Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ
Φτάσαμε στο τελευταίο και ύψιστο κλειδί που κυριολεκτικά σας οδηγεί στην ένωση με τον Πατέρα. Θα σας το αναλύσουμε με ακρίβεια ώστε να αποδειχτούν τα γραφόμενα και πως προστέθηκε το όνομα "Χριστός" στον Ιησού, και επομένως τι ήρθε να διδάξει, αλλά και να λυθούν όλα τα ψέματα που υπάρχουν στον πλανήτη σας από όλους τους παγκόσμιους νεκροθάφτες - εκπαιδευτές σε όποιο ιερατικό θωκο και να τους έχει τοποθετήσει ο Μαυροψύχης.
Πριν την έλευση του Ιησού, πριν 2 χιλιάδες χρόνια περίπου από τώρα, πέρασαν πολλοί μεγάλοι Δάσκαλοι και μύστες (Ερμής Τρισμέγιστος, Σωκράτης, Πλάτωνας, κ.ά), και μίλησαν όλοι για τον ένα Θεό, που είναι ο Δημιουργός των πάντων. Ακόμα, όλοι οι μεγάλοι μύστες, πάνω από οτιδήποτε άλλο μιλούσαν για την πολύ μεγάλη σημασία, που πρέπει να έχει για κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, να ζει μέσα σε ηθικές αξίες, να είναι γεμάτος από αρετές, [υφανση ανώτερου νοητικου σώματος βουδικου σωματος και χριστικου σώματος] γιατί αυτά πραγματικά είναι που βοηθούν την ψυχή να συνεχίσει το ταξίδι της μετά το θάνατο του φυσικού σώματος και να επιστρεψει ο σπινθήρας πνεύματος που έχει ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά [εκτός των κλωνων]στο απόλυτο ΥΠΕΡ-ΠΝΕΥΜΑ από όπου ξεκίνησε πριν ατελείωτους χρόνους……
Η ιστορία της σύγχρονης ανθρωπότητας είναι πολύ μικρή, περίπου 5 χιλιάδες χρόνια πριν από τώρα και αυτό οφείλεται στις γεωλογικές αλλαγές που έλαβαν χώρα (πλημμύρες, σεισμοί, τσουνάμι, ηφαίστεια). σ' αυτή την σύγχρονη ιστορία, έπρεπε τα γεγονότα να ακολουθήσουν συγκεκριμένη οδό. Αυτή η οδός είναι
1) Να έρθουν οι μεγάλοι μύστες να διδάξουν για την ύπαρξη ενός Θεού και για τις αρετές και αξίες που πρέπει να έχουν οι άνθρωποι για να οδηγηθούν στην φώτιση
2) Η έλευση του Βούδα (Σινάντρα Γκαουντάμα Σακιαμούνι) να έρθει να δείξει με πολύ άμεσο τρόπο πως ένας άνθρωπος, στηριζόμενος στις γνώσεις που υποχρεωτικά ο ίδιος πρέπει να διαπιστώσει και να εφαρμόσει, ώστε πλέον να είναι φωτισμένος.
3) Ο Ιησούς - Χριστός, ήρθε να διδάξει στην ανθρωπότητα την φώτιση του Βούδα, δηλαδή ηθικές αρχές πάσης μορφής, (ανιδιοτέλεια, αγάπη για όλους και όλα, έλλειψη πάσης μορφής βίας, κρίσεις, κατακρίσεις, μίσος, κακία, πάσης μορφής εγωισμό ακόμα να αγαπάτε και τους εχθρούς σας), τα οποία είναι τα αποτελέσματα της φώτισης, και να φτάσει στο κλειδί των κλειδιών που παρέδωσε στην ανθρωπότητα και αυτό είναι η χριστοποίηση.
Το να είστε άνθρωποι με αρετές και ηθικές αξίες, δεν αρκεί για να φτάσετε στην χριστοποίηση. Η χριστοποίηση γίνεται μόνο με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Αυτό το τρόπο ήρθε να διδάξει ο Ιησούς.
Δυστυχώς για όλους εσάς, μέχρι τις σημερινές ημέρες, το μεγαλύτερο κλειδί της ανθρωπότητας, δηλαδή τη χριστοποίηση, το είχαν αποκρύψει από όλη την ανθρωπότητα.
Και δεν έγιναν μόνο αυτά. Ο τρόπος που σας έχουν παρουσιάσει την ζωή του Ιησού Χριστού είναι τελείως διαφορετικός από αυτό που ήρθε να διδάξει.
Ενώ ξεκάθαρα σας έχει πει ότι είστε αδέλφια του, και ότι αυτά που κάνει ο ίδιος, εάν πιστέψετε στα λόγια του μπορείτε να τα κάνετε και σεις, οι επίσημοι νεκροθάφτες του χριστιανισμού σας έχουν παρουσιάσει τον Ιησού με τελείως στρεβλό τρόπο, για λόγους φόβου από τη μεριά σας απέναντι στο θειο, υποτέλειας, έλεγχου όλων εσάς, ώστε να πιστέψετε ότι εσείς οι ίδιοι δεν έχετε την δυνατότητα να γίνετε χριστοί, γιατί Χριστός ήταν μόνο ένας.
Σαν παράδειγμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έναν Πατέρα που ξεχωρίζει τα παιδιά του. Ή έναν άριστο Πατέρα, που δεν θα επιθυμούσε τα παιδιά του να γίνουν κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση ή να έκανε διάκριση ανάμεσα στα παιδιά του και να ήταν αρεστό σε αυτόν μόνο ένα.
Ο λόγος που σας έχουν διδάξει ότι ο Ιησούς Χριστός είναι κάτι το όποιο εσείς δεν μπορείτε με τίποτα να το πραγματοποιήσετε, είναι γιατί σας θέλουν να είστε πάντα υπό απόλυτο έλεγχο και χωρίς καθόλου ενεργοποίηση του ανώτερου νου σας, αλλά σαν τα ζώα στα κοπάδια, που μόνο ο τσοπάνος και κανένας άλλος ορίζει που θα πάτε, που θα πιείτε και που θα κοιμηθείτε και ποτέ θα 'ρθει ο καιρός να σας σφάξουν.
Φυσικά, όλα αυτά για να τα πετύχουν, δημιούργησαν όλα τα απίστευτα παραμάγαζα στο όνομα του Χριστού (καθολικοί, ορθόδοξοι, προτεστάντες, Παγανιστές, Πεντικοστιανοί, εκκλησία του Χριστού, κ.ά).
Εύκολα πλέον καταλαβαίνετε ότι από την μια δεν μπορείτε σύμφωνα με τις διδαχές των νεκροθαφτών του Χριστιανισμού να γίνετε χριστοί, και από την άλλη να ενταχτείτε και σε παραμάγαζο. Φυσικά στο όνομα του Ιησού να υπηρετείτε τις διαιρέσεις.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ.
ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΧΡΙΣΤΟΙ.
ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΤΑΧΤΕΙ Σ' ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΤΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΕΙΣΤΕ, ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΜΕΣΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ / ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΚΛΠ..
ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΨΥΧΙΚΗ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΦΩΤΙΣΤΕΙ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ….
"ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ - ΧΡΙΣΤΟΣ"
ΓΙΑΤΙ ΜΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΣΑΡΚΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΦΕΡΕΣΤΕ, ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

Ο ερχομός του Ιησού ήταν για να κλείσει ο κύκλος της γνώσης, που έπρεπε να παραδοθεί στην ανθρωπότητα, ώστε το ανθρώπινο γένος να γνωρίζει με ακρίβεια αυτά που πρέπει να γνωρίζει για την ύπαρξη και αποστολή του.
Στη γη, υπάρχει μια συμπαντική νομοτέλεια, όπως φυσικά και σε οποιοδήποτε σημείο, της ορατής ή μη ορατής δημιουργίας.
Λέγοντας ότι ο ερχομός του Ιησού - Χριστού, ήταν για να κλείσει ο κύκλος της γνώσης για την ανθρωπότητας, ήταν κυριολεκτικός γιατί μέσα από την διδαχή του πως επιτυγχάνεται η χριστοποίηση, αφού φυσικά είσαι πλημμυρισμένος από όλες τις αρετές και ηθικές αρχές.
Αυτό ακριβώς ολοκλήρωσε με τη διδασκαλία του ο Ιησούς Χριστός.
Στη διδασκαλία Του, στη ζωή Του, εσκεμμένα υπάρχουν κενά από τους παγκόσμιους νεκροθάφτες του Μαυροψύχη, και εσκεμμένα σας έχουν αλλοιώσει τα γεγονότα.
1) Δεν σας έχουν πει με ακρίβεια που ακριβώς ήταν ο Ιησούς 17 ολόκληρα χρόνια, απ τα 13 του χρόνια που ήταν η τελευταία του εμφάνιση στο Ναό του Σολομώντα, μέχρι τα 30 χρόνια που δίδαξε. Ποιοι τον εκπαίδευσαν , τι αλλαγές έγιναν μέσα του, γιατί ήρθε να εμφανιστεί ξανά στα 30 και όχι στα 15, ή στα 20 ή στα 25.
Αυτά τα κενά, δεν είναι τυχαία. Διότι, μέσα από αυτές τις απαντήσεις θα καταλάβετε πολύ περισσότερα για το τι σημαίνει Ιησούς - χριστός.
2) έχει αποκαλέσει ξεκάθαρα όλη την ανθρωπότητα "αδέλφια" του. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι εσείς μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό που έκανε και αυτός. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Στο Κατά Ματθαίον κεφάλαιο 12, αναφέρεται:

" …Εμφανίστηκαν η μητέρα του και τ’ αδέλφια του, που ήρθαν και στέκονταν έξω θέλοντας να του μιλήσουν. 47 Tου είπε, λοιπόν, κάποιος: H μητέρα σου και τ’ αδέλφια σου ήρθαν και στέκονται έξω θέλοντας να σου μιλήσουν. 48 Kι αποκρίθηκε εκείνος και είπε σ’ αυτόν που του το έλεγε: Ποια είναι η μητέρα μου και ποια τ’ αδέλφια μου; 49 Kι απλώνοντας το χέρι του προς τους μαθητές του είπε: Nα, η μητέρα μου και τ’ αδέλφια μου. 50 Γιατί όποιος κάνει το θέλημα του Πατέρα μου του ουράνιου, αυτός μού είναι αδελφός και αδελφή και μητέρα."

Όμως, με την απόσταση που σας έχουν διδάξει όλοι οι νεκροθάφτες της εξέλιξης της ανθρωπότητας, μεταξύ του Ιησού χριστού με όλους εσάς, ότι είναι και σίγουρα είναι Θεάνθρωπος (έχει μπει μέσα του η δεύτερη όψη της τριαδικής υπόστασης του Θεού, δηλαδή ο Υιός), αυτόματα, μεταξύ σας και του Ιησού Χριστού υπάρχει ένα χάσμα. Αυτό το χάσμα αυτόματα σας απομακρύνει από την μονάδα, δηλ το Θεό. Και όχι μόνο αυτό. Σας αποκαλούν από πάνω και δούλους. Δηλ οι νεκροθάφτες, θέλουν να σας έχουν σε μια κατάσταση μη ένωσης με την μονάδα, κάτι τελείως διαφορετικό.
Κανένας πατέρας ή μητέρα, πόσο μάλλον ο Δημιουργός, δε θέλει να παιδιά του - δημιουργήματά του να 'ναι δούλοι.
Όμως με τις τόσες πολλές φορές που έχετε ακούσει τη λέξη "δούλος", έχετε πειστεί, σαν πρόβατα στο κοπάδι, ότι είστε δούλοι και φυσικά δεν είστε.
Ακόμα και η λέξη δούλος δημιουργεί αρνητική δόνηση.
Όταν ο ίδιος σας αποκαλεί "αδέλφια" του, δηλ ίδιους, οι νεκροθάφτες της εξέλιξης της ανθρωπότητας, θέλουν και κάνουν τα πάντα για να ερμηνεύσουν αυθαίρετα ό,τι θέλουν. Γιατί σκοπός τους είναι να υπηρετήσουν τον Μαυροψύχη, που κάνει τα αδύνατα δυνατά να μην γίνετε ποτέ πνευματικοί άνθρωποι, να μην κατανοήσετε την ενότητα των πάντων, και πάντα να νιώθετε ότι είστε κοπάδια και ανήκετε σ' ένα τσοπάνο.
Σας λέμε ξεκάθαρα ότι αυτός ο τσοπάνος που λέγετε Θεός- Δημιουργός - Ύπερνους δεν θέλει ποτέ να δημιουργεί κοπάδια.

3) σας περιγράψαμε ξεκάθαρα πιο πάνω, ότι ο Βούδας (Σινάντρα Σακιαμούνι), άφησε την γυναίκα του για να οδηγηθεί στην φώτιση την οποία φυσικά και πέτυχε και έδειξε το δρόμο σε όλους πώς να πετύχουν τη φώτιση.
Ο Ιησούς όμως που χριστοποιήθηκε, όταν επέλεξε του μαθητές του λίγο πριν τα 30 του χρόνια, είχε για πολλά χρόνια κοντά του την Μαγδαληνή.
Σας έχουν πει τι σημαίνει Μαγδαληνή; Όταν δίδασκε πολλές φορές τους 12 μαθητές του, όταν δεν καταλάβαιναν αυτά που τους έλεγε, πολλές φορές η Μαγδαληνή τους τα εξηγούσε. Η πρώτη του παρουσία μετά την ανάσταση Του ήταν στην Μαγδαληνή.
Η Μαγδαληνή, δεν είναι απλά μια τυχαία γυναίκα.
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΗΤΑΝ ΙΕΡΕΙΑ ΤΟΥ.

Διαβάζετε μόλις τώρα τη λέξη "ιέρεια" και μπορεί να αναρωτιέστε τι σημαίνει.
Σιγά μην σας είχαν εξηγήσει τι σημαίνει ιέρεια , την ιερότητα της γυναίκας, και ότι ο μοναδικός τρόπος για να πάρετε το χρίσμα και να χριστοποιηθείτε είναι "η ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΤΗΤΑ του ζευγαριού (ΑΝΤΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ) - (ΙΕΡΕΑΣ - ΙΕΡΕΙΑ).
Βλέπετε ακόμα και σήμερα που ο πλανήτης σας ζει εσχατολογικούς χρόνους, ότι προσπαθούν οι νεκροθάφτες της εξέλιξης της ανθρωπότητας να δημιουργήσουν τρίτο φύλο, ή να σας εκπαιδεύσουν ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι πολύ φυσιολογικό.
Τώρα που θα σας αναλύσουμε με ακρίβεια αυτά τα τρία κομμάτια, αυτόματα θα καταλάβετε πόσο πολύ συντέλεσαν στον εγκλωβισμό του νου σας όλα τα παραμάγαζα στο όνομα του Χριστού και διαστρέβλωσαν με έντεχνο τρόπο όλη την διδασκαλία του.

