Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

7) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ




Οι εργοδοτες σ' αυτό τον πλανήτη, όπως τα έχει διαμορφωσει ο Μαυρόψυχος, είναι για να σας προσφέρουν εργασία είτε το επισημο κράτος (κομμουνισμός), είτε οι επιμέρους εργοδοτες (καπιταλισμος).
Σας είπαμε και πιο πάνω ότι ο Μαυροψύχης φροντισε ώστε ο κομμουνισμός να είναι αλληλενδετος με την αθεΐα.
Σας αναφέραμε και πριν ότι ο μεγαλύτερος κομμουνιστης ήταν ο Ιησούς Χριστός, αλλά φυσικά δεν ήταν αθεος.
Και στον κομμουνισμο ο Μαυροψύχης εβαλε ακόμα μια φορά την ουρα του ώστε να συνοδευεται με την αθεΐα.
Έχουμε γράψει εκτενως πως θα ασκειτε η εξουσία στην ανθρωπότητα μετά τον κατακλυσμό.
Σε αυτό το κομμάτι της επιστολης προς τους εργοδοτες, η αναφορα μας είναι στο σύστημα των εργοδοτων της ελευθερης αγορας ή αλλιώς ελευθερου καννιβαλισμου. Σας έχει αναγκασει το σύστημα να σας ζητά παλαβα πράγματα, φορους, εισφορες, χωρίς όριο.
Φυσικά όλοι εσείς, μη μπορωντας να κάνετε αλλιώς, τα ακολουθειτε όλα στο βαθμό που σας επιτρεπουν οι δυνάμεις σας.
Ακόμα, ο ελευθερος καννιβαλισμος δίνει την δυνατότητα στον δυνατό εργοδοτη να καταπίνει τον αδυνατο εργοδοτη.
'Έτσι και σεις, μέσα στον παραλογισμο του ελευθερου κανιβαλλισμου, πρέπει να ανταποκριθητε στις ωρδες του Μαυροψύχη.
Οι πιο πολλοί από τους εργοδοτες, δίνετε εργασία σε παραπανω από έναν εργαζομενο, ή έστω και σε έναν. Δηλαδη, μέσα από το ψεύτικο πανηγυρι της μονοπωλης των χρημάτων του Μαυροψύχη, επιτρεπετε στον εργαζομενο, μέσα από τους μισθούς που τους δίνετε, να εξασφαλισετουν μέσω του νομου "αγοράζω και πουλαω" (κανιβαλλισμος), τροφή και στέγη για τους ίδιους ή τις οικογένειες τους.
Η προεκταση της προσφορας των εργαζομενων σε σας τους εργοδοτες, όπως μπορείτε εσείς να το βλέπετε είναι μια σχέση προσφορας εργασιας ή δουλείας από τους εργαζομενους προς εσάς, για να πετυχετε φυσικά τον σκοπό σας μέσα στον ελευθερο κανιβαλλισμο, την διατηρηση της εταιρειας σας.
Όμως, αυτή η σχέση σας δεν είναι χρηματικη. Χρηματικη την έχει κάνει ο Μαυροψύχης, γιατί ετσι και σε εσάς τους εργοδοτες έχει παγιδευσει το νου σας. Χρηματικη την έχει κάνει ο Μαυροψύχης, διότι και να ανταποκριθητε στις ασύλληπτες καταστάσεις που σας ζητά, προσπαθείτε από οπουδήποτε να μειωσετε τα κοστη, ακόμα και να "εξουδετερωσετε" οικονομικά τους άλλους εργοδοτες - αντιπαλους σας, για να μπορέσετε να διατηρησετε την επιχειρησι σας-εταιρεια σας
Μέσα σε αυτή την παραζάλη σας, για να μπορέσετε φυσικά να ανταποκριθητε στο απίστευτο σύστημα του Μαυροψύχη, το συστημα του ελευθερου κανιβαλλισμου, ξεχνάτε κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Ότι αυτοί που σας προσφέρουν την εργασία τους ή την δουλεια τους, είναι άνθρωποι με πνεύμα, ψυχή, καρδιά και νου, όπως φυσικά και σεις. Και εκείνη τη στιγμή που πιστεύετε ότι αναγκαστικά θα πρέπει να τους μεταχειριστεητε, να τους βρισετε, ακόμα και να μην τους πληρωσετε, 'Έτσι πρέπει να κάνετε για το "καλό σας" και για το "εγώ σας".
