Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ:



- ΔΙΑ-ΒΟΛΗ TOY ΝΟΥ

Ο τρόπος που χρησιμοποιεί ο Μαυροψύχης για να πετύχει τους σκοπούς του, είναι η διαβολή που κάνει στο Νου των ανθρώπων. Αυτό το όπλο του είναι καταλύτης για την καταστροφή της ανθρώπινης εξέλιξης.

Έχει φροντίσει άριστα να σας αφοπλίσει από το μεγαλύτερο και το μοναδικό όπλο που έχουν τα όντα με νοημοσύνη: το ΝΟΥ. Έπειτα ήταν πολύ εύκολο να σας μετατρέψει σε ό,τι ήθελε με τα δήθεν πολύτιμα χρήματα. Είτε ήσαστε πάμφτωχοι, ή φτωχοί ή μεσαία τάξη, ή ελίτ, ή Ιλλουμινάτι, σας μετέτρεψε όλους σε υπάκουους δούλους. Οι κατώτερες τάξεις αγωνιούν για τη τροφή και τη στέγη τους και ξεχνούν το θάνατο, οι ανώτερες τάξεις προσπαθούν να βαστήξουν τα υλικά κεκτημένα τους και οι ανώτατες τάξεις ραδιουργούν (τρομάρα τους), για τα επόμενα 1000 χρόνια του πλανήτη γη, εις βάρος της ανθρωπότητας, γιατί έτσι τους έχει εκπαιδεύσει το αφεντικό τους, ο Μαυροψύχης.


- ΣΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Δούλος είναι αυτός ο οποίος εκτελεί εντολές άλλων, δηλαδή αυτός που είναι απόλυτα υποχρεωμένος να ακούσει τις εντολές που του δίνουν τα αφεντικά του. Δηλαδή ο ίδιος δεν μπορεί σε τίποτα να αποφασίσει από μόνος του, αντίθετα αποφασίζουν γι' αυτόν τα φανερά η τα κρυφά αφεντικά του.

Δούλος είναι εκείνος που του έχουνε μάθει με έντεχνο τρόπο ή με τη βία ότι πρέπει να είναι δούλος και το έχει αποδεχτεί.

"Αφεντικό" είναι αυτός που προΐσταται και δίνει εντολές στους δούλους, επειδή ίσως έχει κάποια επιπλέον προσόντα και δεξιότητες.

Σήμερα το 2013 μΧ έχουμε ιστορικές καταγραφές για 4.000 με 5.000 χρόνια πριν. Επομένως γνωρίζετε περί τα 4.000 με 5.000 χρόνια τι ιστορικά γεγονότα έχουν συμβεί στον πλανήτη σας. Μέσα σ αυτά τα χρόνια, αυτό που θυμόσαστε από τις ιστορικές αναδρομές, ήταν ένας πλανήτης που στο 99%, έκτρεφε ανθρώπους- δούλους.

Αυτό γινόταν και στην εποχή των Αιγυπτίων, και στους αρχαίους Ελληνικούς κλασσικούς χρόνους που η πολύ "ωραία" δημοκρατία στηρίχτηκε στο να δουλεύουν οι δούλοι, και στους Ρωμαϊκούς, Βυζαντινούς, Οθωμανικούς χρόνους, στη σύγχρονη εποχή με Αφρικάνους, Κινέζους, Ασιάτες, Νοτιαμερικανούς.

Έτσι και στη σημερινή εποχή ο πλανήτης έχει καταντήσει για την ανθρώπινη εξέλιξη να ισοδυναμεί με ένα εκτροφείο δούλων, διαφορετικής μορφής, στο οποίο οι "δούλοι" έχουν την ψευδαίσθηση ότι αποφασίζουν για τους εαυτούς τους.
Συνεπώς, η εκτροφή δούλων δεν έχει σταματήσει ποτέ.

Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

Ο ΜΑΥΡΟΨΥΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.

Αυτός είναι που βάζει τους δούλους με ασύλληπτη δεξιότητα να παίζουν το παιχνίδι του, χωρίς αυτοί καν να το αντιλαμβάνονται. Όπως άλλωστε γίνεται τα τελευταία 200-300 χρόνια που πιστεύουν ότι έχει εφαρμοστεί σε αυτόν τον φυλακισμένο πλανήτη το πολίτευμα της "Δημοκρατίας".

Πιστεύουν ότι ψηφίζουν ελεύθερα όποιο κόμμα είναι της αρεσκείας τους, και ότι ζουν έτσι με δήθεν δημοκρατικό - ελεύθερο τρόπο.

Αυτό όμως είναι ψευδαίσθηση, γιατί η μεγάλη δεξιότητα του αφεντικού των δούλων είναι ότι έχει υπό τον απόλυτο έλεγχο του οτιδήποτε πρόκειται να ψηφίσουν οι δούλοι, κι όχι μόνο για αυτά που πρόκειται να ψηφίσουν σήμερα, αλλά και αυτά που επρόκειτο να ψηφίσουν μετά από μερικά χρόνια ακόμα και δεκαετίες.

Μάλιστα το κύριο και βασικό αφεντικό αυτού του φυλακισμένου πλανήτη έφθασε στο σημείο να βάζει τους "υπαλλήλους" του να μιλάνε χωρίς καθόλου να ντρέπονται. Όλοι αυτοί που τον υπηρετούν δεν έχουν καθόλου ντροπή, τους νοιάζει μόνο η υπηρεσία στο αφεντικό τους.

Έφτασαν μέχρι το σημείο να μιλάνε για τον τρόπο διακυβέρνησης τού πλανήτη για τα επόμενα χίλια χρόνια. Σαν ιδιοκτήτες αυτού του πλανήτη έφτασαν στο σημείο να προγραμματίζουν πλέον όχι για μερικά, αλλά και για χίλια χρόνια.

Την εποχή των Αιγυπτίων είχαμε δούλους και πόλεμους. Στην Αθηναϊκή Δημοκρατία, οι δουλειές γίνονταν μόνο από δούλους. Την εποχή των κλασσικών χρόνων είχαμε δούλους και πολέμους, την εποχή των Περσών δούλους και πολέμους, την εποχή των Ρωμαίων, δούλους και πολέμους, των Βυζαντινών δούλους και πολέμους, την εποχή των Οθωμανών δούλους και πολέμους, την εποχή των Αγγλοσαξόνων δούλους και πολέμους, την εποχή των Αμερικάνων, δούλους και πολέμους.

Ποιος είναι αυτός που έχει τα προσόντα να προσδιορίζει τους δούλους; Ποιος είναι αυτός που μπορεί να κρίνει ποιος κάνει για δούλος και ποιος όχι; Κανένας δεν έχει γεννηθεί για δούλος και κανένας δεν έχει γεννηθεί για άρχοντας. Ο διαχωρισμός των ανθρώπων σε άρχοντες και δούλους, είχε μόνο ένα σκοπό: τη διαιρετικότητα και τη δήθεν διαφορετικότητα των ανθρώπων.

Και αν κάποιος πιστεύει για τον εαυτό του ότι είναι άρχοντας γιατί έτσι του διέβαλε το νου ο Μαυροψύχης, κάποια στιγμή, στην ίδια ή άλλη ζωή, θα γίνει δούλος, γιατί ο νόμος της ανταποδοτικής δικαιοσύνης θα λειτουργήσει έτσι ώστε να μάθει η ψυχή αυτή πώς είναι να ζει κανείς σαν δούλος. Ο Μαυροψύχης βέβαια έχει φροντίσει να πείθει όλους αυτούς τους περήφανους, εγωιστές και δήθεν γεννημένους άρχοντες ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν δούλοι.

Είναι σίγουρο ότι αυτός που απολαμβάνει τα οφέλη από αρχοντικές θέσεις εις βάρος άλλων ανθρώπων, στις επόμενες σαρκώσεις θα παίξει το ρόλο του δούλου. Και η ψυχή του θα φτάσει σ ένα σημείο, που από το πολύ "ξύλο" - εκπαίδευση που θα φάει, να μη θελήσει να παίξει ποτέ ξανά το ρόλο του άρχοντα, αλλά και ποτέ το ρόλο του δούλου.

Τα αφεντικά και οι άρχοντες, πιστεύουν ότι έχουν καταφέρει κάτι πολύ μεγάλο για τον εαυτό τους και η πίστη τους αυτή εδραιώνεται από το διαφορετικό τρόπο που απολαμβάνουν τα υλικά αγαθά, συγκριτικά με τους δούλους που τους υπηρετούν. Αν όμως πάμε στην ουσία των πραγμάτων, καταλήγουμε στο ότι και τα αφεντικά και οι δούλοι δαγκώνουν το ίδιο τυρί της φάκας από διαφορετική γωνία, δηλαδή πέφτουν αμφότεροι στην παγίδα του Μαυροψύχη.

Όλοι εσείς μέσα σ αυτή την εξέλιξη, έχετε ζήσει κάποιες φορές σαν άρχοντες, πολλές φορές σαν δούλοι, και πολλές φορές σαν πολεμιστές. Έχετε καταλάβει τι επιτύχατε; Έχετε καταλάβει τι υπηρετήσατε; Το κυριότερο, έχετε καταλάβει ποιανού παιχνίδι έχετε παίξει;

Πολλοί λένε: "εγώ κοιτάζω το σπίτι μου, την οικογένεια μου, τα παιδιά μου, τη χώρα μου, την πατρίδα μου, το έθνος μου, και δεν μ' ενδιαφέρει τίποτα από τα υπόλοιπα. Αυτό ακριβώς θέλει και ο Μαυροψύχης. Να απομονώσει και να εγκλωβίσει τους ανθρώπους. Και συγκεκριμένα να εγκλωβίσει τη ψυχή τους, μέσα από την απόλυτη δια-βολή - έλεγχο του νου τους.
- ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ - ΕΞΟΥΣΙΕΣ

Όλοι εσείς που αυτή τη στιγμή έχετε σάρκα και μέσα από ένα φυσικό σώμα κατοικείτε σε αυτόν τον πλανήτη γη, αλλά και τα δισεκατομμύρια των προγόνων σας που κατοικούσαν σε αυτόν τον πλανήτη, έχετε εκπαιδευτεί και είχαν εκπαιδευτεί να πιστεύουν ότι είναι δεδομένο και φυσικό να είναι το ανθρώπινο γένος διαιρεμένο μεταξύ του.

Όπου κι αν μεγαλώνει κάποιος η εκπαίδευση που του δίνεται είναι ένα πακέτο με συγκεκριμένα ήθη και έθιμα, συνήθειες, κουλτούρα, εθνικότητα, σημαία. Εξαιτίας αυτού του πακέτου που για τον καθένα είναι διαφορετικό, οι άνθρωποι σε συνδυασμό με τον εγωισμό που τους παροτρύνουν να έχουν, έχουν την ψευδαίσθηση ότι μεταξύ τους είναι διαφορετικοί.

Σκεφτείτε όμως ότι αυτό το συγκεκριμένο πακέτο, που ουσιαστικά ποτέ δεν επιλέξατε εσείς, μετά το θάνατο σας δεν θα σας ακολουθεί έτσι κι αλλιώς. Μετά το θάνατό σας δεν ισχύουν ούτε εθνικότητες, ούτε προσωπικά δεδομένα, ήθη και έθιμα, οικογένεια, χόμπι και ιδιαιτερότητες.

Αντίθετα, οι εξουσίες του πλανήτη φρόντιζαν πάντα να σας διαιρούν σε ομάδες και υπό-ομάδες για να υπάρχει πάντα μεταξύ σας διαφωνία, διαμάχη και διχόνοια.

-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ

Αυτή τη στρατηγική τηρούν πρώτοι απ' όλους οι ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ!
ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ!!!!

Κάνουν σταυροφορίες, ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΖΩΕΣ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΙΑΝΟΥ; ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;;;

Μετά τις σταυροφορίες, δημιούργησαν μαγαζιά και υπό-μάγαζα. Από τη μία, έχουμε το αλάθητο του Πάπα, που φοράει αυτά τα περίεργα καπέλα, (ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ δεν θα εμφανιζόταν ποτέ με ένα τέτοιο καπέλο!), και από την άλλη, τα ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ! Αυτοί οι απίστευτοι τύποι με τα καπέλα, σου προσδιορίζανε την αμοιβή που έπρεπε να τους πληρώσεις, αναλόγως την άσχημη πράξη που είχες κάνει, ώστε να είσαι "καθαρός" από αμαρτίες. Και πλέον, μετά την πληρωμή, ήσουν αναμάρτητος!

Μιλώντας ειρωνικά, αναρωτιόμαστε..: αν είχες πολλές αμαρτίες, σου κάνανε καμία καλύτερη τιμή..;

Και όταν κατέβαινε κάποια σταλμένη ψυχή, φυσικά όχι σταλμένη από τους μαυρόψυχους, αλλά από την ίδια την Θεία Δημιουργία (απ' όπου εκπορεύονται όλες οι μορφές) να βοηθήσει τεχνολογικά την ανθρώπινη εξέλιξη, λόγω δεξιοτήτων, φρόντιζαν να φέρουν τα πράγματα, κομμένα και ραμμένα στα μέτρα τους για να μη φύγει κανένα "πρόβατο απ το μαντρί". Παράδειγμα ήταν ο Γαλιλαίος, που είπε ότι η γη γυρνάει γύρω από τον Ήλιο, και όχι ο Ήλιος γύρω από τη γη, και του έβαλαν παγίδες, μην τυχόν και κατανοήσουν οι άνθρωποι κάτι παραπάνω από αυτό που αυτοί ήθελαν. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ.

Στο διάστημα αυτό, των τελευταίων 100 χρόνων, εκτός από τους συνεχείς πολέμους, έγιναν και δύο παγκόσμιοι πόλεμοι που οδήγησαν σε πείνα και εξαθλίωση, ενώ ο πλανήτης ήταν τεχνολογικά πολύ εξελιγμένος. Πότε έβαλαν οι ΙΕΡΑΡΧΕΣ τα στήθια τους μπροστά ενάντια σε οποιοδήποτε πόλεμο;;;

Γιατί ενώ εκπροσωπούν τη διδασκαλία του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ δε βγαίνουν ποτέ δημόσια απευθυνόμενοι στους πιστούς και σε όλους τους ανθρώπους, να πουν ότι είναι ενάντια σ αυτούς τους πολέμους, αλλά και να κατευθύνουν τους ανθρώπους μόνο σε αγάπη και ειρήνη, όπως έκανε ο Ιησούς.

Κάθονται παθητικά σαν τον Πόντιο Πιλάτο, και απολαμβάνουν τα ψηλά καπέλα, τα ράσα και τα πετραχήλια, και δεν έχουν καμία συμμετοχή σ αυτό το μαύρο χάλι για να το αλλάξουν. Αλλά αντί για αυτούς, φταίνε δήθεν οι πολιτικές εξουσίες.


Οι περισσότεροι άνθρωποι, επειδή, χωρίς να το ξέρουν ή να το επέλεξαν ακολούθησαν λάθος παιδεία, έγιναν φανατικοί, προσκολλημένοι στις διδαχές του συστήματος του Μαυροψύχη, και εγκλωβισμένοι μέσα στις διαφορετικές διδασκαλίες. Έτσι, όταν εκφράζουν τις απόψεις τους για το Θεό, χρησιμοποιούν πάντα μία "καραμέλα", που είναι διαφορετική για τον καθένα, ανάλογα σε ποια θρησκεία ανήκει.

Κάθε κουλτούρα και θρησκεία, κάθε θρησκεία και διαφορετικό κοπάδι ανθρώπων. Δηλαδή, όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη, νομίζουν ότι πρέπει οπωσδήποτε να ενταχθούν κάπου: ή θα πάρουν το θρήσκευμα του τόπου που μεγάλωσαν, ή επειδή το θρήσκευμα σ' ένα άλλο μέρος του πλανήτη τους αρέσει, το υιοθετούν και το ασπάζονται.

Οι διαφορετικές όμως θρησκείες είναι έντεχνο και σκόπιμο δημιούργημα του Μαυροψύχη, για να διαιρεί τους ανθρώπους κι έτσι να μπορεί να τους ελέγχει καλύτερα.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.

Οι άνθρωποι θα πρέπει να αναρωτηθούν γιατί υπάρχει αυτή η διαίρεση στις θρησκείες. Είναι μήπως επειδή υπάρχουν πολλοί θεοί; Και αν όντως είναι πολλοί, είναι κάποιος Θεός πιο δυνατός από τους άλλους; Μήπως το γεγονός ότι ο καθένας πάνω στη γη πιστεύει ότι ο δικός του Θεός είναι ο μοναδικός ή ο πιο δυνατός, κρύβει τελικά ότι όλοι έχουν πιστέψει το ίδιο παραμύθι, και έχουν πέσει στην ίδια παγίδα του "διαίρει και βασίλευε"; Φυσικά από μόνη της η τελειότητα και η αρμονία των συμπάντων, φανερώνει ότι Θεοί πολλοί, διαφορετικοί, δυνατοί και αδύναμοι δεν υπάρχουν. Όλη αυτή η τελειότητα μπορεί να προέρχεται μόνο από έναν "μαέστρο". Μόνο από έναν Δημιουργό. Μόνο από μια μονάδα, γιατί η μονάδα δεν έχει ανάγκη από κανέναν αριθμό. Είναι ΑΥΤΟΥΣΙΑ. Ενώ όλοι οι άπειροι αριθμοί έχουν ανάγκη τη μονάδα.

