Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΚΑΡΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ "ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΏΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ"





Φτάσαμε σε έναν τεράστιο νόμο που ακολουθεί όλο το ανθρώπινο γένος.
Μέσα στα μπερδέματα που έντεχνα προσπαθούν να σας δώσουν οι θρησκείες σας, η μια δήθεν καλύτερη από την άλλη, να κατηγορεί ότι πχ δεν υπάρχει κάρμα.
Όταν οι ρωμαίοι στρατιώτες επιχείρησαν να συλλάβουν τον Ιησού Χριστό ο Πέτρος έκοψε με μαχαίρι το αυτί ενός ρωμαίου στρατιώτη, που πήγε να συλλάβει το διδάσκαλο του Ιησού Χριστού.
Τότε ο Ιησούς χριστος, ο μεγιστος διδασκαλος του, αφου εσκιψε, πηρε το κομενο αυτι και το κολησε στο κεφαλι του ρωμαιου στρατιωτη, ειπε ξεκαθαρα στο πετρο τη φραση ..

"πετρο, πετρο, μαχαιρα εδώσες και μαχαιρα θα λαβεις"

Και φυσικά, σε εκεινη τη σαρκωση του πετρος ο θανατος του προηλθε από αποκεφαλισμο.
Ταλαιπωρημενοι και δυστυχισμενοι ανθρωποι αυτης της εξελιξης.. Σας εχουμε πει και σας ξαναλεμε ότι ο Μαυροψύχης και οι εξουσίες του, έχει παιξει ένα ασυλληπτο παιχνιδι στις πλατες σας.
Βλεπετε έναν ανθρωπο αναπηρο, καποιον που να έχει γεννηθει με παθησεις ή σοβαρες παθησεις (τετραπληγια) βλεπετε αρρωστιες και θανατους μικρων παιδιων, ξεκλυρισματα οικογενειων, κοινωνιων
Βλεπετε καταστροφες επι καταστροφων, και φυσικά οχι οι κλωνοι και οι μεταλλαγμενοι, αλλα εσείς που μεσα σας έχετε ψυχή και θεικο σπινθηρα, να λυπαστε και φυσικά μετα να συνεχιζετε τις δραστηριοτητες που ηδη ακολουθειτε.
Ξερετε ότι το σύμπαν είναι παν-τελειο και παν- αρμονικο και παν-σοφο και πλημμυρισμενο από συμπαντικη αγαπη.
Ακόμα ξερετε από αυτή την αποσφραγιση ότι όλες οι υλικες μορφες, χωρίς να εξαιρειται καμια υλικη μορφη, και φυσικά και σας τους ιδιους, δηλαδή το ανθρώπινο γενος, όλες οι μορφες της υλης υπάρχουν μόνο για εξέλιξη και τιποτα αλλο.
Τιποτα δεν υπαρχει σε ορατη μορφη που υπαρχει για να υπαρχει. (δηλαδη να μην ακολουθει τους νομους της εξελιξης - και εξέλιξη σημαινει επιστροφβ στον πατερα - Δημιουργό - υπερνου - θεο)
Ολα ξεκινησαν από τον πατερα [υπέρ-πνεύμα], μπηκαν στο κοσμο της υλης - μορφης, για να φτασουν στο επίπεδο της εξελιξης όπου εντασσεται πλέον το "ειναι" τους (δηλαδη η πνευματοψυχή τους) στα όντα με νοημοσυνη, και σε εκείνο ακριβως το σταυρο, το κομβικο σημείο, να κατανοήσουν τα όντα με νοημοσύνη, σε όποιο ηλιακό - πλανητικό σύστημα και να εξελίσσονται, ποιοι ακριβώς είναι, γιατί έχουν ένα σώμα το όποιο είναι διαφορετικό από πλανητικό σε πλανητικό σύστημα, και κει ακριβώς, μέσα από την κατανόηση της δημιουργίας, να ομοιο-δονηθούν, να λειτουργήσουν ακριβώς όπως λειτουργεί το σύμπαν και να συνεχίσουν την εξέλιξη τους σε υψηλότερες εξελίξεις.
Όταν όμως στο δικο σας πλανητη, έχετε εκπαιδευτει γεματοι αμαθεια για ολα αυτα, και ακόμα έχετε εκπαιδευτει με απολυτο εγωισμο ότι είστε κάτι ο καθενας από εσας, και αυτοματα καθενας έχει τις δικες του ατελειωτες επιθυμιες, τα λογια σας, οι σκεψεις σας και οι πραξεις σας αντιστοιχα, έχετε εγκλωβιστει μεσα σε ένα δικο σας κοσμο και αυτοματα έχετε αποξενωθει από το εννιαιο συμπαν.
Δηλαδη, ενω θα επρεπε να λειτουργειτε όπως όλες οι μορφες στο σύμπαν που λειτουργουν σαν μοναδα, εσείς έχετε διαχωριστει από το εννιαιο συμπαν, και κάθε ένας από σας έχει δημιουργήσει τον δικο του κοσμο.
Αυτοματα αυτό σημαινει ότι ο τροπος που διαχειριζεστε αυτα, σας οδηγουν, προσωπικα εσας τους ιδιους , σε ατελειωτες δυσαρμονιες με το συμπαν.
