Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

21) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ





Σ αυτή την επιστολη απευθυνομαστε σε όλους τους αληθινους πνευματικούς δασκαλους του πλανήτη σας, οι οποιοι πραγματικά προσπαθούν με τις δικες τους δυνάμεις να φωτισουν οσο πιο πολλους ανθρώπους μπορούν και να τους οδηγήσουν προς το Θειο.
Φυσικά μιλάμε για τους πραγματικους και αληθινους Δασκάλους, γιατί ακόμα και εδώ ο Μαυροψύχης έχει τοποθετήσει ψευτο-διδασκάλους που δήθεν προσπαθούν να φωτισουν την ανθρωπότητα, όμως κυριολεκτικά κάνουν το αντιθετο. Δηλαδη, με έντεχνο τρόπο, εκπαιδεύουν τους μαθητές τους να είναι εγωιστές και διαιρετικοι.
Οι αληθινοι πνευματικοί δασκαλοι φυσικά δεν παίρνετε αντιτιμο για τις γνώσεις που μεταφερετε, και πάνω από όλα, λαμπουν οι παρουσιες σας.
Εκπεμπετε φως, είστε πλημμυρισμένοι από αρετές, αγαπατε όλη την δημιουργία και όλη την ανθρωπότητα και για κανένα λόγο δεν είστε διαιρετικοι.
'Έτσι, στους πραγματικους δασκαλους, μεταφέρουμε ένα μήνυμα το οποίο δεν πρέπει για κανένα λόγο να το αφήσετε να προσπερασει και πραγματικά θελουμε πολύ την προσοχή σας.
Θελουμε να σας γνωστοποιησουμε ή να φρεσκαρουμε στη μνημη σας, ότι το κακο έχει μια κοινη λέξη που την γνωριζετε σ' όλα τα μηκη και τα πλατη του πλανήτη και αυτή η λέξη είναι χρήματα ή πολύτιμα μέταλλα.
Αυτή τη λέξη την γνωρίζουν σ' όλα τα σημεια του πλανήτη σας, χωρςι χρήματα ή πολύτιμα μέταλλα δεν μπορεί κανένας άνθρωπος να έχει τροφή ή στέγη, δηλαδή τα στοιχειώδη αγαθά.
Σ οποιοδηποτε σημείο του πλανήτη η ανθρωπότητα μιλα για χρήματα. Ποσα χρήματα έχεις ποσα βγαζεις στην εργασία σου, να δουλεψεις για τα γεραματα για να έχεις σύνταξη - χρήματα και πάρα πολλές ακόμα κουβέντες, έως όλες περιστρεφονται γύρω από τα χρήματα.
'Έτσι, με έντεχνο τρόπο, όπως ακριβώς γίνεται στον πλανήτη σας, έχουν δημιουργηθει 99% φτωχοι και 1% πλούσιοι.
Δηλαδή, σχεδόν όλη η ανθρωπότητα, και το 99% και το 1%, μιλαει για το πρώτο όπλο του Μαυροψύχη ο όποιος κρύβεται πίσω από τα χρήματα, όπως στο σχημα που σας έχουμε πιο πάνω παραθέσει.
Μάλιστα , αν τους εξυψωσεις τον εγωισμό και την υπερηφανεια τους, ασκεις επανω τους αδικία, δειχνεις συνέχεια ακολασιες, πολεμικες έντεχνες συραξεις και αλλά δεινά μέσα από τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης, τότε κυριολεκτικά η ανθρωπότητα δικαιως βρίσκεται στο χαλι που βρίσκεται.
Μέσα σ' αυτό το απόλυτο χάλι, κάποιες ψυχές που ξεφευγουν από το σύστημα, με αγωνία ψαχνουν να βρουν αληθινους δασκαλους που να είναι έξω από κάθε μορφής σύστημα. Γιατί φυσικά Δάσκαλοι που υπηρετούν τις αρχές και τις λέξεις του συστήματος, δεν μπορεί να είναι δασκαλοι.
