Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ




Ο Κατακλυσμός του Νώε στο Νου των Ανθρώπων

Σήμερα 17/11/2013, συγγράφεται από τους ΔΕΛΦΟΥΣ, το κέντρο της γης, το ομφαλό της γης, το εσφραγισμένο βιβλίο. Η αποκάλυψη του Ιωάννη γράφει ότι στους εσχατολογικούς χρόνους, θα παραλάβει κάποιος από το δεξί χέρι του καθήμενου επί του θρόνου, το βιβλίο μέσα στο οποίο θα καταγράφονται όλα όσα ακολουθούν τις μορφές από το ξεκίνημα τους μέχρι το τέλος και φυσικά μέσα στις μορφές ανήκει και το ανθρώπινο γένος που εξελίσσεται στον πλανήτη γη.

ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ, ΤΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ αυτό ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟ.

Σκοπός του βιβλίου αυτού είναι να μπορέσετε εσείς οι ίδιοι που δυσανασχετείτε για όλα αυτά που οι εξουσίες του πλανήτη γη σάς αναγκάζουν να ζείτε, να βρείτε λύσεις στα "βουνά" από στημένα και κατευθυνόμενα προβλήματα που σας έχουν φορτώσει με σκοπό να σας ρουφάνε την ενέργεια.

Σκοπός του επίσης είναι να σας υπενθυμίσει ότι κάποια στιγμή θα έρθει αναπόφευκτα ο θάνατος του φυσικού σας σώματος, και το γεγονός αυτό από μόνο του θα 'πρεπε να αποτελεί κίνητρο για εσάς να βρείτε χρόνο για βαθύτερες πνευματικές αναζητήσεις. Οι λύσεις μπορούν να δοθούν από εσάς τους ίδιους και κανένα άλλον.

Σκοπός του βιβλίου είναι να σας βοηθήσει να διδαχθείτε το τόσο σημαντικό "ΓΝΩΘΙ Σ' ΕΑΥΤΟΝ", που οι μέχρι τώρα "εκπαιδευτές" σας απέτυχαν εσκεμμένα και ολοκληρωτικά να σας το διδάξουν, οδηγώντας το πλανήτη γη στην απόλυτη δυσαρμονία.

Θα σας αποκαλυφθεί ποια είναι η πρωταρχική αιτία αυτής της δυσαρμονίας, ποιος έχει ορίσει τους κανόνες και ποιος επηρεάζει τις τύχες των ανθρώπων σε αυτό το πλανήτη. Ποιο είναι το όνομά του, σε ποιο σημείο του πλανήτη εδρεύει στο φυσικό πεδίο, ποια μέσα χρησιμοποιεί, ποιες τεχνικές, ώστε να δημιουργεί μεταξύ των ανθρώπων διαφορετικότητες και οι άνθρωποι να πολεμούν μεταξύ τους, προκειμένου να υπερασπίζει ο καθένας τη δικιά του διαφορετικότητα. Θα σας αποκαλυφθεί γιατί μέχρι τώρα έχει φυλακίσει τον πλανήτη. Τί ήταν αυτό που ζητούσε από όλους τους ανθρώπους, από όλο το ανθρώπινο βασίλειο, και γιατί μοναδικό του μέλημα ήταν και είναι να δια-στρεβλώνει, όλη τη γνώση και να αποκρύπτει όλη την α-λήθεια, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να μετατρέπονται σε απόλυτα υπάκουους δούλους και να περιμένουν, πλούσιοι και φτωχοί, δυνατοί και αδύναμοι, άντρες και γυναίκες, άρρωστοι και υγιείς, το "σφάξιμο" όπως τα πρόβατα.

Θα γίνει αναφορά στο τρόπο που οι εξουσίες, θρησκευτικές και πολιτικές επηρεάζουν αρνητικά τον άνθρωπο σε κάθε φάση της ζωής του, από τη γέννηση μέχρι το φυσικό θάνατο. Διαφορετικά μέσα χρησιμοποιούνται για να εγκλωβιστούν τα παιδιά, διαφορετικά για τους έφηβους, τους νέους-νέες, άλλα για τους μεσήλικες και άλλα μέσα για τους ηλικιωμένους.

Σκοπός του βιβλίου είναι να τραβηχτούν όλες οι κουρτίνες και να μην υπάρξει τίποτα κρυφό πλέον, ώστε να μπορέσετε εύκολα να διακρίνετε ποιον υπηρετούν αυτές οι εξουσίες που τελικά οι θέσεις τους θα κλονιστούν και θα προσπαθήσουν μάταια να τις υπερασπιστούν.

Θα αποδειχτεί ακόμα και σε αυτούς που ασκούν εξουσία στο πλανήτη εδώ και χιλιάδες χρόνια, ότι αυτός που τα τελικά υπηρετούν, ήτανε και είναι "ά-φιλος", δηλαδή δεν πιάνεται φίλος ούτε καν μαζί τους.

Το βιβλίο αυτό γράφεται όχι τυχαία πριν από μια μεγάλη γεωλογική και όχι μόνο αλλαγή, όπως αυτή που συνέβη την εποχή του Νώε, που θα αλλάξει το παγκόσμιο χάρτη στεριών και ωκεανών. Μέσα από τη δική σας ελεύθερη βούληση, προλάβετε να κατανοήσετε τα γραφόμενα και να εναρμονιστείτε με την απόλυτη τελειότητα και αρμονία του σύμπαντος.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου αυτό το βιβλίο να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε αυτό που κατοικεί μέσα σας και αυτό που πραγματικά είστε. Αυτοί που ήδη έχουν δουλέψει με τον εαυτό τους θα οδηγηθούνε στην φώτιση και την αποπνευμάτωση. Θα γυρίσουν στην Ιθάκη τους, απ' όπου ξεκίνησαν πριν μυριάδες χρόνια. Όσο γι' αυτούς που θα τα διαβάσουν αλλά θα συνεχίσουν να κάνουν όποια λάθη έκαναν μέχρι σήμερα, θα τους δοθεί με απόλυτη ακρίβεια για τον καθένα ξεχωριστά αυτό που πρόκειται να τους συμβεί.


Ό,τι γράφεται σ' αυτό το βιβλίο δεν έχει σκοπό την επίρριψη ευθυνών ή κατηγοριών για τις πλανεμένες ψυχές, επειδή έχουν δημιουργήσει κάρμα κάνοντας κακό στον εαυτό τους ή σε άλλους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει κανείς να λέει στον άλλον "καλά να πάθεις". Το βιβλίο αυτό έχει γραφτεί με αγάπη για όσους το διαβάσουν και για όλη την δημιουργία.

Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . .