Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

6) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ




Όπως και η επιστολη προς τα παιδιά, 'Έτσι και η επιστολη προς όλους εσάς της τριτης ηλικίας, αναφερόμαστε στην τριτη ηλικία της ανθρωπότητας, χωρίς χρώματα, κράτη και ηπειρους.
Αφού ήδη έχετε γεννηθεί και ήδη έχετε περάσει την παραγωγικη ηλικία, είστε πλέον στην ηλικία ώστε να πλησιάζετε πολύ κοντά σ' αυτό που ονομαζετε όλοι εσείς "θάνατο".
Ήδη μέχρι τώρα έχετε εκπαιδευτεί διαιρετικά και έχετε ακολουθησει κάποιες πεποιθήσεις που είναι διαφορετικές από χώρα σε χώρα, από χρώμα σε χρώμα (φυλής) και από ηπειρο σε ηπειρο.
Όμως, ξαφνικά βλέπετε ότι η τριτη ηλικία, όπου και να εξελισσεται έχει κάτι κοινό, είτε εξελισσεται στην Αφρικη είτε στην Αμερικη, στην Ασια, είναι κοντα στον θάνατο.
Όλοι οι νεκροθάφτες της εξέλιξης της ανθρωπότητας φρόντισαν να σας εκπαιδευσουν χωρίς ποτέ μέχρι σήμερα να έχετε αναλυσει τι σημαίνει θάνατος του φυσικού μας σώματος.
Μάλιστα , σε κατ-ιδιαν κουβέντες σας, πολλές φορες ακουγεται η φράση "να ζησω αλλά 5 χρόνια και μετά να πεθανω" κλπ.
Δηλαδη, αυτοί που είναι μετά τη γέννηση, η πιο κορυφαια στιγμή της ενσάρκωσης σας, το συζητατε μεταξύ σας σαν να κάνετε το σχολιο ενός ποδοσφαιρικου αγώνα ή στις εκλογες ενός κράτους το ποιος βγηκε πρωθυπουργος κ.ά.
Σας "ευνουχισαν" το νου τόσο πολύ που ακόμα και τώρα που πλησιαζει ο φυσικός θάνατος του σώματος σας, δεν κάνετε την πιο παλη σκέψη, να ρωτησετε τον εαυτό σας, "ποιος είμαι", "ποιος μ εστειλε σ' αυτό το πλανητη" "τι ηρθα να κανω", "γιατί γερνα το φυσικό μου σώμα, γιατί πεθαίνει το φυσικό μου σώμα" και " τι υπάρχει, αν υπάρχει κατι, μετά το θάνατο".
Ξερετε πολύ καλά ότι οι παραμυθαδες μέχρι τώρα του πλανήτη σας σας έχουν μιλήσει για το προπατορικο αμαρτημα, αυτές τις χαζο-ιστορίες με τον Αδαμ και την Ευα, τον παραδεισο και την κόλαση, και σε κάποιους άλλους τους περιμενουν και παρθενες στον Παραδεισο..
Έχει φροντίσει δηλαδή ο Μαυροψύχης, να σας κάνει το νου σας, ένα κομμάτι που να κατοικει μέσα στο κεφάλι σας κατι σαν κουδουνιστρα.
Σας έχει αφαιρέσει κάθε δημιουργική σκέψη και λογικη και σας έχει εμπλουτισει με βλακωδη ψέματα, ανακριβειες και εγκλωβιστικες καταστάσεις.
Επειδή όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για όλο τον πλανήτη και φυσικά για την αναβαθμιση όλης της ανθρωπότητας, εφοσον ακόμα ανήκετε στην τριτη ηλικία, αυτόματα αυτό σημαίνει ότι έχετε καποιο γήινο χρόνο μπροστά σας.
Αυτός ο χρονος που απομενει για του καθενός από εσάς την φυσικη ζωή, είναι υπέρ - πολυτιμος.
"Δεν ήρθα να καλέσω δικαίους, αλλά αμαρτωλούς σε μετάνοια"
Όπως ξεκάθαρα σας είπε και ο Ιησούς, χρησιμοποιωντας τη λέξη "μετανοια", που είναι συνθετη από τις λέξεις "μετά" και "νοω", πρέπει να αλλάξετε το τρόπο που ο νους σας μέχρι τώρα έχει εγκλωβιστεί.
Ακόμα και να θεωρειτε ότι είστε θρησκευομενοι ή ότι κάνετε καλες πράξεις, μέσα από την αποσφράγιση αυτής της ενεργοποιησης του νου σας, και την καταθεση όλης της γνώσης από τον Πατέρα-θεο που ξεκινησατε πριν μοιριαδες χρόνια και σκοπός κάθε μιας μορφής είναι να ξαναγυρισει από κει που ξεκίνησε (φυσικά αυτό ισχύει για όλη την ανθρωπότητα και για όλες τις μορφές της υλης), 'Έτσι κι εσείς στον οποιοδήποτε χρόνο σας απομενει στον φυσικό σας βιο πραγματικά σας προτρεπουμε να αλλάξετε τελείως τις παγωμενες γνώσεις του συτηματος όπου και όπως εκαπιδευτηκατε.
Στις πιο πάνω σελιδες σάς έχουν γραφτει τα πάντα με πολύ ξεκαθαρο και αποδεικτικό τρόπο. Αφηστε πίσω σας κάθε διαιρετικο στοιχειο που σας έχει εκπαιδεύσει το παγκόσμιο σύστημα μεταξύ των ανθρώπων.
Οσο είστε ενσαρκωμένοι, ακόμα και στην τριτη ηλικία υπάρχει πλέον στα χέρια σας όλη η γνώση, εκείνη που θα σας βοηθήσει να ελευθερωθειτε.
Πραγματικά πρέπει να μετά-νοησετε γιατί ακόμα και μη-αμαρτωλοι να είστε. 'Έτσι όπως σας έχουν διδάξει, σας έχουν οδηγήσει σε ένα τελμα.
Ακόμα και αμαρτιες να μην έχετε κάνει, υπάρχουν πάρα πολλές γνώσεις που υποχρεωτικά πρέπει να πάρετε για να ελευθερωσετε τελείως τον εαυτό σας πρώτα, και μετά να βοηθησετε να ελευθερωθουν οσο περισσοτεροι συνανθρωποι σας γίνεται.
Τελειωνοντας την επιστολη προς την τριτη ηλικία της ανθρωπότητας, σας αναφέρουμε ότι μέχρι το τέλος του φυσικού σας βίου έχετε την δυνατότητα να ενωθείτε με το Θειο.
Από τη δική μας μεριά, έχετε τις καλυτερες ευχες.