηλαδη, το ορυκτο βασίλειο έχει παρει συμπαγη μορφη μεσα απο την ηλιακη ακτινοβολια και για δυσεκατομμυρια χρονια η θυσια των πετρωματων ειναι να σας προσφερθει συμπαγες εδαφος.

Στο επομενο βασιλειο, το φυτικο, η θυσια τους ειναι οι πρωην σποροι να μετατρεπονται με την βοηθεια της γης, του νερου, του αερα και φυσικά παντα του ήλιου, σε τροφή για εσας. Ή σε δεντρα, σε φυτα, τα οποια δημιουργόυν συνθηκες φυσικης ζωης (οξυγόνου, βροχης, λουλουδιων, χρωματων, μυρουδιων..).

Στην επομενη εξελιξη, στο ζωικο βασιλειο, η θυσια τους ειναι να σας παρεχουν τα παραγωγα, γαλα, τυρι, κ.ά. καθώς φυσικά και απειρα μαθηματα, πως ενας ελεφαντας που ζυγησει πεντε τονους, ή ενας γοριλας που έχει τεραστια μυικη δυναμη, να τρεφεται μονο με το φυστικο βασιλειο. Και δεν είναι τυχαίο που αυτά τα συγκεκριμένα ζωα είναι τόσο ήρεμα, ενω αντίθετα τα σαρκοβορα ζωα που τρωνε άλλες σαρκες, ζουν ελαχιστα χρονια συγκριτικα με τον ελεφαντα. Παρολα αυτα, οι παγκόσμιοι νεκροθαφτες, θελοντας συνεχεια και να σας κανουν σαν τα σαρκοβορα ζωα, ξεχναν να αναφέρουν τη διαφορά αυτή με την τροφή των ελεφαντων ή των γοριλλων.

'Έτσι, τώρα που έχετε φτασει στην ανθρωπινη εξελιξη, στον μέχρι τώρα φυλακισμενο πλανητη, οι παγκόσμιοι νεκροθαφτες σας, με τους βαλτους θρησκευτικους ηγετες, εχουν ξεχασει να σας τονισουν, οχι κατα λαθος, ότι εκκλησια ειναι μονο το σωμα σας, οι σκεψεις σας, τα λογια σας,και οι πραξεις σας.

Ενα μεγαλο μερος της ανθρωπότητας γνωριζει ότι ο πιο σοφος βασιλεας που περασε ποτε, ηταν ο σοφος σολωμον. Εζησε περιπου το 900 π.χ.

Αν και δευτεροτοκος υιος του βασιλεα δαβιδ, ο δαυιδ με εντολη απο τον δημιουργό, εχρισε βασιλεα στη θεση του τον δευτερο υιο του σολομωντα, και οχι τον πρωτο τον αβεσσαλωμ.

Ο σολωμοντας στην εποχη της ατλαντιδας υπηρξε πριγκηπας της φωτιας. Μεσα απο τη ζωη του σολωμοντα θα παρετε απαντησεις για την αστειοτητα των πραγματων που ασχοληστε. Δηλαδη, να κηνυγατε μια σαρκωση υλικα αγαθα, χωρις να λαμβάνετε σοβαρες πνευματικές γνώσεις. η και καθόλου πνευματικές γνωσεις

Ο σολομωντας στο βιο του, λογω της μεγαλης σοφιας που είχε, χωρις να κάνει πολεμους, νυμφευτηκε 700 περιπου γυναικες, και η εξαπλωση του κρατους του Ισραηλ μεσα απο αυτή τη στρατηγική ηταν μεγαλυτερη απο ποτε.

Το οξυμορο όμως είναι ότι ήταν και βασιλεας του ισραηλ σε παρα πολυ μικρη ηλικια και σοφος οσο κανενας αλλος, (εκτος απο τα πνευματικα όντα που διδαξανε αληθειες - χριστος, βουδας) και κυριολεκτικά πλανηταρχης σε ολα τα υλικα αγαθα, χρηματα και δυναμη.

Ο σολομωντας έχει γραψει τρια βιβλια. Το πρωτο το εγραψε σε νεανικη ηλικια και ειναι το “Άσμα Ασματων. Και μονο απο τον τιτλο καταλαβαινετε που αναφερεται.

Το δευτερο βιβλιο ειναι οι παροιμιες σολομωντος. αυτό γραφτηκε περιπου στο μεσο της ηλικιας του και έχει γνωμικα απο τις σοφιες του. Μάλιστα, εκτος απο παν-σοφος, ηταν και παν-δικαιος και λεγεται ότι όταν καποτε δυο γυναικες διεκδικουσανε το ιδιο παιδι για τη μητροτητα τους, πηγαν στον σολομωντα για να απονειμει το δικαιο.
Με την απαραμιλη σοφια και γνωση, αφου δεν βρισκανε ποιανης ειναι το παιδι, ειπε να το κοψουνε στη μεση και να παρουν η κάθε μια απο μισο. Τοτε ξαφνικα η μια απο τις δυο μανες, με σπαραχτικη φωνη ειπε στο σολωμοντα να δωσει το παιδι στην αλλη γυναικα.
Φυσικά, ο σοφος σολομων, απο την απαραμιλλη σοφια του και γνωση ότι μονο η πραγματικη του μανα θα προτιμουσε να χασει το παιδι παρα να σκοτωθει. Και φυσικά μετα απο αυτό το γεγονος εδώσε σε αυτην το παιδι. Μεσα στο δευτερο βιβλιο του λοιπόν, καταδεικνυεται η απιστευτη σοφια του.