Θα είστε σίγουροι πλέον ότι όταν εμφανίζεστε στη γη μ ένα ανθρώπινο σώμα, (δεν μιλάμε ποτέ για κλωνοποιημένους ανθρώπους), θα σας ακολουθεί μια ψυχή η οποία έχει πάρει χιλιάδες ενσαρκώσεις σε ανθρώπινα σώματα, άντρας ή γυναίκα, πλούσιος ή φτωχός, για να φτάσει κάποια στιγμή στη φώτιση, (εάν φτάσει), και να συνεχίσει το ταξίδι της σε πιο υψηλές εξελίξεις.
Ακόμα ξέρετε ότι όταν ενεργοποιήσετε από ένα σημείο και μετά τον ανώτερο νου, δεν ξανά-σαρκώνεστε ποτέ με καρμικές υποχρεώσεις.
Επιπλέον γνωρίζετε ότι οι καρμικές υποχρεώσεις την στιγμή που γεννιέστε είναι ατομικά για εσάς τους ίδιους το κάρμα που κουβαλάτε μέχρι και την προηγούμενη σας ενσάρκωση, (υγιές ή άρρωστο μωρό), και φυσικά αυτά που θα διαχειριστείτε στην παρουσία ενσάρκωση σας.
'Έτσι, βρισκόμενοι στα μεσοδιαστήματα σε άσαρκη μορφή, καταθέτετε αιτήματα επανασάρκωσης, η κάθε μια ψυχή ατομικά για το προσωπικό της εξελικτικό σχέδιο, ώστε να ενσαρκωθεί, να διορθώσει τα προσωπικά της λάθη και να συνεχίσει το πνευματικό της ταξίδι απελευθερωμένη από τις καρμικές υποχρεώσεις του πλανήτη σας ή ίδιους με τον πλανήτη σας σε εξέλιξη.
Αυτόματα, αυτά σας οδηγούν να καταλάβετε ότι τα σχέδια που κατέθεσαν τα μεγάλα πνευματικά όντα ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ ήταν από πριν προκαθορισμένα.
ΤΟ ΠΙΟ ΥΨΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΟΝ που παρουσιάστηκε σ' αυτό το πλανήτη με σάρκα, ήταν ο Ιησούς που σας δίδαξε την χριστοποίηση (Χριστός).
Το ίδιο έγινε και με το Βούδα, τον Ερμή τον Τρισμέγιστο, τον Πυθαγόρα, Πλάτωνα, Σωκράτη, Κομφούκιο, και άλλους.
Φυσικά, πριν να γεννηθεί ο Ιησούς όλο το σχέδιο είχε κατατεθεί στον αόρατο κόσμο.
Για να γεννηθεί ο Ιησούς, οπωσδήποτε χρειάζεται μια αντίστοιχα ΠΑΝ-ΑΓΙΑ γυναίκα. Και γι αυτό η μητέρα του έχει ονομαστεί και δικαίως βέβαια, "ΠΑΝ-ΑΓΙΑ".
Σε άσαρκη μορφή, η Παναγία αιτήθηκε όταν θα κατέβαζε τον Ιησού σαν υιό να δεχτεί ένα σημάδι και να καταλάβει την αποστολή της.
'Έτσι κι ακριβώς έγινε.

Όταν μπήκε ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ στο υπερώο, είπε:

«Χαίρε, κεχαριτωμένη ο Κύριος μετά σου· ευλογημένη συ εν γυναιξίν.

Καταδεικνύεται ότι όταν είσαι ενσαρκωμένος, και είσαι φυσικά σε πνευματική αποστολή, πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει σημάδι, το οποίο στα όντα που είναι σε πνευματική αποστολή, σημαίνει ενεργοποίηση.
Αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο. Αυτόματα αυτό σημαίνει ότι το σύμπαν ακολουθεί μια συμπαντική νομοτέλεια.
Δεν γεννιέσαι μωρό και λες στους υπόλοιπους "γεια σας ήρθα να σας διδάξω". Γεννιέσαι όπως όλο το ανθρώπινο γένος, σαν μωρό. Υπάρχουν σίγουρα από πριν ενδείξεις και σημάδια ότι αυτό το μωρό είναι σε μια μεγάλη ή μέγιστη αποστολή, αλλά δεν γίνεται να διδάξεις την πρώτη στιγμή ή τα πρώτα χρόνια της γέννησης σου.
Είτε με αγγελικό μήνυμα, που κύριος μεταδότης τέτοιων μηνυμάτων είναι ο αρχάγγελος Γαβριήλ, όπως έκανε με την Παναγία, είτε τα 7 χρόνια αναζήτησης της φώτισης από το Βούδα, είτε η καιόμενη βάτος με τον Μωυσή και τις 10 εντολές, είτε με την επιδρομή πριν τη Δαμασκό με τον Απόστολο Παύλο που εμφανίστηκε από τον ουρανό και έπεσε κάτω από το άλογο, 'Έτσι ακριβώς έγινε και στην ειδοποίηση της Παναγιάς από τον αρχάγγελο ότι θα κατεβάσει τον μέγιστο των πνευματικών όντων στον πλανήτη γη, αλλά ακριβώς το ίδιο έγινε και με τα 17 χρόνια απόκρυψης της ζωής του Χριστού από τους υπηρέτες του Μαυροψύχη.
Τα τρία χρόνια που δίδαξε μετά τη βάφτιση του στα 30, ήταν το αποτέλεσμα αυτών που κατανόησε στα 17 ολόκληρα χρόνια της εκπαίδευσης του.
Απόλυτα έντεχνα θα σας πουν ότι είναι ο ίδιος ο Θεός και δεν χρειάζονται γνώσεις.
Μα πλέον, εύκολα καταλαβαίνετε ότι αν δεν ακολουθούσε την εκπαίδευση μέσα στα πλαίσια της συμπαντικής νομοτέλειας, γι' αυτό μετά εσείς πιστεύετε ότι είναι άλλο ο Χριστός και άλλο εσείς. Δηλαδή ότι δεν χρειάζεται εκπαίδευση, αλλά εσείς χρειάζεστε. Μα αφού σας αποκάλεσε "αδέλφια του"! δηλ αν κάνετε εσείς αυτό που έκανε αυτός, θα έχετε και εσείς τα ίδια αποτελέσματα, δηλαδή να γίνετε χριστοί - συν-Δημιουργοί.
Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο στήσιμο στην διδασκαλία του Μαυροψύχη. Σας έχει βάλει ανάμεσα των πιστών της διδασκαλίας του χριστιανισμού και του ίδιου του Θεανθρώπου του Ιησού Χριστού ένα τείχος, ώστε να πιστεύετε ότι ό,τι και να κάνετε δεν μπορείτε να γίνετε ίδιοι.
Ο Χριστός ήρθε να συμπληρώσει όλη την γνώση. Τη γνώση που πρέπει απαραίτητα όλοι σας να ακολουθείτε για να φτάσετε στο σημείο να γίνεται πραγματικά αδέλφια του Ιησού Χριστού (πιο πάνω σας έχουμε εξηγήσει ότι όλοι πηγάζουμε από τον ίδιο εαυτό δηλαδή, είμαστε όλοι μορφές της ίδιας μονάδας) και ότι μέσα από την σωστή εκπαίδευση σας και από τη γνώση της πραγματικής αλήθειας, και όχι φυσικά της στημένης αλήθειας, αναμεμειγμένη με ψέματα, θα γυρίσετε στον οίκο του Πατέρα.
Όσο για τα σχίσματα που έχουν δημιουργηθεί στο νου σας από τη στημένη διδασκαλία των νεκροθαφτών, σχετικά με Θεό, Χριστό και άγιο πνεύμα, όλα είναι εκ του πονηρού.
ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ :
Πατέρας, Υιός και άγιο Πνεύμα είναι Ένα.
Πατέρας είναι τα πάντα, είναι η μονάδα. Είναι αγέννητος και χωρίς αρχή.
Αναγκαστικά η μονάδα πρέπει να γίνει δυο για να αρχίσει να πολλαπλασιάζεται όταν σχηματιστεί ένα μπιγκ- μπαγκ σε μορφή ή σε μη μορφή. Εκεί εμφανίζονται όλα τα παιδιά του και πάσης μορφής υλη που μέσα τα έχουν πνεύμα.
Μέσα σε όλες τις μορφές υπάρχει ο Θεικός σπινθήρας της μονάδας. Χωρίς θεϊκό σπινθήρα δεν μπορεί να υπάρξει μορφή. Γι αυτό οι κλώνοι και οι Μαυροψύχηδες δεν ακολουθούνε τη ροη της εξέλιξης.
Όταν η μορφή περάσει από όλα τα κατώτερα βασίλεια και φτάσει εξελικτικά στα ΟΝΤΑ ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, εκεί, όταν αυτά ενταθούν σε κείνη την πνευματική υπόσταση που τα ονομάζουμε "πνευματικά όντα", ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΤΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ (ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΨΥΧΗ), ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ.
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΣΧΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
'Έτσι ακριβώς συνέβη και στην ενεργοποίηση του Ιησού. Ήταν από πριν σε ύψιστη πνευματική αποστολή. Ήρθε κυριολεκτικά για να συμπληρώσει όλα τα πνευματικά κενά. Δεν γίνεται όμως να μην ακλουθούσε τη συμπαντική νομοτέλεια της εκπαίδευσης.
Αυτή περιλαμβάνει συγκεκριμένους γήινους πνευματικούς δασκάλους οι οποίοι είναι και αυτοί σε αποστολή, να δώσουν σε αυτά τα όντα κάποια κλειδιά - γνώσεις, είναι σε επικοινωνία με πνευματικά όντα, όπως αγγέλους, βλέπουν οράματα, και φυσικά όσο πιο ψηλά φτάσεις τόσο πιο πολύ έχεις άμεση επικοινωνία με τον ίδιο τον Δημιουργό.
Γιατί σε αυτά τα επίπεδα πλέον, έχεις κατανοήσει ότι ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.
Ο Ίδιος ο Ιησούς δηλώνει «εγώ και ο Πατήρ εν εσμέν» (Ιωάννης 10,30), δηλώνει ότι «είναι Ένα με τον Πατέρα».
Στα χρόνια της εκπαίδευσης του μετά από την τελευταία του δημόσια εμφάνιση στα 13, έλαβαν χώρα συγκλονιστικά γεγονότα μέσα στη συνειδητότητά του, ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΕΦΑΝΩΣΕΙΣ.
Η πρώτη ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΩΣΗ ήταν μέσα στην πυραμίδα της Γκίζας (Χέοπα), όπου μέσα του πλέον, μέσα από όλα αυτά που είχε κατανοήσει, συνειδητοποίησε ποια ήταν η αποστολή του, δηλαδή Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ (πνευματικό υπούργημα) εκφραζόταν μέσα από το σώμα του Ιησού.
Η ορολογία "παγκόσμιος χριστός" ανήκει σε κείνα τα πνευματικά υπουργήματα τα οποία συνθέτουν την ανθρώπινη εξέλιξη επάνω στον πλανήτη σας.
Αλλά τέτοια υπουργήματα είναι του παγκόσμιου Βούδα, παγκόσμιου εκπαιδευτή.
Ο σημερινός παγκόσμιος χριστός, είναι η ίδια η ατομική ύψιστη πνευματοψυχή, που τότε είχε ονομαστεί Ιησούς Χριστός.
Αυτά τα υπουργήματα τα κατέχουν κάποιες ύψιστες πνευματικές οντότητες οι οποίες μετά από λίγες χιλιάδες γήινα χρόνια, παίρνουν άλλοι τη θέση τους, και οι ίδιοι συνεχίζουν για πιο ψηλές πνευματικές θέσεις.
Τα ύψη είναι μεγάλα σ' αυτές τις καταστάσεις. Υπήρχε μέσα σ' ένα ανθρώπινο σώμα η συνειδητότητα του Ιησού, που πλέον μέσα του κατοικούσε και η συνειδητότητα του παγκόσμιου χριστού.
Για να μπορέσει το σώμα του Ιησού να αντέξει αυτές τις ασύλληπτες δονήσεις, αντιλαμβάνεστε σε τι επίπεδα είχε φτάσει το φυσικό του σώμα.
Αυτή τη γνώση ώστε να αντέξει το σώμα του αυτές τις ασύλληπτες δονήσεις, τις πήρε από την Ινδία.
Μάλιστα , όταν τον πρωτοείδε στην Ινδία ένας διδάσκαλος ονομαζόμενος Ιρι Τεκ, αποσύρθηκε τρεις ολόκληρες μέρες και νύχτες για να ενημερωθεί απόλυτα σχετικά με το ποιος ήρθε κοντά του να διδαχτεί. Όταν ενημερώθηκε ο Ιρι τεκ ποιος ήρθε κοντά του για να διδαχτεί τις δικές του γνώσεις, ο Ιησούς, αφού το έκανε με άριστο τρόπο, του έδωσε φεύγοντας ένα μπουκάλι με ένα υγρό μέσα που του είπε ότι θα χρειαζόταν στο τέλος της αποστολής του. Φυσικά, το χρειάστηκε.
Ο παγκόσμιος Χριστός που κατοικούσε πλέον στο σώμα του Ιησού, ήταν το πρώτο του ύψιστο στεφάνωμα από τον τότε παγκόσμιο Χριστό. Όμως, συνέβη και ένα δεύτερο στεφάνωμα στο φυσικό σώμα του το όποιο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο πλανήτη σας.
Στη διάρκεια της βάπτισης μέσα στο Ιορδάνη ποταμό, από τον Ιωάννη τον βαπτιστή, εμφανίστηκε ένα περιστέρι. Τότε ακούστηκε η φράση "αυτός είναι ο αγαπητός μου Υιός τον όποιο εγώ ευδόκησα".

"…καὶ εἶδε τὸ Πνεῦμα τοῦ Θεοῦ καταβαῖνον ὡσεὶ περιστερὰν καὶ ἐρχόμενον ἐπ᾿ αὐτόν· καὶ ἰδοὺ φωνὴ ἐκ τῶν οὐρανῶν λέγουσα· οὗτός ἐστιν ὁ υἱός μου ὁ ἀγαπητός, ἐν ᾧ εὐδόκησα."
(Ματθαίος 3. 13-17)

"…και είδε το Πνεύμα του Θεού σαν περιστέρι να κατεβαίνει και να έρχεται πάνω του. Ακούστηκε τότε μια φωνή από τα ουράνια που έλεγε: "Αυτός είναι ο αγαπημένος μου Υιός, αυτός είναι ο εκλεκτός μου"." (Ματθαίος 3. 13-17)

Σε αυτό το δεύτερο στεφάνωμα, γνωρίζοντας την ομοούσια τριαδικότητα και την τρισυπόστατη έκφραση του Δημιουργού (Πατέρας, Υιός και άγιο πνεύμα), μπήκε στο φυσικό σώμα του Ιησού μια πρωτοφανή για την ιστορία του πλανήτη σας Θεϊκή συνειδητότητα του Υιού.
Δηλαδή στο φυσικό σώμα του Ιησού και στην δική του συνειδητότητα που πολλές φορές στο παρελθόν και σε άλλους πλανήτες είχε παίξει το ρόλο του πνευματικού ηγέτη, στη συγκεκριμένη ενσάρκωση του μπήκαν δυο ακόμα στεφανώματα. Το στεφάνωμα του παγκόσμιου Χριστού (δηλαδή χριστοποιήθηκε) και ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΤΟΥ, ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΣΥΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΙΟΣ.
Δηλαδή σε ένα ανθρώπινο σώμα υπήρχαν τρεις συνειδητότητες. Η συνειδητότητα του Ιησού, η συνειδητότητα του παγκόσμιου Χριστού και η συνειδητότητα της δεύτερης όψης του ίδιου του Δημιουργού.
Αντιλαμβάνεστε τι αντοχές είχε το φυσικό του σώμα, σε τι επίπεδα είχε φτάσει ώστε να αντέξει αυτές τις ασύλληπτες δονήσεις.
Επιγραμματικά σας αναφέρουμε ότι η πρώτη όψη από την τριαδική θεότητα, δηλαδή το Άγιο Πνεύμα, όχι η δεύτερη όψη του Υιού, είχε μπει σε ένα ανθρώπινο σώμα στην εποχή της Ατλαντίδας, μόνο για τρεις μήνες και το όνομα του ήταν ΖΕΛΟΑΜ. Ενώ στην εποχή του μεγίστου διδάσκαλου Ιησού Χριστού, μπήκε η δεύτερη όψη της τριαδικής θεότητας, ο ίδιος ο Υιός, για τρια χρόνια.
Φυσικά μετά από το Νώε και εν όψη της χρυσής εποχής, θα μπει στον πλανήτη σας η πρώτη όψη της τριαδικής υπόστασης, ο ίδιος ο Θεός και θα κλείσει ο κύκλος της εξέλιξης της ανθρωπότητας στον πλανήτη γη.
Όλοι που είστε ναι μεν χριστιανοί αλλά σε κάποιο παραμάγαζο διαίρεσης (καθολικοί, ορθόδοξοι, πεντικοστιανοι, εκκλησία του Χριστού, κ.ά) δεν έχουν φτάσει ποτέ στ αυτιά σας όλα αυτά.
Μα, εάν έφταναν όλα αυτά που διαβάσατε σ' αυτή την αποσφράγιση της γνώσης, και μαθαίνατε με ακρίβεια ποιοι σας τυραννούν και με ποιους τρόπους, και μαθαίνατε όλη την αλήθεια για όλα τα πνευματικά όντα τι ακριβώς είπαν και δίδαξαν, μετά εσείς δεν θα μπορούσατε να ενταχτείτε σε κοπάδια. Γιατί πλέον όλοι θα ήσασταν αυτόνομοι, πλημμυρισμένοι από αρετές και ηθικές αξίες, απόλυτα γνωστές για την αποστολή σας και με σοφία τέτοια που δεν μπορούσε κανένας μα κανένας στημένος προβοκάτορας ή νεκροθάφτης να σας μπερδέψει.
(Από την ηλικία των 15 ετών θα είστε σε πνευματικά επίπεδα αυτών που ονομάζετε "άγιους").
Αυτό έχει γίνει στον πλανήτη σας. Ενώ πιστεύετε στους αρχηγούς και τις εξουσίες πάσης μορφής, αυτές εκ του αποτελέσματος μέχρι σήμερα, των τελευταίων 5.000 ετών, έχουν κάνει τα πάντα για να είστε βυθισμένοι στο απόλυτο σκοτάδι και με απίστευτη αμάθεια.
Ψάχνετε δεξιά και αριστερά να βρείτε ποιος φταίει και τι φταίει, τι να κάνετε, από πού να πιαστείτε αι όλοι αυτοί οι παραμυθάδες σας έχουν τρελάνει στις μπούρδες.
Πάμε τώρα στην κορύφωση του πως μπορείτε να ξαναγυρίσετε στον αιθέρα, να ελ-ευθερωθειτε.
Ο "ΣΑΜΑΕΛ ΑΟΥΝ ΒΕΟΡ" ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΩΣ ΒΙΚΤΩΡ ΜΑΝΟΥΕΛ ΓΚΟΜΕΣ ΡΟΔΡΙΓΚΕΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΦΤΑΙΟ ΚΛΕΙΔΙ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΕΞΗΓΗΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΟ
Στην ανθρωπότητα, εξελίσσονται δυο φύλα. Το ένα ονομάζεται άρρεν (άντρας) και το άλλο θήλυ (γυναίκα). Φυσικά, αυτά είναι τα υγιή φύλα, και 'Έτσι ακριβώς έχουν δοθεί από την δημιουργία. Για τα αλλά φύλα, τα άρρωστα, που προσπαθεί ο Μαυροψύχης να επιβάλλει με τις εξουσίες του, δεν γίνεται λόγος.
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο άντρας όπως και η γυναίκα έχουν συγκεκριμένα γεννητικά όργανα και μέσα από την ένωση αυτών των γεννητικών οργάνων, εάν δεν υπάρχουν καρμικές υποχρεώσεις (πρόβλημα τεκνοποίησης), επέρχεται η γέννα ενός νέου μωρού.
Όλο το ορατό σύμπαν που αντιλαμβάνεστε και κατανοείτε, είναι μια παν-σπερμία. Πέφτει το κουκούτσι από ένα φυτό και έτσι βγαίνει το επόμενο ίδιο φυτό. Ενώνεται το ζωικό βασίλειο σε τέτοια αντίστοιχα πράξη και επέρχεται η γέννα ενός ίδιου τέτοιου ζώου. Αυτό φυσικά γίνεται και στο δικό σας βασίλειο. Απλά επιγραμματικά σας λέμε ότι με την ίδια ακριβώς παν-σπερμία, έχει γίνει η σπορα ολου του σύμπαντος που αντιλαμβάνεστε.
Δηλ για να το καταλάβετε καλύτερα, κάθε μορφής σπερματος είναι ο ίδιος ο δημιουργός και συνεχιζει την δημιουργία του.
