Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

4) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ




Μέσα από όλη αυτή τη αποκρυπτογραφηση της γνώσης για όλη την εξέλιξη που έχει η κάθε μια ψυχή μέσα στο κόσμο της μορφής και συγκεκριμενα στην ανθρωπότητα που είναι τα όντα με νοημοσύνη που κατοικούν τον πλανήτη γη, αυτά που έχουμε να πούμε στους υποψηφιους γονείς που περιμενουν να ενσαρκωθεί μια ψυχή, έχετε αντιληφθεί πλέον ότι είναι κάτι ιδιαίτερα ιερό και σοβαρό και φυσικά πετυχαινεται μόνο με τη Θεια Χάρη.
Η κάθε μια ψυχή που ενσαρκωνεται στο σώμα ενός μωρου, έχει 100% την προσωπική της εξέλιξη από τις προηγούμενες ζωές (προβιωτες). Όμως και 100% δεν έχει ολοκληρωσει την εξέλιξη της στα όντα με νοημοσύνη ώστε να κατανοήσει απόλυτα την ταυτότητα της μέσα στην Δημιουργία.
Ακόμα, οι υποχρεώσεις εξέλιξης των φυσικων γονέων, μαζί με την εξέλιξη του μωρου που ενσαρκωνεται ταιριαζουν απόλυτα οι καρμικες τους υποχρεώσεις. Αυτό σημαίνει ότι αυτές οι τρεις συμμετεχοντες, πατερας - μητερα - μωρό, ταιριαζουν απόλυτα αυτά που πρέπει να μαθουν και να εξελιξουν.
Πρέπει να ξέρετε ότι μέσα στο σύμπαν, που έχει ορατή μορφή, οι πάντες είναι υπό εκπαίδευση και είναι ταυτόχρονα και μαθητές και δασκαλοι. Αυτό ταυτόχρονα σημαίνει ότι και οι γονείς έχουν να μαθουν απ το μωρό τους και το μωρό απ τους γονείς.
Απλά, σε αυτή την συγκεκριμένη περίπτωση, αυτά τα μαθηματα που έχουν να ολοκληρωσουν οι γονείς και το μωρό, ταιριαζουν απόλυτα. Γι αυτό και η επιλογή των φυσικων γονέων για μια ψυχή που είναι να ενσαρκωθεί, δίνεται απ τον Δημιουργό και την καρμική επιτροπή, με απόλυτη λεπτομέρεια. Δηλαδη, στην κάθε ψυχή που είναι να ενσαρκωθεί, ποιοι θα είναι οι φυσικοι γονείς στους οποιους θα ενσαρκωθεί αυτή η ψυχή - παιδί.
Ούτε ο τελευταιος "κοκκος" ύλης στον πιο απομακρο μέρος του σύμπαντος, δεν υπάρχει από τύχη ή συμπτωση. Τα πάντα είναι σε απόλυτη σοφια.
'Έτσι και στην περίπτωση την συγκεκριμένη των γονέων που πρόκειται να ενσαρκωσουν μια ψυχή, ο πατερας και η μητερα αναλαμβάνουν πάρα πολύ σοβαρες υποχρεώσεις.
Οι νεκροθάφτες σας έχουν μάθει ότι η ενσάρκωση μιας ψυχής είναι συνυφασμενη με το "εγώ - παιδί"μου, με το "εγώ" έχω μορφωσει το παιδί μου εγκυκλοπαιδικα, "εγώ" έχω δώσει ακινητη περιουσια στο παιδί μου, και κάθε τι που έχει σχέση με την εφημεροτητα της ύλης και την εφημεροτητα μιας ενσάρκωσης.
Όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Μια ψυχή η οποία ενσαρκωνεται, ουδόλως την ενδιαφερουν όλα αυτά, όταν αιτηται από την καρπική επιτροπή σχέδιο επανενσαρκωσης.
Μια ψυχή στον αόρατο κόσμο, γνωριζοντας πολύ καλά τι δεν έκανε καλά στην προηγουμενη ενσάρκωση, που μπορεί να ήταν με αισθήματα ζηλιας, φθονου, κακεντρεχιας και αλλά αρνητικα χαρακτηριστικα, και όλα αυτά που κάθε μια ψυχή ξεχωριστά γνωρίζει, αιτηται επανενσαρκωση για να εξελιξει τις αδυναμιες της.
Κάθε μια ψυχή, κυριολεκτικά αιτηται επανενσαρκωσης μόνο για εξέλιξη. Μόνο για να διορθωσει λαθη και τίποτα άλλο.
Καταλαβαίνετε πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα από όλα αυτά που σας έχουν μάθει όταν πρόκειται ένα ζευγάρι να ενσαρκωσει σαν μωρό μια ψυχή.
Έτσι, με Θεια Χάρη δινεται το "πρασινο φως" για μια ενσάρκωση ενός μωρου από δυο φυσικούς γονείς (άντρας - γυναίκα και όχι βεβαια με τερατωδη ομοφυλοφιλα ζευγαρια που υιοθετουν ψυχές και προσπαθούν να παρουσιασουν το μαυρο σαν ασπρο με την εγκριση των επίσημων νεκροθαφτων).