Ακόμα και αυτοί που είναι του συστήματος και σε κάποια στιγμή της ζωής τους, γιατί υπέρ-νικαει η εσωτερικη τους φωνη, ώστε να ξεφευγουν από το κατεστημένο, τότε μιλουν άλλη γλώσσα και αποστασιοποιουνται από το σύστημα.
'Έτσι, πραγματικά, όλες οι ανθρώπινες ψυχές που θέλουν να βρουν άλλες οδους, με αγωνια ψαχνουν ανάμεσα στην ανθρωπότητα αφανεις αληθινους πνευματικούς δασκαλους.
Γνωριζουμε ότι είστε αρκετοί. Όμως, έχετε ένα μεγάλο μειονεκτημα, ότι βρίσκεστε στην αφανεια και σας γνωρίζει ένα μικρό μέρος της ανθρωπότητας και σε δοαφορετικα μέρη, σε αντιθεση με την κοινη γλώσσα του κακου, που λέγεται χρήμα και τη γνωρίζουν σ' όλα τα μηκη και τα πλατη της γης.
Γι αυτό θα προσπαθησουμε σε σας, τους αληθινους πνευματικούς Δασκάλους που είστε ενσαρκωμένοι πάνω στη γη, να εφιστισουμε την προσοχή σας στα παρακατω:
Επειδή οι πηγες μαθησης σας διαφερουν χρησιμοποιειτε μεταξύ σας διαφορετικές ορολογιες, και ενώ έχετε ενωθει με το Θειο, γνωριζοντας και μεταδιδοντας στους μαθητές σας αυτή τη γνώση, έχει δημιουργηθεί πρόβλημα λόγω των διαφορετικών μεταξύ σας ορολογιων.
Θα σας φερουμε ένα παράδειγμα για να το καταλάβετε. Κάποιος δάσκαλος αναμεσα σας, λέει στους μαθητές του να ενεργοποιησουν τον ανωτερο νου τους και όχι τον κατωτερο, διότι ο κατωτερος νους εγκλωβιζει την ψυχή σε αστειοτητες, εγωισμους, προσκολλήσεις, ενώ αντιθετα, ο ανώτερος νους είναι ουδετερος στο καλό και το κακο, στη βρισια ή στην επεφημια, και σε κάθε μορφής προσκόλληση.
Για το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα κάποιος άλλος διδάσκαλος σας αναφερει με ακρίβεια ότι για να μπορέσετε να βρείτε το δρόμο σας προς το Θείο, πρέπει οπωσδήποτε ο άνθρωπος να υπέρ-νικησει και τα 49 του "εγώ". Μέσα στα 49 εγώ αναφερονται μια προς μια, όλες εκείνες οι προσκολλήσεις του κατώτερου νου που εγκλωβιζουν την ψυχή. Επομένως πρέπει να υπερνικησεις και τα 49 σου εγώ για να μπορέσεις να ενωθεις με το Θειο - Δημιουργία - Θεό.
Αυτές τις δυο τοποθετησεις που μολις τώρα σας έχουμε αναφέρει, ένας τριτος Δάσκαλος ανάμεσα σας, διδάσκει ξεκάθαρα ότι για να μπορέσεις να ενωθεις με το Θειο, πρέπει οπωσδήποτε να ξεπερασεις το νου σου και να ενωθεις με την καρδιά σου. Γιατί το καρδιακο τσακρα, είναι εκεί εκριβως που εκδηλώνεται σε μορφή, ο Πατερας, ο Υιος και το Αγιο Πνεύμα.
Βλέπετε ξεκάθαρα μέσα από αυτά τα τρια παραδείγματα ότι και οι τρεις αυτοί διδασκαλοι που διδασκουν και είναι ανάμεσα σας, μιλουν με ακρίβεια για το ίδιο πραγμα.
Όμως, στους μαθητές μπορεί να υπάρχει συγχυση και ο κάθε ένας μαθητής του καθένα από τους Δασκάλους να ακυρωνει τους άλλους δυο ή και το ανάποδο.
Ενώ η αλήθεια είναι μια. Και αλλαζουν μόνο οι ορολογιες.
Η αλήθεια είναι ότι
1) Εάν ενεργοποιησεις τον ανωτερο νου και ακυρωσεις τελείως τον κατωτερο φυσικά θα ενωθεις με το Θειο - Δημιουργό.
2)Εάν μπορέσεις και τιθασευσεις και υπέρ-νικησεις και τα 49 "εγώ" που ακολουθούν έναν άνθρωπο, φυσικά αυτόματα έχεις ενεργοποιησει και τον ανωτερο νου σου, ο όποιος φυσικά σε οδηγεί στην ενωσει με το Θειο - Δημιουργό.
3) Εάν ενωθεις με την καρδιά, φυσικά έχεις ενωθει με τον Δημιουργό - Θεό, αλλά σιγουρα, φτανοντας εκεί έχεις ακυρωσει και τα 49 "εγώ" του ανθρώπου, και φυσικά η ενεργοποιηση του ανωτερού σου νου, σε έχει οδηγήσει να ενωθεις με την καρδιά - Δημιουργό - Θεό
Σε αυτά που μολις σαν παράδειγμα σας έχουμε καταθεσει, εσείς οι αληθινοι δασκλαοι του πλανήτη, σας προτρεπουμε να σταθείτε ιδιαίτερα.
Βλέπετε τρεις διαφορετικές ορολογιες - τοποθετησεις που μιλανε κυριολεκτικά για το ίδιο πραγμα. Όμως, διατυπωμενες με διαφορετικές ορολογιες, Δημιουργόύν στους μαθητές σας συγχυση - αμφιβολια, και πολλές φορες οδηγουνται σε κοπαδοποίηση. Δηλαδη ο κάθε μαθητής να επικαλείται το δάσκαλο του και τις ορολογιες του.
Εδώ ακριβώς, θελουμε πάρα πολύ την προσοχή σας. Επειδή σας λέμε ξεκάθαρα ότι ο πλανήτης σας ζει ύστατες πνευματικές στιγμές πριν το κατακλυσμό, σας προτρεπουμε ιδιαίτερα, εσείς αληθινοι πνευματικοί Δάσκαλοι του πλανήτη σας να ενωσετε τους μαθητές σας, έστω με διαφορετικές ορολογιες. Μην αφηνετε πλέον να Δημιουργόύνται από εσάς τους αληθινους δασκαλους διαιρεσεις μεταξύ σας.
Ξερουμε την αγάπη σας για την Δημιουργία και για την ανθρωπότητα, όπως επισης ξερουμε και τις προσπαθειες σας, για να βοηθησετε οσους περισσοτερους μαθητές μπορείτε. Γι αυτό, σαν υστατη προτροπη, σας ζηταμε να χειριστητε αυτό το θέμα αναλόγως.
Δεν έχετε περιθώριο να χαθεί ούτε ένας μαθητής από τν πλανήτη σας εγκλωβιζομενος σε δοαφορετικους δασκαλους και ορολογιες.
Επειδή εσείς έχετε την δυνατότητα να διακρίνετε σαν πραγματικοί δασκαλοι αυτά που διαβαζετε, ποτέ μην αφήσετε τους μαθητές σας ανενημερωτους σχετικά με το ποιες αλλες διδασκαλίες πνευματικών διδασκαλων είναι αληθινες που έστω και με διαφορετικές ορολογιες, που όπως και οι δικες σας, 'Έτσι και των άλλων διδασκαλων έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, δηλαδή να οδηγησετε τους μαθητές σας στο δρόμο της πνευματικής ανελιξης κι εξέλιξης και την ένωση τους με το Θειο - Δημιουργό - Θεό.

Σας εφιστουμε ιδιαίτερα την προσοχή σας και σας ευχομαστε καλή επιτυχεια από καρδιας.