Ο σοφος ειναι αυτος που γνωριζει. Και φιλοσοφος ειναι αυτος που ειναι φιλος της γνωσης. Γι αυτό μην παρεξηγειτε τη φραση "αυτος λεει φιλοσοφιες". Οι φιλοσοφιες ειναι μονο γνωσεις και οι αληθινες γνωσεις ειναι η μοναδικη δυναμη που θα σας ακολουθησει για παντα. Χωρις γνωση εισαστε απλά ένα παιχνιδακι για το συστημα.

Το τριτο βιβλιο ειναι ο “Eκκλησιαστης”, όπου γράφει "ματαιοτης ματαιοτητων, τα παντα ματαιοτης". Αυτος που επι της υλης είχε τα παντα συν σοφια και γνωση, στο τελος του βιου του, σας καταθετει ότι ο,τι και να κάνετε ειναι ματαιο. Δηλαδη, αυτος που είχε τα παντα επι της υλης, συν γνωση που για συγκεκριμενους λογους εσεις δεν εχετε, ειπε ότι τα παντα ειναι ματαια. Δηλαδη, ολοι εσεις τι προσπαθειτε να κανετε; να βρειτε έναν καλο αντρα ή μια καλη γυναικα να παντρευτητε ή να νυμφευτητε, να κάνετε παιδια ή να χτισετε σπιτια; να είστε φορολογικα ενταξει απεναντι στους δυναστες σας; να έχετε κοτερα, αεροπλανα;

Επειδη οντως ο σολομωντας ηταν μεγαλος δασκαλος και μυστης, δεν είχε επιτραπει μέχρι σημερα να δωθει όλη η γνωση στην ανθρωπότητα ωστε καθενας απο εσας να φτασει στην απολυτη ελ-ευθερια.

Επρεπε να συμβουν αυτά που τελικά συνέβησαν. Δηλαδη, να πρέπει να κατεβει ο βουδας για να δειξει τι σημαινει φωτιση, να πρέπει να κατεβει ο Ιησούς για να δείξει το δρομο της χριστοποίησης, να αναλαβει δραση ακόμα μια φορα ο μαυροψύχης με το να διαστρευλωσει με τα ιερατια του όλες αυτες τις γνωσεις. Απο την μια να διαιρεσει σε μαγαζια όλη τη διδασκαλια του ιησου χριστου και απο την αλλη, να αφαιρεσει μια απιστευτη γνωση, την μετενσαρκωση, το 553 μχ στην 5η οικουμενικη συνοδο στην κωνσταντινουπολη, με επικεφαλη τον μαυροψυχο ιουστινιανο, τον όποιο μετα ο μαυροψύχης εκανε αγιο (έτσι λειτουργει παντα).

Όμως ο Ιησούς όταν του κατεβασανε απο μια σκεπη ενα μωρο σε ενα κρεβατι ξαπλωμενο, που ηταν αρρωστο και κατακοιτο, ειπε "τι κουβαλας εσυ παιδι μου". Ξεκάθαρα αναφερόταν στο κάρμα και τη μετενσάρκωση. Γιατί αφου ηταν παιδι, απο που θα μπορουσε να κουβαλουσε την αρρωστεια και την αναπηρια του; Φυσικά το κουβαλουσε απο προηγουμενη ζωη, η ιδια ψυχη, η συγκεκριμενη ακτινα του πατερα, φυσικά σε συνδυασμο με τους γονεις που μαζι με το μεγαλωμα του συγκεκριμενου αρρωστου παιδιου, καθενας απο την πλευρα του ξεπληρωνει το δικο του καρμα, ξεπληρωνει το δικο του "μαχαιρα εδώσες και μαχαιρα θα λαβεις”, ξεπληρωνει τη δική του δυσαρμονια που εφερε στην αρμονια του συμπαντος.

Δεν χρειαζεται να ειναι κανείς φωστηρας για να καταλάβει το αυτονόητο: όλη αυτή η κυκλικοτητα των επαναγγενησεων, προσφερουν στην ψυχη καποια στιγμη γνωση μεσα απο τις διαχειρισεις των διαφορετικών εμπειριων (σκεψεις, λογια, πραξεις). Έτσι, μεσα απο την διαρκη προσπαθεια της ψυχης να απελευθερωθει, που φυσικά αυτό πετυχενετε μονο όταν εχεις υλικο σωμα, εχεις φτασει σε εκεινη την εξελιξη, σε κεινο το βασίλειο που εχεις προικιστει με ΝΟΥ.

Εξασφαλισαν λοιπον ότι ο Μαυροψυχος δήθεν χριστιανος Ιουστινιανός εξαφανισε την μετενσαρκωση. Έτσι, 1500 χρονια μετά, ολοι οι πιστοί χριστινοί σαν κοπάδια αρνούνται να πιστέψουν στη μετενσάρκωση. Η διαβολή του νου τους είναι τόσο μεγάλη που έχει ακυρώσει κάθε λογικη, αναλυτικη και δημιουργική σκεψη. Για να το υπερασπιστούν, επικαλούνται τη φράση "το γραφουν και τα ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ

Όμως αν τα βιβλια που δινονταν στην ανθρωπότητα ηταν σωστα, αν αυτά που διδασκονταν ήταν σωστα, αν ήθελαν το καλο της ανθρωποτητας, αν πραγματικα αγαπουσαν την ανθρωποτητα, θα είχαν εξαφανιστει σε μια μονο μερα η πεινα, η δυστυχια, η αδικια και οι διαρκεις πόλεμοι.

Ακόμα και το πιο μικρό παραμαγαζο των θρησκειών, σκοπό έχει να μπερδεψει τους νωες των ανθρωπων, κι ενα τέτοιο παραδειγμα ειναι οι μαρτυρες του ιεχωβα. Έχετε καταλαβει πλεον απο που βρισκουν χρηματα.. Σε κεινον που δεν κοστιζουν καθολου τα χρηματα γιατί ειναι εφευρεση του, χρηματοδοτει τους παντες και τα παντα ώστε να συνεχιζεται αυτό το θεατρο του παραλογου εναντια σε όλη την ανθρωποτητα. Χρηματοδοτουνται απο τον “μαεστρο” της εφευρεσης του χρηματος, και στρατολογουνε καποια κοπαδια που πιστευουν πως υπηρετουνε το θεο, μοιραζοντας συνεχως φυλλαδια, κανοντας διαλεξεις.