Προσεξτε καλα. Αυτες οι δυσαρμονιες που αναφερομαστε είναι μόνο προσωπικες σας. Οταν ερχεται μετα ο νομος του κάρμα για να επελθει αρμονια στη δυσαρμονια που εσείς και μόνο εσείς ενεργοποιησατε, ο νομος του κάρμα είναι αμειλικτος και ακριβοδικαιος
Το "μαχαιρα εδώσες και μαχαιρα θα λαβεις" είναι εξισου αμειλικτο, και το πιο τραγικο είναι ότι είναι προσωπικο σας. Εσεις οι ιδιοι έχετε επιφερει στην τελειοτητα του συμπαντος δυσαρμονια και υποχρεωτικα και αναγκαια, κι χωρίς καμια αλλη ερμηνεια, εσείς και μόνο εσείς θα εξισοροπισετε το σύμπαν για να συνεχισει η αρμονια του συμπαντος, λογω του ότι εσείς προσωπικα προσπαθησατε με σκεψεις, λογια και πραξεις να επιφερετε δυσαρμονια και να δημιουργησετε ένα ξεχωριστο κοσμο από το εννιαιο και αδιαιρετο συμπαν.
Καταλαβαινετε ότι μεσα στο νομο του κάρμα ή αλλιως"μαχαιρα εδώσες και μαχαιρα θα λαβεις" βρισκεται μετα από την εντεχνη εκπαιδευση του μαυροψύχη, ολη σας μα ολη σας η δυστυχια.
Καθε μια ασχημη τροπη για εσας, όπως αρρωστια στη γεννηση σας, αρρωστιες μετα τη γεννηση σας, ορφανα παιδια, αναπηριες κατα τη διαρκεια της ζωης σας, γεννησεις δικων σας παιδιων με προβληματα υγειας στη γεννηση τους ή λιγο μετα, θανατους δικων σας παιδιων μέχρι τα 28 τους χρονια, είναι αποδειξη ότι έχει ενεργοποιηθει ο νομος του καρμα, ή αλλιως ο νομος της ανταποδοτικης δικαιοσυνης, ή αλλιως αυτός που ειπε ο μεγιστος διδασκαλος Ιησούς Χριστός "μαχαιρα εδώσες και μαχαιρα θα λαβεις".
Ακόμα , όπου υπάρχουν σεξουαλικες ιδιαιτεροτητες, χρησεις ναρκωτικων ουσιων ή πασης μορφης εξαρτησεων από τζογο ή αλκοολ, και πασης μορφης δυσαρμονιες (που να εχουν επιφερει πονο σε σας τους ιδιους), εχουν μόνο ένα σκοπο. Να διδαχτειτε.
Το πιο σημαντικο δεν είναι να σας διδαξει κάτι για κάτι που εκαναν καποιοι αλλοι. Το πιο σοβαρο είναι ότι ο νομος του κάρμα ή αλλιως συμπαντικη δικαιοσυνη, είναι εντελως προσωπικο σας μαθημα.
Εσεις και μόνο εσείς οι ιδιοι ατομικα επείχειρησατε να φερετε δυσαρμονια στο συμπαν, και μεσα από το καρμα, μεσα από την ανταποδοτικη δικαιοσυνη, το σύμπαν ηρθε να διδαξει εσας και μονο.
Στην μετενσαρκωση, εχουμε αναφερθει στα προηγουμενα κεφαλαια εκτενως.
Ο Μαυροψύχης εβαλε εντεχνα τις στημενες εξουσίες του, και εν προκειμενω τις θρησκευτικες, να σας αφαιρεσουν την μετενσαρκωση, γιατί διδασκομενοι την αληθεια, ότι δηλαδή σημερα, το σημερινο σας σωμα είναι μια συνεχεια του προηγουμενου, αυτου δηλαδή που ειχατε στην προ-τελευταια σας ενσαρκωση, δηλαδη, ο τροπος που διαχειριστηκατε με σκεψεις, λογια και πραξεις. Και φυσικά η τωρινη σας ενσαρκωση θα είναι η συνεχεια για την επομενη.
Εαν λοιπόν αυτοι οι νεκροθαφτες εντεχνα και με δολιο σκοπο, δεν σας τα ειχαν αποκρυψει, αυτοματα ολοι εσείς και ο καθενας ξεχωριστα από ολους εσας, θα εισαστε ασυλληπτα προσεχτικοι. Και φυσικά, με παρα πολλες γνωσεις.
Θα θελαμε να σας εξηγησουμε μερικα από αυτά που σας αναφερουμε.
1) ερχεται ένα παιδι αρρωστο σε μια οικογενεια. Φυσικά, ποιος να σας εξηγησει το λογο που εγινε αυτο.. Οι νεκροθαφτες των θρησειων σας δεν δινουν καμια εξηγηση. Ή εαν μπουν σε εξηγησεις θα ξεστομιζουν μόνο μπουρδες, γιατί το "αφεντικο" τους, ο μαυροψύχης, τους έχει απαγορευσει να μιλησουν για μετενσαρκωση.
Εαν μάλιστα αυτό το αρρωστο παιδι φυγει σε πολυ μικρη ηλικια, αυτοι οι μπουρδολογοι ισως να σας απαντησουν ότι το αγαπησε ο θεος γι αυτό το πηρε κοντά του. Δηλαδη μπουρδες χωρίς οριο.
Απο τη μια γεννηθηκες σε ένα αρρωστο σωμα, επειδή μαλλον ο θεος ηταν απασχολημενος αλλου εκεινη τη στιγμη..! Και μολις ξαφνικα ειδε το αρρωστο σωμα αρχισε να το αγαπαει και στη κορυφοση της αγαπης του θεου προς το αρρωστο παιδι, το πηρε κοντά του. Τι να σχολιασουμε..
Η αμαθεια και η βλακεια δεν έχει οριο.
Εαν νομιζετε ότι με τετοιους τροπους εκπαιδευετε ψυχες, σας προτεινουμε να απομακρυνθειτε από τους ανθρωπους γιατί θα είναι η μεγαλυτερη υπηρεσια που μπορειτε να προσφερετε στην ανθρωποτητα.
Οσο για την ιατρικη επιστήμη, έχει χαθει στο πουθενα και προσπαθει να εξηγησει τις αρρωστιες στους ανθρωπους, όπως και τα αρρωστα παιδια κατα τη γεννηση τους ψαχνοντας στα γονιδια και αναλυοντας το ντι-εν-ει dna. Και μεσα από το ψαξιμο των γονιδιων και του dna δινονται δηθεν οι απαντησεις για τις αρρωστιες.
Φυσικά, όπως καποιοι εκπαιδευσανε για το προπατορικο αμαρτημα, για τον αδαμ και την ευα, για την μη-υπαρξη της μετενσαρκωσης και του καρματος, (νομος ανταποδοτικης δικαιοσυνης), όπως εκπαιδευτηκαν αυτοι των θρησκειων, ακριβως το ιδιο εκπαιδευτηκαν και αυτοι των ιατρικων επιστημων.
Δηλαδη, ο καθενας στο δικο του μαγαζι έχει δημιουργησει το δικο του εμπορευμα.
Ποιος να σας πει ότι ο καθενας ξεχωριστα είναι ένας μικρος θεος, ότι είναι ένας Δημιουργός - θεος;
Και ότι ο καθενας από εσας μικρος Δημιουργός θεος, του απαγορευεται να φερει δυσαρμονια στο συμπαν, και ότι αν το επιχειρησεις, οσο το πείχειρησεις, αναλογο θα είναι το τιμημα που θα πεσει στην κεφαλα σου..
Γιατι αφου από την κεφαλα σου ξεκινησασν οι δυσαρμονιες πανιβλακα, στη κεφαλα σου θα καταληξουν..
Εσυ τα γεννησες με τις σκεψεις σου, εσυ τα δημιουργησες, εσυ τους εδώσες μορφη. Σε ποιανου κεφαλα θα σκασουν; σε αλλου;
Εσυ ρε αμαθη εγωισταρε πλημμυρισμενε από υλικες επιθυμες, που ζητας συνεχεια και ξαναζητας συνεχεια, και συνεεια, και ολα αυτά χωρίς καμια αναστολη. Κατακρινεις, κρινεις μοιχευεις, αλλαζεις τις σεξουαλικες προτιμησεις επειδή εσυ το αποφασισες, ζητας περισσοτερα χρηματα για σενα, εσυ μόνο να σαι καλα από υγεια, και ολα αρχιζουν και τελειωνουν γυρω από εσενα.
Ολα αυτά τα εγω που εσυ ενεργοποιησες που θα γυρισουν, στους αλλους; δεν θα γυρισουν σε σενα και μάλιστα με τοκο; ο τοκος ισχυει για να μαθεις πολυ καλα το μαθημα σου.
Έτσι λοιπόν, στην περιπτωση των παιδιων που είναι αρρωστα, ή των αποσυρσεων των παιδιων μέχρι τα 28 χρονια, είναι ένα πολυ σημαντικο κάρμα της ψυχης που είναι αναγκασμενη να το διδαχθει, αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση το κάρμα είναι μεταξυ της μανας του πατερα και του παιδιου, ο καθενας στην δικη του αντιστοιχη αναλογια. Κανενας δεν ξεχρεωνει για κανεναν αλλον. Το πρωτο μεγαλυτερο μαθημα είναι για εσας τους ιδιους.
Πρεπει πρωτα εσυ να τα μαθεις πολυ καλα, και μετα να αρχισεις να γινεσαι φωτεινο παραδειγμα για τους αλλους μεσα από τη σταση ζωης που θα χεις.
Οσο για τους γονεις ενος αρρωστου παιδιου, επειδή αντιστοιχα εχουν το δικο τους κάρμα (νομος ανταποδοτικης δικαιοσυνης), τους δινεται μια λαμπρη ευκαιρια, μεσα από το μεγαλωμα με αγαπη ενος αρρωστου παιδιου, να ξεχρεωσουν αυτά που χρωστουσαν, και να φερουν την αρμονια στη δυσαρμονια που οι ιδιοι ειχαν προκαλεσει. Εαν κανουν αυτο, μπραβο τους. Εαν όμως αυτά τα αρρωστα παιδια τα αφησουν σε ιδρυματα και αποποιηθουν των ευθυνων τους, αυτοματα Δημιουργόυν νεα βαρη και καρμα.
Ηρθε δηλαδή το σύμπαν να τους δωσει μια ευκαιρια να μαθουν το μαθημα τους και οι ιδιοι οι γονεις με το τροπο του να αποποιιηθουν το μεγαλωμα ενος αρρωστου παιδιου, χανουν μια χρυση ευκαιρια να φερουν προσωπικη αρμονια στη δικη τους προσωπικη δυσαρμονια που οι ιδοι εχουν δημιουργισει από την τελευταια η και προ-τελευταια ενσαρκωση τους
Επειδη αυτά που διαβαζετε είναι αληθειες και μονο, σε αντιστοιχες περιπτωσεις γονεων που γεννουν αρρωστα παιδια με προβληματα, σοβαρα ή πολυ σοβαρα, να ξανασκεφτουν πλέον παρα πολυ καλα τους χειρισμους τους.
Και φυσικά, στο αρρωστο παιδι κατα τη γεννηση του, που σημαινει μια πνευματοψυχή στη τεραστια διαδρομη της για εξελιξη, αυτή την συγκεκριμενη στιγμη υποχρεουται να μπει σ' ένα αρρωστο σωμα, είναι 100% προσωπικη δυσαρμονια, που είχε από την προτελευταια ενσαρκωση, και αυτή η ασχημη κατασταση, οφειλεται 100% στο παγιδευμενο κατωτερο νου που είχε αυτή η πνευματοψυχή σ' αυτή την προτελευταια της ενσαρκωση.
Πιο απλα δεν γίνεται να σας τα πουμε.
Εσεις και μόνο εσείς είστε υπευθυνοι για τα παντα.
Σας ξεσκεπασαμε τα του μαυροψύχη, τα των εξουσιων, σας ειπαμε την ασυλληπτη δυναμη του ανωτερου νου, και τώρα σας λεμε ξεκαθαρα ότι το κάρμα είναι προσωπικο σας και είναι απορροια του κατωτερου νου σας
Οι οποιες ταλαιπωριες με οποιαδηποτε εκφραση ισχυουν σε σας, είναι γιατί ο κατωτερος νους σας έχει ενεργοποιησει τον νομο της ανταποδοτικης δικαιοσυνης
Ο μεγιστος δασκαλος Ιησούς Χριστός διδαξε από τα 30 του χρονια και μετα, οχι τυχαια. γιατί αραγε;..
Γιατί ένας από τους λόγους είναι οτι μέχρι τα 28 ετη, το κάρμα της προ-τελευταιας ενσαρκωσης ακολουθει τους φυσικους γονεις και το παιδι. Μάλιστα , εαν εχουμε μια κραυγαλεα περιπτωση ενος παιδιου που είναι κατακοιτο από τη γεννηση του, το κάρμα μεταξυ των γονεων και του παιδιου είναι 100% από τη προτελευταια του ενσαρκωση.
Στις αλλες περιπτωσεις όπου το παιδι δεν είναι κατακοιτο ή βαρια αρρωστο στη γεννηση του, και προκυψουν μέχρι τα 28 χρονια του παιδιου αλλης μορφης τιμωριες, όπως σεξουαλικες διαστροφες, ναρκωτικες ουσιες, αλκοολ, τζογος, παραβατικες διαγωγες, θανατους κ.α. τότε το κάρμα έχει ενεργοποιηθει οχι μόνο από την προτελευταια ενσαρκωση των γονιων ή του παιδιου, αλλα και από την παρουσα σαρκωση των γονεων, οι οποιοι ζουν δυσαρμονικα ως προς το συμπαν, (ειναι ζηλιαριδες, εχουν φθονο, κρινουν και κατακρινουν συνεχεια του αλλους, είναι κλεφτες, και γενικα εχουν κάνει τη καρδια τους πολυ σκληρη).
Οποτε το κάρμα έχει ενεργοποιηθει από αυτες τις συμπεριφορες των γονεων από την σαρκωση που ηδη διαβιωνουν.
Κλεβεις αλλων ανθρωπων ιδρωτα, μεγαλωνοντας ταυτοχρονα το παιδι σου ή τα παιδια σου και νομιζεις ότι το σύμπαν δεν σε βλεπει.
Δεν μπορεις να εισαι δολοπλοκος, φονιας, φανατικος σε κατι, ή να επικαλεισε την ελευθερια του ατομου η και ομοφυλοφιλα ζευγαρια να μεγαλωνουν παιδια σ' αυτή τη κοινωνια και αντιστοιχα να πιστευεις ότι το σύμπαν δεν σε βλεπει.
Μάλιστα , θα θελαμε να σας ενημερουμε ότι υπάρχουν πολλες γυναικες που τους απαγορευεται η τεκνοποιηση.
Αυτοματα αυτό σημαινει ότι στην προτελευταια τους ενσαρκωση ειχαν λειτουργησει και ειχαν αντιμετωπισει την τεκνοποιηση σαν κάτι το μη αναγκαιο και ευτελες.
Οποτε αυτό σημαινει ότι εδειξαν ασεβεια στο σύμπαν και ο καρμικος νομος τους απαγορευει την τεκνοποιηση.
Σε αυτή την περίπτωση καταφεύγει στην επιστήμη, η οποία φυσικά ασχολείται μόνο με τη σάρκα, γιατί δεν της έχει γνωστοποιηθεί ακριβώς τι είναι ψυχή, (οι ψυχίατροι δίνουν μόνο ναρκωτικές ουσίες).
Και σε αυτή την περίπτωση οι γενετιστές αναλαμβάνουν το ρόλο ώστε οι γυναίκες να φέρουν σάρκα δηλαδή να τεκνοποιήσουν και να γίνουν μητέρες.
Σε αυτή τη περίπτωση, οι ψυχές που λαμβάνουν σαν παιδιά αυτές οι μητέρες έχουν βαρύτατες καρμικές υποχρεώσεις. Οι πιο πολλές από αυτές είναι αυτό που ονομάζετε εσείς στο πλανήτη σας "ψυχές καταβεβλημένες από δαιμόνια".
Φυσικά, αυτό συμβαίνει γιατί έχετε πλήρη άγνοια του σύμπαντος. Ουδείς έχει ασχοληθεί με το πως λειτουργεί το σύμπαν, και ακόμα τεράστιοι δάσκαλοι που κατέβηκαν να σας διδάξουν, ο Μαυροψύχης φρόντισε να αλλοιωθούν τελείως οι διδασκαλίες τους.
Έρχονται πολιτικοί ηγέτες και με ύφος χιλίων καρδιναλίων αποφασίζουν ότι πρέπει να πεινάσετε για να αντιμετωπιστεί η δήθεν κρίση. Αυτόματα εσείς έχετε στερηθεί τα στοιχειώδη που είναι τροφή και στέγη.
Κάποιοι άλλοι βρίζοντας με έναν βρωμερό τρόπο ότι έχει σχέση με τα Θεία οι ίδιοι στη διάρκεια του βίου τους και λίγο πριν το θάνατο, παρακαλούν τα Θεία για λίγες ώρες παραπάνω φυσικής ζωής.
Κάποιοι άλλοι μανιώδεις καπνιστές ή σαρκοφάγοι σαν τα σαρκοβόρα ζώα, έχουν ενταχτεί στην κοινωνία σε θέσεις στο πως να διδάξουν τους ανθρώπους αρετές.
Κάποιοι άλλοι είναι πράκτορες του γλυκού νερού. Πηγαίνουν και συλλέγουν πληροφορίες και σαν Ιούδες, πηγαίνουν στα αφεντικά τους από όπου θα πάρουν την αμοιβή τους, να καταδώσουν και να ρουφιανέψουν αυτά που έμαθαν. Μέσα από τη δική τους συμμετοχή μετά ο Μαυροψύχης είτε οδηγεί σε πολέμους τους λαούς που αυτοί οι τσάτσοι ρουφιάνεψαν, ή κατακαίουν δάση με στημένες φωτιές για να αλλάξουν εξουσίες, ή ανατινάζουν επιβατικά αεροπλάνα, ή ανατινάζουν μέσα μαζικής μεταφοράς (σταθμοί, λεωφορεία, τραίνα) και φυσικά νομίζουν ότι κάνουν τη δουλειά τους, ενώ ουσιαστικά χρεώνονται όλο αυτό το ασύλληπτο κάρμα.
Κάποιοι άλλοι είναι έμποροι ή μεγαλέμποροι ναρκωτικών ουσιών. Δηλαδή με τη δική του μεσολάβηση κάποιες ψυχές ή θα πεθάνουν εξαιτίας τους ή θα έχουν χάσει το δρόμο τους προς τη ζωή πάλι εξαιτίας τους.
Κάποιοι άλλοι μεγαλοεπιστήμονες μπαίνουν στα εργαστήρια και παρασκευάζουν όπλα αφανισμού της ανθρωπότητας, ή όπλα που απλά σκοτώνουν ανθρώπους.
Κάποιοι άλλοι αποφασίζουν ότι το φύλο που τους έδωσε η δημιουργία, αποφάσισαν ότι θέλουν να το αλλάξουν. Και φυσικά το αλλάζουν και δεν σταματούν εκεί, αλλά συνεχίζουν σαν να κάνουν κάτι το παραδειγματικό προς μίμηση και είναι και καθοδηγητές στους υπόλοιπους να ακολουθήσουν το δρόμο τους.
Κάποιοι άλλοι σκοτώνουν ανθρώπους έχοντας πιστέψει σε αυτούς που τους εκπαίδευσαν ότι αυτό είναι μια ύψιστη υπηρεσία στον Δημιουργό - Θεό, γιατί πρέπει κατα την άποψή τους να εξαφανιστούν από τη γη όλοι οι άπιστοι.
Κάποιοι άλλοι ασκούν βία σ' όλα τα αδύναμα πλάσματα, είτε είναι γυναίκες, είτε παιδιά είτε γέροντες.
Κάποιοι άλλοι μέσα στις διαστροφές τις σεξουαλικές του κατώτερου νου τους έχουν οδηγηθεί στην παιδοφιλία. Δηλαδή να βιάζουν μωρά ή μικρά παιδιά.
Κάποιοι άλλοι σαν χόμπι έχουν να σκοτώνουν ζώα μόνο και μόνο για να ευχαριστηθούν τα εγώ τους.
Κάποιοι άλλοι παίρνοντας τη δύναμη που σας δίνει η εξουσία έχετε δικαστικές αποφάσεις οι οποίες διαφοροποιούνται αναλόγως ποιους δικάζετε, και για τον ίδιο λόγο οι δικοί σας αθωώνονται και για τον ίδιο λόγο οι μη δικοί σας να καταδικάζονται.
Αυτά και άλλα σαν αυτά που ο καθένας σας γνωρίζει την αλήθεια, το δίκαιο και τι πρέπει να κάνει την κάθε φορά, και φυσικά ακολουθώντας δυο κανόνες 1) μην αφαιρέσεις ποτέ ζωή που δεν μπορείς να τη φέρεις πίσω και
2) ποτέ μην κάνεις κάτι που δεν θα ήθελες να σου κάνουν.
Ολα αυτά που σας γραφουμε σχετικά με το κάρμα δεν είναι ουτε για να σας κρινουμε ουτε για να σας κατακρινουμε.
Ο μοναδικος λογος είναι για να ενημερωθειτε και μόνο να ενημερωθειτε και αναλογως να πραξετε
Μολις κατανοησετε το πως βλεπει το συμπαν, μόνο αυτό που σκεφτεστε, ουτε καν να το ξεστομισετε ή να πραξετε, θα το αναλυατε με παρα πολυ μεγαλη προσοχη.
Αυτο που εχω σκεφτει, δηλαδη, αυτή η σκεψη που δημιουργησα εγω ο ιδιος, είναι συμφωνη με την συμπαντικη δικαιοσυνη; με την συμπαντικη νομοτελεια η σκεψη που μολις τώρα δημιουργησα;
Αυτο και μόνο αρκει για να γλιτωσετε από πολλα δεινα.
Οποια σκεψη ή όποιο λογο και πράξη κάνετε που είναι εκτος συμπαντικης δικαιοσυνης και νομοτελεια, θα γυρισει στο δικο σας κεφαλι και κανενος αλλου.
Ένα άλλο παράδειγμα σχετικά με το κάρμα είναι οταν ένα παιδι στην διαρκεια του βιου του, επειδή έτσι ηθελε να ακυρωσει και έχει ακυρωσει τους γονεις του. Δεν θέλει να τους βλεπει, να τους ακουει, να αναφερεται σ' αυτους. Ειτε και για τους δυο ή για τον ένα από τους δυο.
Πχ. έχει ακυρωσει, δεν θέλει να ακουσει τιποτα για τον πατερα του/της. Ή δεν θέλει να ακουσει τιποτα και να έχει επικοινωνια με τη μητερα του/της. Και τελειωνει αυτή η ενσαρκωση με αυτή την κατασταση.
Πιστευετε ότι υπαρχει περιπτωση μια στο απειρο, σ' αυτή την πνευματοψυχη, στην επομενη ενσαρκωση της το συμπαν, να του ξαναδωσει ΄η να της ξαναδωσει φυσικο γονεα που το σύμπαν είχε δωσει στην προτελευταια ενσαρκωση;
Δηλαδη, ένα παιδι που είναι ορφανο από πατερα ή από μανα ή και από τους δυο, ο λογος είναι ότι η ιδια η πνευματοψυχή στην προτελευταια της ενσαρκωση έχει ακυρωσει ή έναν από τους δυο γονεις ή και τους δυο.
Ομως, εαν δεν τα διδαχθεις αυτα, και αυτοματα να μαλακωσει ο νους σου, πολλες φορες αυτο, ο τροπος που το αντιμετωπιζει ένα ορφανο παιδι, δημιουργει νεα βαρη. Μάλιστα , καποιες φορες σ' αυτά τα παιδια, πηγαινοντας μεσα σε ιδρυματα για να μεγαλωσουν, ισως και να οδηγουνται και σε πιο ακραιες καταστασεις.
Εαν αντιθετα, αυτά τα παιδια υιοθετηθουν από αριστους θετους γονεις, αυτή η πνευματοψυχή είχε κάνει λιγοτερα λαθη.
Σε αυτό το κομματι της υιοθεσιας, επειδή καταλαβαινετε ότι οι ψυχες που ενσαρκωνονται στο πλανήτη σας είναι ψυχες που χρειαζονται να παρουνε μαθηματα, καποιοι γονεις που υιοθετουν παιδια, απογοητευονται από αυτες τις ψυχες όταν αυτες μεγαλωσουν, γιατί αλλα περιμεναν από αυτες τις ψυχες, και αλλα τελικα ειδαν.
Εδώ ακριβως είναι αλλη μια μεγαλη απαντηση της μετενσαρκωσης που κάθε μια ψυχή έχει το δικο της αρχειο, το όποιο περιλαμβανει όλες τις εμπειριες της - γνωσεις μέχρι και την προτελευταια ενσαρκωση της.
Έτσι, στην ενσαρκωση που πλέον υιοθετητε από θετους γονεις εαν πχ μεσα στο αρχειο της οι μνημες είναι στο αρχειο αυτης της πνευματοψυχης από βιες πραξεις 'η σεξουαλικες διαστροφες, ή τζογος ή ναρκωτικα, 'η οτιδηποτε αλλο τετοιας μορφης υλικο, τότε οι θετοι γονεις απογοητευονται γιατί αλλιως περιμεναν την υιοθεσια και το μεγαλωμα ενος παιδιου και αλλιως τους προεκυψε.
Αυτο φυσικά γίνεται γιατί η αμαθεια που υπαρχει στην ανθρωπότητα είναι σε ολα τα επιπεδα και ο καθενας από ολους εσας λειτουργει απομονωμενος από το παν-τελειο και αδιαιρετο συμπαν
Δεν έχετε διδαχθει ότι μεσα σε ένα παν-τελειο σύμπαν δεν μπορεί ο καθενας να έχει διαφορετικη αφετηρια και διαφορετικο τερματισμο.
Ολες οι μορφες στην υλη εχουν κοινη αφετηρια και κοινο τερματισμο.
Στην νεα εποχη που ανατελλει συντομα στο δικο σας πλανητη, όλες οι ψυχες που θα ενσαρκωνονται και θα τους επιτραπει πλέον να εξελιχθουν στον πλανήτη σας όλες αυτες τις γνωσεις θα τους γνωριζουν αριστα.
Ακομα επειδή ο ρολος της μητερας σ' ένα παιδι είναι ο,τι πιο ιερο θα μπορουσε να του συμβει και η μητερα είναι ο πρωτος και μεγαλος δασκαλος ενος παιδιου, όταν οι μνημες ενος παιδιου από τη συμπεριφορα της μητερας δεν είναι αρμονικες, σαν εφαλτηριο αυτή η πνευματοψυχή και με δικαιολογια τη συμπεριφορα της μητερας (γιατι φυσικά αυτή η μητερα επρεπε να κατεβασει το συγκεκριμενο παιδι), οδηγηται σε ακραιες πραξεις πασης μορφης. Και μάλιστα χωρίς οριο. Απο σεξουαλικα βιτσια μέχρι και φονους.
Αυτοματα αυτό το παιδι, αυτή η πνευματοψυχη, ενω κατεβηκε μόνο με ένα κάρμα μιας μανας που δεν τιμησε το ρολο της σαν μανα, αλλα το συγκεκριμενο παιδι επρεπε να παρει τη συγκεκριμενη μανα, με αυτό ας το πουμε, οχι τραγικο καρμα, αυτό το παιδι, αυτή η πνευματοψυχη, μεσα από το παγκοσμιο συστημα των νεκροθαφτων, μπορεί πανευκολα να οδηγηθει σε πολύ ποιο βαρυ καρμα.
Οτιδηποτε συμβαινει στις ζωες σας, κάθε φορα, αυτό που αντιλαμβανεστε και που νιωθετε την κάθε στιγμη, είναι μόνο το αποτελεσμα. Το αιτιο του συγκεκριμενου αποτελεσματος, έχει λαβει χωρα πιο πριν.
Για να το καταλαβετε ακόμα πιο απλα, είναι σαν έναν γεωργο που έχει σπειρει. Ο σπορος είναι μεσα στη γη, και κανεις δεν ξερει τιποτα. Ο γεωργος όμως ξερει..
Στο χωραφι που είναι ηδη καλυμμενο με χωμα, κανεις δεν βλεπει τιποτα παρα μόνο χωμα. όμως το αιτιο, δηλαδή ο σπορος υπαρχει, αλλα το ξερει μόνο ο γεωργος.[δηλαδη ο κάθε ένας από ολους εσας ξεχωριστα]
Οταν μετα από καποιο διαστημα περασεις από το ιδιο χωραφι, βλεπεις τα αποτελεσμα της σπορα που δεν το εβλεπες εσυ παρα μόνο ο γεωργος. Πχ μόνο ντοματες. Οι ντοματες είναι το αποτελεσμα.
Η σπορα και ο σπορος είναι το αιτιο. Μεταξυ τους υπαρχει μια χρονικη αποσταση.
Αυτο ακριβως είναι το κάρμα που ακολουθει η ανθρωποτητα. αυτό είναι το κάρμα που ακολουθει τον καθένα από εσας. Ο,τι ασχημο εγινε είναι μόνο το αποτελεσμα. Την αιτια του συγκεκριμενου αποτελεσματος την έχετε δημιουργησει εσείς οι ιδιοι λιγο πιο πριν.
Έτσι, το αποτελεσμα και η αιτια είναι κυριολεκτικά δικα σας.
Επομένως ένα αλλο κλειδι για την ατομικη σας εξελιξη, για τη δικη σας γνώση και το δικο σας καλο, είναι να παρετε ολη τη γνώση και εν΄προκειμενου του κομματιου που λεγεται κάρμα (νομος ανταποδοτικης δικαιοσυνης), μην κάνετε ποτε καμια σκεψη, μην ξεστομισετε ποτε, και μην κάνετε ποτε μια πράξη που να αναγκασετε το σύμπαν να επιφερει σε σας και μόνο σε σας τους ιδιους αρμονια επειδή εσείς οι ιδιοι μεσα από τις σκεψεις, τα λογια, τις πραξεις, προκαλεσατε οποιαδηποτε μορφης δυσαρμονια.
Μπορειτε να επικαλεστητε χιλιες δυο αιτιες. Οτι γι αυτό και γι αυτό το λογο λειτουργω έτσι.
Ακόμα και σε αυτες τις περιπτωσεις που φαινεται να έχετε δικαιο σε καποια συγκυρια, σας ενημερωνουμε ότι τώρα μπορεί να φαινεται ότι έχετε δικαιο, όμως πριν εσείς οι ιδιοι, σε ένα αντιστοιχο ιδιο θεμα, ειχατε προκαλεσει αδικια.
Και ηρθε μετα το σύμπαν να σας δωσει μια ευκαιρια να ξεχρεωσετε. Αλλα εσείς όμως επειδή είστε αμαθης και εγωιστες, δεν το νιωθετε και δεν το καταλαβαινετε, θελετε να συνεχισετε το "οφθαλμος αντι οφθαλμου", αυτό που ελεγαν καποτε καποιοι νεκροθαφτες.[και δυστυχως ακομη μέχρι σημερα έτσι εκπαιδευεται ολη ηανθρωποτητα] και ενω έχετε ένα πραγμα να ξεχρεωσετε, αυτοματα τα κανετα 2, 4, 8, απειρα καρματα για να ξεχρεωσετε..
Γι αυτό ο τεραστιος διδασκαλος σας Ιησούς χριστος, λεγοντας σας ότι όταν φας ένα σκαμπιλι από το ένα σου μαγουλο, να γυρισεις και το αλλο. Και εμφανεστατα εννοουσε να μην ανταποδωσεις κανενα σκαμπιλι, εαν φυσικά μπορειτε να φυγετε από τετοιες καταστασεις εννοειται ότι επιβαλλεται να το κανετε, αλλα εαν όμως καποιος σας ραπισει σε ένα μαγουλο, να προτιμησετε να γυρισετε το αλλο μαγουλο, παρα να ανταποδωσετε.
Ο λογος που σας το ειπε αυτό είναι πλέον πασιφανης. Το ραπισμα που δεχτηκατε είναι ένα καρμικο αποτελεσμα μια καρμικής προσωπικης δικη σας αιτιας. Εαν το ανταποδωσετε η οφειλη θα συνεχισει να υπαρχει, ενω ξεκαθαρα, εαν δεν το ανταποδωσετε η οφειλη θα μετακυλιστει στον αλλο αμαθη.
Το ραπισμα, το χτυπημα στο προσωπο σας μπορεί να είναι πολλων μορφων. Οι τροποι που εσείς οι ανθρωποι σ' αυτό το πλανήτη υποφερετε και φυσικά ο καθενας από σας ξεχωριστα έχει πολλες μορφες. Αυτη η τεραστια διδαχη του ιησου χριστου, αυτό ακριβως το νοημα εχει.
Μην ανταποδιδετε απολυτως οτιδηποτε ασχημο σας συμβαινει. Ολα εχουν αιτιο και αιτια είστε εσείς και αυτό που νιωθετε είναι το αποτελεσμα.
Ευλογηστε το αποτελεσμα, και αναλαβετε τις ευθυνες των αιτιων του.
Οταν λειτουργησετε με αυτό τον τροπο, αυτοματα έχετε κατανοησει ένα τεραστιο διδαχτικο κεφαλαιο, ότι τα ασχημα ή τα ωραια που σας συμβαινουν στη ζωη σας, οι μοναδικοι αιτιοι εισαστε εσεις.
Η κατανοηση αυτης της τεραστιας αληθειας δινει μια ασυλληπτη ικανοτητα στο νου σας να αναριχαται και να μετατρεπεται σε ανωτερο νου. Και ο ανωτερος νους βοηθαει τα μεγιστα την πνευματοψυχή σας να συνεχισει το ταξιδι της, την εξέλιξη της σε ανωτερα πεδια.
Ολες οι καρμικες υποχρεωσεις της κάθε μιας ξεχωριστα πνευματοψυχης, είναι η μοναδικη αιτια που πρέπει να ενσαρκωνεσαι συνεχεια, είναι κυριολεκικα οι καρμικες σου υποχρεωσεις, η μοναδικη αιτια που σε βαστανε σ' αυτό το σχολειο που λεγεται ανθρωπινη εξελιξη.
Εαν ο κάθε ένας από σας ξεχωριστα δεν τελειωσει αυτό το σχολειο, δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να ελ-ευ-θερωθει.
Συνεχεια θα είναι μπλεγμενοι σ' ένα παιχνιδι γενησεων και θανατων και αποχωρισμοι αγαπημενων προσωπων
Μεχρι σημερα στον πλανήτη σας ειχαν απελευθερωθει ελαχιστες πνευματοψυχες όμως σημερα μετα το 1962 εποχη υδροχοου και από αυτή την αποσφραγιση είναι η μεγαλη συγκομιδη δηλαδή η μεγαλυτερη ευκαιρεια που είχε συμβει ποτε στον πλανήτη σας. Η ανθρωπότητα είναι ετοιμη λογω της αναβαθμισης του ηλιακου σας συστηματος να ενωθει με ατελειωτο φως. Γι αυτό και αυτή τη στιγμη στο πλανήτη σας είναι ενσαρκωμενοι πανω από 7 δις ψυχες.
Επιγραμματικα σας αναφερουμε ότι αυτό πρόκειται να γίνει και έχει ξεκινησει στο πλανήτη σας δεν έχει ξαναγίνει ποτε αλλοτε στο παρελθον.
Κατι πολυ σημαντικο για σας είναι να γνωριζετε πλέον ότι το κάρμα εκτος από ατομικο είναι οικογενειακο και εθνικο. Οταν βλεπετε πχ σε ένα τροχαιο να ξεκλειριζεται μια οικογενεια, ισχυει το οικογενειακο καρμα.
Οσο για το εθνικο, είναι κρατη τα οποια ανα εποχες ηταν εκπροσωποι του μαυροψύχη και επαιζαν το ρολο του μπαμπουλα - χωροφυλακα του πλανητη. Καποιοι από εσας γνωριζουνε ότι ολοκληροι ηπειροι καταποντιστηκαν όπως η λεμουρια και η ατλαντιδα.
Ειναι πασιφανες ότι αυτοι οι χωροφυλακες του πλανήτη έχοντας οδηγησει την ανθρωπότητα σε απιστευτα χαλια, ηρθε το πληρωμα του χρονου, δηλαδή στην προκειμενη περιπτωση ενεργοποιηθηκε το καρμα, και εξαφανιστηκε μεσα από ασυλληπτο κατακλυσμο η τιποτενια κυριαρχια τους.
Δυστυχως, ακόμα και σημερα η ανθρωπότητα έχει χωροφυλακες, οι οποιοι ξερετε πλέον ποιον εκπροσωπουν, και ολη η εξουσία που ασκουν επι του πλανήτη είναι μόνο για να ελεγχουν την ανθρωπότητα και για κανενα αλλο λογο.
Εχει ενεργοποιηθει ο πιο ακριβοδικαιος νομος του συμπαντος, σε κρατη που εχουν δημιουργησει πλέον εθνικο καρμα, οποτε ευκολα αντιλαμβανεστε την συνεχεια.

Η γνώση πλέον σας δινεται, εσείς απλα να την κατανοησετε και να την εφαρμοσετε.


Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . .