Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

20) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΙΕΡΕΙΣ






Εδώ και χιλιάδες χρόνια μέσα στο νου των ανθρώπων, η λέξη "ιερέας" είναι συνυφασμενη με το ότι είναι αυτός που μπορεί να σε οδηγήσει προς το Θειο. Βέβαια, και η λέξη "ιέρεια" είναι αντίστοιχα κάτι πάρα πολύ σοβαρό, αλλά για λόγους που γνωρίζετε πλέον, η λέξη "ιέρεια" έχει σχεδόν ακυρωθεί από τις επίσημες θρησκείες του πλανήτη σας.
Για να επανελθουμε όμως σε σας, ιερείς του πλανήτη γη, πρέπει αυτές τις ύστατες στιγμές του πλανήτη σας, να αλλάξετε τελείως τον τρόπο που μέχρι τώρα λειτουργουσατε.
Μέχρι τώρα όλη σας η λειτουργία ήταν κομμενη και ραμμενη στα μετρα του Μαυροψύχη επειδή πολύ απλά όλους σας μόνο αυτός σας χρηματοδοτει.
Εφοσον έχετε δεχτεί την ύπαρξη του χρήματος ή των πολυτιμων μετάλλων, για την αγορά κάθε αγαθου, ακόμα και των στοιχειωδων, τροφής και στέγης, αυτόματα παίζετε το παιχνίδι του.
Και το παιχνίδι του είναι ξεκαθαρο: αμαθεια, διαιρετικοτητα, σκοταδισμος, εγκλωβισμος.
Και αυτό που σας λεμε αποδεικνυεται πανευκολα για ολους σας. γιατί δεν έχετε εναντιοθει σε ολο το παγκοσμιο κατεστημενο, παρα το μόνο που κάνετε είναι να κοιτατε η κάθε μια θρησκεια το δικο της κοπαδι. Και με αυτό τον τροπο να οδηγειτε την ανθρωπότητα από το δικο σας σοβαρο λειτουργημα στα νυχια και στα δοντα του Μαυροψύχη.
Σας εχουμε γραψει και πιο πανω ότι η λεξη "θρησκεια" σε κατατασσει αμεσως σε οπαδο. Και μάλιστα υπάρχουν και θρησκείες που εχουν πολυ φανατικους οπαδους, και φτανουν στο ακρο του εξευτελισμου, να επικαλουνται τον Θεο ότι ταχα ζητα το αιμα των απιστων. Και μέχρι και σημερα, ειτε οι υπηρετουντες το Ισλαμ, ειτε οι υπηρετουντες των διαιρετικων εκκλησιων στο ονομα του Ιησου, ειτε οι Ινδουιστες, οι Βουδιστες δεν εχουν αντιταχθει σ' ολο αυτό το παγκοσμιο προβλημα της αμαθειας και του εξευτελισμου κάθε ανθρωπινης εξελιξης ώστε να βρει το δρομο της και να επιστρεψει στον Δημιουργό - Θεο.
Σε αυτό το σημειο, οφειλουμε να ειμαστε ξεκαθαροι ότι υπάρχουν παρα πολλοι ιερεις αναμεσα στις επισημες στημενες θρησκείες οι οποιοι υπηρετουν τα ιερατικα τους καθηκοντα με αριστο τροπο, και κατευθυνουν τους ανθρωπους που εχουν κοντά τους με παρα πολυ γνώση και σωστη κατευθυνση.
Ομως, σας εχουμε ξαναπει, ότι στην εποχη που ηδη ανατελει στον πλανήτη σας, είναι η εποχη "μελχισεδεκ"…
Αυτο αυτοματα σημαινει ότι πρέπει να εισαι ιερεας αλλα και βασιλεας, πρέπει να εισαι βασιλεας και αλλα ιερεας, αντιστοιχα.
Αυτο σημαινει ότι ολοι οι ιερεις του πλανήτη πρέπει να πεταξετε από πανω τον μανδυα του ενταταλμενου υπαλληλου, τον στημενων θρησκειων με τα στημενα ιερα κειμενα των αγιων πατερων, γιατί εχουν αλλοιωθει τα παντα. Οτι και να αγγιξετε ιερατικο επικαλουμενοι ιερα βιβλια, έχει φροντισει ο Μαυροψύχης να μπερδεψει τις αληθειες με τα ψεμματα, με τελειωτικο σκοπο το αποτελεσμα να είναι ψευτικο.
Ηδη, σ' αυτή την αποσφραγιση της γνωσης σας εχουν αναλυθει ολα με λεπτομερεια. Σας έχει δωθει με ακριβεια από τη στιγμη που εφυγαν όλες οι μορφες από τον Δημιουργό, με απωτερο σκοπο, όταν ενταχθουν στα όντα με νοημοσυνη και μετα, να ξαναγυρισουν στον Δημιουργό.
Σας έχει αποκαλυφθει με ακριβεια η φαυλοτητα, η αστειοτητα και τα απολυτα ψεμματα που έχει εφαρμοσει στον πλανήτη σας αυτός ο μαυρος Μαυροψύχης, ότι πρέπει να αγοραζετε την τροφή σας υποχρεωτικα με χρηματα και πολυτιμα μεταλλα.
Εφοσον υπηρετειτε τον Θεό σαν ενδιαμεσο κρικο με την ανθρωποτητα, ξερετε πολυ καλα ότι η τροφή της ανθρωπότητας είναι αποκλειστικο προνομιο της δημιουργιας και η δημιουργια είναι αποκλειστικο προνομιο του Θεου. Και ακριβως με τον ιδιο τροπο που καπηλευεται εδώ και εκατομμυρια χρονια την τροφή της ανθρωποτητας, ακριβως με τον ιδιο τροπο έχει καπιλευτει με τις διαφορετικες δηθεν θρησκείες πριν τους διαφορους κατακλυσμους που ειχαν πλυξη στο παρελθον το πλανήτη σας με ασυλληπτες γεωλογικες αλλαγες. Κατα τον ιδιο τροπο και σημερα η ανθρωπότητα που βρισκεται λιγο πριν τον επομενο κατακλυσμο, όλες οι θρησκείες νοιαζονται δηθεν για τον Θεο, και αγαπανε τα κοπαδια τους, όμως κυριολεκτικά δεν υπηρετουν το Θεο.
Ολες οι επισημες θρησκείες του πλανήτη σας υπηρετουν μόνο τον Μαυροψύχη, με ολα τα δεινα που τον ακολουθουν (διαιρετικοτητα, μισος, φανατισμος, φονοι, αμαθεια).
'Έτσι λοιπόν σ' αυτή την επιστολη προς ιερεις, απευθυνομαστε προς ολους τους ιερεις του πλανήτη σας χωρίς καμια θρησκευτικη ταμπελα.
Γνωριζουμε πως καποιοι από τους ιερεις εχουν ενταχθει στον ιερατικο χωρο για να παρουν απλα το μισθο τους, ή για να παρουν υψηλα αξιωματα και καπελα και ετσι να γεμισουν τις φιλοδοξιες τους.
Ομως, γνωριζουμε πολυ καλα, ότι υπάρχουν στον πλανήτη σας ιερεις, που ακόμα και εγκλωβισμενοι να είναι κατω από τις ταμπελες των διαιρετικων θρησκειων του πλανήτη σας, μεσα στο νου τους και στην καρδια τους και στην ψυχή τους, υπαρχει μόνο μια ενωση. Η ένωση με το πνεύμα του Πατέρα.
Και επειδή φλεγονται με αυτή τη σκέψη και αυτή την ένωση, απευθυνομαστε σε αυτούς τους συγκεκριμένους ιερείς του πλανήτη σας που γνωριζουμε ότι είναι πάρα πολλοί.
Αυτές τις ύστατες στιγμές του πλανήτη σας, γνωριζοντας πολύ καλά που οδηγειτε ο πλανήτης σας από ολες τις εξουσίες του, ορθωστε το αναστημα σας και δειξτε στους πιστους σας τον αληθινο δρόμο προς το Θειο.
Ακόμα κι αν δεν είστε γεννημενοι για να σηκωσετε το λαβαρο της επαναστασης, κι αν δεν είστε σαν τον Αρχιεπισκοπο Χριστοδουλο πριν τα τελευταία χρόνια της ζωής του, πριν του φυτεψουν τον καρκίνο, γιατί ελεγε για όλα αυτά που σας λέμε, παρτε αυτή τη γνώση και με την ιεροσυνη που νιώθετε μέσα σας, μετάδωστε τη σε οσο πιο πολλους πιστους μπορειτε.
Την λέξη "μπορειτε" δεν την χρησιμοποιουμε τυχαία. Ακόμα και μόνο ο εαυτός σας να συνταχθει με όλη αυτή την αλήθεια και να νιωσετε ότι ετσι είναι πραγματικά, ακόμα και σε ένα μόνο πιστό να μεταφέρετε όλη αυτή την αλήθεια, έχετε αποκομισει τεράστια συμπαντικα οφελη.
Δεν έχει σημασία εάν δεν μπορείτε να γίνετε, ο Μέγας Αλεξανδρος με αυτές τις γνώσεις. Αλλά και μόνο τον εαυτό σας ή ένα μόνο πιστό να μεταφέρετε και να κατανοήσετε όλη αυτή την αλήθεια, έχετε υπηρετήσει με άριστο τρόπο τα ιερατικα σας καθηκοντα.
Δεν υπάρχει πολυς χρονος στον πλανήτη σας κι ο χρονος που απομενει είναι υπέρ πολυτιμος για όλη την ανθρωπότητα. Εσείς λοιπόν οι ιερείς που πραγματικά μέσα σας έχετε ενωθει με το Θειο, χωρίς μισθούς και αξιώματα, έχετε μια χρυση ευκαιρια να προσφερετε στην ανθρωπότητα υψιστη υπηρεσία.
Όλα τα σκοτεινα σημεια της γνώσης σας τα έχουμε αποκαλυψει. Το ότι υπάρχει ένας σιγουρος θάνατος για όλους τους ανθρώπους, το ξέρετε ήδη. Το μόνο που απομενει είναι να κατανοήσει η ανθρωπότητα όλη αυτή την αληθεια. Μέχρι τώρα γνωριζατε πολύ καλά για όλες τις επσημες μπούρδες των θρησκειως, για κόλαση, παραδεισο, μελαχροινες παρθενες και άλλες τέτοιες βλακείες.
Σαν υστατη προτροπη μας προς όλους εσάς τους ιερείς, παρτε όλη αυτή την γνώση και μεταφερτε τη όπου και οσο μπορείτε.
Είναι η μεγαλύτερη αποστολή που θα μπορούσατε να υπηρετησετε απέναντι στον εαυτό σας, στην ανθρωπότητα και στο Θειο.

Το μόνο που μπορουμε να σας πούμε, είναι ολοψυχα, καλη επιτυχεια.