Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

14) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ, ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ (ΒΙΑΣΜΟΥΣ Κ.Α.)





Ρώτησαν τον Ιησού ποια η τιμωρία του ομοφυλόφιλου.
"..Κατόπιν την μεταφέρουν (την ψυχή) στα εξώτερα σκοτάδια μέχρι την ημέρα της τελικής κρίσης, όταν το μεγάλο σκοτάδι δικάζεται και τότε αυτοί θα διαλυθούν και θα καταστραφούν."
Είναι σαφής οδηγία του μεγίστου διδασκάλου σας Ιησού Χριστού σε κάθε διαστρέβλωση με τόσο χοντρό, αλαζονικό, εγωιστικό τρόπο στην επιλογή του φύλου που ενσαρκωθήκατε και που 100% ήταν δική σας επιλογή.

Όταν καταθέσατε σχέδιο επανενσάρκωσης προς την καρμική επιτροπή, ο ψυχικός ατομικός φορέας επέλεξε αν θα κατέβει σαν άντρας ή γυναίκα. Επειδή γνωρίζει πολύ καλά ποια μαθήματα πρέπει να διορθώσει, αφού δεν έχετε απελευθερωθεί από τα δεσμά της επανενσάρκωσης (κυκλική ζωή).

Κι ενώ η ψυχή θέλει να πάρει μαθήματα για να εξελιχθεί σαν άντρας ή σαν γυναίκα και ταυτόχρονα ενσαρκώνεστε είτε σαν άντρας είτε σαν γυναίκα για να εξελιχτείτε, όταν ήδη έχετε λάβει ενσάρκωση μέσα από την ομοφυλοφιλία, κάνετε το απίστευτο. Αντί πχ σαν άντρας να εξελίξετε την ψυχή σας λειτουργώντας σαν άντρας και να έχετε ταίρι μια γυναίκα, τα ξεχνάτε όλα και μέσα από οποιαδήποτε δικαιολογία, σας αρέσουν οι άντρες, κοιμάστε με άντρες και όχι με γυναίκες.
Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες ομοφυλόφιλες.

Καταλαβαίνετε ότι μέσα σ' αυτές τις απίστευτες καταστάσεις διαστρεβλώνετε τα πάντα και τους πάντες. Γυρίζετε την πλάτη σας στην συμπαντική νομοτέλεια και μάλιστα φτάνετε στο σημείο με την συγκατάθεση του Μαυροψύχη να είστε περήφανοι και να διαδίδετε και στους υπόλοιπους ανθρώπους την ομοφυλοφιλία σας.

Φυσικά ο Μαυροψύχης το κάνει γιατί θέλει να σας ρουφήξει την ενέργεια. Μάλιστα έχει ξεφτιλίσει την έννοια του άντρα, της γυναίκας, της οικογενείας. Γι αυτό και λέγεται διά-βολος, σατανάς, Μαυροψύχης. Αυτή είναι η δουλειά του.

Όμως, για όλους εσάς δεν φαντάζεστε τι κατά-στροφή φέρνετε στην ψυχή σας. Πετάτε στα μούτρα της δημιουργίας αυτό που τόσο απλόχερα σας έδωσε μια ολόκληρη ενσάρκωση για να εξελιχτείτε.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τους παιδόφιλους και με αυτούς που έχουν ερωτικές παρεκτροπές. Όλα αυτά αρχίζουν και τελειώνουν με τον μεγαλύτερο εχθρό σας που μέχρι τώρα δεν γνωρίζατε αλλά τώρα τον γνωρίζετε και είναι ο κατώτερος εγωιστικός, αλαζόνας, απατεώνας νου σας (Δίας).

Τα ίδια ισχύουν για όλους εσάς. Μην ενθαρρύνεστε από τους καιρούς. Ο Μαυροψύχης σ' αυτούς τους εσχατολογικούς χρόνους, επιτρέπει στους ομοφυλόφιλους ανά τον κόσμο να κάνουν παρελάσεις σε δημόσιους χώρους, να βγαίνουν στα μέσα μαζικής αποχαύνωσης και να δηλώνουν πόσο περήφανοι είναι που είναι πισωγλέντηδες και να έχουν φτάσει στον απόλυτο ξεφτιλισμό κάθε ανηθικότητας, παρεκτροπής, να υιοθετούν και παιδιά.
Δηλαδή, δεν φτάνει που φέρνουν δυσαρμονία στο νοικιασμένο σώμα τους, δεν φτάνει που πρέπει να κρύβονται από όλες αυτές τις ακολασίες και κάνουν το αντίθετο (προβολή χωρίς όριο), όλοι αυτοί οι διαβολεμένοι νόες, πλημμυρισμένοι όλοι από τη μαυρίλα, φτάσαμε αυτούς τους εσχατολογικούς χρόνους όλοι αυτοί οι απίστευτοι τύποι και τύπισσες να μεγαλώνουν μια ψυχή μέσα σ' ένα παιδικό ανθρώπινο σώμα.
Δηλαδή, να βλέπει ένα παιδί να είναι οι γονείς δυο μπαμπάδες, που ο ένας μπαμπάς να είναι μαμά, που κάποια στιγμή οι μπαμπάδες να είναι και μαμάδες ταυτόχρονα ή σε άλλες περιπτώσεις ένα παιδί να βλέπει δυο μαμάδες που η μια είναι μαμά να ναι και μπαμπάς ή κάποια στιγμή και οι δυο μαμάδες να είναι μπαμπάδες.

Βρε Μαυροψύχη, ξέρεις ότι έφτασες στο τέλος και προσπαθείς από την συμπαντική νομοτέλεια να μην αφήσεις τίποτα όρθιο και έχεις εγκλωβίσει πανίβλακες κάφρους που μπορεί να έχουν και τον μανδύα του βλάκα (επιστήμονα, διανοουμένου, πολιτικού, ιεράρχη, επιχειρηματία κ.α.), προβάλλοντας όλους αυτούς στα μέσα μαζικής αποχαύνωσης που όλα εσύ τα ελέγχει και προσπαθείς με αυτούς και άλλους τρόπους να συνεχίσεις να ρουφάς την ενέργεια αυτού του πλανήτη.
Ξέρεις ότι ο πλανήτης πλέον σου έχει απαγορευτεί για πάσης μορφής εξουσία. Και φυσικά αυτή η επιστολή αναφέρεται σ' αυτούς που ήδη έχεις εγκλωβίσει.

Απευθυνόμενοι σε όλους εσάς που είστε ομοφυλόφιλοι, παιδεραστές, ή άτομα με ερωτικές παρεκτροπές (κτηνοβασία κ.α.), μπορεί ο οποιοσδήποτε από εσάς να επικαλεστεί οποιαδήποτε δικαιολογία. Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να σας πούμε μόνο ένα. Αλλάξτε τελείως την συμπεριφορά σας, τιμήστε το φύλο που γεννηθήκατε (άντρας - γυναίκα) και προσπαθήστε κάθε γήινο δευτερόλεπτο να δουλέψετε προς την απελευθέρωση της ψυχής σας.
Δεν υπάρχουν ούτε "δικό σας σώμα" "δικές σας επιθυμίες" ούτε "'Έτσι γουστάρω". Αυτά όλα είναι παραμύθια και ξεχάστε τα. Η γήινη ενσάρκωση σας ακόμα και να φτάσετε σε μεγάλη ηλικία σύμφωνα με τον μέσο όρο του πλανήτη σας (70-80 χρόνια) διαρκεί πάρα πολύ λίγο. Εκμεταλλευτείτε το για να σώσετε τη ψυχή σας.

Στη συγκεκριμένη επιστολή θα αναγκαστούμε να ξαναναφέρουμε αυτά που έχουν γραφτεί και σε άλλα σημεία του βιβλίου, σχετικά με το ανθρώπινο σώμα σας.
Οι γνώσεις που σας έχουν μεταφερθεί από το παγκόσμιο εγκλωβιστικό σύστημα εκπαίδευσης του πλανήτη σας, είναι τραγικά ελλιπείς ακόμα και σ' αυτό το κομμάτι, το οποίο φυσικά είναι και το πιο κορυφαίο. Δηλαδή, να έχετε ένα φυσικό σώμα και να μπορείτε με αυτό να συμμετέχετε μέσα στη φυσική ζωή του πλανήτη σας.
Μέσα από την παγκόσμια αποχαύνωση που έχετε δεχθεί, βγαίνετε και λέτε, πρώτα στον εαυτό σας, και το πιστεύετε, και μετά στον περίγυρό σας, και αν σας δοθεί ευκαιρία στα μέσα μαζικής αποχαύνωσης (ΜΜΕ), ότι τάχα το φυσικό σώμα είναι δικό σας και το κάνετε ό,τι θέλετε.
Αλήθεια, συνειδητοποιείτε τί λέτε; 
Έχετε καταλάβει σε τί διαβολή βρίσκετε ο νους σας, ώστε να πιστεύετε και να διαδίδετε κάτι τέτοιο?
Πότε φτιάξετε το σώμα ώστε να ναι δικό σας? Πριν να γεννηθείτε? Ή μήπως θα σας ακολουθήσει και μετά το φυσικό σας θάνατο? Ή αφού γεννηθήκατε κάνατε έστω και μία προσπάθεια ώστε να το δημιουργήσετε?
Το νερό που πίνετε και η τροφή που τρώτε, όταν βρίσκεται μέσα στο φυσικό σας σώμα, ξέρετε που ακριβώς βρίσκεται και τι κάνει?
Όταν δουλεύουν τα συστήματα του οργανισμού σας, δηλαδή το καρδιακό, αναπνευστικό, πεπτικό, νευρικό, ουροποιητικό, απεκκριτικό, σκελετικό, μυικό, λεμφικό, αναπαραγωγικό, ορμονικό, μήπως κάνετε τίποτα για όλα αυτά, μιας και διαδίδετε ότι είναι το σώμα δικό σας και μπορείτε να το κάνετε ό,τι θέλετε? 
Φυσικά την απάντηση την γνωρίζετε. Όλες οι δικαιολογίες σας είναι -το λιγότερο- αστείες.
Και τώρα ας μπούμε σε πιο βαθιές έννοιες. Όσο και να μη γνωρίζετε, σίγουρα κάποια στιγμή της ζωής σας ακούσατε τη φράση "βάρυνε η ψυχή μου" ή το αντίθετο "ελάφρυνε η ψυχή μου". 
Αυτό γίνεται διότι στο φυσικό σώμα που δεν έχετε κάνει τίποτα για να το φτιάξετε, απλά είστε ενοικιαστές τα γήινα χρόνια της ενσάρκωσής σας, με σκοπό να απελευθερώσετε τη ψυχή σας (ελάφρυνε η ψυχή μου) ή να την εγκλωβίσετε σε αστειότητες και στο να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας και τους άλλους (ανήθικες σκέψεις-λόγια-πράξεις) (βάρυνε η ψυχή μου). 
Αυτό γίνεται για ένα και μόνο λόγο. Η ψυχή σας, που πάντα κουβαλάτε, είναι χωρίς αρχή και τέλος, είναι ο πραγματικός σας εαυτός και όχι το ψεύτικο, προσωρινό και πλάνο ενοικιασμένο για μια ενσάρκωση ανθρώπινο σώμα σας. Από την άλλη, το νοικιασμένο σώμα αποτελεί την ΕΚΚΛΗΣΙΑ της ψυχή σας.
ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ.
Αυτή είναι η εκκλησία.
Δυστυχώς για όλους τους πλανεμένους του πλανήτη, εκ των οποίων κι εσείς, αυτοί που θα πρεπε να σας τα χουνε πει, δηλαδή, οι αρμόδιοι- θρησκείες, ιερείς, σας έχουν πείσει ότι εκκλησία ή ιεροί τόποι είναι εκεί που σας λένε, και όχι φυσικά το ενοικιασμένο φυσικό σας σώμα, το οποίο είναι θέμα χρόνο να αποσυνθεθεί στη γη. 
Εάν σας είχαν ενημερώσει για τη χωρίς όρια αξία της εκκλησίας σας, που είναι το φυσικό σας σώμα, θα ήσασταν πολύ πιο προσεχτικοί σε πολλά πράγματα στη ζωή σας, και όχι με τον αστείο τρόπο να βγαίνετε και να διαδίδετε και να είστε περήφανοι για το πόσο βρώμικη έχετε την εκκλησία σας (ανθρώπινο σώμα σας), και να το διατυμπανίζετε.  
Τα σύμφωνα συμβίωσης μεταξύ των ομόφυλων, οι παρελάσεις στους δημόσιους δρόμους, τα δημόσια πρόσωπα που μιλούν δημόσια υπέρ των ομοφύλων και τα επικροτούν όλα αυτά, είναι κάποια από τα άπειρα αγκίστρια που σας έχουμε ήδη αναφέρει ότι χρησιμοποιεί ο Μαυροψύχης για να εγκλωβίσει τις ανθρώπινες ψυχές και συγκεκριμένα σ' αυτή τη περίπτωση, να εγκλωβίσει το ΝΟΥ σας. Τα αποτελέσματα όμως είναι δυστυχώς κατα-στροφικά για όλους εσάς και σας οδηγούν στο δεύτερο και τελειωτικό θάνατο, όπως ακριβώς σας το ανέφερε ο Ιησούς Χριστός.
Ακόμα και τώρα προσπαθήστε να κάνετε κάτι για τον πραγματικό σας εαυτό, που είναι η ψυχή και το πνεύμα σας. Μη συνεχίζετε να ζείτε μέσα στη πλάνη, με την επικάλυψη των νεκροθαφτών της παγκόσμιας εξέλιξης, που ας ενθαρρύνουν για όλα αυτά.
Οι μέρες που ζει ο πλανήτης σας δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ στο παρελθόν. Η ευκαιρία είναι εντελώς μοναδική. Δουλέψτε για την απελευθέρωση της ψυχής σας, εξαλείφοντας κάθε σατανιστικό - εγωιστικό στοιχείο, με οποιαδήποτε μορφής επικάλυψη, για να χρυσωθεί το χάπι.
Ολόψυχα σας ευχόμαστε.. Καλή επιτυχία..