Έτσι, όταν όταν μιλάμε για κανονικους φυσικούς γονείς και μόνο, με τον ερχομο ενός μωρου, αναλαμβάνουν υψιστη αποστολή.
Αυτή η αποστολή, αρχίζει και τελειώνει στο πως θα μπορέσουν σ' αυτή τη ψυχή, στο παιδί τους δηλαδη, να μπορέσουν να το διδαξουν σαν πραγματικοί Δάσκαλοι και να του δώσουν πνευματικές γνώσεις (γνωθι σ' εαυτόν), δηλαδή να κατανοήσει η ψυχή που ενσαρκώθηκε όλο το ταξιδι μέσα στην υλη. Φυσικά η κορύφωση αυτής της εκπαίδευσης είναι να μπορέσουν να δώσουν σ' αυτό το μωρό, αφού κατανοήσει, να κάνει πράξη το πώς μέσα στην Δημιουργία τα πάντα είναι ενιαία, και να προσπαθεί να δώσει μέσα στη ανθρώπινη κοινωνία αυτά που έχει σαν δεξιότητες για το καλό όλης της ανθρωπότητας.
Για να μπορέσουν οι γονείς να τα πετυχουν αυτά, πρέπει πρωταρχικα οι ίδιοι να έχουν κατανοήσει όλα οσα σας έχουμε ήδη αποκρυπτογραφηση και "αποσφραγισει". Όλη αυτή η γνώση, δίνει στους γονείς την δυνατότητα, ξεχωριστά στον καθένα, να καταλάβει με ακρίβεια το ποιος είναι, πως έφτασε στον κόσμο της ύλης, ποια η αποστολή του κάθε ανθρώπου, και ποιο ταξιδι συνεχιζει μετά το φυσικό του θάνατο.
'Έτσι, όλη αυτή η σοφια και η γνώση που δίνει τη δυνατότητα στον καθένα, και στην προκειμενη περίπτωση και στον πατερα και στην μητερα να έχει ασύλληπτες γνώσεις και με πολύ μεγάλη αγάπη, ενδιαφερον και στοργη να τα μεταφερει στο παιδί τους.
Μολις μεταδωθει αυτή η γνώση από τους γονείς στο παιδί τους, τότε η αποστολή έχει ολοκληρωθει. Αυτή είναι η κορυφαια αποστολή των γονέων. Να μεταφερουν στα παιδιά τους με απεραντη αγάπη και στοργη όλες αυτές τις ασύλληπτες αλήθειες.
Απεναντιας μέχρι σήμερα, γνωρίζετε πολύ καλά με όλες αυτές τις διαιρετικές έννοιες πατρίδα - σημαία - θρησκείες, άντρας - γυναίκα, δικό μου - δικό σου, όπως όλοι οι γονείς είχαν χάσει το δρόμο τους είναι σχεδόν βεβαιο ότι και τα παιδιά τους θα χασουν το δρόμο τους, γιατί για όλα αυτά φροντίζουν οι νεκροθάφτες της εξέλιξης της ανθρωπότητας.
Επειδή μέσα από τις σχεσεις γονέων και παιδιου είναι οι πρωτες μεγάλες ζημωσεις μεταξύ των ενσαρκωμενων ψυχων, για αυτό βλέπετε μυριαδες χωρισμους, παιδιά εγκαταληλημενα. Ο καθένας τραβαει τον δικό του δρόμου και στο τέλος τα παιδιά αφού περασουν την εφηβεια τραβανε το δικό τους δρόμο και στο τέλος η κοινωνία καταρεει. Κάτι που γίνεται σε όλο το πλανήτη σας.
Ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν χωρισμοι, οι σχεσεις μεταξύ των γονέων είναι τραγικες. Μπορεί να μην υπάρχουν χωρισμοι αλλά δεν υπάρχει επικοινωνια, υπάρχουν γκρινιες, καταπίεση, και προσπαθούν να έχουν για λόγους κυριους μια εξωθεν καλη μαρτυρια στην κοινωνία. Όμως επί της ουσιας, δεν υπάρχει ούτε ομοψυχια, ούτε ψυχικη ενότητα και σίγουρα καμία πνευματικη προοδο και εξέλιξη.
Γιατί ξέρετε πλέον πολύ καλά ότι κάθε μια ψυχή όταν ενσαρκωνεται, ενσαρκωνεται μόνο για εξέλιξη και για τίποτα άλλο.
Ολοκληρωνοντας την αναφορα μας προς τους γονείς σας λέμε προσέξτε ιδιαίτερα τις ψυχουλες που ενσαρκωνετε σαν παιδιά σας. Περιμενουν από εσάς τα πάντα.
Περιμενουν από εσάς να νιωσουν την αγάπη σας, τη ζεστασια σας, τη θαλπωρη σας, το χαδι σας, τη διδασκαλία σας. Κυριολεκτικά τα παιδιά "κρεμονται από τα χειλη των γονέων".
Εάν τους τα προσφερετε αυτά, έχετε προσφέρει τα μεγιστα, τόσο για εσάς τους ίδιους, οσο και για την ενσαρκωμένη ψυχή που στον κόσμο της ύλης ήρθε σαν παιδί(ά) σας.

Απλά εφαρμοστε αυτά που διαβάσετε και καλη επιτυχια.