Όμως, το σύμπαν, οσο ακόμα υπάρχει το σύστημα του ελευθερου κανιβαλισμου, σας δίνει μια απίστευτη ευκαιρια. Να μπορέσετε να φερθειτε στους εργαζομενους σας μόνο σαν συνανθρώπους σας και τίποτα άλλο. Κάθε τι που ξεχνάτε από τη μεριά σας ή δεν γνωρίζετε, σαν συμπεριφορα απενταντι στους εργαζομενους σας, ο καρμικος νόμος που ενεργοποιειτε εις βάρος σας είναι πάρα πολύ σοβαρος.
Σε αυτό το κομμάτι, θελουμε πάρα πολύ την προσοχή σας. Εργοδοτες του πλανήτη γη, έως οτου φύγει αυτό το σύστημα εξουσίας από τον πλανήτη σας και θα κατοικειται από ανθρώπους που είναι πλημμυρισμένοι με αγάπη και ισότητα ο ένας για τον άλλον, και τίποτα άλλο.
Σίγουρα, έχετε ενεργοποιησει τον κατωτατο νου σας, πολύ περισσοτερο από ότι τον εργαζομενων και γι αυτό έχετε ξεφύγει από την μεριά της δουλείας. Έτσι, έχοντας ανοίξει φτερα με μια επιχειρηση, προσπαθείτε να σταθείτε μέσα στο σύστημα του ελευθερου κανιβαλισμου.
Όμως, σας έχουμε γράψει ξεκάθαρα και πιο πάνω, ότι ο κατωτερος νους είναι ο φταιχτης του εγκλωβισμού σας. Ο κατωτερος Δίας σας είναι αυτός που σας διαιρει σε εργοδοτες και εργαζομενους. Σε εμπόρους, μεγαλοεμπορους και βιομηχανους και σε εργατες ή δούλους. Αυτή για εσάς είναι η μεγάλη ευκαιρια. Αφού έχετε ήδη ενεργοποιησει τον κατωτερο νου φτιαχνοντας επιχειρησεις, βιομηχανιες κ.ά., ταυτόχρονα να ενεργοποιήσετε και τον ανωτερο σας νου, ώστε μέσα στα μάτια των εργαζομενων σας, να τους δείτε σαν πατερα σας - μητερα σας - παιδιά σας και με μια λέξη συνανθρώπους σας.
Σίγουρα, το σύστημα του ελευθερου κανιβαλλισμου, για να μπορέσετε να επιζησετε, σας θέλει αδιστακτους, αιμοσταγης, αδυφαγους και σκληρους. Και όπου μπορείτε να εφαρμοζετε αυτές τις πολιτικές. Όμως, ποτέ μην ξεχνάτε πλέον ότι ενσαρκωθηκατε για να εξελιχθητε, και η διαρκεία του φυσικού σας βίου σαν χρονος είναι αστειος.
Γι αυτό, οσο ακόμα θα υπάρχουν στον πλανήτη σας τα συγκεκριμενα συστήματα εξουσίας, προσπαθηστε από αυτή τη στιγμή να εναρμονισετε την συμπεριφορα σας προς τους εργαζομενους σας, ώστε να δώσετε την δυνατότητα στην προσωπική σας ατομική εξέλιξη να έχετε περάσει το μαθημα της ανθρωπιας με αριστα.
Οσο θα διαχωριζεστε από τους εργαζομενους προσπαθωντας από τη μεριά σας να τους μειωσετε με κάθε τρόπο, τόσο το κάρμα σας θα επιβαρυνεται. Οσο περισσοτερο δείτε τους εργαζομενους σας σαν μέρη που όπως και σεις μαζι είστε ένα, και όλοι μαζί είστε μέσα στην μονάδα θεο, τόσο τα καρμικα σας οφελη θα είναι χωρίς όριο.

Επειδή μέσα από την ενεργποιηση του κατώτερου νου σας, δηλαδή του επιχειρειν, έχετε δώσει τα μικρά ή μεγάλα διαπιστευτηρια, δηλαδή συγκαταλεγεστε στους εξυπνους ανθρώπους, μην αφήσετε την ευκαιρια να πάει χαμενη, δηλαδη να ενεργοποιήσετε αυτή την ευστροφια και εξυπναδα σας, ώστε να αναλαβει τα ηνεια ο ανωτερος νου σας κι 'ετσι πλέον να είστε σίγουροι ότι στο κομμάτι της σχεσης εργοδοτων και εργαζομενων, είστε εναρμονισμενοι με την συμπαντική νομοτελεια, όπου όλες οι μορφές είναι μέσα στην μονάδα, καμία μορφή δεν είναι ανωτερη ή κατωτερη, και καθε μιας μορφής το έργο είναι να επιστρεψεις στην μονάδα-γενητωρα- δημιουργό- θεο.