Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

16) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΟΠΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ (HAARP) ΚΑΙ [CΕRΝ] ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ





Όλοι εσείς που συμμετεχετε στις παραπανω δραστηριοτητες όλοι καταληγετε είτε σε ανθρωποκτονια, είτε σε μαζικες ανθρωποκτονιες.
Μπορεί να φαίνεται εκ πρωτης οψεως ότι τι σχέση έχει ένας έμπορος όπλων ή ναρκωτικων με έναν επιστήμονα που δουλευει στο HAARP-CΕRΝ ή στα εργαστήρια που παράγουν βιολογικα όπλα η κάθε μορφής όπλα ολεθρου.
Τελικα βλέπετε ότι σ' αυτή τη μικρή κουκιδα του σύμπαντος που ονομάζεται πλανήτης γη, πόσο κοινες πορειες έχετε όλοι σας και πόσο παίζετε απόλυτα το παιχνίδι της εξουσίας του Μαυροψύχη από οποία θέση κι αν είναι ο καθένας σας.
Έχετε απομονωθει από την υπόλοιπη ανθρωπότητα, έχετε γίνει εγωιστές χωρίς όριο, κοιτατε τον εαυτό σας και την παρτη σας, προσπαθείτε να μαζευετε χρωματιστά χαρτάκια (χρήματα) και μέσα σ' αυτή τη παραζάλη σας ξεχνάτε το θάνατο.
Μόνο που σ' αυτή τη περίπτωση δεν μιλάμε για τον θάνατο εκεί που τον σπερνετε αλλά για τον δικό σας θανατο.
Για το δικό σας φουκαριαρικο σώμα που οσο και να μην θέλετε να το θυμηθείτε, θα το παραδοσετε εκεί που το πήρατε. Θα αφήσετε τα υλικά του να αποσυνθεθουν στο χώμα του πλανήτη σας και το πραγματικό είναι σας που φυσικά ποτέ δεν σταματαει, συνεχιζει την εξέλιξη του και θα το παραδοσετε στην επιτροπή του κάρμα.
Εκει δυστυχώς για όλους εσάς, οσα χρήματα και να έχετε μαζεψει, μεγιστανες των καρτελ ναρκωτικων, μεγιστανες των παραγωγων και εμπορων όπλων, επιστήμονες που εργαζεστε για τον όλεθρο της ανθρωπότητας, τα χρήματα δεν θα χουν καμία αξία.
Σε κεινη τη χρονική στιγμη μην πιστεψεε ότι είναι πολύ μακριά από το τώρα που ζείτε. Μπορεί να γίνει από αυτή τη στιγμή, μέχρι το πολύ-πολύ ελάχιστα αστεία γήινα χρόνια. Και το πόσο έχετε καταδικασει τον πραγματικό σας εαυτό, ούτε που περναει απ το εγκλωβισμενο μαυρισμενο μυαλουδακι σας.
Καμαρωνετε ότι έχετε αποκτησει απίστευτα χρήματα, ότι είστε μεγάλοι και τρανοί, ενδεχομενα όλοι να σας φοβουνται, και σεις μέσα σας να νιώθετε πλημμυρισμένοι μέσα στην επαρση, των εγωισμό και την αλαζονια, σαν τα ανοιχτα φτερα του παγωνιου.
Αυτό αισθάνεστε. Αλλά αυτό που αισθάνεστε είναι η παραζάλη που έχετε δημιουργήσει μέσα στον εαυτό σας και έχετε εγκλωβίσει τον πραγματικό σας εαυτό (πνεύμα - ψυχή) ακολουθωντας κατά γραμμα τον ίδιο τον Μαυροψύχη. Να μαζευετε και να διαχειριζετστε χρήματα - δύναμη, να σκοτωνετε έναν ή πάρα πολλους που να στεκονται εμποδιο στα χαζα σχέδια σας, και τυατοχρονα κυριολεκτικά ούτε που να φανταζεστε που οδηγήστε.
Κάποιοι να παραγετε η να εμπορευεστε ναρκωτικά και από τον πιο μικρό εμπορο μέχρι τον πιο μεγάλο, τα διακινειτε στον πλανήτη γνωριζοντας ότι θα σκοτωσετε έναν ή μεγάλο αριθμό ανθρώπων.
Μάλιστα σε μεγάλα καρτελ πληρωνετε από τα αστεία χρήματα και ενοπλους στρατους για να μην μπορεί κανένας να σας πειραξει. Δηλαδη σε όλο αυτό το αλισβεριση, γίνονται ανθρωποκτονιες χωρίς όριο.
Ακριβώς το ίδιο γίνεται και με τους παραγωγους όπλων - οπλικων συστηματων πάσης μορφής και φυσικά και με τους εμπόρους αυτών των οπλικων συστηματων. Μπορεί να νομίζετε ότι κάνετε απλά μια εργασία, μια παραγωγή, ένα εμπόριο. Όμως το αποτέλεσμα είναι μυριαδες ανθρωποκτονιες.
Πιστεύετε ότι εκτός από τους στημενους προβοκάτορες πολιτικους που οδηγούν τους ανθρώπους σε πόλεμους, εσείς δεν έχετε καμία συμμετοχή;
Φυσικά και οι ευθύνες σας είναι τεράστιες. Φυσικά και συμμετεχετε σε κάθε μια ανθρωποκτονια από την δική σας παραγωγή ή εμπόριο όπλων, στο ακεραιο.
Μια επιστολη που εστειλε λίγο πριν πεθάνει ο Μιχαηλ Καλάσνικοφ προς τον Πατριάρχη Κύριλλο (τον επικεφαλής της ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας):

«Ο πόνος μου είναι αφόρητος (…): αν το τουφέκι μου αφαίρεσε τη ζωή ανθρώπων, εγώ ο Μιχαήλ Καλάσνικοφ, γιός μιας αγρότισσας, χριστιανός ορθόδοξος, είμαι υπεύθυνος για το θάνατο αυτών των ανθρώπων έστω κι αν ήταν εχθροί;»

Βλέπετε ότι στο τέλος της ενσάρκωσης του και περίπου σε ηλικία 94 χρόνων, βλεποντας να πλησιαζει το τέλος του φυσικού του βίου, πως όλα αυτά που σας έχουμε πει, τον αγγιξανε. Αυτή η επιστολη δεν γραφτηκε από "το σώμα του", αλλά ήρθε η ίδια η ψυχή του να του βαρεσει καμπανακια. Και μέσα στην απόγνωση του προσπαθουσε από κάπου να πιαστεί. Στην γεματη αγωνία επιστολη του εψαχνε για συγχωρεση.
Αυτό ισχύει και για όλους τους παραγωγους των ναρκωτικων, τους εμπόρους ναρκωτικων, τους παραγωγους και εμπόρους οπλικων συστηματων.
Μπορεί να πιστεύετε ότι υπηρετείτε το εγώ σας, την οικογένεια σας, την πατρίδα σας, την περιουσια σας. Όμως όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το σύμπαν. Και αυτό σας το πιστοποιει σε κάθε έναν από εσάς ο φυσικός θάνατος σας.
Έχετε γεννηθεί σε έναν πλανήτη που κυριολεκτικά όλα τα συστήματα εξουσίας συν την ύπαρξη των χρημάτων ή πολυτιμων μετάλλων που σας έχουν υποχρεωσει να είναι απαραιτητα για να έχετε τροφή και στέγη, θολωσαν το νου σας και κάποιοι από εσάς που έχετε ισχυρές προσωπικοτητας, ξεχωρισατε από τον όχλο και ασχοληθηκατε με όλα αυτά.
Ο θολωμενος νους σας κάθε ώρα και στιγμή, κατευθυνομενος από όλες τις μαύρες εξουσίες του παλνητη, σάς εκρυβε την αλήθεια, σάς εκρυβε την συμπαντική νομοτελεια και έφτασε στο σημείο να σας κρυψει ακόμα και τον φυσικό σας θάνατο. Και γι αυτό εμμεσα ή αμεσα έχετε εμπλακει σε ανθρωποκτονιες.
Οι συνεπειες για την συνέχεια σας μέσα στο σύμπαν είναι τραγικες. Ούτε που φανταζεστε που έχετε οδηγήσει τον πραγματικό σας εαυτό, πνεύμα και ψυχή.
Τα δεινά που περιμενουν τον πραγματικό σας εαυτό, ούτε που τα φανταζεστε. Εάν ακόμα και τώρα, στο λίγο διάστημα του πλανήτη σας, κατανοήσετε όλα αυτά που σας έχουν αποκαλυφθεί εδώ, και από την ίδια στιγμή αρχίσει η ψυχή σας να εκδηλώνεται με τον ανωτερο νου σας, ισως κάτι να πετυχετε. Ειδαλλως, έχετε εξασφανισει τον δεύτερο και τελειωτικο θάνατο (απολιθωμένο πέτρωμα).
Το ίδιο ισχύει και για όλους τους επιστήμονες που έχουν εμπλακει στην παραγωγή βιολογικων όπλων, εμπλακει με το σύστημα HAARP -CERN, με τις αλλαγες καιρου, πείραμα Σερν (τρομάρα τους.. ψαχνουν τάχα για το σωματιδιο του Θεού.. ούτε που περναει από το μυαλο σας τι σας περιμένει).
Ακριβώς τα ίδια ισχυουν σε όλους τους ανθρωποκτονους με οποιονδηποτε τρόπο κι αν οδηγήσει την ανθρωπότητα σε θανατους. Η ανθρωποκτονια είναι ανθρωποκτονια. Με οποιον τρόπο κι αν αφαιρέσετε ζωές, οδηγήστε με βεβαιοτητα στον δεύτερο θάνατο.
Μάλιστα μπορεί κάποιοι να μην λαμβάνουν αυτά σοβαρα υποψη και να νιώθουν ότι δεν τους ενδιαφέρει. Όμως, σας λέμε με βεβαιοτητα ότι αυτό είναι τελειως επιφανειακο. Όλους σας ενδιαφέρει ο θάνατος σας, όλοι φο βαστε την ώρα του θνατου, όλοι τρεμετε την ώρα που θα παραδωσετε στη γη το νοικιασμενο σώμα σας. Και γι αυτούς τους λόγους, αν υπάρχει μια πιθανοτητα για εσάς τους ίδιους να προλαβετε να αλλάξετε κάτι, από αυτό το γήινο δευτερόλεπτο, προσπαθηστε να κάνετε κάτι για τον πραγματικό σας εαυτό.
Σας έχει καταδεικτει με ακρίβεια που είναι ο ήλιος, τρεξτε να τον προλαβετε.
Όσο για την απάντηση του Πατριαρχη Κυριλλου στον Καλασνικωφ ότι η εκκλησία ευλογει τα όπλα που υπερασπιζονται την πατρίδα σου, αυτή είναι η διαφορα οσων σας αποκαλυπτουμε, ακόμα και με την επίσημη θρησκεία της κάθε εκκλησίας.
«Ο πατριάρχης απάντησε στον Καλασνικωφ με μια ιδιωτική επιστολή», ενώ σχολίασε πως ο Καλάσνικοφ «επινόησε το όπλο του για να υπερασπιστεί την πατρίδα του και όχι για να το χρησιμοποιήσουν τρομοκράτες από την Σαουδική Αραβία».
Ακόμα και αυτες τις υστατες στιγμες της ανθρωποτητας, είστε πλέον ενημεροι. Τα ίδια ισχυουν και για όλους τους ερευνητές - επιστήμονες που παράγουν όπλα αφανισμού της ανθρωπότητας.
Αφηστε τις λευκες μπλουζες που φορατε στα εργαστηρια, αφηστε την υπερηφανεια που φουσκωνει στα στηθια σας για τις εφευρέσεις σας, αφηστε τον εγωισμο που καταλαμβανει τον εαυτο σας.
Βρειτε τροπο να ζητησετε συγχωρεση από τα βαθη της ψυχης σας γιατί δεν γνωριζατε. Βρειτε τροπο να προσπαθησετε μεσα από την απεμπλοκη σας να μην συμμετεχετε πλέον στον αφανισμο της ανθρωποτητας. Αποτραβηχτειτε από αυτες τις μαζικες δολοφονιες, γιατί πλέον έχετε ενημερωθει για τη συμμετοχη σας.
Ολοι εσείς με τις πολυ ιδιαιτερες ικανοτητες, πρέπει πλέον να είστε παρα πολυ σιγουροι γι αυτά που μεσα στα εργαστηρια κατασκευαζετε. Δεν μπορειτε πλέον να εθελοτυφλειτε. Δεν μπορειτε πλέον να πουλατε το προιον ( όπλα ολέθρου) που κατασκευασατε στον μαυροψύχη. Σας γνωστοποιειται ότι από δω και εις το εξης, οποιοι από εσας δεν σταματησετε να προσφερετε τις υπηρεσιες σας στα οπλα μαζικου αφανισμου της ανθρωποτητας, είστε συν-υπευθυνοι με ο,τι αυτό καρμικα συνεπαγεται.
Δεν θελουμε να σας φοβισουμε, δεν θελουμε να σας αποτρεψουμε από το ελευθερο της βουλησης σας. Το ελευθερο της βουλησης σας, σας ανηκει 100%. Εμας εργασια μας ηταν και είναι μόνο μια να σας γνωστοποιησουμε, να σας ενημερωσουμε για την δραση σας και τις εφευρεσεις σας. Εσεις θα αποφασισετε για την συνεχεια.
Δηλαδη η δουλεια μου είναι να φτιαχνω καλυκες, η δουλεια μου να φτιαχνω πυριτιδα και ατομικες βόμβες, HAARP - CERN, σκοπός εκ του αποτελέσματος είναι μόνο ο αφανισμός της ανθρωπότητας.
Κατανοήστε ότι υπαρχει μόνο το εμεις και όχι το εγω, αλλιώς θα οδηγήστε μονίμως σε πολεμους, βια, μιση και παθη και φανατισμους.

Σας το χουμε γράψει ξεκάθαρα. Η εκκλησία είναι το σώμα σας. Η γέννηση σας, η φυσικη σας ζωή και ο θάνατος σας είναι δικός σας. Τα μυστήρια της διδασκαλίας του Ιησού Χριστού γίνονται στο σώμα σας από εσάς τους ίδιους.
Ο Δημιουργός των πάντων ο Υπερνους, η συμπαντική νομοτελεια, τα πάντα ξεκινουν από την μονάδα. Όλες οι μορφές της ύλης είναι μέσα στην μονάδα και στο τέλος καταλήγουν στην μονάδα, δηλαδή στον Θεό. Είναι δυνατόν να είναι όλες οι μορφές της ύλης Θεός, και ο Θεός να δίνει την εγκριση του να σκοτώνει τον Θεό;
Αυτό ακριβώς ήρθε να γίνει με αυτή την αποσφράγιση της γνώσης.
Είναι δυνατόν να μιλάτε για άγιους- προστατες των σωματων ασφαλειας και των ενοπλων δυναμεων των κρατών, που θα σας βοηθήσουν να σκοτωσετε τους εχθρούς;
Είναι δυνατόν να εμπορεύεστε όπλα ή ναρκωτικά γνωρίζοντας ότι οδηγείτε ανθρώπους στο θάνατο για χρωματιστά χαρτιά - χρήματα για τον ελάχιστο γήινο χρόνο του φυσικού σας βίου και να πιστεύετε ότι μέσα στη συμπαντική νομοτελεια μπορείτε να λειτουργείτε μ' αυτή την δυσαρμονία και ότι γι' αυτές τις πράξεις σας δεν θα υπάρξει ανταπόδωση απ' το σύμπαν φυσικά σε σας τους ίδιους;
Είναι δυνατόν να παρασκευάζετε κάθε μορφής οπλικό σύστημα που θα αφαιρέσει μία ή μύριες ανθρώπινες ζωές και σεις οι επιστήμονες να πιστεύετε ότι σ' αυτό τον όλεθρο δεν έχετε συμμετοχή;
Όλα αυτά είναι τρελά. Oποιος έχει γίνει πρώτα Βούδας και μετά Χριστός, δεν ξεχωριζει χρώματα φυλων, κράτη, εθνη και δικά μου και δικά σου. Έχει φτάσει εξελιχτικα τόσο πολύ ψηλά που όλους τους κατοικους της γης, αφού τους ονομάσει πρώτα ανθρωπότητα, μετά ξέρει 100% ότι κάθε ένας από όλους εσάς είναι ο ίδιος ο εαυτός του.
Είναι δυνατόν να ευλογει μια τέτοια οντότητα σκοτωμους μεταξύ ανθρώπων;
Πασα εμπλοκη σε εμμεση ή αμεση ανθρωποκτονια/ες, τα κάρμα είναι βαρυτατο (νόμος ανταποδοτικης δικαιοσυνης - μαχαιρα εδώσες και μαχαιρα θα λαβεις - ζωή που δεν μπορεις να δωσεις πίσω, ποτέ μην την αφαιρεις).

Όλοι εσεις που εμπλεκεστε σε όλα αυτά, σκεφτείτε ιδιαίτερα αυτά που γραφονται σ' αυτή την επιστολη και πραξτε αναλόγως.