Οι άνθρωποι όμως δεν αντιλαμβάνονται αυτή την παγίδα, γιατί από νωρίς "μαντρώνονται" άθελα τους στην θρησκεία της χώρας ή οικογένειάς τους και λόγω του φόβου που έχουν για το θάνατό τους, δεν τολμούν να αντιδράσουν ιδιαίτερα.

Οι ξεχωριστές και διαφορετικές θρησκείες - κατασκευάσματα του Μαυροψύχη, χρησιμοποιούν μεν σύμβολα που θα βοηθούσαν τον κόσμο να προοδεύσει πνευματικά, αλλά φροντίζουν ο κόσμος να μην γνωρίζει τον τόσο σημαντικό αποσυμβολισμό τους. Έτσι οι άνθρωποι ακολουθούν φανατικά την κάθε θρησκεία, όχι γιατί πιστεύουν και κατανοούν σε βάθος τα νοήματα, αλλά γιατί "έτυχε" να γεννηθούν ανάμεσα σε ανθρώπους της ίδιας θρησκείας.

Ο σταυρός και το κηρύκειο του Ερμή, είναι από τα πιο σημαντικά παραδείγματα συμβόλων που δεν έχουν κατανοηθεί από τους ανθρώπους. Η κληρονομιά των μύθων των Ολύμπιων Θεών, χιλιάδες χρόνια πριν την έλευση του Ιησού, με τον Δια ή Ζευς, την Αθηνά, την Άρτεμις, την Αφροδίτη, την Δήμητρα, τον Απόλλωνα, τον Ερμή, τον Ήφαιστο, τον Άρη, το Ποσειδώνα, την Εστία, οδηγεί στην αυτογνωσία του ανθρώπου και τίποτα άλλο, αλλά αντ' αυτού διδάσκονται σαν να είναι παραμύθια για μικρά παιδιά.

-ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ

Μετά ανέλαβαν και τα άλλα "καλά" παιδιά του Μαυροψύχη, οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, και φύγατε από τις βασιλείες, αυτοκρατορίες, για να εγκλωβιστείτε σε νέες λέξεις, όπως "δημοκρατία", "κομμουνισμός", "καπιταλισμός", "δικτατορία", "σοσιαλισμός" "δεξιά", "αριστερά", "κεντρώοι", "άκρα αριστερά", "άκρα δεξιά".

Ο τρόπος που εξουσιάζονται σήμερα οι άνθρωποι έχει προμελετηθεί και σχεδιαστεί από τον Μαυροψύχη δεκάδες και εκατοντάδες χρόνια πριν, με σκοπό την ομηρεία της ανθρωπότητας. Στη διάρκεια αυτών των χρόνων έχουν ξεπροβάλλει αρχηγοί λαών, θρησκευτικοί ηγέτες, και άλλοι που έχουν αντιληφθεί όλο αυτό το σχέδιο και έχουν εναντιωθεί σ' αυτό. Όμως, όταν οι άνθρωποι στην πλειονότητά τους, αποδέχονται την αγορά τροφής και στέγης μόνο με αντάλλαγμα των χρημάτων ή πολύτιμων μετάλλων, κι έτσι είναι σαν να κρατούνται όμηροι στα δίχτυα του Μαυροψύχη, μη μπορώντας να κάνουν αλλιώς.

Αυτές οι εξουσίες, δεν είναι μόνο οι βασικές πολιτικές ή θρησκευτικές. Ακόμα και η πιο απλή επιμέρους εξουσία, πχ, ένας απλός οργανισμός που υπερασπίζεται δήθεν τις παπαρούνες της Νικαράγουας, τα πράσινα μήλα του Καναδά, τις κόκκινες πέτρες τις Αυστραλίας, ρουφάει την ενέργεια των ανθρώπων με ανούσιες για την εξέλιξή τους προσκολλήσεις. Αυτά τα παραδείγματα βέβαια είναι χλευαστικά. Όλες οι εξουσίες του πλανήτη, ακόμα και οι τρομοκράτες, χρηματοδοτούνται από κάποιον, που δεν εμφανίζεται στο προσκήνιο.

Το μόνο που αλλάζει σε όλο αυτό το στημένο σχέδιο του Μαυροψύχη είναι οι σημαίες, τα πρόσωπα και τα "χρώματα". Κατά καιρούς εμφανίζονται νέοι εχθροί, νέοι δήθεν σωτήρες, και δήθεν λύσεις, νέες ειδήσεις για να ακούει και να βλέπει παθητικά ο κόσμος. Αλλά το γενικό πλάνο παραμένει το ίδιο και η ομηρεία της ανθρωπότητας συνεχίζεται. Το ανθρώπινο γένος συνεχίζει σαν τις μαϊμούδες να βγάζει ψείρες. Και τελικά πεθαίνει έχοντας χαραμίσει όλη του την σάρκωση ξεψειρίζοντας το σώμα του σαν τις μαϊμούδες.

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο θάνατος του φυσικού σώματος είναι καθαρά θέμα χρόνου.

Δηλαδή, ενώ με δεδομένο το θάνατο και την μη-αθανασία θα έπρεπε να έχετε βαθύτερες πνευματικές αναζητήσεις, γιατί οποιοδήποτε υλικό απόκτημα έχει ημερομηνία λήξης, οι εξουσίες σάς οδηγούν σε εγκλωβιστικές και δουλικές γνώσεις ώστε ο καθένας από όλους σας να φύγει αδιάβαστος, δηλαδή να μην μάθει ποτέ τι ήρθε να κάνεισ' αυτόν τον κόσμο.

Αδιάβαστος δεν είναι αυτός που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή αλλά αυτός ο οποίος και 100 χρόνων να πεθάνει να μην καταφέρει να καταλάβει ποτέ, ούτε καν να υποψιαστεί για ποιο λόγο κατέβηκε στον κόσμο της ύλης, ποιος τον έστειλε, ποια είναι η αποστολή του και φυσικά που θα πάει μετά το θάνατο του.

Ακόμη και σ' αυτό το θέμα ο Μαυροψύχης ενεργοποιεί τα όπλα του, δηλαδή τις θρησκείες, που η κάθε μία υπερασπίζεται ότι μόλις πεθάνετε θα πάτε κάπου να περιμένετε τη δευτέρα Παρουσία (Χριστιανισμός) ή σας τάζουν μελαχρινές παρθένες στον Παράδεισο (Κοράνι). Αυτή τη δουλειά κάνουν οι εντεταλμένοι υπηρέτες των εγκλωβιστικών θρησκειών.
Πόσο άσχημο παιχνίδι παίζεται στο ανθρώπινο γένος!
- ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ


Ανατρέχοντας στην ιστορία των τελευταίων 4.000 ετών, στους Αιγυπτίους, την μεγάλη Περσική Αυτοκρατορία, τους αρχαίους κλασσικούς χρόνους, ρωμαϊκούς, βυζαντινούς χρόνους, Οθωμανικούς χρόνους, στις εξουσίες των τελευταίων 300-400 χρόνων, στις ανατροπές των Βασιλειάδων, Τσάρων, βλ Λουδοβίκος - Γαλλική Επανάσταση, Επανάσταση του 1917 στη Ρωσία, στην άνθιση της Αμερικανικής κυριαρχίας, που είναι ο σύγχρονος "μπαμπούλας" του πλανήτη, παρατηρεί κανείς ότι υπάρχουν πάντα εξουσίες, που μαζί με τους παρατρεχάμενούς τους, και τις θρησκευτικές εξουσίες, ενθαρρύνουν το σύστημα αγοράς - πώλησης.

Εκτός από ελάχιστα φωτισμένα όντα, όλη η υπόλοιπη ανθρωπότητα έχει αποδεχτεί αυτή τη καθημερινή και μεγάλη μάχη που δίνει ο καθένας, ακόμα και για τη πιο στοιχειώδη ανάγκη του, που είναι η τροφή του.

Σ' αυτό το βάρβαρο σύστημα, του "αγοράζω και πουλάω", επιβιώνουν οι δυνατότεροι, όπως γίνεται στη ζούγκλα με τα άγρια σαρκοβόρα ζώα. Όλοι οι υπόλοιποι που δεν είναι δυνατοί αναγκαστικά παίζουν το ρόλο του υπηρέτη - δούλου του δυνατού. Και όλοι μαζί, σαν πλανεμένες ψυχές που είναι, τρώνε από το ίδιο τυρί της φάκας του Μαυροψύχη, που βγάζει τον άνθρωπο από τον δρόμο της πνευματικής του εξέλιξης, τον αποπροσανατολίζει και δεν τον αφήνει να συνεχίσει σε υψηλότερες διαστάσεις. Κι έτσι ο Μαυροψύχης πιάνει στη παγίδα του και αυτούς που λόγω εξέλιξης είναι πιο κοντά στο ζωικό βασίλειο, αλλά και αυτούς που λόγω μεγαλύτερης εξέλιξης έχουν καταφέρει με κόπο να αποκτήσουν δεξιότητες, ευστροφία και να γίνουν μεγάλες προσωπικότητες.

Πώς είναι δυνατόν μία ολόκληρη ανθρωπότητα να είναι έρμαιο στις διαθέσεις του Μαυροψύχη; Να γεννιέται και να πεθαίνει χωρίς να γνωρίσει την πραγματική αλήθεια για τη δημιουργία των ανθρώπων, των συμπάντων, των μορφών, για τον ίδιο τον Δημιουργό;

Ένας τρόπος είναι τα χρήματα. Δηλαδή, οι περισσότεροι άνθρωποι του πλανήτη, όπου και να γεννηθούν, όπου και να μεγαλώσουν, όποια κουλτούρα και εκπαίδευση και να έχουν, πρέπει να έχουν χρήματα για να αποκτήσουν ακόμα και για το πιο στοιχειώδες, την τροφή.

Κι ενώ ό,τι χρειάζεται για την απόκτηση τροφής βρίσκεται στην ίδια την Δημιουργία μέσω του ήλιου - ηλιακές ακτίνες - γη - φωτοσύνθεση των φυτών - σπόροι - καρποί = τροφή, ο Μαυροψύχης έχει αλλοτριώσει τόσο το νου των ανθρώπων που ξεχνούν πλέον ότι ό,τι χρειάζεται υπάρχει δωρεάν και ελεύθερο στη φύση και αγωνίζονται να βγάλουν χρήματα για να αγοράσουν το οτιδήποτε μέσα στο σύστημα εμπορίου που έντεχνα έχει στηθεί. Μέσα από τα δήθεν απαραίτητα χρήματα, τα ζωγραφιστά αυτά χαρτάκια, μέσα από τα δήθεν πολύτιμα μέταλλα, έχει καπηλευτεί όλη την Δημιουργία, και έχει βαστήξει όμηρους όλο το ανθρώπινο γένος.

Ο Μαυροψύχης έχει φέρει την συναλλαγή μέσα από χρήματα, ή πολύτιμους λίθους και πολύτιμα πετρώματα. Ο κόσμος πλέον τα κυνηγάει γιατί αν τα αποκτήσει, πιστεύει ότι έχει λύσει τα προβλήματά του όσο αφορά την ύλη. Έχει όμως αλλοτριωθεί τόσο πολύ που έχει ξεχάσει ότι τα αγαθά που του χρειάζονται παρέχονται δωρεάν από την ίδια τη φύση, το ίδιο το σύμπαν, Οι άνθρωποι θα έχουν πάντα να τραφούν όσο καιρό ο ήλιος επιτρέπει συνθήκες τροφής για το ανθρώπινο βασίλειο. Η τροφή τους, εξαρτάται από την ύπαρξη του ήλιου, του νερού και γενικότερα της φύσης, και όχι από την ύπαρξη χρημάτων ή χρυσού όπως τους έχουν κάνει να πιστεύουν. Για παράδειγμα, με ήλιο αλλά χωρίς χρυσό και λεφτά ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει. Όμως χωρίς τον ήλιο και με πολλά λεφτά/χρυσό δεν θα μπορούσε να επιβιώσει ούτε λεπτό.

Καταλαβαίνετε σε τι παραμύθι έχει πέσει το ανθρώπινο γένος. Οι νεκροθάφτες της ανθρώπινης εξέλιξης έβαλαν χρηματικό κόστος στο οτιδήποτε. Οι ανθρώπινες ψυχές εγκλωβίζονται με παραμύθια, και τρέχουν να αποκτήσουν χρήματα, σπίτια, κότερα και καταθέσεις χρημάτων. Η ζωή φεύγει σαν το νερό και οι άνθρωποι τη σπαταλούν για να αποκτήσουν υλικά αγαθά που δεν πρόκειται να πάρουν μαζί τους μετά το θάνατο. Και η ζωή τους είναι μόνο 100 -το πολύ- χρόνια, που σε σύγκριση με τους χρόνους του ορατού σύμπαντος είναι σαν μια σταγόνα στον ωκεανό.

Οι άνθρωποι, μορφωμένοι και αμόρφωτοι, μικροί και μεγάλοι, σε οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα κι αν ανήκουν και σε οποιαδήποτε θρησκεία κι αν πιστεύουν, το έχουν αποδεχτεί. Και όλοι χρησιμοποιούν τις λέξεις και τους όρους, που ο μεγαλύτερος πλάνος αυτού του πλανήτη έχει θεσπίσει και όλοι παίζουν το παιχνίδι του.

Oι… "βρικόλακες" της οικονομίας υποστηρίζουν δήθεν ότι το χρήμα έχει αξία σε χρυσό, αλλά και αυτό είναι ψέμα. Και είναι ψέμα διότι, αν η γη δεν καρποφορήσει, δηλαδή δεν παράγει τροφή, όσο χρυσό και να έχεις δεν πρόκειται να χορτάσει το στομάχι σου. Εξάλλου, ο χρυσός έχει αυτό το χρώμα γιατί είναι ένα μέταλλο που έχει αποθηκεύσει με τον καιρό πολλή από τη δύναμη και την ενέργεια του ήλιου. Γι' αυτό το λόγο τον χρειάζονται τα ενεργειακά βαμπίρ, αυτά "τα φίδια", που δεν έχουν από μόνα τους ενέργεια, και όταν δεν βρίσκουν άλλο ανθρώπινο αίμα να ρουφήξουνε, κάνουν ενέσεις χρυσού μέσα στα άρρωστα σώματα τους.

Οι άνθρωποι έχουν πειστεί ότι τα χρήματα αντιπροσωπεύουν παραγωγή προϊόντων και ότι πρέπει να υφίστανται στο πλανήτη για να μπορούν οι άνθρωποι μεταξύ τους να ανταλλάσουν προϊόντα πιο εύκολα..
Όλοι μιλούν για "ελλείμματα, ανάπτυξη, δημοσιονομική πολιτική, κουρέματα, οικονομία, κόστος, ανταγωνισμός, φόροι, φοροδιαφυγή, χρηματιστήριο, μετοχές παράγωγα, και ένα σωρό οικονομικούς όρους, χωρίς ουσία. Όπως τα μικρά παιδιά, καταπιάνονται με ένα παιχνίδι, μια κούκλα ή ένα φορτηγάκι, που τελικά γίνεται όλος ο κόσμος τους, έτσι και οι άνθρωποι ασχολούνται με ψεύτικα χρωματιστά χαρτάκια και άλλα τέτοια, και δεν συνειδητοποιούν ότι όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι, που παίρνουν μέρος χωρίς να το έχουν καταλάβει, και μάλιστα στημένο εις βάρος τους.

Βέβαια, ενώ τα μικρά παιδιά δεν ξέρουν τίποτα για το θάνατο του φυσικού τους κόσμου, οι ενήλικες, γνωρίζουν πολύ καλά ότι το σώμα τους το περιμένει ένα φυσικός θάνατος. Το ίδιο σώμα, αντρικό ή γυναικείο, που κινείται, έχει ζωή και βιολογικές λειτουργίες, είναι απλά θέμα γήινου χρόνου και μόνο, ακόμα και τα οστά να γίνουν σκόνη, δηλαδή ένα τίποτα. Κι ενώ το γνωρίζουν πολύ καλά, ακόμα κι αν βρίσκονται σε ηλικίες που πλησιάζουν το θάνατο, συνεχίζουν να παίζουν το παιχνίδι του κυνηγιού των χρημάτων και της ύλης.

Η λέξη "οίκο-νομία" προέρχεται από τις λέξεις "οίκο" και "νόμος", δηλαδή σπίτι και νόμος. Σ' ένα σπίτι κατοικούν άνθρωποι, κάνουν οικογένεια, νέες ψυχές παίρνουν σάρκα, μέσα στο σπίτι υπάρχει αγάπη, γέλιο, χαρά, θλίψη, κλάμα, εμπειρίες.. Ο Μαυροψύχης όμως και οι υπηρέτες του γνωρίζουν πολύ καλά τη δύναμη που έχει ο λόγος, γι' αυτό και αλλάζουν το νόημα των λέξεων. Έτσι στο νόημα της λέξης "οικονομία", ακύρωσε όλα τα παραπάνω που έχουν ουσία και στη θέση τους έβαλε.. τα ανούσια χρήματα.

Τα χρήματα είναι που σας έχουν φυλακίσει χωρίς έλεος, σας έχουν οδηγήσει στην απόγνωση, μέχρι και στην αυτοκτονία (μέγιστο κάρμα), και όλα αυτά με κοινό παρονομαστή την υπηρεσία στον Μαυροψύχη.

Στα πανεπιστήμια όπου σπουδάζουν οικονομικούς δείχτες, μάρκετινγκ, είναι γνώση για να "φαίνεται" σαν τα στολίδια του αλόγου. Είναι επινοήματα, για να εδραιώσουν την ύπαρξη του χρήματος και τίποτα άλλο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δουλεύουν σαν δούλοι όλη τους τη ζωή, για να μπορούν να έχουν σύνταξη, όταν θα γεράσουν. Οι εξουσίες όμως σιγά-σιγά και με ύπουλο τρόπο έφτασαν τη συνταξιοδότηση στα 70 έτη, δηλαδή για 10 ή 20 χρόνια το πολύ, σε μια ηλικία που ο άνθρωπος δεν μπορεί να έχει ιδιαίτερες φυσικές δυνάμεις. Οι συντάξεις, σαν "τυράκι" που δίνεται στο νου των ανθρώπων προκειμένου να δουλεύουν μια ζωή σαν άψυχα ρομπότ, είναι ένα ακόμα παρακλάδι εγκλωβισμού που το σύστημα χρησιμοποιεί.

Οι φανεροί πόλεμοι, τα φανερά όπλα και οι σκοτωμοί δεν είναι τα μόνα που χρησιμοποιούνται από τον Μαυροψύχη για να ρουφάει ενέργεια απ' τους ανθρώπους και να κάνει τη δουλειά του. Μια επιφανειακά ειρηνική κοινωνία, που οι άνθρωποι ζουν σαν ελεγχόμενοι δούλοι είναι ακόμα μία πηγή δυστυχίας για τους ανθρώπους, άσχετα αν εκείνοι λόγω συνήθειας και παιδείας δεν μπορούν να το αντιληφθούν.

Όλα τα κράτη του πλανήτη γη χρωστούν συνολικά κάποια τρισεκατομμύρια.. Σε ποιον;;; Στους εντολοδόχους του Μαυροψύχη (παγκόσμια τράπεζα, κεφάλαιο, αγορές, τράπεζες), αλλά επί της ουσίας σε κανέναν, γιατί τα χρήματα αυτά είναι ανύπαρκτα!

Εντωμεταξύ, οι πολιτικοί βρικόλακες πάντα με στενόχωρο ύφος, σα ρυτιδιασμένες μούμιες, σκεπτόμενοι τάχα πως κάνουν δύσκολο έργο για το καλό των λαών και πως δεν έχουν άλλες επιλογές, ξεπουλάνε αέρα, γη και θάλασσα, όπως έγινε και στην Ελλάδα.

Έτσι, μέσα σ' αυτό το στημένο παιχνίδι, τα ανύπαρκτα χρήματα κυριολεκτικά αρπάζονται από τους λαούς που ξεπουλιούνται, όπως έγινε και με τον ελληνικό λαό, και πηγαίνουν στα χέρια των παγκόσμιων βρικολάκων εξουσιών - αγορών, υπηρετών του Μαυροψύχη.

Όσο αφορά τις παραγωγές που λαμβάνουν χώρα στο πλανήτη, που καταλήγουν στο εμπόριο με τα ανύπαρκτα χρήματα, ελέγχονται όλες από τις στημένες εξουσίες. Παράγουν δηλαδή ό,τι, όποτε και όπου θέλουν (χώρα παραγωγής) και σε όποια ποσότητα θέλουν, φυσικά πάντα με τους όρους του Μαυροψύχη.

Για παράδειγμα στην Ελλάδα, ενώ μέχρι πρόσφατα διαβεβαίωναν τον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχουν κοιτάσματα πετρελαίου, πολύτιμα μέταλλα, ορυκτός πλούτος, ξαφνικά ως δια μαγείας, βρεθήκαν! Οι πολιτικοί όμως βρικόλακες δεν αφήσανε να γίνει εκμετάλλευση των φυσικών αυτών ενεργειακών πόρων, προφασιζόμενοι διάφορες δικαιολογίες. Γιατί αν γινόταν εκμετάλλευση ο Ελληνικός λαός θα απαλλαγόταν από τα χρέη, κάτι που δεν θέλουν οι στημένες εξουσίες των τραπεζικών συστημάτων και όχι μόνο. Είναι μια ακόμα απόδειξη ότι αυτοί οι πολιτικοί βρικόλακες είναι σε υπηρεσία διατεταγμένη προς το αφεντικό τους, τον Μαυροψύχη.

Έτσι, τα χρήματα δεν αντιπροσωπεύουν την παραγωγή, δεν αντιπροσωπεύουν φυσικούς όρους, γιατί είτε με αποικιοκρατίες, είτε με προσχεδιασμένους πόλεμους, είτε με στημένα δάνεια, η λέξη "παραγωγή" είναι εντελώς διαστρεβλωμένη.
- ΜΜΕ


Τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης), που είναι ουσιαστικά μέσα μαζικής.. αποχαύνωσης, είναι στημένα έτσι ώστε να σας βομβαρδίζουν - πολιορκούν με στημένες πληροφορίες που ευνουχίζουν το νου των ανθρώπων, τους αφαιρούν τη δυνατότητα δημιουργικής σκέψης με την οποία ο νους είναι προικισμένος. Ο Κοσμάς ο Αιτωλός πολλά χρόνια πριν είπε ότι "Θα ‘ρθει καιρός που ο διάβολος θα μπει μέσα σ’ ένα κουτί και θα φωνάζει. Και τα κέρατά του θα ‘ναι στα κεραμίδια", και εννοούσε την τηλεόραση, Η τηλεόραση έχει δύναμη γιατί ασκεί επιρροή στις μάζες, που αποδέχονται πλέον ό,τι τους πασάρουν σαν είδηση, σαν μόδα και σαν εικόνα.
- ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ



Ο Μαυροψύχης και οι υπηρέτες του κατακλύζουν τους ανθρώπους με πληροφορίες για ανθυγιεινή διατροφή, αλκοόλ, σεξουαλικές ανωμαλίες, διαστροφές, ομοφυλοφιλία, ναρκωτικά και πολλά άλλα. Τα ναρκωτικά και κάθε τι δήθεν παράνομο είναι μέρος του συστήματος, άσχετα αν θεωρούνται παράνομα. Μην έχετε καμία αμφιβολία γι' αυτό. Οι υπηρέτες του Μαυροψύχη έχουν φροντίσει και να θεωρούνται παράνομα για "τα μάτια του κόσμου", ότι δηλαδή η πολιτεία δήθεν νοιάζεται για το καλό των πολιτών, και να ενθαρρύνουν τον κόσμο να τα παίρνει. Ο Μαυροψύχης είναι και πίσω από τη δήθεν νομιμότητα και πίσω από τη δήθεν παρανομία.

Ακόμα και οι επαναστάσεις που κάνουν είναι στημένες. Όλες οι επαναστάσεις εκτός ελαχίστων, είναι στημένες από το ίδιο το σύστημα.

Οι υπηρέτες του Μαυροψύχη έχουν κάνει συμφωνίες μαζί του, αλλά ίσως να μην γνωρίζουν ότι ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΛΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΦΙΛΟΣ. Μπορεί κάποιοι να τον υπηρέτησαν πιστά, όπως ο Χίτλερ, ο Καντάφι, ο Μπουμάρακ και ο Σαντάμ, όμως όταν αυτός κρίνει ότι οι υπηρέτες του εκπλήρωσαν την αποστολή τους, ότι οι μαριονέτες του πρέπει να αλλάξουν πρόσωπα, όταν δει ότι ο πόνος και ο τρόμος που έφεραν στην ανθρωπότητα δεν αγγίξει πλέον τους ανθρώπους, τότε πλέον οι υπηρέτες του γίνονται βορά του. Τότε παρουσιάζει νέους Χίτλερ, νέους Καντάφι, νέους Μπουμάρακ. Και αυτοί αφού σκοτώσουν ή εξοντώσουν με τον πιο οδυνηρό τρόπο, έρχονται άλλα πουλημένα τομάρια, τα οποία ο Μαυροψύχης τάιζε, έκτρεφε και μεγάλωνε με τα ανύπαρκτα χρήματα, ώστε τη δεδομένη ώρα που ήθελε να κάνει την ανθρωπότητα να αλλάξει πορεία, τους παρουσιάζει σαν επαναστάτες, και αυτό γίνεται μέχρι και σήμερα συνέχεια στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Φυσικά, ο καταπιεσμένος, αδικημένος και πεινασμένος λαός, θα ακολουθήσει μια τέτοια επανάσταση. Βλέπει μπροστάρηδες, ήρωες, που θα τον βγάλουν από τη δυστυχία του. Και μέσα στην καταπίεση του, και την πείνα του τους ακολουθεί. Που να φανταστεί ποιοι είναι αυτοί και ποιος τους καθοδηγεί. Που να φανταστεί ότι οι δήθεν απελευθερωτές του, έχουν καταλειφθεί και αυτοί από τον Μαυροψύχη. Που να φανταστεί ότι αυτό που βλέπει σαν ελπίδα και σωτηρία, είναι και πάλι ο ίδιος ο Σατανάς.

Ακόμα και σε περιπτώσεις που τέτοιες επαναστάσεις ήταν για καλό, δοσμένες από το Θεό και όχι τον Μαυροψύχη, για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να βγουν από τη δυστυχία και να ελευθερωθούν, ήρθε και πάλι ο Μαυροψύχης με τα τεχνάσματα και τους μηχανισμούς του, εξουσίες - χρήματα - διαβολή του Νου, να μετατρέψει το καλό σε κακό.

Τρανό παράδειγμα ήταν ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης που, αν και Θεόσταλτος επαναστάτης που βοήθησε για να ελευθερωθεί η υποδουλωμένη ελληνική φυλή μετά από 400 χρόνια υποδούλωσης στην στημένη εξουσία των Οθωμανών, στο τέλος τον ονόμασαν προδότη και τον φυλάκισαν.

400 χρόνια ήταν πολλά, αν σκεφτεί κανείς πόσες γενιές πέρασαν κάτω από την εξουσία των Οθωμανών (με μέσο όρο ζωής γύρω στα 50). Ακόμα και που ομιλείται η ελληνική γλώσσα μετά από τόσα χρόνια υποδούλωσης είναι άξιο απορίας. Φυσικά κάποιοι γνωρίζουν πολύ καλά από πού έχει δοθεί η ελληνική γλώσσα:

Ο άξιος αυτός Έλληνας άντρας επαναστάτησε μαζί με άλλους, όπως τον Παπαφλέσσα, τον Καραϊσκάκη, τον Μπότσαρη κ.ά. Όμως ο Μαυροψύχης φρόντισε οι Έλληνες, να δικάσουν αυτόν τον στρατηλάτη για προδοσία και να τον φυλακίσουν. Όπως αντίστοιχα στους αρχαίους Ελληνικούς χρόνους, έδωσαν κώνειο στο Σωκράτη, κορόιδεψαν τους μεγάλους Έλληνες φιλοσόφους, τους χλεύασαν, τους εξόρισαν κ.ά. Και όλες αυτές οι αδικίες στην ιστορία δεν θα χαν συμβεί, αν οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν σωστά το Νου τους και δεν συμπεριφερόντουσαν σαν πρόβατα.

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, αν αναλογιστείτε τις τότε συνθήκες σκλαβιάς, κατόρθωσε τα ακατόρθωτα, δίνοντας και πάλι υπόσταση στην Ελληνική φυλή. Τι πολεμική δύναμη μπορούσαν να έχουν οι έλληνες έπειτα από 400 χρόνια σκλαβιάς; Επαναστάσεις είχαν γίνει δεκάδες, αλλά οι ρουφιάνοι τα πρόφταναν στο πασά, και οι επαναστάσεις πνίγονταν στο αίμα προτού καν ξεκινήσουν (όπως στην Επανάσταση του Λάμπρου Κατσώνη, από όπου βγήκε η φράση "αν σ αρέσει μπάρμπα Λάμπρο, ξαναπέρνα από τη Άνδρο").

Ο Μαυροψύχης, όταν είδε ότι η ελληνική φυλή πάει να αποκτήσει υπόσταση, με ό,τι σήμαινε αυτό για τον ίδιο, και δεν μπορούσε να συνεχίσει τον ενταφιασμό της, πήγε στο "Plan B". Ενεργοποίησε πράκτορες, προβοκάτορες, ρουφιάνους, σπιούνους, και προδότες. Με τη συμμετοχή τους οδήγησαν τους Έλληνες στο να αποδεχτούν όλα αυτά που έγιναν εις βάρος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Στη συνέχεια, ο τότε κυβερνήτης Καποδίστριας, επιχείρησε να συνεχίσει το έργο του Κολοκοτρώνη, αλλά τον δολοφόνησαν, γιατί ήταν ένας ακόμα εκτός συστήματος του Μαυροψύχη.
Οι τότε εξουσίες, βλέπε Όθωνα κλπ, πρόσφεραν την μέγιστη υπηρεσία στον Μαυροψύχη. Έβαλαν την ελληνική φυλή, που μόλις είχε αποκτήσει υπόσταση, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΡΟΚΦΟΡ, δηλαδή από τους πρώτους υπηρέτες του Μαυροψύχη!!

Οι Έλληνες που 400 χρόνια δεν είχαν τίποτα, που ζούσαν λιτά, που φόραγαν τσαρούχια και φουστανέλες και μορφωνόντουσαν από τα κρυφά σχολειά, αντί να δομήσουν ένα κράτος με τις δικές τους δυνάμεις, πιάστηκαν στην παγίδα να δανειστούν χρήματα, με την βοήθεια των τότε στημένων εξουσιών - προδοτών. Τα δάνεια - ανύπαρκτα χρήματα είναι το πιο σημαντικό μέσο του Μαυροψύχη για να υποδουλώνει τους λαούς. Έτσι οι Έλληνες μπήκαν σ' ένα φαύλο κύκλο δανεισμών και πληρωμών τόκων, που μοναδικό σκοπό είχε την υποδούλωσή τους.

Άλλο παράδειγμα επαναστάτη που αποδεικνύει ότι οποιοσδήποτε ή οτιδήποτε είναι εκτός αυτού του "μαύρου" συστήματος φροντίζουν να το εξαφανίζουν, είναι ο πρόεδρος της Αμερικής Τζον Κένεντι, που τον δολοφόνησαν, μετά τη τελευταία ομιλία του, στην οποία ξεμπρόστιασε τον Μαυροψύχη και τα τσιράκια του, αναλύοντας με τον πιο αποδεικτικό τρόπο τις μεθόδους που χρησιμοποιεί.

*******************************************************

Δυστυχώς, μέχρι και σήμερα έχετε πάρει μία γνώση, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη κι αν μεγαλώσατε-καθοδηγηθήκατε, που σας αφήνει εντελώς γυμνούς από την ά-λήθεια. Έτσι εύκολα εκπαιδεύεστε να είστε πλέον, άθελά σας, σε τρεις-χειρότερη κατάσταση από τα σαρκοβόρα ζώα.

Γιατί αυτά σκοτώνουν και τρώνε το θήραμά τους, αλλά μέχρι να ξαναπεινάσουν δεν σκοτώνουν. Εσείς αντίθετα, με τον απόλυτα διαιρετικό εγωιστικό - εθνικιστικό τρόπο που έχετε εκπαιδευτεί, εκπαιδεύεστε ουσιαστικά να είστε απόλυτοι δολοφόνοι, σ' όλη τη διάρκεια του φυσικού σας βίου. Μέχρι να πεθάνετε, σας μαθαίνει το σύστημα να σκοτώνετε τους άλλους ανθρώπους, επειδή σας το ζητάει το σύστημα της απόλυτης διαιρετικότητας εγωισμού - εθνικισμού, τους δήθεν εχθρούς σας, λες και αυτούς τους γέννησε άλλος Θεός, λες και αυτοί γεννηθήκανε με άλλο τρόπο από τις μανάδες τους, λες και, όταν σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα είστε και εσείς και αυτοί σε ένα φέρετρο, θα έχετε τίποτα να χωρίσετε.

Αυτοί που σκοτώνουν επειδή η θρησκεία τους το προτρέπει, είναι χειρότεροι και από σαρκοβόρα ζώα. Θα μπορούσε ποτέ ο Πατέρας-Μητέρα, ο Θεός, Δημιουργός των πάντων ορατών και αοράτων, του βασιλείου των ορυκτών, φυτών, ζώων, του ανθρώπινου βασιλείου, ο Δημιουργός των πλανητών, ήλιων, των αστερισμών, γαλαξιών, των πέντε στοιχείων της δημιουργίας (αιθέρας, φωτιά, νερό, γη, αέρας), που έφτιαξε όλα αυτά πάνω απ' όλα με αγάπη, να θέλει πιστούς που κόβουν κεφάλια συνανθρώπων, λόγω διαφορετικών πεποιθήσεων; Συνεπώς δεν είναι αντιφατικό να σκοτώνουν, να βγάζουν μίσος στο όνομα του παντοδύναμου Δημιουργού, που έφτιαξε τα πάντα με αγάπη;

Αυτούς που το σύστημα σας έμαθε ότι είναι εχθροί σας, θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι οικογένειά σας ή φίλοι σας, εάν για κάποιο λόγο είχε "τύχει" να μεγαλώσετε μαζί τους (να είχατε π.χ. υιοθετηθεί από γονείς άλλης χώρας). Με ποια κριτήρια λοιπόν τους κατατάσσετε στο απέναντι "στρατόπεδο"; Δηλαδή, με λίγα λόγια, είναι το σύστημα εκείνο που σε θέλει συνέχεια να πολεμάς τους εχθρούς σου και όχι το πραγματικό σου "Είναι".

Ο καθένας δίνει μάχη με τη δική του καραμέλα: Διαφορετικοί παπάδες για διαφορετικές θρησκείες. Διαφορετικοί πολιτικοί άρχοντες για διαφορετικά δήθεν πολιτικά κομμάτια. Υποστηριχτές διαφορετικών σεξουαλικών προτιμήσεων, ομοφυλόφιλοι, ετερόφυλοι, με σεξουαλικά βίτσια, να είναι περήφανοι γιατί κρύβονται πίσω από το "δικό μου είναι το σώμα και ότι θέλω το κάνω". Περήφανοι τρομοκράτες, γιατί είναι ενάντια στο κατεστημένο. Δολοφόνοι μουτζαχεντίν σκοτώνουν άπιστους, γιατί νομίζουν ότι ο παντοδύναμος Θεός που υπηρετούνε, τους έχει ορίσει απεσταλμένους να αφαιρούν ανθρώπινες ζωές απίστων - αλλόθρησκων, ακόμα και των γονέων τους.

Το αποτέλεσμα είναι αυτός ο πλανήτης να μην ξέρει που βαδίζει. Να ψάχνει να βρει ηγέτες. Να ψάχνει να βρει κατεύθυνση. Από ποιον όμως; Αφού για όλα αυτά μέχρι σήμερα, έχουνε φροντίσει οι νεκροθάφτες της εξέλιξης της ανθρωπότητας να έχουν εξαφανίσει όλη την αληθινή γνώση από την ανθρώπινη εξέλιξη.

Μετά από όλη αυτή την προσπάθεια στην πορεία της εξέλιξης της ψυχή σας, δόθηκε ένα Θείο δώρο για τη ψυχή σας: η ζωή μέσα σ' ένα ανθρώπινο σώμα για να πάρετε εμπειρίες και να ξεπεράσετε και αυτό το σχολείο που λέγεται ανθρώπινο βασίλειο και παρ' όλα αυτά επιτρέπετε στον εαυτό σας να πεθαίνετε κυριολεκτικά αδιάβαστοι.

Το αφεντικό όλων των βρώμικων εξουσιών του πλανήτη, δηλαδή ο Μαυροψύχης, επειδή ήρθε πλέον το τέλος για όλες αυτές τις εξουσίες, που σας εκπαίδευσαν μ αυτό τον χείριστο τρόπο, προσπαθεί για μία ακόμα φορά να βάλει αυτούς που τον υπηρετούν άμεσα, πλανητάρχες, πρωθυπουργούς, βουλευτές, ιεράρχες όλων των θρησκειών, μεγαλοτραπεζίτες, δημόσια πρόσωπα (τραγουδιστές, ποδοσφαιριστές, δήθεν εσωτερικούς διδασκάλους) να υποστηρίζουν ότι χρειαζόμαστε μία παγκόσμια κυβέρνηση και μια παγκόσμια θρησκεία.

Ακούστε ποιοι τα λένε αυτά! Αυτοί που ρούφηξαν τις ψυχές σας. Δεν μάθατε ποτέ από τις εξουσίες αυτές, το λόγο της ύπαρξής σας, την ειρήνη και αγάπη. Και είναι αυτοί που θα έπρεπε να σας είχανε πληροφορήσει.

Έρχονται αυτοί οι απαράδεκτοι που υπηρετούνε αυτό το ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ των ανθρωπίνων ψυχών να σας εγκλωβίσουν ακόμα μία φορά, στο όνομα μιας ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΜΙΑΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.

Έχει δημιουργήσει ένα καλοστημένο σύστημα, όπου καλλιεργούνται οι αντιπαλότητες, η διαιρετικότητα και η διχόνοια. Διαφορετικά έθνη, με διαφορετικά ήθη και έθιμα, θρησκείες, διαφορετικές φυλές είναι όλα αντιμέτωπα μεταξύ τους.

Έτσι από την μία φροντίζει να σας διαιρεί δημιουργώντας εχθρότητες και από την άλλη, φροντίζει να ξεπουλάτε το είναι σας, τη ψυχή σας, με ένα σύστημα ψεύτικων χαρτονομισμάτων για την εξασφάλιση των στοιχειωδών αναγκών τροφής και στέγης, και με τη δημιουργία ολοένα και περισσότερων αναγκών. Όλα αυτά είναι δολώματα που σας ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΗ ΨΥΧΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Έχουνε περάσει 2000 χρόνια από τη γέννηση του Ιησού Χριστού και 2500 χρόνια από τη γέννηση του Βούδα. Και οι νεκροθάφτες της εξέλιξης της ανθρωπότητας έχουν φροντίσει επιμελώς να θάψουν όλες τις σημαντικές για την εξέλιξη της ανθρωπότητας διδασκαλίες, όπως και το νόμο του κάρμα.

Ο Μαυροψύχης μετέτρεψε τους ανθρώπους από όντα με νοημοσύνη σε πειθήνια "κατοικίδια ζώα", αχρηστεύοντας τη σκέψη τους, το νου τους, και δια-βάλλοντας τα πάντα.

Θρησκευτικοί ηγέτες, θρησκευτικοί πράκτορες του Μαυροψύχη, χρησιμοποιούν συνέχεια τη λέξη "Μετανοήστε" ή δήθεν συμβουλεύουν τους ανθρώπους να μην επιτρέψουν ποτέ να μπει μέσα τους ο "πονηρός" ("πονηρό" εννοούν τον Μαυροψύχη). Πως όμως οι άνθρωποι να μετανοήσουν, όταν τους έχουν εσκεμμένα αποκρύψει διδασκαλίες όπως αυτή της ανταποδοτικής δικαιοσύνης (κάρμα) και του "γνώθι σαυτόν"; Πώς να μην μπει μέσα τους ο "πονηρός", όταν μεγαλώνουν σ' ένα έντεχνα στημένο περιβάλλον με πονηρούς πολιτικούς, ύπουλες στρατηγικές, υποχθόνιους ή φανερούς πολέμους, ψεύτικα και ανύπαρκτα χρήματα, συμφεροντολογικές τράπεζες; Οι άνθρωποι έχουν παραμυθιαστεί, ζουν σε μία πλάνη και σαν τα πρόβατα ακολουθούν τους έχοντες εξουσία, που σαν τον Πόντιο Πιλάτο, τους συμβουλεύουν να μετανοήσουν, μη κάνοντας όμως καμία προσπάθεια για την πνευματική ανέλιξή τους, αφού δεν τους έχουν διδάξει τίποτα σωστό.

Αναφερόμαστε στους στημένους ηγέτες που ξέρουν τι λένε (σ αυτούς ταιριάζει η φράση "θρησκευτικοί νεκροθάφτες") και σ' αυτούς που δεν είναι οι κεφάλες αυτής της "μαύρης" παραπληροφόρησης, αλλά λειτουργούν σαν μιμητικές μαϊμούδες, έχοντας τελειώσει τα εκκλησιαστικά σχολειά ή σχολές θεολόγων στα πανεπιστήμια, έχοντας πάρει και θρησκευτικούς τίτλους και έχοντας ενδεχόμενα μπει σε στοές του ίδιου του Μαυροψύχη.

Εάν ήθελαν να είναι άξιοι ιεράρχες ή θρησκευτικοί καθοδηγητές, θα έπρεπε να εκπαιδεύουν τους ανθρώπους με τέτοιο τρόπο ώστε να τους πληροφορούν για όλες τις κινήσεις του Μαυροψύχη, όλες τις πονηριές του, τις παγίδες του, τις φανερές και κρυφές μεθόδους που χρησιμοποιεί, όχι μόνο μέσα στον καθένα, αλλά και σε επίπεδο κοινωνικό. Να δώσουν στο κόσμο να καταλάβει όχι μόνο πως διαβάλει τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, αλλά και το πώς έχει στήσει ολόκληρο το παγκόσμιο πολιτικο-θρησκευτικό και χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Διότι εάν τα βλέπουν και δεν τα λένε, είναι προβοκάτορες. Εάν δεν τα βλέπουν καθόλου, είναι ανάξιοι. Είτε είναι προβοκάτορες του Μαυροψύχη, είτε ανάξιοι, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει για την ανθρωπότητα. Είναι κι αυτοί συμμετέχοντες στην παγιδευμένοι εκπαίδευση της ανθρωπότητας.

Οι θρησκευτικοί αυτοί ηγέτες από τα διάφορα παραμάγαζα του Χριστιανισμού (ορθόδοξοι, Καθολικοί, Προτεστάντες, Παγανιστές, Εκκλησία του Χριστού και αλλά πολλά), αποκρύπτουν την πραγματική κατάσταση και μεταφέρουν ελλιπείς γνώσεις για να δώσουν στον κόσμο το "τυράκι" για να μπει στη φάκα της αποχαύνωσης. Ο διδάσκαλος Ιησούς Χριστός μίλησε κυρίως για αγάπη, αλλά όχι μόνο. Αντίθετα, αναφέρθηκε ξεκάθαρα και στην φαυλότητα των εξουσιών της εποχής του, είτε πολιτικών είτε θρησκευτικών.

Δύο χιλιάδες χρόνια πριν, στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, έχει γραφτεί ότι κάποιος θα παραλάβει το εσφραγισμένο βιβλίο απ το δεξί χέρι του καθήμενου επί του θρόνου.
Δύο χιλιάδες χρόνια μετά, ο Μαυροψύχης θέλει να σας μαρκάρει το δεξί χέρι προκειμένου να έχει τον απόλυτο έλεγχο του πως κινήστε, τι τρώτε, που μένετε, τι αναπνέετε, ακόμα και τι σκέφτεστε, ώστε μην διανοηθείτε να δημιουργήσετε οποιαδήποτε μορφής σκέψη, που δεν την έχει εγκρίνει.

Όλα αυτά τα διαιρετικά, δηλαδή άλλο πολιτική, άλλο η ένωση με το Θεό, πλέον αρχίζετε να καταλαβαίνετε πολύ καλά ότι μοναδικό σκοπό έχουν να θολώσουν τους νόες σας. Και μέσα απ τη θολούρα στους νόες σας, να σας δώσουνε ελεγχόμενη εκπαίδευση, ώστε έτσι να συνεχίζεστε να είσαστε δούλοι.

Πρέπει όμως να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί υπάρχουν πολλοί πράκτορες και προβοκάτορες που ισχυρίζονται ότι θέλουν το καλό σας και μιλούν για το καλό σας, ενώ αυτοί είναι στην ουσία "λύκοι με άλλη προβιά", είτε το γνωρίζουν, είτε όχι. Αυτοί ξεκίνησαν το ταξίδι για την α-λήθεια, αλλά στην πορεία εγκλωβίστηκαν στα δίχτυα του Μαυροψύχη, σε συστήματα πολιτικο-θρησκευτικά, παρατάξεις, κατατάξεις, αμαυρώνοντας έτσι τις διδασκαλίες των φωτισμένων όντων, όπως του Βούδα, του Χριστού. Και αντί να μεταλαμπαδεύουν τις διδασκαλίες πάνω απ' όλα με αγάπη, φανατίζονται σε διαιρέσεις και προσπαθούν να μυήσουν κι άλλους.

Η μίμηση είναι χαρακτηριστικό του ανθρώπου όπως και των ζώων, αλλά ο άνθρωπος οφείλει να χρησιμοποιήσει πάνω απ' όλα τον ανώτερο Νου του.

Η ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 553 μ.Χ. ΣΤΗΝ 5Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟ. Η γυναίκα του Θεοδώρα, ήταν αυτή που άσκησε μεγάλη επιρροή να συγκαλεστεί αυτή η σύνοδος, καθώς είχε μεγάλη αντιπάθεια για την «θεωρία της αναγέννησης των ψυχών». Πέθανε λίγο πριν την Οικουμενική Σύνοδο.

Σ' αυτή την Οικουμενική Σύνοδο μάλιστα, δεν κρατήθηκαν καθόλου πρακτικά, γιατί σκοπός του Αυτοκράτορα ήταν να εξαφανίσει όλες τις αναφορές για τη Μετενσάρκωση και χρησιμοποίησε την Οικουμενική Σύνοδο σαν κάλυψη!
Σαν να μην έφταναν αυτά, τον έκαναν και Άγιο! Αυτό ήταν ένα βραβείο από τον Μαυροψύχη, επειδή όποιος τον υπηρετεί καλύτερα, παίρνει και το καλύτερο βραβείο. Και το καλύτερο βραβείο του Μαυροψύχη στον Ιουστινιανό, ήταν να τον κάνει άγιο γιατί το ανθρώπινο βασίλειο και ειδικά οι Χριστιανοί πίστεψαν ότι δεν υπάρχει συνέχεια του σήμερα από χθες. Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι δυο άτομα που έζησαν τον 6ο αιώνα, επηρέασαν τις πεποιθήσεις των ανθρώπων μέχρι και τον 20ο αιώνα! Και το πιο εκπληκτικό είναι ότι τόσο η ζωή της Θεοδώρας, όσο και του Ιουστινιανού, όσο αφορά τις ηθικές αξίες, είναι παραδείγματα προς αποφυγή.

Από τότε οι ιερείς της εκκλησίας, βολεμένοι πίσω από το "μισθό" που τους δίνει το σύστημα, και συγκεκριμένα ο Μαυροψύχης, αναμασάνε, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, την μη-ύπαρξη της μετενσάρκωσης. Κοιλαράδες, δήθεν άγαμοι και θεόσταλτοι, εκλεγμένοι στα υψηλά κλιμάκια μέσα από τις μασονικές στοές του Μαυροψύχη, δεν καταλαβαίνουν τις ασύλληπτες ευθύνες που έχουν απέναντι στο ανθρώπινο γένος;

Το κάψιμο της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, η ακύρωση διδασκαλιών μεγάλων Ελλήνων Μυστών, όπως και της διδασκαλίας του Βούδα, ο μη-αποσυμβολισμός του 12Θεου, τα διαφορετικά μαγαζιά καθολικών - Χριστιανών, και γενικά των θρησκειών, το αλάθητο του Πάπα, οι άνθρωποι που έριχναν στη πυρά, το στρατόπεδο ελεγχόμενων Χριστιανών από τη μία, και το στρατόπεδο κατευθυνόμενων Μουσουλμάνων από την άλλη, οι επιστήμονες (όπως ο Γαλιλαίος) που δεν τους άφηναν να βοηθήσουν την εξέλιξη της ανθρωπότητας με τις γνώσεις τους, ήταν όλα προμελετημένα και με σκοπιμότητα τον περιορισμό του ανθρώπινου νου και τον έλεγχο της ανθρωπότητας.
Όλοι αυτοί οι επαναστάτες που πιστεύουν ότι είναι ενάντια στο σύστημα, ουσιαστικά υπηρετούν το σύστημα, πιστεύοντας ότι αυτοί είναι κάτι το διαφορετικό από τους άλλους, ότι βρίσκονται έξω από το "κοπάδι".

Τρανά παραδείγματα αποτελούν οι αναρχικοί και τρομοκράτες, οι πράκτορες, οι καμικάζι, που νομίζουν ότι κάνουν καλό, αλλά δεν ξέρουν πόσο κακό κάνουν με τις δολοφονίες και τις ανάλογες πράξεις τους. Πιστεύουν ότι ξεφεύγουν από το κατεστημένο, αλλά το υπηρετούν απόλυτα. Και μάλιστα, με τον πιο απεχθή για την ψυχή τους τρόπο. Και σύμφωνα με το νόμο της ανταποδοτικής δικαιοσύνης, αργά ή γρήγορα, στην ίδια ή σε άλλη ζωή, το τίμημα που θα πληρώσουν θα είναι μεγάλο.

Ο Μαυροψύχης πρώτα δελεάζει τους ανθρώπους με θέσεις εξουσίας σε οποιοδήποτε τομέα, δύναμη και χρήμα. 'Έπειτα "εισχωρεί" μέσα στα σώματα τους, με τρόπο που ο ανθρώπινος νους δε μπορεί να συλλάβει. Όλη αυτή η απανθρωπιά των κυβερνητικών και όχι μόνο, οφείλεται ακριβώς σε αυτό: παρουσιάζονται σαν "άνθρωποι", αλλά επί της ουσίας, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΨΎΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ, αφού το σώμα τους έχει "καταληφθεί" από αυτόν. Τόσο μεγάλη δια-βολή έχουν υποστεί.

Οι άνθρωποι αυτοί που καταντούν "απάνθρωποι", έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης γιατί αυτοί οι ίδιοι επέτρεψαν στον Μαυροψύχη να τους διαβάλει και μέσω αυτών να καταδυναστεύει ολόκληρη την ανθρωπότητα. Οι ευθύνες τους είναι πολύ μεγάλες. Ο Μαυροψύχης τους διάλεξε γιατί οι ψυχές τους είναι επιρρεπείς στην ύλη. Τους αρέσουν τα αξιώματα, τα γήινα πλούτη, η λαγνεία, η ανηθικότητα, τους αρέσει να αυτό-προβάλλονται, να νιώθουν ανώτεροι σε σχέση με τους υπόλοιπους.


Και αυτές οι ψυχές, είναι βούτυρο στο ψωμί του Μαυροψύχη. Τους δίνει όλα αυτά τα υλικά και προσκαιρα γήινα πλούτη που ζητάνε και στη συνέχεια αυτοί εκτελούν τα καταστροφικό έργο του: διαιρετικότητα, πόλεμοι, θάνατοι, πείνα, εξαθλίωση, έλλειψη παιδείας και πολλά άλλα.

Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . .