Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΙΕΥΚΡΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΤΕΡΑ - ΜΗΤΕΡΑ-ΥΙΟ-ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ - "ΚΟΣΜΙΚΟ ΑΥΓΟ"




Λίγο πριν το τέλος αυτής της αποσφράγισης της γνώσης, οφειλουμε να σας δοσουμε μια ολοκληρωτική απεικονιση των λέξεων "Πατερας", ¨Μητέρα", "Υιος" "Αγιο Πνεύμα". Μέσα από αυτήν την απεικονιση θα γνωρίζετε με ακρίβεια για το κάθε τι και ταυτόχρονα μέσα στην προσευχη ή τον διαλογισμό σας θα είναι ξεκαθαροι όλοι αυτοί οι οροι - λέξεις.
Σας έχουμε πει ότι ο Πατερας, που είναι και ο Θεός και ο Δημιουργός των Πάντων, είναι πνεύμα. Μέχρι τώρα, γνωριζατε τη λέξη "υιος" μετά από την λέξη "Πατερας". Όμως, σ' αυτά τα πλαισια Πατερας, Υιος, και λαθος γνώση δημιουργειται από εσάς και φυσικά και από τους ιεραρχες που σας τα μεταδιδουν αυτά αλλά και ο νους σας εγκλωβιζεται σε κάτι ανδροκρατουμενο.
Γι αυτό, πρέπει να σας ξεκαθαρισουμε με πολύ ακρίβεια.
1) Πατερας ο όποιος είναι πνεύμα, είναι ο γεννητορας των πάντων, ορατων και αόρατων, όλα ξεκινούν από τον Πατέρα και όλα καταλήγουν στον Πατέρα. Μάλιστα , μπορείτε να του δώσετε και τις ονομασίες "Υπερνους ή και "Θεός" (από το «Θέωμαι» που σημαίνει τρέχω γρήγορα.).
Δηλαδή, αντί να χρησιμοποιήσετε τη λέξη Πατερας μπορείτε να το ονομασετε "Θεός" "Δημιουργός", "Συμπαντικός Υπερνους".
Δηλαδη, με αυτές τις λέξεις εννουμε κάτι που δεν έχει αρχή, που δεν έχει γεννηθεί από πουθενά, δηλαδή είναι αναρχος και αγεννητος, αλλά εξ αιτιας του έχουν γεννηθεί τα πάντα και τα πάντα θα καταληξουν μέσα του.
2) Μητέρα. Θελουμε την προσοχή σας σ' αυτό το κομμάτι για να κατανοήσετε τη λέξη "Μητέρα".
Εκ του πνεύματος έχει δημιουργηθεί κάθε μορφή ορατή ή μη ορατή που υπάρχει μέσα στην ύλη. Και λέμε μη ορατή υλη γιατί φυσικά μεταξύ των αστεριων υπάρχει η υλη αραχνουφαντη.
Με τη λέξη "μητέρα" εννοούμε ένα "κοσμικό" αυγό που μέσα του κινούνται σε ατελείωτους κύκλους όλες οι μορφές.
Για να πραγματοποιηθούνε όλες οι κυκλικές κινήσεις για εξέλιξη - ανέλιξη, χρειάζεται ενέργεια. Δηλαδή.. "εν-έργο". Μέσα στο κοσμικό αυγό δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί καμία κίνηση χωρίς την .. "υπ-αρξη" ενέργειας. Αυτή η κίνηση της κάθε μορφής είναι μόνο για τις μορφές του εκ-πνεύματος (έξω από το κοσμικό αυγό,) εκπορευόμενες - δημιουργημένες και για ουδεμία μορφή είτε μεταλλαγμένη, είτε κλωνοποιημένη.
Όλες οι μορφές ανηκουν στην υλη - Μητέρα - κοσμικό αυγό.
"Μορφές" είναι όλα τα βασίλεια, ορυκτο, φυτικό, ζωικό, ανθρώπινο (όντα με νοημοσύνη), πλανήτες, ήλιους, γαλαξίες, μαύρες οπες.
Όλες οι μορφές εκπορευομενες από τον Θεό - πνεύμα, που κινούνται μέσα στο κοσμικό αυγό (από το «Θέωμαι» που σημαίνει τρέχω γρήγορα), είναι όλες οι μορφές σε δια-δικασια εξέλιξης. Και φυσικά αυτή η εξέλιξη πετυχαινετε είτε εκ των ηλιακων κυκλων για τα κατωτερα βασίλεια, είτε από την αυτογνωσία για τα όντα με νοημοσύνη και πάνω (ανθρωπότητα - εξωγηινοι) μέχρι όλες οι μορφές να ξαναγυρισουν στο Πνεύμα, στο Θεό, ή ακόμα και τη λέξη "Πατέρα" που χρησιμοποιησε ο μεγιστος διδάσκαλος σας Ιησούς Χριστός.
Επομένως όλη αυτή η δημιουργία που φυσικά για να εξελιχθει είναι πλημμυρισμενη από ενέργεια. Και επειδή συνεχεια είναι σε διαδικασία εξέλιξης, χρησιμοποιωντας ενέργεια με γεννήσεις και θανατους για όλες τις μορφές, 'Έτσι, όλη η ορατή δημιουργία και η αόρατη, μπορείτε να της δοσετε την ονομασία "Μητέρα", η οποία κινείται μέσα στο κοσμικό αυγό.
Επομένως ο Πατερας είναι το πνεύμα και όχι φυσικά ο άντρας και Μητέρα είναι όλη η υλη, η οποία είναι πλημυρισμενη από ενέργεια και μέσα από τις πολωσεις των ενεργειων μετά από τα όντα με νοημοσύνη "εξελικτικά", οι μορφές γυρνανε προς το πνεύμα (Πατερας).
Γι αυτό σας ξεκαθαρισαμε και πιο πάνω ότι η πολωση για την ανθρωπότητα και να φτάσει στην χριστοποίηση είναι μόνο η μονογαμικη ένωση αντρος και γυναικος χωρίς καθόλου εκσπερματωση ούτε από τον άντρα ούτε από τη γυναίκα.
Και με αυτό τον τρόπο εξελίσσεστε στον πλανήτη σας για να καταλήξετε στις λέξεις που μέχρι τώρα χρησιμοποιητε "Χριστός" "χριστοποιημενος" έχετε πάρει το χρίσμα ή ακόμα μια άλλη ονομασία υτής της εξελιξης ανέλιξης είναι ότι έχετε μετουσιωθεί από "Υιος του Ανθρ'ωπου σε "Υιος του Θεού".
Με αυτή την πολωση πετυχαινετε την χριστοποίηση και την επιστροφη σας στο Θεό.
3) Αγιο Πνεύμα
Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορεί να υπάρχει μορφή χωρίς μέσα της να περιεχει το Πνεύμα του Πατέρα (θεικος σπινθήρας).
Φυσικά, πάντα ήταν είναι και θα είναι Αγιο.
Πνεύμα από τον Θεό χωρίς να είναι Αγιο δεν υπάρχει. Μπορείτε όμως να το ονομασετε εσείς "Αγιο" όταν μέσα από όλη αυτή τη γνώση - κατανοηση εργαστητε με τον ή την συντροφο σας, αφού έχετε αφήσει κάθε εγώ και κάθε προσκόλληση και κάθε επιθυμία και με απόλυτη πλέον αυτογνωσία εργαστητε για το μεγάλο μυστικο της ερωτικης αλχημειας.
Τότε πραγματικά η κατανοηση και η γνώση που έχετε κατακτησει και κανοντας πράξη όλα αυτα δικαιως πλέον προσδιορίζεστε με την ονομασία "Αγιο-Πνεύμα", γιατί πνεύμα πάντα ήσασταν αλλά για τις σκέψεις τα λόγια και τις πράξεις σας η ονομασία του είναι "Αγιο-Πνεύμα" γιατί εκδηλώθηκε μέσα σας ο Χριστός - Θεός.
'Έτσι, με όλες αυτές τις επεξηγησεις και με την έννοια των λέξεων όπως ακριβώς σας εξηγησαμε, μπορείτε και να προσευχηθητε και να διαλογιστητε και να κάνετε επικλησεις με την εξής φράση :
"Στο όνομα του Πατρος, της Μητρος και του Αγιου Πνεύματος…. Ότι ζητησετε…. Αμην" Τρεις φορες
Φυσικά η παρότρυνση μας να επικαληστε είτε νοερα είτε δια λογου αυτή τη φράση είτε σε προσευχη είτε σε διαλογισμο είτε σε επικληση, αφού έχετε καθαρισει 100% σαν άνθρωποι από κάθε τι αρνητικό, πρέπει να κατευθυνετε είτε για το καλό της ανθρωπότητας είτε για το καλό τριτων και ποτέ για σας τους ίδιους.
Η επικληση για σας τους ίδιους είναι καθαρα εγωιστικη επιθυμία, ενώ η επικληση για τριτους ή για όλη την ανθρωπότητα είναι αλτρουισμος και προσφορά στους συνανθρώπους σας και στην ανθρωπότητα.
Εάν έχετε οντως καθαρισει 100% σαν άνθρωποι από κάθε μορφής αρνητικοτητα και επικαλεστητε αυτή τη φραση για όλους τους άλλους εκτός από εσάς, θα μπορείτε να μετακινησετε και βουνα. ("αμήν γάρ λέγω υμίν, εάν έχητε πίστιν ως κόκκον σινάπεως, ερείτε τώ όρει τούτω, μετάβηθι εντεύθεν εκεί, και μεταβήσεται και ουδέν αδυνατήσει υμίν." (Ματθ. 17, 20), δηλαδή «Αν έχετε πίστη ως κόκκο σινάπεως, μπορείτε να μετακινήσετε και όρη και τίποτε απολύτως δεν θα είναι αδύνατο για σας». )
Και φυσικά με την πιστη σας σε όλα αυτά και κατ επέκταση στη φραση που σας προαναφεραμε, μπορείτε να μετακινήσετε και όρη και τίποτε απολύτως δεν θα είναι αδύνατο για σας.