Μιλανε και αυτοί για την δευτερα παρουσια που θα σηκωθουν απο κατω οι νεκροι. Είναι δυνατόν να πιστεύουν ότι τα σωματα που εχουν γίνει χωμα, που δεν εχουν νευρα τενοντες, αιμα, οστα, και εχουν διασκορπιστει σαν χωμα σε ολο τον πλανήτη γη, θα ξαναγίνουν άνθρωποι και μάλιστα ίδιοι στην όψη;

Εαν το προβλημα ηταν να εχουμε το σωμα μας, πιστευετε ότι ο Χριστός δεν θα επέλεγε να υπάρχει στη γη με το ίδιο σώμα; Η "αναλυψη" του δηλωνει ξεκαθαρα ότι η συνεχεια ειναι προς τα επανω και οχι στα σώματά σας. Ως μέγιστος διδάσκαλος, αν είχε νόημα να μεινει εδώ και να τον βλεπουμε, δεν θα είχε φυγει από το φυσικο του σωμα. Αλλα ακριβως αυτό εδειξε με την αναλυψη: κατεβηκε, διδαξε τις αληθειες, τις εκανε πράξη με το βιο του, και θυσιαζοντας το φυσικο του σωμα,και αναληφθηκε.

Και μιλωντας για την δευτερα παρουσια, σας ειπε το πιο απλο: ότι πρέπει και εσεις να κάνετε τα ιδια, να παρετε την αληθεια που σας διδαξε, χωρις σταυροφοριες, πολεμους, δικο σου και δικο μου, να αγαπατε τους παντες, να αγαπατε και τους εχθρους σας, και αν τα καταφερετε αυτα, θα ακολουθησετε την συνεχεια της αναληψης, για να απορροφηθείτε σαν ψυχες απο το θεο (που σημαινει πηγαινω γρηγορα) γιατί εισαστε κομματια του και τιποτα αλλο. Κι έτσι αυτά τα κομματια - ανθρωποι, όταν φτασουν στην εξελιξη να εχουν νου - νοημοσυνη, κατανοουν ότι δεν ειναι κομματια, αλλα ότι ειναι μεσα στην μοναδα, μεσα στο θεο.

Και πήρανε αυτες τις αληθειες, και τις μετέφεραν ακόμα κι οι μαρτυρες του ιεχωβα, στο εξής ψέμα: ότι στα διασκορπισμένα χωματα όλης της γης, θα ενωθουν τα κύτταρα από τα πρώην φυσικά σωματα, και θα δημιουργηθουν τα σωματα ξανά, του βασιλια, του δουλου, της καθαριστριας, του πολεμιστη, και όλα αυτά με τη δευτερα παρουσια.

Και επιμένουν να λένε αυτες τις ανοησίες στους ανθρωπους, απο τα διάφορα επισημα “μαγαζια” ή “παραμαγαζα”, που υπηρετούν αυτή την αμαθεια.

Λες και δεν εφτανε αυτό που εκανε ο μαυρόψυχος ιουστινιανος με την απόκρυψη της μετενσάρκωσης. Σε κανενα σημείο της διδασκαλιας του Ιησού δεν υπάρχει όλο αυτό το αστειο και ασύλληπτο μπέρδεμα. Ηρθε ο καιρος όλοι οι επικεφαλης ολων αυτών των παραμαγαζων θα απολογηθουν για τα ψέμματα που υπηρετουν και για το αν διαδίδουν τη διαιρετικοτητα ή την ενότητα που δίδαξε ο Ιησούς. Ο Ιησούς ήρθε να διδαξει ειρήνη. Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΓΑΠΗ. ΦΥΣΙΚΆ ΟΧΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ. ΤΑ ΙΕΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΦΩΛΙΕΣ.

Μέσα σ' αυτή την διαιρετικοτητα έχουν φτάσει σε σημείο να έχουν και επιτροπές επί επιτροπων που αποφασίζουν ποιοι είναι αιρετικοί και ποιοι όχι. Και τα κοπάδια των ανθρώπων τους πιστεύουν, γιατί εμπιστεύονται τα επισημα βιβλία, ενω οι ιδιοι οι υπηρετουντες του μαυροψύχη προσφερουν τις υπηρεσιες τους με την δια - αιρεση που γεμιζει το νου των κοπαδιων - πιστων τους, και ενώ οι ιδιοι ειναι μια ατελειωτη αιρεση που λειτουργεί με στόχο να μη φυγει κανενα προβατο απ το κοπαδι.

Το κοράνι είναι δημιούργημα του Μαυροψύχη, και μάλιστα το ονόμασε και “ιερό”. Οι έννοιες αγαπη και ισοτητα δεν έχουν καμία σχέση με αυτό το βιβλίο.

Για 1300 χρονια, απαγορευοταν αυστηρα να μεταφραστει σε οποιαδηποτε γλωσσα του πλανητη. Όχι τυχαια μεταφραστηκε τις μερες που διανύουμε.

Το διδασκονται απο 4-5 χρονων παιδακια που καλα-καλα δεν ξερουν να περπατουν και να μιλουν, σκόπιμα, για να μπολιαζεται το μισος στη ψυχη τους. Τα παιδιά αυτά γίνοται μελλοντικοί δολοφονοι, που σκοτωνουν και αποκεφαλιζουν οποιον βρουν μπροστα τους στο ονομα του παντοδυναμου θεου, με τη δικαιολογία ότι δεν έχει το ιδιο θρησκευμα με αυτους.

