Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ




Σαε έχουμε γράψει πολλές φορες για τον ασύλληπτο κατακλυσμό που συντομα θα συμβεί στον πλανήτη σας. Φυσικά, γνωριζουμε και την πολη που πρόκειται να ξεκινήσει. Όμως, αυτό που έχει υψιστη για εσάς σημασία, δεν είναι ο κατακλυσμος. Υψιστη σημασία για σας έχει μόνο ένα. Να κατανοήσετε τη γνώση που ήδη σας έχει δοθεί, να κάνετε πράξη όλες αυτές τις γνώσεις και να μην αφήσετε για κανένα λόγο πλέον την εκκλησία σας, που σας εξηγησαμε με ακρίβεια ότι είναι το δικό σας σώμα, ούτε ένα γήινο δευτερόλεπτο να μην είναι ενωμενο με το Θεό.
Φυσικά, όπως σας τα χουμε γράψει και καμία σχέση με οποιοδηποτε Θεό (Αλλάχ), που διψαει για ανθρώπινο αίμα, όπως οι Μάγια και Ινκας, και αυτός ο ψευτικος πολιτισμός σας θα εξαφανιστει συντομα ακαριαια όπως οι Μαγια και οι Ινκας.
Εξαλλου ένας άνθρωπος όταν γεννιέται σίγουρα τον ακολουθει ένας θάνατος του φυσικού νοικιασμενου σώματος. 'Έτσι και στον επερχομενο κατακλυσμό, δεν έχει σημασία αυτό το ξεπλυμα που έρχεται στον πλανήτη σας από την απίστευτη βρωμια που εκπεμπει λόγω των εξουσιών και φυσικά του Μαυροψύχη, οσο την μεγαλύτερη σημασία που έχει για σας το να σωσετε τον εαυτό σας, σ' αυτό το μοναδικό, πρωτοφανες σταυροδρομι του πλανήτη σας.
Οσο για τον κατακλυσμό, σας έχουμε γράψει και πριν ότι λίγο πριν βυθιστει η Ατλαντιδα, οι επιστήμονες (…) είχαν χάσει κάθε αισθηση της πραγματικοτητας εκγκλωβισμενοι μέσα στη λέξη "επιστήμη".
Σας έχουμε ήδη γράψει ότι επιστήμονας χωρίς όλη αυτή την εσωτερικη γνώση [αυτογνωσία] δεν είναι επιστήμονας ("επισταμαι"), αλλά απλά εξειδικευμενος.
Και όπως τώρα, ετσι και τότε, μέσα στα εργαστήρια του παραλογου, είχαν φτιάξει όντα περα από τα όρια της σχιζοφρενειας, τα οποία τα χρησιμοποιουσαν είτε για τροφή δήθεν, είτε για κάθε μορφής ακολασιες.
Όποτε, μονοι σας πλέον χαρακτηριστε τους, τι σημαίνει "επιστήμη" και περα από τα αεροψεκασματα, από το HAARP, CERN [να βρουν τρομάρα τους το σωματιδιο του θεου] από την πεινα και την δυστυχια του πλανήτη σας, τις στημένες οικονομικές κρίσεις, τους έντεχνα στημενους πόλεμους, την στημένη διαιρετικότητα όλης της ανθρωπότητας [πολιτικά θρησκευτικά αδικιες πάσης μορφής πλούσιοι-φτωχοι ελιτ και δούλοι] δείτε ορισμενα κατορθωματα των εξειδικευμενων δολοφονων της ανθρωπότητας.













Οι εξειδικευμενοι στο να βοηθουν στην καταστροφή της ανθρωπότητας σε όλα τα επίπεδα, συνεχίζουν με το να προσφέρουν όπλα για να σκοτώνουν ακόμα και σε παιδιά κάτω των 10 ετών.






Δολοφονιες ανθρώπων εν ψυχρω στο όνομα του κορανιου που με ενετεχνο τρόπο ο Μαυροψύχης κ οι εξουσίες του έχουν πείσει δήθεν τους πιστους του Ισλαμ ότι ο Θεός έχει ανάγκη από κακομοίρηδες πιστους να σκοτώσουν όλους τους δήθεν άπιστους.





Επειδή ο κυκλος δεν έχει ολοκληρωθει από τα χαλια και των ειδικευμενων (επιστημονων) αλλά και των επίσημων δήθεν εξουσιών, πολιτικών και θρησκευτικών, που βρισκονται στις θέσεις τους μόνο για να υπηρετούν την παγκόσμια μαυρίλα και παραπληροφορηση (ανθρωπότητα) ότι διοικουνται από εξουσίες. Έχουμε εικονες φρικης για την πεινα που έχει επιβληθεί από αυτούς που νοιάζονται δήθεν για εσάς




αλλα και δίψας, όταν υπάρχει τεχνολογία για αφαλατωση (ποσιμο νερό από θαλασσινο), και ότι έχει απομεινει συμπληρωνεται με μεταλλαγμενους σπόρους, ελεγμενους από τον Μαυροψύχη και τελείως διαφοροποιημενους από τους σπορους της δημιουργίας και φυσικά, όλο αυτό ολοκληρωνεται με αεροψεκασμους και HAARP.






      







Φυσικά, επειδή σας έχουν παγωσει τόσο πολύ το νου σας, υπάρχει μεγάλο ποσοστο της ανθρωπότητας που και που τα βλεπουν δεν τα πιστεύουν. Δηλαδη, η συχγυση που έχει προκληθεί και η αποχαυνωση τους, είναι χωρίς όριο.
Μάλιστα , ενώ ήδη μεταξύ της ανθρωπότητας οι αεροψεκασμοι συζητιουνται, η αποχαυνωση τους είναι σε τέτοιο βαθμό που δεν νοιάζονται καν να δουν αυτά που πρέπει με τα δικά τους ματια και φυσικά ούτε να τα ερευνησουν.
Αυτό είναι ένα επιτευγμα του Μαυροψύχη ενάντια στην ανθρωπότητα. Να σας έχει κοπαδοποιησει, να σας έχει ακυρωσει το νου (δημιουργική σκέψη) και να είστε σε ζωωδη πειθαρχια.
Φυσικά υπάρχουν και πολλοί που όλα αυτά τα βλεπουν και τα γνωρίζουν. Αλλά βλέπετε όλες οι παγκόσμιες επίσημες εξουσίες των νεκροθαφτών της ανθρωπότητας δεν τους ιδρωνει το αυτι. Ούτε καν νοιάζονται να απαντήσουν εάν αυτά που βλεπουν με τα μάτια τους είναι ψεκασμα για ποντικια, για κατσαριδες ή για κουνούπια.
Φυσικά αυτό δεν γίνεται τυχαία, γιατί το αφεντικό τους, ο Μαυροψύχης, τους έχει πει να εκτελεσουν απλά την αποστολή τους και τίποτα άλλο.
Να λένε στον κόσμο ότι νοιάζονται γι αυτόν, αλλά κυριολεκτικά και ουσιαστικά, το μόνο που κάνουν είναι μόνο ένα. Να ισοπεδώνουν, να εξαφανιζουν κάθε ανθρώπινη εξέλιξη.
Μην πιστεύετε επ ουδενη, ότι ανθρώπινη εξέλιξη ισουται με την τεχνολογία της πλακας. Η ανθρώπινη εξέλιξη ισουται μόνο με πνευματική εξέλιξη.
Μετά το φυσικό σας θάνατο δεν παίρνετε μαζί σας τίποτα. Το μόνο που σας ακολουθει είναι μόνο ένα:
Πόσο εγκλωβιστηκε ή πόσο ελευθερωθηκε ο ατομικός ψυχικος φορέας σας. Αυτή είναι η μοναδική και πραγματική ανθρώπινη εξέλιξη. Όλα τα αλλά είναι δολωματα και παγίδες.
Όλο αυτό το καφριλικι και το καλαμπουρι στον πλανήτη σας ολοκληρωνεται με το HAARP και το CERN














CERN









Τελικα φτάσανε στο σημείο να παίζουν με τον ήλιο. Να παίζουν με το σύμπαν, και όλες τις αορατες και ορατές δυνάμεις που διεπουν το σύμπαν.
Αυτοι οι ειδικευμενοι που χειριζονται αυτά τα μηχανηματα, έχουν αρχίσει να φοβουνται.. έχουν χάσει περιεργα και όχι με το συνηθισμενο δρόμο, το βορειο μαγνητικο πολο.
Πλέον, ο βορειος μαγνητικος πολος της γης μετακινείται με την απίστευτη ταχυτητα των 55 - 60 χιλιομετρα το χρόνο, ενώ αντίθετα ο νοτιος πολος, δεν ακολουθει αυτή την απίστευτη ταχυτητα, αλλά μετακινείται με την ταχυτητα των 10 - 15 χιλιομετρα το χρόνο.
Μεγάλοι εξειδικευμενοι (επιστήμονες) του Μαυροψύχη με τη βλακεια, την ανευθυνοτητα τους και το καφριλικι τους, μπαινουν στα πανεπιστήμια του τρόμου και όταν τελειωνουν τις απίστευτες σπουδες τους, ο Μαυροψύχης και οι εξουσίες του τους δίνουν και σαν δώρο μεγάλους μισθούς και μπονους. 'Έτσι, απομονωμενοι από κάθε αισθηση του χωρου και του χρόνου, απομονωμενοι από την ανθρωπότητα, εργαζονται στα εργαστήρια του τρόμου, και το μόνο που κάνουν είναι τελικα να υπηρετουν μόνο τη μαυρίλα, την παραπληροφορηση, και όταν χρειαστεί όπως τώρα, είτε το γνωρίζουν είτε όχι, για τον αφανισμο της ανθρωπότητας.
Βλέπουν πλέον τα αποτελέσματα τους. Θερμοκρασιες στην ηπειρο της Αμερικής στη χρόνια του 2013 δημιουργήθηκαν θερμοκρασιες σχεδόν πρωτογνωρες. Οι σεισμοι, οι πλημμυρες, οι εκρηξεις των υφαιστειων, ανεμοστροβιλοι μεγαλης εντασης είναι πλέον συνηθη φαινομενα στον πλανήτη σας.
Όποτε, όλα αυτά πλέον είναι αποδεικτικα, η συνέχεια τους σ' έναν ασύλληπτο κατακλυσμό δεν θα είναι καθόλου παραξενο γεγονός.
Επειδή όμως, για καθέναν από εσάς η μεγαλύτερη σημασία θα είναι να κατανοήσετε όλοι αυτή την τεράστια αλήθεια, γι αυτό μην αφήσετε αυτή την μοναδική ευκαιρια να πάει χαμενη.
Σ αυτή τη προσπάθεια σας, οφειλουμε να σας δώσουμε ακόμα ένα στιγμα από τα πιο παναρχαια όντα τα οποία χάνονται στο βάθος της γνωστης ιστοριας του πλανήτη σας, και είναι οι τελχινες.