Όταν εσείς οι άνθρωποι (τα ζώα ενωνονται ερωτικα μόνο όταν το θυληκο είναι εντοιμο να κυηφορησει όταν δεχτεί το σπερμα του αρσενικου) ενωνεστε σε ημηρεσια, εβδομαδια, μηνιαια βαση και το σπερμα αυτό το πετατε για το εγώ σας και την ηδονη σας…
Ποια χρηση του σπερματος γίνεται λοιπόν από την μεριά σας;
Πολύ απλά, για το "εγώ" σας. Γιατί αυτό που ονομαζετε εσείς όταν κάνετε την συγκεκριμένη πράξη ¨ηδονη" ή όπως αλλιώς θέλετε, είναι ένα τεράστιο "εγώ" σας.
Για να γίνεις τελειως άνθρωπος, που αυτό σημαίνει "μη βια" για κανένα ον, γεματο ηθικες αξίες, όλα αυτά για να τα πετυχετε χρειάζεται από σας πολύ μεγάλος αγωνας καθημερινως. Οι πειρασμοί για να μιλησετε ασχημα, για να ασκησετε βια, να βγάλετε μίσος, ενδεχομενα και να αφαιρέσετε ζωή, είναι πολλοί. Τα συστήματα εξουσίας σας δίνουν συνέχεια τροφή για όλα αυτά. Εσείς για να τα πετυχετε αυτά όλα, πρέπει να κάνετε από όλα αυτά απόλυτη αποχη που αυτόματα σημαίνει να μην έχετε "εγώ".
Δηλ, κάνετε κακο γιατί το "εγώ" σας σας το επιβαλλει. Ασκειτε βια, κάνετε κριτικη και κατακριση στους συνανθρώπους σας, βλασφημειτε τα θεια, καταριεστε, ζηλευετε, νιώθετε λύπη όταν κάποιος άνθρωπος είναι καλά και προοδευει, γιατί όλα αυτά είναι το εγώ σας.
Φωτισμενος (δηλ Βούδας) είναι αυτός που έχει αποποιηθει όλα τα εγώ. Αυτό επιβαλλεται να κάνετε όλοι σας.
Μόνο εάν έχετε αποβαλλει όλα τα εγώ, είναι αυτό που χρειάζεται να κάνετε για να φτασετε στη φωτιση. Το ίδιο το σύμπαν, με τις χρονικες ενσαρκώσεις πρώτα του Βούδα και μετά του Χριστού, διδάσκει. Αυτό σημαίνει για σας πάρα πολλά. Ότι πρώτα φωτιζεστε, γίνεστε Βουδες, γίνεστε αριστοι άνθρωποι με πολύ μεγάλη σοφια και γνώση, και αμέσως μετά, εξασκειτε μονογαμικα, σαν ζευγάρι, το τελευταίο τεράστιο εγώ σας. Αφού έχεις γίνει Βούδας, δηλ αριστος σε όλα σου άνθρωπος, πρέπει να γίνεις χριστος, να χριστοποιηθεις, δηλ να ενωθεις μόνο μονογαμικα με τον/η συζυγο. Σ' αυτή η ερωτικη πράξη που σας έχει μάθει ο Μαυροψύχης ότι είναι το κεφι, η ηδονη σας ή οτιδήποτε άλλο , δεν πρέπει πλέον να διαχέεται ούτε σταγονα σπερματος, ούτε του άντρα ούτε της γυναίκας έξω από το "ΑΓΙΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ".
Το "ΑΓΙΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ" όπως και η ΕΚΚΛΗΣΙΑ είναι το φυσικό σας σώμα. Όταν πολοθειτε μονογαμικα για να ενωθειτε με το Θειο, η φωτιά που παραγεται στην ερωτικη πράξη είναι η μεγαλύτερη δύναμη που υπάρχει στο σύμπαν. Από αυτή την μετουσιοση και φωτιά, παραγεται ένα υλικό, είτε στον άντρα είτε στην γυναίκα και αυτό είναι το σπερμα. Αυτό το υλικό είναι θεικο. Ανηκει στην μονάδα. Εάν εσείς χυσετε αυτό το υλικό έξω από την εκκλησία του σώματος σας, αυτόματα εκδηλωσατε εγώ. Δηλαδη, διαχωριστηκατε από την μονάδα. Η χριστοποίηση δίνεται στον πλανήτη σας μόνο με αυτό τον τρόπο και κανέναν άλλον.
Ακόμα και να φωτιστητε μόνο, που είναι εκπληκτικα τα οφελη, πρέπει μετά να δουλεψετε σ' αυτό το καμινι, και να κλεψετε τη φωτιά (ΚΑΜΙΝΙ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ - ΜΕΤΟΥΣΙΟΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ). Εκει γίνετε ο μεγάλος αγωνας και ο τελευταιος από τον Μαυροψύχη και τις εξουσίες του. Σας έχει εσκεμμενα οδηγήσει σε άπειρα προβλήματα, αφού σε κάποιες θρησκείες έχει ξεφτιλίσει τελείως τη γυναίκα, βλ. ισλαμ, αφού σας έχει παρουσιάσει σαν φυσιολογικα κάθε ομοφυλοφιλια και διαστροφή και απώτερος σκοπός του είναι να πάρει το σπέρμα σας.
Αυτό είναι το φίδι που σέρνεται. Ενώ αντιθετα, σε κάποιους φωτισμενους Δασκάλους, όπως ο Ερμής ο Τρισμεγιστος, βλέπετε ένα ραβδί που στο τέλος καταληγουν δυο φίδια. [το κηρηκειο του ερμη]
Η σπονδυλική σας στήλη αποτελειτα ιαπο 33 σπόνδυλους που κάθε ένας από αυτούς μοιαζει με το νούμερο "8" ή αλλιώς το συμβολο του απειρου " ∞ ".
Μέσα από τους σπόνδυλους ανεβαινουν και κατεβαίνουν δυο ενεργειες που φτανουν μέχρι το κοκκυγα της σπονδυλικης στηλης. Στον μεν άντρα κατεβαινει η θετικη ενέργεια και ανεβαινει η αρνητική, στη μεν γυναίκα κατεβαινει η αρνητική και ανεβαινει η θετικη. Αυτές οι δυο Θεικες ενεργειες στα σανσκριτικα ονομαζονται Πιγκαλα και Ιν-ντα. Εφοσον μονογαμικα πολοθουνε - ενωθουν μεταξύ ενός ζευγαριου για όλη την ενσάρκωση τους, το ζευγάρι και όχι δοκιμες επί δοκιμων με οποιαδηποτε δήθεν προφαση, τότε αντί το φιδι να σερνετε στη γη, που σημαίνει εκσπερματωση, αρχίζει και ανεβαινει και κυλαει μέσα στην εκκλησία που είναι το σώμα σας, μέχρι που κάποια στιγμή θα φτάσει στο πάνω μέρος του κεφαλιου σας, που είναι το κορυφαιο ενεργειακο κέντρο του σώματος σας και κει ακριβώς πλέον σας συμβαινουν πράγματα που δεν περιγραφονται με ανθρώπινα λόγια.
Εκει επανω έχει δείξει και ο Ερμής ο Τρισμεγιστος με το κυρικειο του, χιλιάδες χρόνια πριν τη γέννηση του Ιησού, τα δυο φίδια. Εκει ακριβώς στο επανω μέρος, αποκαλύπτεται και στην αποκάλυψη του Ιωαννη, οι δυο αγγελοι της Αποκαλυψεως όταν φτάσουν στην τελευταία εκκλησία, της Λαοδικιας.
Αυτό είναι το κλειδι των κλειδιων.
ΚΥΡΗΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗΟι επτά εκκλησίες είναι:

1. Η Εκκλησία της Εφέσου, στην Έφεσο.
2. Η Εκκλησία της Σμύρνης, στη Σμύρνη
3. Η Εκκλησία της Περγάμου, στη Πέργαμο
4. Η Εκκλησία των Θυατείρων, στα Θυάτειρα
5. Η Εκκλησία των Σάρδεων, στις Σάρδεις
6. Η Εκκλησία της Φιλαδελφείας, στη Φιλαδέλφεια
7. Η Εκκλησία της Λαοδικείας, στη Λαοδίκεια


Καταλαβαίνετε πλέον πως έχει γίνει η σύνθεση των πάντων. Πως μέσα από όλες τις στημένες εξουσίες πάσης μορφής, πόλεμους φονους, πεινα, δυστυχια, κ.ά., καταλήγουν αυτά τα δεινά σαν συμπληρωμα η χωρίς ορια εκσπερματωση των ανθρώπων στην ερωτικη πράξη.
Κάθε φορά που θα συμβαίνει αυτό πλέον από τη μεριά σας είναι και μια νίκη του Μαυροψύχη στον εαυτό σας. Αυτά που γραφει ο Ιωαννης στο βιβλίο για της 7 εκκλησιες και αυτά που βλέπετε στο κυρικειο του Ερμη με χιλιάδες χρόνια δοαφορα μεταξύ τους, αντιπροσωπεύουν και τα 7 κυρια ενεργειακα κεντρα - τσακρα του ανθρώπου, που βρισκονται πάνω στην σπονδυλική στήλη.Σας έχουμε ξεκαθαρισει και πιο πάνω ότι εκκλησία είναι το ίδιο σας το σώμα που έχει σκέψεις, λόγια και πράξεις. 'Έτσι ακριβώς και στην αποκάλυψη του Ιωαννη, καμία σχέση δεν έχουν οι εκκλησιες με γεωγραφικους τοπους. Αυτές οι 7 εκκλησιες είναι μόνο τα 7 κυρια ενερεγιακα κεντρα που έχετε στην σπονδυλική σας στήλη.
Αυτές οι απίστευτες ενεργειες στην ερωτικη πράξη, εφοσον έχετε φωτιστεί, είναι το επόμενο και τελευταίο κλειδι στο να γίνετε χριστοι.
Το σύμπαν δεν σας έχει αφήσει τίποτα κρυφο. Είμαστε όλοι κομμάτια του ενός θεου, απλά ο καθένας έχει την δική του δονηση - εξέλιξη. Στη δική σας εξέλιξη που πλέον είστε όντα με νοημοσύνη και κατεχετε ένα φυσικό - πυκνο σώμα με γεννητικα όργανα άντρα και γυναίκας, η χρησιμοποιηση τους μονογαμικα, ώστε να μην εκσπερματωνει ούτε ο άντρας, ούτε η γυναίκα, είναι το μεγαλύτερο μυστικο για όλους εσάς.
Αυτό κάποτε το ασκουσαν μόνο ιερείς και ιερειες μέσα σε ιερους χωρους. Με ποινη θανάτου απαγορευοταν να δοθεί η γνώση αυτή στον κοσμο, επειδή η ανθρωπότητα δεν ήταν ακόμα ετοιμη. Σήμερα όμως στη γη, η ανθρωπότητα έχει στην κατοχή της όλη τη γνώση για τα πάντα. Μονοι σας θα αποφασίσετε αν θέλετε να συμμετεχετε στην δευτέρα παρουσία, δηλ να εκδηλωθεί μέσα σας ο Χριστός από εσάς τους ίδιους ή να ακολουθητε τα δεινά και την αμαθεια που ήδη νιώθετε από όλους τις εξουσίες.
Ο Ιησούς - Χριστός μαζί με την θεικη ιέρεια Μαγδαληνη, αυτό το κλειδι ήρθε να σας παραδωσει. Ήταν ένα υψιστο ον στη μεγαλύτερη αποστολή που έγινε ποτέ στον πλανήτη σας, πανφωτινος και πλημμυρισμενος μόνο από αρετές, ήρθε και τα εβαλε με όλες τις τότε εξουσίες, εξυμνησε τη γυναίκα μέσω της Μαγδαληνης, και φυσικά σας έδωσε και το κλειδι της χριστοποίησης ή της σταυρωσης, ή της θυσίας. Διότι και σεις εάν θέλετε να χριστοποιηθειτε, φυσικά και πρέπει να "σταυρωθειτε" και να θυσιαστητε.
Γιατί εάν έχετε γίνει αριστοι άνθρωποι στα πάντα, πρέπει να δοιμαστειτε στο τελευταίο μυστικο, στην κορύφωση της ερωτικης πραξης, ότι το σπερμα σας (άντρα ή γυναίκας), που ο Μαυροψύχης είναι ετοιμος να σας το κλεψει, και να πάρετε όλη την ομορφια και αγάπη της ερωτικης πραξης μόνογαμικα με τον/την συντροφο σας, και προτού ξεκινήσει η ερωτικη πράξη να γνωρίζετε ότι αυτό το υλικό του σπερματος ανηκει μόνο στον Δημιουργό και σε κανέναν άλλον.
Πάνω στην ερωτικη πράξη, όταν και ο άντρας και η γυναίκα σκεφτονται τον Δημιουργό, ενωνονται και οι δυο μαζί του, ο άντρας, η γυναίκα και ο Δημιουργός γίνονται ένα. Φτανοντας στην κορύφωση της ερωτικης πραξης, χωρίς να υπάρξει εκχυχσει του σπερματος ούτε από τον άντρα ούτε από την γυναίκα, τότε αρχίζει μέσα στη δική σας εκκλησία να γεμιζει το δισκοποτηρο, με τα άγια των αγίων.
Γεμιζοντας σιγά-σιγά αυτό το αγιο δισκοποτηρο, αρχίζει και ενεργοποιεί από κάτω προς τα πάνω το κάθε ενεργειακο κέντρο ή την κάθε εκκλησία από τις 7 εκκλησιες του Ιωαννη του Ευαγγελιστη.
Αυτό το άνοιγμα των ενεργειακων κεντρων σημαίνει για το κάθε ένα από εσάς ότι αρχίζει να αποκταει ιδιότητες πλέον Θεικες. Αρχιζετε πλέον να αποκτατε ιδιότητες και αισθήσεις πολύ περισσότερες από αυτές τις 5 που γνωρίζετε, όπως ενοραση, διοραση, διακοη, διαισθηση κ.ά.
Βλέπετε μέσα από το κλεψιμο της φωτιας, το καμινι της μονογαμικης ενωσης σας με τον /ην συντροφο σας, ολοκληρωνεται όλο το παζλ της ανθρώπινης εξέλιξης.
Φυσικά, μπορείτε να γίνετε καλοι άνθρωποι και να φτασετε ακόμα και στην φωτιση, όπως πάρα πολλοί έχουν κάνει από την εκκλησία, (κυρίως μιλάμε για μοναχους και επουδενη για ιεραρχες του συστήματος) που ακολουθούν την απόλυτη αγαμια. σ' αυτή την περίπτωση, επειδή ο Δημιουργός είναι παν-τελειος, δεν θα εδινε στον άνθρωπο τα γεννητικα όργανα μόνο για ουρηση. Ούτε θα ευλογουσε ο Ιησούς Χριστός τον γαμο στη Κανά. Προφανεστατα τα γεννητικα όργανα έχουν δοθεί για να χρησιμοποιούνται. Εδώ έχουν ανακατευτει μέσα στις αλήθειες του Δημιουργόύ τα ψέματα του Μαυροψύχη.
Και τι ψέματα!
1) Οι απόλυτες εκσπερματωσεις με οποιονδηποτε τρόπο από τον Μαυροψύχη ή
2) ή απόλυτη αγαμία, δηλ να μην χρησιμοποιεις επ ουδενη στο ερωτικο - μονογαμικο ζευγάρι την ερωτικη μαγεια, ή αλλιώς ερωτικη αλ-χημεια.Η παραπανω εικονα που απεικονιζει τη Ζωοδοχο πηγη, μεταφραζεται ως η πηγη που δίνει ζωή.
Βλέπετε ξεκάθαρα ότι πάνω σε μια κιβωτο, που είναι το μεγαλύτερο μυστικο για όλη την ανθρωπότητα και έχει σχέση με την ερωτικη αλχημεια, μονογαμικα του ζευγαριου (άντρα - γυναίκα), απεικονίζεται το αγιο-δισκοποτηρο.
Όταν φτασετε να τα λειτουργησετε όλα τελεια όπως τελειο είναι το σύμπαν, μέσα στο δισκοποτηρο που είναι το ίδιο το σώμα σας και η μονιμη εκκλησία σας, όλα γίνονται ΠΑΝ - ΑΓΙΑ (Παναγία), και φυσικά αμέσως μετά γεννατε ο ΧΡΙΣΤΟΣ.


Είναι τόσο ξεκάθαρα αυτά που σας αποκαλυπτονται που οποίες μπούρδες και βλακειες να επικαλεστουν οι νεκροθάφτες, δεν έχουν πλέον θέση στις απίστευτες στιγμές που ζει ο πλανήτης.
Δηλαδη, πρέπει να γίνουν τα εξής:
1) Να φωτιστητε, δηλαδή να γίνετε όλοι Βουδες και όταν εξαλειψετε, εφοσον ήδη έχετε φωτιστεί, και το τελευταίο σας εγώ, τότε πλέον πρέπει:
2) Να ΧΡΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ, δηλαδή να γίνετε όλοι σας ΧΡΙΣΤΟΙ.

Η εργασία για να γίνετε Χριστοι είναι αυτή που σας έχουμε προαναφερει.
Γι αυτό ξεκάθαρα μέσα από την εικονα της ζωοδοχου πηγης, υπάρχει μια κιβωτος. Είναι το τελευταίο μυστικο της ανθρωπότητας (τελευταίο κλειδι). Πάνω στην κιβωτο ενωνονται δυο φυσικά σώματα ζευγαριου (άντρας - γυναίκα) που όπως σας έχουμε προαναφερει το φυσικό σώμα είναι η εκκλησία σας. Όταν αυτό γίνει με απόλυτη αγάπη και συμμετοχή του ιδιου του Πατέρα, τότε οι τρεις υποστασεις γίνονται ένα. Και από τη δική σας τη μεριά, χωρίς ούτε μια σταγονα εκσπερματωσης ούτε από τον άντρα ούτε από τη γυναίκα, αυτόματα πραγματοποιητε την ένωση με το Θειο γιατί εξαλειφετε και το τελευταίο σας εγώ, αφού πρώτα έχετε δοκιμαστει στο καμινι της ερωτικης πραξης (καμινι του Ηφαιστου) με μοναδικό σκοπό να γεμισετε το Αγιο Δισκοποτηρο σας και αφού λειτουργησετε με παν-αγιο τρόπο να γεννησετε εσείς οι ίδιοι το Χριστό και κανένας άλλος για σας.
Αυτό είναι το τελευταίο ασύλληπτο κλειδι για την ανθρωπότητα και αυτό μπορεί να γίνει μόνο από ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
Αντιθετα, όλοι οι νεκροθάφτες της εξέλιξης της ανθρωπότητας των θρησκειών υπηρετώνττον Μαυροψύχη σας έχοντας ακυρωσει το νου σας (δημιουργική σκέψη), σας έχουν διδάξει ότι οι απεσταλμενοι του ιδιου του Θεού θα έρθουν να σας απελευθρωσουν από τα δεσμα της ύλης και όλοι εσείς καθεστε πειθηνιοι υποδουλωμενοι και δουλικα σκεπτόμενοι ότι κάποιοι άλλοι θα δουλεψουνε για σας.
Ο Μεσσιας και εν προκειμένω ο Ιησούς - Χριστός, ήρθε για να σας διδάξει όχι για να δουλεψει αντί για εσάς.
Ήρθε να σας δείξει τον δρόμο, ήρθε να ολοκληρωσει όλη την γνώση, σας έδειξε με απιστευτο τρόπο και την ισότητα μεταξύ αντρος και γυναικος (αντιθετα κάποιες θρησκείες έχουν μειωσει την γυναίκα και κάποιες άλλες την έχουν εξευτελισει (Ισλαμ)) και στην κορύφωση της διδασκαλίας του σας δίδαξε με ποιον τρόπο μπορείτε να κατακτησετε τη χριστοποίηση.
Η κάθε μια μορφή στο σύμπαν παράγει ιδιον έργο για να εξελιχθει. Καμία μορφή δεν εξελισσεται στο ορατο σύμπαν εργαζομενη για μια άλλη μορφή. Την ώρα που όλοι έχουμε πάρει μορφή, αναγκαστικα όλοι θα ακολουθησουμε την μια οδο που αυτή είναι η κατανοηση της ενότητα των πάντων και η επιστροφη στο γενητωρα πατερα δημιουργό θεο
Μέσα στν παντελειο σύμπαν η κάθε μια επιμέρους μορφή είναι κομμάτι της μιας μορφής είναι κομμάτι του ενός Θειου και δεν υπάρχει τίποτα έξω από το Θειο.
Κι αυτό το Θειο είναι ο Θεός Δημιουργός, και όλες οι ορατές μορφές είναι το είναι του.
Και αυτό μπορεί να γίνειι μόνο ακολουθωντας τις αληθινες διδασκαλίες αυτών των όντων (ποτέ μην ξεχνάτε ο Μαυριψυχης έχει αναμειξει τα ψέματα μέσα στις αληθειες). Γι αυτό και ο μέγιστος διδάσκαλος σας Ιησούς Χριστός σας το εππαναλαμβανουμε ακόμα μια φορά αυτό που είπε:
Κατα ιωαννην ευαγγελιο Κεφαλαιο 8
"31 Ο Ιησούς, έλεγε προς τους Ιουδαίους που είχαν πιστέψει σ’ αυτόν: «Αν εσείς μείνετε στο λόγο το δικό μου, είστε αληθινά μαθητές μου,
32 και θα γνωρίσετε την αλήθεια, και η αλήθεια θα σας ελευθερώσει». "


Στο σημείο αυτό οφειλουμε να σας ξεκαθαρισουμε κάτι με πολύ μεγάλη προσοχή για όλους εσάς.
Εάν με τον/ην συζυγο σας, ασκησετε μονογαμικα βεβαια την ερωτικη αλχημεια, και δεν έχετε αποβαλλει από μέσα σας όλα τα εγώ, θα δημιουργησετε στους εαυτους σας απίστευτα προβλήματα και παρενεργειες χωρίς όριο.
Η βουδιστικη κατάσταση στον καθένα από σας, πρέπει να είναι στο 100%. Εαν αυτό δεν έχει συμβεί, μην προσπαθησετε να πετυχετε το κομμάτι της χριστοποίησης με τον/την συζυγο σας.
Οποιοδήποτε εγώ κι αν υπολοιπετε μέσα στον εαυτό σας και ενεργοποιήσετε την ερωτικη μαγεια (αλχημεια) αυτό το εγώ θα μετατραπεί σε ένα τερας, σε ένα Σατανα, σε ένα Μαυροψύχη.
Οι μαύροι μαγοι αυτά τα γνωρίζουν πολύ καλά και συνειδητα εξασκουσνται στην ερωτικη μαγεια - αλχημεια με συνειδητο σκοπό να γιγαντοθουν τα τερατα - δαιμόνια - εγώ που έχουν μέσα τους.
Αυτοί καρμικα στο νομο της ανταποδοτικης δικαιοσυνης έχουν με την καρμική επιτροπή ανοίξει άλλες καταστάσεις. σ' όλους εσάς όμως τους υπόλοιπους που δεν τα γνωριζατε όλα αυτά, προσέξτε ιδιαίτερα μηπως από την αμάθεια σας εμπλακειτε και υιοθετήσετε από την αμάθεια σας τέτοιου ειδους τερατα (δαιμόνια).
Σας επισυναπτουμε ιδιαίτερα την προσοχή σας, επειδή ο πλανήτης σας ζει εσχατολογικκ8υς χρόνους και γι αυτό πλέον όλη η αποσφράγιση ολων των ιερών γνωσεων σας δίνονται χωρίς καμία μορφή μυθου ή παραβολης αλλά σας δινονται με τέτοιο ροπο ώστε να είναι κατανοητη από όλη την ανθρωπότητα όλα αυτά τα οποια σας γραφουμε.
Γίνετε πρώτα βουδες, κοψτε τα δεσμα με οποιοδήποτε εγώ σας τυρραναει (προσκολλησιες, υλικές επιθυμίες - υλικά αποκτήματα) και αμέσως μετά βλεποντας το πρόσωπο τον/ην συζυγο σας μονογαμικα προσπαθειστε να πάρετε το χρίσμα.
Προσπαθηστε να χριστοποιηθειτε,
Αυτά που ήδη σας έχουν αποκαλυφτει από την μια δεν είχαν δοθεί ποτέ στην ανθρωπότητα και από την άλλη είναι απίστευτη ευκαιρια για όλους εσάς να αφήσετε όλα τα βαρη από τα κάρμα που έχει ο καθένας από εσάς ξεχωριστά.
Και γι αυτό φυσικά ο πλανήτης σας σήμερα κατοικειται πάνω από 7 δισ ψυχές, ο λόγος είναι μόνο αυτός. Οι ψυχές σε ασαρκη μορφή ξέρουν τι πρόκειται να γίνει στον πλανήτη σας και καταθετον αιτηματα επανασαρκωσης, μηπως μπορέσουν και απελευθερωσουν το είναι τους.
Μηπως δηλαδή μπορέσουν και αφησουν κάθε καρμικο βάρος και συνεχίσουν το ταξιδι της εξέλιξης τους φευγοντας από αυτό το σχολείο, την αργοδονουμενη υλη, που στο δικό σας πλανήτη μέχρι σήμερα ονομαζοταν ανθρωπότητα.
Τέτοια ευκαιρια δεν εχει ξαναπαρουσιαστει στο πλανήτη σας ποτέ μέχρι τωρα.
Η δευτέρα παρουσία γίνεται αυτή την εποχή στον πλανήτη σας. Η πρώτη ήταν στον ερχομμο του μεγίστου δασκαλου Ιησού Χριστού για να ολοκληρωσει την διδασκαλία του βουδα [φωτιση] για να σας δείξει το δρόμο και η δευτέρα παρουσία είναι να πάρετε όλη αυτή την γνώση και να την εφαρμοσετε μέχρι και την χριστοποίηση στον εαυτό σας.
Έχετε τη γνώση στα χεραι σας. Έχετε όλη την α-ληθη στα χερια σας.
Εχει τραβηχτει όλη η λησμονια από το νου σας.

Με όλα αυτά που σας έχουν δοθεί πανευκολα από εσςς τους ίδιους εάν το θελήσετε μπορείτε να ξεπαγωσετε το νου σας και από κατωτερο δια να τον μετατρεψετε σε ανωτερο Ζευς.
Μην αφηνετε ούτε ένα γήινο δευτερόλεπτο πλέον ανεκμεταλευτο. Κάθε ώρα και στιγμη που περναει από το πλπανητη σας μπορεί να εκδηλωθεί ο νωε ( κατακλυσμος χωρίς όριο- νεοι ηπειροι))
Αυτός ο Νώε είναι του ξεπλυματος, είναι για να φύγει η βρωμια. Εσεις το μόνο που πρέπει να κάνετε κάθε γήινο δευτερόλεπτο είναι να κάνετε αυτό τον κατακλυμσμο της γνώσης μέσα στο δικό σας νου ώστε ο δικός σας νωε ((εξέλιξη - θεωση) να προλαβει τον Νωε του νερου (βρωμιας σαπιλα και μποχας).
Αυτοί οι οποιοι στην αποστολή τους ήταν να σας τα γνωστοποιησουν σας τα χουν ήδη γνωστοποιήσει. Πλέον τα πανττα εξαρτονται μόνο από εσάς.

Και τελειωνοντας την αναφορα μας στο μεγαλύτερο πνευματικό ον που κατεβηκε ποτέ στον πλανήτη σας, ο Ιησούς Χριστός αντιπροσωπεύει την ακτίνα της αγάπης, είναι το κιτρινο χρώμα, και όπως σας προαναφεραμε για την ακτίνα του Βούδα που είναι το πορτοκαλι χρώμα κα αντιπροσωπεύει την σοφια (γνώση) είναι η ακτίνα που θα επικρατήσει πάνω στον πλανήτη σας, αμέσως μετά τον ασύλληπτο κατακλυσμό που αναμενεται συντομα και οι ψυχές που θα συνεχίσουν να εξελίσσονται στον πλανήτη σας θα είναι μόνο οι ψυχές που θα διέπονται από την ακτίνα της αγάπης και της σοφιας (Χριστός και Βουδας).
Σας δίνουμε και μια πληροφορία σχετικά με το κατακλυσμό που είναι πολύ κοντά, ότι ήδη έχει απαγορευτει να ενσαρκωνονται μαύρες ψυχές στον πλανήτη σας, γι αυτό και βλέπετε τα πρόσωπα καποιων νεκροθάφτων στον πλανήτη σας να χουν φτάσει να γίνουν σαν μούμιες.
Ούτε μια ψυχή δεν θα παραμεινει στον πλανήτη σας που δεν θα δονειται στην ακτίνα της αγάπης και της σοφιας (Χριστός και Βούδας).

Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . . 

___________________________________

ΌΛΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ (για εκτύπωση) :