Πως είναι όμως δυνατό ο Θεος που περιγραφεται μεσα στο κορανι ως Παντοδύναμος, που η δημιουργια του δεν έχει ορια να περιγραφει, να έχει ανάγκη να χρησιμοποιήσει ανθρώπους (φθαρτα σωματα) για να βγουν απ' τη μέση συνανθρωποι τους (που κι αυτοί εχουν φθαρτα σωματα), λες και ο θεος δεν θα είχε τη δυναμη να εξαφανισει όποιον ήθελε.

Ο θεος ειναι ενας, η δημιουργια ειναι εννιαια, τα παντα ξεκινουν και τελειωνουν μεσα στον δημιουργό - θεο, που ειναι παν-τελειος και απειρος, πώς είναι δυνατόν λοιπόν να εχουν γίνει τόσα πολλα λαθη, που το κοράνι να προτρέπει θνητούς ανθρώπους, να τα διορθώσουν εξολοθρεύοντας και θανατώνοντας άλλους που δεν ειναι μουσουλμανοι; 'Ολο αυτό ονομάζεται με μια λέξη: παρα-νοια.

Όλοι αυτοι που αφαιρειτε ζωες για πλακα, που αποκεφαλιζετε ανθρωπινα σωματα χωρις οριο, που πηγενετε γεματοι εκρικτηκα σε χωρους που υπάρχουν αλλοι ανθρωποι και ανατιναζεστε κι εσεις μαζι με αυτους, φυσικά νομιζετε, γιατί 'έτσι σας εχουν εκπαιδευσει μεσα απο τη διδασκαλια του κορανιου, ότι προσφερετε υπηρεσια στο μεγαλο θεο. Και μάλιστα όταν προβενετε σε αυτες τις απιστευτες δολοφονιες, που μερικες φορες φτανουνε μέχρι το σημειο να κοψετε τελειως το κεφαλι απο αλλους συνανθρωπους σας, κάνετε και επικλησεις λεγοντας διαφορους ψαλμους ότι προσφερετε στο δημιουργό του συμπαντος μεγιστη υπηρεσια.

Ηρθε η ωρα να διαβασετε ολα αυτα, όπως την ωρα που γεννηθηκατε σε μια μουσουλμανικη χωρα, αν μετα τη γεννηση σας ειχατε υιοθετηθει απο γονεις που κατηκουσαν σε χωρα μη μουσουλμανικη, αλλα για παραδειγμα χριστιανισμου, δεν θα ειχατε διδαχτει αλλα πραγματα;
Δεν θα χατε εκπαιδευτει στη χωρα που πλεον θα μεγαλωνατε με το θρησκευμα εκεινης της χωρας, όπως πχ καποιο παραμαγαζο του χριστιανισμου; εκεί τουλαχιστον επισημα δεν γραφεται πουθενα ότι πρέπει να σκοτωσετε η να αποκεφαλισετε ανθρωπους ωστε να προσφερετε υπηρεσια στο θεο.

Βλεπετε, η διαιρετικοτητα σε αυτό το πλανήτη ειναι χωρις οριο. έχει ξεπερασει κάθε νοσηρη φαντασια. Ολα οσα οι ανθρωποι πραττουν σε αυτό το πλανητη, πολιτικα, θρησκευτικα, οικονομικα, προσωπικα, ειναι μονο αυτά που όλες οι εξουσίες των εχουν εκπαιδευσει. 'Έτσι, κι εσεις που υπηρετειτε και συμμετεχετε σε αυτή την απιστευτη βιαιοτητα αφαιρεσης ανθρωπινων ζωων απο την εκπαιδευση που έχετε παρει μεσα απο το δηθεν ιερο βιβλιο, ότι ειναι ιερη σας υποχρεωση να σκοτωνετε, να αποκεφαλιζετε αλλους συνανθρωπους που δεν εχουν την ιδια θρησκεια με σας, ειναι ενα στημμενο παιχνιδι χωρις οριο.

Μεχρι να τελειωσει αυτό το αποσφραγισμα, θα σας δωθουν με ακριβεις λεπτομερειες ποιοι εισαστε, πως φτασατε στην ανθρωπινη εξελιξη κι τι πρέπει να κάνετε κατα τη διαρκεια του φυσικου σας βιου. Θα σας δοθουν ολα με λεπτομερειες. Θα μπορεσετε να κατανοησετε χωρις πολυ προσπαθεια ότι οποιαδηποτε μορφη χρησης βιας δημιουργει σε εσας τους ιδιους ενα τεραστιο καρμα. Ο καθενας χρεωνεται και ξεχρεωνεται προσωπικα. Οταν δε φτασετε να αφαιρεσετε και ανθρωπινες ζωες, δεν μπορειτε να φανταστητε τι έχετε κάνει στον ιδιο σας τον εαυτο. Τα βασανα σας απο αυτή την αποτροπαια πραξη, κυριολεκτικά θα ειναι χωρις τελος. Οταν αφαιρεις ζωη που εσυ ο ιδιος δεν μπορεις να δημιουργησεις, ουτε καν τη δικη σου, το ποσο βαρενετε τη δικη σας εξελιξη, ειναι συγκλονιστικο (συν-κλονισμος).

Φυσικά γνωριζουμε πολυ καλα ότι έχετε τσιμπησει ενα δολωμα απο τα απειρα αγκιστρια που έχει στησει σε αυτό το πλανήτη ο μαυροψύχης. Και σιγουρα ειχατε πιστει ότι όλες αυτες οι απεχθεις πραξεις που έχετε προβει μέχρι σημερα, προσφερουν υπηρεσια στο θεο.

Ομως, για το λιγο διαστημα που απομενει πλεον στον πλανήτη να έχει την τωρινη του μορφη, (στεριες και θαλασσες) και αναλυοντας αυτά που γραφονται μεσα στο δηθεν ιερο βιβλιο, φροντιστε για το δικο σας καλο, να μην ξανασκεφτειτε - οχι μονο να μην πραξετε, να αφαιρεσετε οποιαδηποτε ζωη. γιατί στο στημενο παιχνιδι που παιζεται μέχρι τώρα ειχατε αγνοια, και πιστεψτε, όταν αφησετε το φυσικο σας σωμα, αν και το καρμα σας ειναι ατελειωτα βαρυ, λογω της αγνοιας σας, η κριση για εσας έχει ελαφρυντικα. Τωρα όμως που όλη η σφραγισμενη γνωση σε αυτό τον ερημο πλανήτη αποσφραγιζεται, εαν συνεχισετε να κάνετε τα ιδια, δηλαδή να αφαιρειτε ανθρωπινες ζωες στο ονομα δηθεν του παντοδυναμου θεου, σας ενημερωνουμε ότι εκεί που θα πατε δεν θα χει πλεον καμια επιστροφη. Δεν θα έχετε πλεον καμια ευκαιρια για τιποτα αλλο.

Καμια ευκαιρια να ξαναδοκιμασετε οποιασδηποτε μορφης εξελιξη. Η μοναδικη σας συνεχεια μέχρι το τελος των καιρων, δηλαδή μέχρι το τελος του ορατου συμπαντος που μέχρι σημερα αντιλαμβανεστε, εσας πλεον που μεσα απο τις κατευθυνσεις του κορανιου συνεχιζετε να αφαιρετε ανθρωπινες ζωες, ειναι να καταληξετε στα απολιθωμενα πετρωματα (απο- ληθη). Απολιθωμενα πετρωματα ειναι εκεινα τα πετρωματα τα οποια πλεον δεν υποκεινται σε καμια ειδους εξελιξη απλα περιμενουν το τελος των καιρων.

Σε αντιθεση με τα ενεργα πετρωματα τα οποια ειναι σε διαδικασια εξελιξης.

Οποτε σκεφτειτε παρα πολυ καλα για εσας τους ιδιους τι σημαινει να αφαιρειτε ανθρωπινες ζωες με τοση ευκολια και να πιστευετε ότι αυτό το κάνετε στο ονομα του δημιουργόυ - θεου - αλλαχ.

Παμε τώρα να ξεφυλλισουμε αυτό το ιερο βιβλιο που διαβαζουν και ξαναδιαβαζουν ολα τα παιδια εκεί που έχει επικρατησει ο μουσουλμανισμος, σχεδον απο την ηλικια των 4-5 ετων. Δηλαδη δεν περπατανε καλα-καλα, ουτε μιλανε, ομως, το μισος που έχει μπει μεσα τους για όλη την υπολοιπη ανθρωποτητα, που δεν έχει ασπαστει σαν θρησκευμα τον μουσουλμανισμο ειναι χωρις ορια.

Στο σημειο αυτό πρέπει να συνδεσετε παρα πολυ καλα μεσας στο νου σας και ταυτοχρονα να διακρινετε το ασυλληπτο στησιμο που έχει συμβει ς αυτό το φυλακισμενο πλανήτη μεσα απο τις θρησκιες.
Απο τους πάλιους χρονους μετα απο το καταποντισμο της ατλαντιδας, επικρατησαν στον ελλαδικο χωρο ο 12θεισμος ο οποιος όλες του οι πνευματικές εξελιξεις γίνονται μόνο όταν αποσυμβολιστουνε όλοι οι μύθοι που ακολουθούν το 12Θεο και φυσικά, ο καθένας από τους 12 Θεους τι αντιπροσωπευει μέσα στον ιδιο τον ανθρωπο.
Φυσικά, για δικους τους λογους τα ιερατια απόκρυψαν αυτόν τον αποσυμβολισμο, και αυτό είχε σαν αποτελεσμα τον εκφυλισμο κάθε εξελιξης και πνευματικης ανελυξης του ανθρώπου
. Οποτε, είναι πλέον πάρα πολύ ευκολο για το παγκόσμιο σύστημα του Μαυροψύχη να οδηγεί την ανθρωπότητα σε μονιμους και διαρκείς πολέμους, σε διαρκείς και μονιμους δούλους.
Στα βαθη της Ασίας είχαμε αντίστοιχα τον Ινδουισμο. Εκεί, αντίστοιχα χρειαζοτανε πολύ περισσοτερη επεξήγηση, μέσα από τις ιερές γραφες, της Μανταβατ Γκίτα και των ιερών βεδών ώστε να κατανανοησουν οι άνθρωποι περισσοτερο ότι όταν έχεις πάρει σάρκα μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα, ο μοναδικος τροπος και ο μοναδικος λόγος που υπαρχεις σε ένα ανθρώπινο σώμα είναι μόνο να κατανοησεις απόλυτα ποιος εισαι, και να συνεχισεις το δρόμο σου σε πιο υψηλες εξελιξεις, ώστε καποια στιγμή να γυρισεις εκεί που ξεκινησες, μέσα στον ιδιο τον Πατέρα- Μητερα δημιουργό Θεό.

Ταυτοχρονα, είχαμε στην περιοχη της Μεσοποταμις, δηλαδή των Εβραιων, μεγαλους προφητες που προφητευσαν ιερά πράγματα, αλλά όλοι τους κηνυγήθηκαν από τις τότε εξουσίες. Και στη συνεχεια, μετά το κηνυγητο αυτών των εξουσιων, είχαμε σαν αποτελεσμα, λίγο πριν την έλευση του Ιησού Χριστού, ότι ο μοναδικος τροπος για να πας προς το Θείο, ήταν να περασεις μέσα από τα ιερατεία. Άλλη υποδουλωση, άλλος εκφυλισμος πνευματικων διδασκαλιων.

Στην ανθρωπότητα ο μονος που μπορεί να σας απελευθερωσει και να σας οδηγήσει πιο ψηλά, είναι μόνο ο ίδιος σας ο εαυτός. Αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα στην ανθρωπότητα, ακόμα και τα μεγάλα όντα που ήρθαν για να διδαξουν, όλες τους οι διδασκαλίες διαστρευλωθηκαν σε απιστευτο βαθμό.

Περίπου το 550 πΧ. Εχουμε την εμφανιση του Σινατρα Γκαουνταμα Σακιαμουνι (Βούδας). Μέσα από τη φωτιση του, μας αφησε παρακαταθηκη πάρα πολύ σοβαρες πνευματικές κατευθύνσεις, που αυτό γίνεται μόνο όταν ο άνθρωπος μπορεσει και τιθασευσει το νου του. Όταν μπορεσει και καταφέρει τον νου του να τον υπηρετισει. Και όχι ο άνθρωπος να υπηρετήσει το νου. Στην διδασκαλία του όμως θα κανουμε εκτενη αναφορα πιο μετά, γιατί τώρα θελουμε να αναφερθουμε ότι σ ένα ποταμι όπως ο Γαγκης τον οποίο θεωρουνε ιερό, που είναι γεματος από πολύ βρωμικα νερα, και πολλές φορές υπάρχουν και πτωματα ζωων, βλεπουμε πιστους να μπαινουν στα πολύ βρωμικα νερα, δήθεν ότι έτσι αγιαζονται.

Καταλαβαίνετε ότι η πνευματικη ανελιξη του ανθρωπου δεν μπορεί να στηριζεται σ αυτό το γεγονός, απεναντιας, κάποιοι άλλοι που έχουν διαφορετική εκπαίδευση, ή τα βλεπουν τα πράγματα με μεγαλύτερη λογικη, δεν μπορούν να αποδεχονται τέτοιες καταστασεις και έτσι πολύ εύκολα να μην μαπινουν καν στο κόπο να διαβασουν και να κατανοησουν τις τεράστιες αλήθειες αυτού του σταλμενου πνευματικου όντος.

Ακριβώς έτσι έχει γίνει και στην διδασκαλία του Ιησού Χριστου, ο οποίος σαρκωθηκε 500 χρόνια μετά τον Βουδα, και ενώ μίλησε για απόλυτη αγάπη και συγχωρεση, χωρίς καθόλου παραμαγαζα, και φυσικά ξεκάθαρα μίλησε για την μετενσάρκωση, δηλ ερχεσαι και ξαναερχεσαι μέχρι να φτασεις στη Θεωση, όλα αυτά φροντισε το παγκόσμιο σύστημα να τα διαστρευλωσει παντελώς.

Έτσι και στην περίπτωση του Ιησού Χριστου, επικλεστηκε ο καθένας το ονομά Του, και προσδιόρισε και το μαγαζι στο όνομα Του. Όλες αυτές τις επιμερους λέξεις, ποιος της εδωσε στην ανθρωποτητα; οπως "ορθοδοξος, καθολικος, προτεσταντης, παγανιστης, πεντηκοστιανος, εκκλησια του Χριστου, κ.α."

Όλοι αυτοί οι βαλτοι επικεφαλης διαιρετες της Διδασκαλιας Του, να ξέρουν ότι θα δώσουν λόγο. Αυτός που επικαλουνται, δηλαδή ο Ιησούς Χριστός, ηρθε για να ενωσει την ανθρωπότητα και όχι να την διαιρεσει.

Τα εγκληματα της διαιρετικοτητας που μέχρι σήμερα υπηρέτησαν πιστά, και οι ευθύνες εκαστου εξ αυτών που τους αναλογει, θα τους αποδωθει μέχρι κεραιας.

Διδάξατε εσείς οι επικεφαλεις τους πιστους - κοπάδια, να είναι καθολικοι ή ορθοδοξοι κλπ. Και καθένας μέσα από το κοπάδι, στις συνομιλιες μεταξύ τους επικαλουνται αυτές τις λέξεις. Να ξέρετε ότι εσείς που τους διδάξατε όλα αυτά, δηλαδή εσείς που τους κατευθυνατε σε όλα αυτά, το καρμα που έχετε πάρει, για τις εσκεμμενα λαθος διδασκαλίες σας είναι χωρίς όριο.

Έτσι, και με την διασκαλια του Ιησού Χριστου, αφού δεν μπορούσε το παγκόσμιο σύστημα να φρεναρει με διωγμους, αποκεφαλισμους και γενικα θανατους των πρωτων Χριστιανών, αναγκαστηκε το παγκόσμιο σύστημα να κάνει μια από τις γνωστες "τριπλες" που κάνει πάντα, δηλαδή, εγκατεστησε την εποχή του Βυζαντίου επισημη θρησκεία τον Χριστιανισμο, με την γνωστή το 553 μΧ. Οικουμενικη συνοδος Με τον ενταταλμενο του Μαυροψύχη Ιουστινιανο την αφαιρεση μετενσαρκωσης.

Οποτε, η εγχειρηση πετυχε. Το κοπάδι δεν φευγει έξω από το μαντρι. Ακόμα μια φορά τα ιερατια υπηρέτησαν τον Μαυροψύχη. Ακόμα μια φορά τα ιερατια υπηρέτησαν με πιστο τρόπο να μην φυγει κανεις έξω από το κοπάδι. Αν γενηθηκες αρρωστος εν τη γεννεσι σου ο Θεος το αποφασισε. Αν γεννηθηκες με τετραπλιγια ο Θεος το αποφασισε. Ότι και να σας συμβαινει στη ζωή σας, αφού εσείς δεν προυπηρχατε της παρουσας σάρκωσης σας, εσείς δεν έχετε καμια επιλογή. Αλλά αφού γεννηθηκατε και όχι πριν, να κάνετε καλες πράξεις, γιατί μετά θα πατε καπου να περιμενετε να περασει το τρενο.[δευτέρα παρουσία]

Θερμα συγχαρητηρια! Έχετε βάλει και την επικαλυψη, "φυλα τους δούλους σου" ο Δημιουργός εφταξε δούλους.. ) οποτε τους δωσατε και τα καταλαβανε όλα.

Τους ποτισατε τέτοια αμάθεια που έχετε ξεπερασει και τον ιδιο τον Μαυροψύχη. Τους έχετε ακυρωσει κάθε μορφης ερευνα. Τους έχετε παγιδευσει τελείως τον δημιουργικο τους νου. Τους έχετε κάνει να σκεφτονται μόνο όπως εσείς επιθυμειτε. Και αντι για ανθρώπους που σημαίνει "ανω θρωσκω" τους έχετε καταντησει χειροτερους και από τα ζώα. Γιατί τα ζώα, λογω των ενστικτων αντιλαμβανονται τον κινδυνο και φευγουνε. Ενώ τα κοπάδια που έχετε φτιαξει, ούτε αυτό δεν μπορούν να δουν. Και σας ακολουθουσαν πάντα πιστά.

Δεν τους απαντατε για τιπποτα. Δεν τους μαθαινετε τίποτα. Ακόμα και την λέξη που τους λετε και τους καθοδηγειτε "Μετανοειτε" ακόμα και αυτή τη λέξη τη λετε εσκεμμενα λαθος. Γιατί η λέξη μετά-νοειτε είναι "μετά τη νοηση".

Ποια νοηση, ποια μετανοηση; Αφού τους έχετε αχρηστευσει το νου; Αρα τι να μετά-νοησουνε, αυτά που δεν τους μαθαινετε;

Τα δεντρα και τα πετρωματα, πιο πολλα αντιλαμβανονται και ας μην έχουν νου. Βγαινετε ρε νεκροθάφτες και τους λετε να μετανοησουν από τι;

Τους έχετε αφοπλισει τελείως το νου. Έχετε επεμβει είτε με το αλάθητο του Πάπα, είτε δήθεν με το "αυτά γραφουν οι γραφες" και τους έχετε ακυρωσει κάθε μορφης ερευνα. Ο νους τους πλέον δεν υπάρχει, είτε θα ζήσουν την εκφυλη ζωή, μακριά από διδασκαλίες πνευματικές και θεικες, είτε όταν στραφουνε προς το Θεο, φυσικά τις περισσότερες φορές λόγω χτυπηματων της μοίρας, προσπαθώντας να βρουν μια ακρη στα χτυπηματα που παίρνουν απ τη ζωή (ασθενειες, θανατοι αγαπημενων προσωπων κλπ), είτε θα στραφουν προς το Θεό που οτιδηποτε εσείς τους μεταφερετε σαν διδασκαλία, πρέπει να το αποδεχτουνε 100% ή αλλιως οτιδηποτε άλλο είναι αιρετικό.

Κι έτσι όταν τους πιασετε στα δικά σας διχτυα, αυτοί σαν πιστο κοπάδι, αναμασανε αυτά που εσείς τους μεταφερετε και ξεΚίνανε πάντα με το γνωστο τραγουδι, το γνωστο τροπαριο και καραμέλα. Ότι λένε οι γραφες, ότι λένε τα Ευαγγελια, και το πιο απιστευτο.. ότι η ζωή σ αυτό το πλανήτη ξεΚίναει από τον Αβρααμ.

Δεν σας έχουν ενημερωσει για σκελετους εκατομμυριων ετών; Αυτοί οι σκελετοι επεσαν από κανενα μετεωρίτη;

Φυσικά αυτά δεν τα αγγιζετε, γιατί μετά θα πρέπει να αλλαξετε όλο το "εργο". Κι επειδή μέχρι σήμερα το εργο δεν έχει αλλάξει, συνεχίζετε να μεταφερετε στα κοπάδια ότι ανθρώπινο ειδος σ αυτό τα πλανήτη είναι μολις 2-3 χιλιάδες χρόνια πριν τη γέννηση του Ιησού Χριστου.

Μια χαρά υπηρετησατε το αφεντικο σας που υποδούλωσε αυτό το πλανήτη με τα χρήματα. Κι εσείς σαν πιστοι υπηρετες εκτελεσατε τις υπηρεσιες σας. Φυσικά για τις υπηρεσιες σας, υιοθετησατε και αποδεχτικατε τα ανύπαρκτα χρήματα που σας εξασφάλισαν ένα βιο χωρίς στερησεις υλικων αγαθων από τη μια, αλλά από την άλλη φυλακισατε εντελώς τους νωες της ανθρωπότητας.

Δηλαδή, προτου να γεννηθεις σε ένα ανθρώπινο σώμα, δεν ησουνα τίποτα, από συμπτωση γεννηθηκες όπου γεννηθηκες, από συμπτωση εισαι υγιης ή αρρωστος, από συμπτωση πηρες μια οποιαδηποτε εθνικοτητα σ αυτό το πλανήτη, να πας να κοψεις το λαιμο σου και να βρεις να φας το καθημερινο φαι σου (γιατί αυτοί που ελεγχουν το πλανήτη, φροντιζουν να σου λειπει και το φαι).

Θα τους προσδιορισετε στα κοπάδια που ελεγχετε, ο καθένας στο δικο του μαγαζι, τι γιορταζουμε και ποιες μερες, τι λυπομαστε ποιες μερες, ποτε δεν αφηνουμε αρνι για αρνι.. και φυσικά τα κοπάδια συντεταγμενα και ενωμενα βελαζουν. (Μπεεε.. Μπεεε..)

Και έχετε εκπαιδεύσει τα κοπάδια ότι αν μαθει μια πληροφορια που εσείς και μόνο εσείς τους μαθαινετε, αυτός που εφερε την πληροφορια ή την γνώση, εφοσον εσείς δεν την έχετε τσεκαρει με τους πεφωτισμενους μπουρδολόγους σας, γιατί αυτοί οι πεφωτισμενοι, οντως είναι πεφωτισμενοι, γιατί έχουν φροντισει με μαεστρια εδώ και εκατομμυρια χρόνια, να μην φευγει κανένας μέσα από το μαντρί.
Οι μοναδικες παυσεις που είχαμε μέχρι τώρα μέχρι να γινουνε τα ιδια, ήταν μόνο τις εποχες των ασυλληπτων καταποντισμων ηπειρων από κατακλυσμούς.

Επειδή σας ειδοποιουμε ότι για τελευταία φορά, αυτό θα λαβει χώρα ξανα σ αυτό το πλανήτη πολύ συντομα. Κι επειδή ο χρονος μέχρι τότε είναι πάρα πολύ λίγος, και φυσικά μιλώντας σε ολη την ανθρωπότητα, αλλά κυριως μιλαμε στους αρρωστους, φτωχους αδικημενους, ανημπορους γεροντες, στις μητερες που προσπαθουν να μεγαλωσουν μονες τα παιδια τους και σε όλη την κατατρεγμενη ανθρωποτητα. Κατανοηστε αυτά που μέχρι τώρα διαβασετε και τα υπόλοιπα που θα γραφτουν μέχρι το τέλος του βιβλιου. Αυτή η αποσφραγιση είναι για εσάς.

Όλοι οι άλλοι, οι νεκροθάφτες της εξέλιξης της ανθρωπότητας, μέσα από τις επισημες και ανεπισημες ηγεσίες, συνειδητα επιλεγουν το δρομο που επελεξαν. Φυσικά και για αυτούς υπάρχει χωρος για να αλλάξουν. Όμως το καρμα είναι καρμα. Το "μαχαιρα εδώσες, μαχαιρα θα λαβεις" δεν αλλαζει.

Επειδή όμως στην εποχή του Υδροχου, που θα πεσει πολύ νερο, και ήδη εχουμε μπει από τις 3 φλεβαρη του 1962, είναι και ο λόγος που η ανθρωπότητα έχει αγγίξει το νουμερο των 7.200.000.000 ψυχών.

Οι ψυχές που ελαβαν σαρκωση, ξέρουν πολύ καλά προτου κατεβουν γιατί αιτηθηκαν επανα-σάρκωσης τη συγκεκριμένη χρονικη στιγμή. Είναι κυριολεκτικά μοναδική ευκαιρια σε ολη την εξέλιξη της ανθρωπότητας πάνω σε αυτό τον πλανήτη γη, αυτό που γίνεται τώρα.

Κατανοωντας αυτά που διαβαζετε και αυτά που θα διαβασετε, σε μια μόνο σαρκωση, αυτή που τώρα βιωνετε, να ελευθερωσετε (ΕΛ- ΑΙΘΕΡΑ), δηλαδή να ξαναγυρισει στον αιθερα το πραγματικο σας είναι, ο πραγματικός σας εαυτός. Να ξαναγυρισει στον αιθερα, αυτό που εισασταν πάντα.

Εάν κάνετε πράξη και δεν αδιαφορήσετε για τελευταία πλέον φορά για τον εαυτό σας, αυτά που θα διαβασετε, σας υποσχομαστε ότι κυριολεκτικά θα γίνετε Δάσκαλοι του εαυτού σας. Θα γίνετε Δάσκαλοι, θα γίνετε φως, και θα μεταμορφωθητε από υιοι του ανθρωπου σε υοι του Θεου, δηλαδή θα γίνεται Θεανθρωποι.

Τώρα, μέσα από το φοβο που σας έχουν προκαλεσει όλα τα ιερατια και μέσα από την διαστρευλωση κάθε αληθειας, τα μονα που υπάρχουν μέσα σας είναι φοβος. Ο φοβος των χριστιανων για το Θεό, ή μισος των μουσουλμανων για όλους τους αλλόθρησκους. Οποτε έχετε να διαλεξετε μεταξύ των δυο, ακόμα μια φορά στημένων δεδομενων. Ή χριστιανικο φοβο, ή μουσουλμανικο μισος.

Η φωτιση σας και η ελευθερία σας (Ελ - αιθερα) είναι δική σας υποθεση. Είναι δική σας εργασία. Μέχρι τώρα, φταιξατε πάρα πολύ λίγο, γιατί δεν μπορουσατε να πιστεψετε ότι αυτούς που βλεπατε σας ηγητορες, ήταν στημενοι από το παγκόσμιο κεντρο εξουσιας του Μαυροψύχη, που μοναδικο τους μελημα ήταν να σας έχουν σε κοπάδια. Οποτε, εσείς σαν ανθρώπινα όντα, που έχετε μέσα σας ακτίνες φωτός, χωρίς ιδιαιτερη επεξεργασια, τους εμπιστευτηκατε.


Δυστυχώς όμως, τα αποτελέσματα είναι αυτά που γνωρίζετε. Τώρα πλέον όμως, σας δινονται όλα τα κλειδιά, να μαθετε τι παίζετε σ αυτό τον πλανήτη, και το κυριοτερο, σας δινονται τα κλειδιά να κατανοήσετε με ακρίβεια εσείς τι πρέπει να κάνετε και πώς να στηριχτητε ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.


Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . .