Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΚΙΝΑ




Το μέρος στο οποίο εδρεύει ο Μαυροψύχης είναι η Κίνα.

Είναι ένα μέρος που επίσημη θρησκεία έχει την Α-ΘΕΙΑ, γιατί τα καθεστώτα προώθησαν εσκεμμένα και συστηματικά αθεϊστικές ιδέες μέσω σχολικών προγραμμάτων και των Μέσων Επικοινωνίας.

2.500 χρόνια μετά, στη χώρα που γεννήθηκε ο Κομφούκιος, την Κίνα, οδηγούν τους ανθρώπους πνευματικά στην αθεΐα.

Αθεΐα ισούται, ότι πριν τη φυσική σου γέννα ήσουν ένα τίποτα, μετά το φυσικό σου θάνατο ένα απόλυτο μηδενικό. Συνεπώς, όταν έχεις σάρκα, δηλαδή όταν κατοικεί το "είναι" σου μέσα σ ένα φυσικό σώμα, το μόνο που απομένει να ασχοληθείς είναι με την ύλη.. τα παπούτσια, τα ρούχα, το ρύζι.. η απόλυτη αποχαύνωση. Η εκπαίδευσή τους είναι ουσιαστικά καθοδήγηση ανθρώπων - δούλων.


Επειδή ο Μαυροψύχης δρα ύπουλα, στο παρασκήνιο και όχι στο προσκήνιο, η Κίνα δεν είχε παίξει ποτέ το ρόλο της υπέρ-δύναμης που ελέγχει τη τύχη όλου του πλανήτη. Μόνο την σημερινή εποχή, στους εσχατολογικούς χρόνους που ζει ο πλανήτης των τελευταίων 100-150 ετών, αναγκάστηκε να έρθει στην επιφάνεια. Διαφορετικά, τα τελευταία 4.000 χρόνια πάντα υπήρχε ένα κράτος-έθνος που ήταν ο "μπαμπούλας" του πλανήτη, το φόβητρο, δηλαδή κάτι σαν τις σημερινές ΗΠΑ. Και στην εποχή των αρχαίων Αιγυπτίων και στην εποχή των Περσών, των Ρωμαίων, των Βυζαντινών, των Οθωμανών, ποτέ μα ποτέ η Κίνα δεν έπαιξε το ρόλο του μπροστάρη.

ο Ιωάννης Ευαγγελιστής έγραψε πριν 2000 χρόνια ότι στους εσχατολογικούς χρόνους θα γίνει πόλεμος με μια χώρα που θα έχει 200.000.000 στρατιώτες. Η χώρα που εννοούσε είναι η Κίνα, γιατί αυτή μπορεί να έχει αυτό το νούμερο στρατιωτών.
Λύσε τους τέσσερις αγγέλους που είναι δεμένοι στον μεγάλο ποταμό Ευφράτη. Και λύθηκαν οι τέσσερις άγγελοι, που ήσαν ετοιμασμένοι για την ώρα και την ημέρα και τον μήνα και τον χρόνο, για να θανατώσουν το ένα τρίτο των ανθρώπων. Και ο αριθμός των στρατευμάτων του ιππικού ήταν δυο μυριάδες μυριάδων· και άκουσα τον αριθμό τους” Αποκάλυψη 9:15,16.

Ο Μαυροψύχης υποδούλωσε την κίτρινη φυλή πριν από 17.000.000 χρόνια. Είναι η φυλή που η όψη τους είναι παρόμοια, όπως το ορυκτό, το φυτικό ή το ζωικό βασίλειο. Είναι ψυχές που εύκολα τιθασεύονται, χειραγωγούνται και υποτάσσονται, και υπακούν σε εντολές.

Όπως η ελληνική φυλή με τις ελάχιστες ψυχές[πληθυσμος] έβγαζε συνέχεια επαναστάτες οδηγούς, όπως τον Λεωνίδα, τον Κολοκοτρώνη, κ.α. έτσι και η Κίνα, θα έπρεπε να έχει γεννήσει, αναλογικά με τον τεράστιο πληθυσμό της, επαναστάτες ενάντια στα σάπια καθεστώτα που την τυραννούσαν κατά καιρούς. Απεναντίας ακόμα και σήμερα, τους έχουν να δουλεύουν σαν δούλοι, να είναι στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον, να δουλεύουν για ένα πιάτο ρύζι, να τους προωθούν την αθεΐα. Η Λαϊκή Δημοκρατία", είναι ένα καθεστώς τύπου "Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει", όπου πάντα ο πρόεδρος έχει καθοριστεί ως πρόεδρος προτού καν γεννηθεί.

Δεν έχουμε πρόθεση να πούμε κάτι αρνητικό για τον κινέζικο απλό λαό. Με όλο το κινέζικο λαό, με όλους τους λαούς της γης, είμαστε η σπορά του ίδιου και ενός και μόνο Θεού - Δημιουργού. Δεν έχουμε μεταξύ μας καμία διαφορά.

Πίσω από αυτόν τον εγκλωβισμό της κίτρινης φυλής, κρύβεται η μεγαλύτερη μασονική στοά του πλανήτη, απ' όπου παίρνουν εντολές όλες οι επιμέρους μασονικές στοές, η λέσχη μπιντελμπεργκ, η τριμερείς επιτροπή, οι Ιλλουμινάτι - πεφωτισμένοι και όλες οι εξουσίες πάνω στη γη. Όλες οι εξουσίες συντονίζονται από την μεγαλύτερη στοά του πλανήτη που είναι η Χονγκ.
Με έδρα του την Κίνα ο Μαυροψύχης έλεγχε όλες τις αυτοκρατορίες των τελευταίων 4.000 γνωστών ετών, ενώ η ανθρωπότητα ανά καιρούς πίστευε ότι οι ρωμαίοι, οι αιγύπτιοι, οι βαβυλώνιοι, οι βυζαντινοί, οι οθωμανοί, οι αμερικανοί, οι Εβραίοι, κλπ υπήρξαν αιτίες των δεινών και της δυστυχίας. Κρυβόταν πίσω από όλους πάρα πολύ καλά. Έβαζε τους άλλους να βγάλουν το φίδι απ τη τρύπα.

Έχει στήσει έτσι την παγκόσμια "σκακιέρα" που ακόμα και ο πιο επιδέξιος νους να μην μπορεί να αντιληφθεί τι μπορεί να παίζεται σ' αυτό το πλανήτη.

Η κατάκτηση του Θιβέτ δεν έγινε τόσο για λόγους εξάπλωσης, όσο για να μπορεί ο Μαυροψύχης να ελέγχει ένα τόπο απ' όπου γεννιόταν το φως, μέσω της διδασκαλίας του Βούδα. Η φώτιση των ανθρώπων έπρεπε να κατασταλεί μ' ένα καθεστώς όπου οι άνθρωποι ζουν σαν ρομπότ, δουλεύουν όλη μέρα, τρώνε μόνο ρύζι, πιστεύουν στην αθεΐα και δε γνωρίζουν τίποτα για την πραγματική ελευθερία και την αυτογνωσία τους.

Τα χαρτονομίσματα, ένα ισχυρό όπλο του Μαυροψύχη, ξεκίνησαν από την Κίνα, τον 7ο αιώνα μ.Χ. (όχι τυχαία την ίδια περίοδο (610-632μΧ) γράφεται και το κοράνι (άλλο ισχυρό όπλο του Μαυροψύχη). Εκείνη την περίοδο ο Μαυροψύχης εγκαινίαζε αυτά τα όπλα καταστροφής της ανθρωπότητας, τα οποία όμως στον κόσμο παρουσιαζόντουσαν σαν "δώρα" και βοηθήματα, που θα του διευκόλυναν τη ζωή.

Η δημιουργία χαρτονομίσματος ήταν μία τακτική που χρησιμοποιήθηκε ώστε η Κίνα να μπορεί να ελέγχει την ανθρωπότητα, χωρίς να φαίνεται, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, ότι παίζει το ρόλο της υπερδύναμης.

Ο μεγάλος μύστης Μέγας Αλέξανδρος, έχοντας ενημερωθεί για όλα αυτά, ήξερε ότι αυτά τα ερπετά που είχαν έρθει από τον αστερισμό Σατάνια του γαλαξία Νέβαδον είχαν υποδουλώσει πριν από 17.000.000 την τρίτη υπο-φυλή της τρίτης ρίζας φυλής που κατοικούσε στον πλανήτη, που ήταν η κίτρινη φυλή, δηλαδή οι σημερινοί Κινέζοι. Και ήξερε πάρα πολύ καλά ότι η έδρα αυτών των ερπετών ήταν στην Κίνα. Πραγματοποίησε εκστρατεία από την Ελλάδα δήθεν εναντίον των Περσών. Η Περσική Αυτοκρατορία ήταν τότε ο μπαμπούλας του πλανήτη. Όμως, σκοπός της εκστρατείας του δεν ήταν μόνο οι Πέρσες, τους οποίους βέβαια και νίκησε, αλλά η έδρα του ΜΑΥΡΟΨΎΧΗ. Ο μεγάλος μύστης Μέγας Αλέξανδρος ήταν κυρίως εναντίον εκείνων που καταδυνάστευαν και ρουφούσαν κυριολεκτικά την ενέργεια της ανθρώπινης εξέλιξης.

Μέσα από την εκστρατεία και τους λόγους του, προσπάθησε να καταδείξει την οικουμενικότητα της ανθρωπότητας. Επειδή η ελληνική φυλή είχε βγάλει μεγάλους δασκάλους, πολεμιστές, φιλοσόφους, μεγάλους άντρες των τεχνών και των γραμμάτων που διέπονταν από αρετές, το προκείμενο πάντρεμα ελλήνων με γυναίκες άλλων κρατών, και προσπάθησε να απλώσει το εληνικ φως στον τότε γνωστό κόσμο.

Αυτή η μετάδοση ενός ανώτερου πολιτισμού είχε την εξής ιδεολογία:
1) Όλα τα κράτη μαζί να ζήσουν εν ειρήνη, χωρίς διαφορές των λαών, χωρίς προστριβές, μίση, και πάνω απ όλα χωρίς πολέμους.

2) Άφησε την σημαντικότατη διδαχή, "πας μη Έλλην βάρβαρος". Που σημαίνει ότι αν κάποιος είναι Έλληνας αλλά δεν έχει αρετές, είναι βάρβαρος, δηλαδή είναι ανεξέλικτος, και κάθε μη Έλλην ο οποίος έχει αρετές δεν είναι βάρβαρος, αλλά Έλληνας.

Μετά τη νίκη του εναντίον των Περσών έφτασε στα βάθη της Ασίας, στη σημερινή Κίνα, για να διώξει τελείως αυτό το μίασμα από τον πλανήτη. Οι εποχές όμως ήταν πρώιμες ακόμα, δεν είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου και, έπρεπε βάσει Θείου σχεδίου να κατέβει να διδάξει σε αυτό τον πλανήτη το μεγαλύτερο πνεύμα που δίδαξε σε αυτόν τον πλανήτη ο Ιησούς ΧΡΙΣΤΟΣ.


ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

Από όλες τις ηπείρους η ευρωπαϊκή Ήπειρος είχε ίσως το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο για τους κατοίκους της.

Ο Μαυρoψύχης βέβαια φρόντισε μετά το τέλος του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, να υπάρξουν διαιρέσεις τύπου "ανατολικό" και "δυτικό μπλοκ". Στο μεν δυτικό μπλοκ υπήρχε το οικονομικό μοντέλο της ελεύθερης αγοράς, που σημαίνει ο πιο δυνατός κερδίζει, όπως κάνουν οι κανίβαλοι, στο δε ανατολικό μπλοκ, είχαν όλοι από ένα πιάτο φαί, αλλά σε συνδυασμό με την απόλυτη αθεΐα. Το ανατολικό μπλοκ, η "πρώην Σοβιετική Ένωση" περιλάμβανε πάρα πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων, ένα κομμάτι ήταν αυτό της Γερμανίας. Μετά το 2ο παγκόσμιο πόλεμο, και πάλι εσκεμμένα χώρισαν τη Γερμανία σε δυο κομμάτια. Το ένα προσαρτήθηκε στην Σοβιετική Ένωση και το άλλο στη δυτική Ευρώπη.

Με αυτό το τρόπο τιμωρήθηκε η Γερμανία, γιατί ο περισσότερος κόσμος πίστευε και πιστεύει ότι αυτή είναι η αιτία που προκλήθηκε ο δεύτερος πόλεμος.

Κανείς όμως δεν αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν, μέσα σε 20 μόνο χρόνια μέχρι το ξεκίνημα του δεύτερου το 1940, να γίνει πολεμική μηχανή μια χώρα με τεράστιες απώλειες από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, και να μπορέσει να επιτεθεί σε τόσες χώρες.

Ο Μαυροψύχης λοιπόν ήταν αυτός που χρηματοδότησε τη δύναμή της και που έβαλε τη Γερμανία στο ρόλο του ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΡΕΙΑΣ ΦΥΛΗΣ . Η Γερμανία λοιπόν ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΝΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΨΥΧΗ
Η συνέχεια του ΜΑΥΡΟΨΥΧΗ ΚΙΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ [Ε.Ε]

Η προώθηση των κινέζικων προϊόντων στις χώρες τις Ευρώπης μέσω της μη-επιβολής φόρων σ' αυτά, την ίδια στιγμή που πολλοί κάτοικοι της Ευρώπης υποφέρουν από την ανεργία είναι ένα άλλο στοιχείο που φανερώνει πως η έδρα του Μαυροψύχη είναι η Κίνα,. Αναλυτικά:

Το 1989, με στημένους πράκτορες, όπως πάντα, κατέρριψε το ανατολικό μπλοκ, έφυγαν τα κράτη που η ένωση τους ονομαζόταν Σοβιετική, και μια πράξη βέβαια ήταν να γίνει ξανά ενιαία η Γερμανία.

Ήδη, η δυτική Γερμανία, μαζί με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες είχαν δημιουργήσει, και όχι φυσικά για το καλό των πολιτών, μια Ένωση που την ονόμασαν Ευρωπαϊκή Ένωση. Στην αρχή οι χώρες που απάρτιζαν την ΕΕ (Ευρωπαϊκή Ένωση) ήταν λίγες και σήμερα είναι περίπου 27 χώρες. Ο δε αριθμός των πολιτών που ανήκουν σ αυτή την ΕΕ είναι περίπου 500.000.000 άνθρωποι.

Δηλαδή, αντί οι κάτοικοι της κάθε Ευρωπαϊκής χώρας ξεχωριστά, να καταναλώνουν αυτά που παράγουν οι ίδιοι, δημιουργήθηκε μία Ένωση (η Ευρωπαϊκή Ένωση), σαν μια μεγάλη σε γεωγραφική έκταση χώρα, της οποίας η παραγωγή και κατανάλωση, θα έδινε, με ένα πολύ πιο κεντρικό έλεγχο, τη δυνατότητα στους κατοίκους της, να μην έχουν πρόβλημα ανεργίας, πρόβλημα για το φαί και τη στέγη.

Συνεπώς, η Ευρωπαϊκή Ένωση που απαριθμεί 500.000.000 κατοίκους μπορεί να παράγει όλα τα αγαθά που χρειάζονται οι κάτοικοι της να καταναλώνουν. Παρ' όλα αυτά, οι λύκοι ηγέτες της, με τους φόρους και άλλες επινοήσεις, έπειτα από συμφωνίες και ελέγχους, φρέναραν την παραγωγή της Ευρώπη και ταυτόχρονα αύξησαν την κατανάλωση κινέζικων προϊόντων στην Ευρώπη.

Πως επιτεύχθηκε αυτό; Η επιφανειακή δικαιολογία τους για "τα μάτια του κόσμου" είναι ο νόμος της ελεύθερης αγοράς - κανιβαλισμός.

Η αλήθεια όμως είναι ότι αυτό επιτεύχθηκε, κυρίως μέσω της μη-επιβολής του φόρου υπερπολυτελείας στα κινέζικα προϊόντα που εισάγονταν στην Ευρώπη.

Ο Φόρος υπερπολυτελείας εφαρμόζεται όταν μια χώρα θέλει να αποτρέψει μια εισαγωγή προϊόντος που δεν παράγει η ίδια, και δεν θέλει να καταναλώνουν οι πολίτες τα προϊόντα της χώρας αυτής, αντί να τους απαγορεύει να τα αγοράζουν, μπαίνει τέτοιος φόρος πάνω σε αυτά τα προϊόντα, που η τιμή τους πλέον τα καθιστά σχεδόν αδύνατο να αγοραστούν. Παραδόξως όμως οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης εσκεμμένα δεν εφαρμόζουν νόμο υπερπολυτέλειας στα προϊόντα που εισάγονται από τη Κίνα.

Έτσι λοιπόν βρέθηκαν οι Ευρωπαίοι πολίτες άνεργοι από τη μία, και να καταναλώνουν αυτά που δεν παράγουν από την άλλη, επειδή οι ανήθικοι ηγέτες της παρέδωσαν την Ευρώπη στον Μαυροψύχη. Η Ευρώπη έδωσε και λιμάνια στους Κινέζους, οι οποίοι κατασκευάζουν τα πάντα με τιμές αστείες.

Θα μπορούσαν οι ηγέτες της Ευρώπης με μια πολύ απλή κίνηση, όπως είναι η επιβολή φόρου στα Κινέζικα προϊόντα, να οδηγήσουν σε σημαντική μείωση της ανεργίας ώστε να μην υπάρχει Ευρωπαίος πολίτης χωρίς εργασία, τροφή και ευημερία.
Μαλιστα σαν απαντησι στις ηλιθιοτητες που ξεστομιζουν οποιοι και να είναι ότι τα κινεζικα προϊόντα είναι φθηνα για αυτό έχουν κατακλυσει την ευρωπαικη ενωση [ε.ε.]και όχι μόνο είναι η εξής
Όταν το ίδιο προιον έχει π.χ. 1ευρω και δεν έχεις 1 ευρω το προιον αυτό είναι ακριβο
Εάν όμως το ίδιο προιον κοστιζει 10ευρω και εσυ έχεις εστω 11ευρω τότε αυτό το προιον είναι φθηνο
Η ουσία που συνοψίζει όλα αυτά είναι ότι ο Μαυροψύχης, μέσω των ανύπαρκτων χρημάτων και όλων των στημένων εν-προκειμενου πολιτικών εξουσιων και με έδρα του τη Κίνα, τα έχει όλα στον απόλυτο έλεγχο του. Τους Αμερικανούς, που παίζουν το ρόλο του χωροφύλακα του πλανήτη και το απίστευτο από πού κι έως που οι κινεζοι να ελέγχουν τα αμερικάνικα ομόλογα (βεβαια τώρα γνωρίζετε) καθως και την ενέργεια, τα ναρκωτικά, τους πολύτιμους λίθους, τους παγκόσμιους διεθνείς οργανισμούς (όπως Ε.Ε. ΟΗΕ, ΝΑΤΟ) κλπ.
Επομένως οι εσχατολογικοι χρονοι είναι αυτοί που ζείτε.
Ο Ιωάννης είπε ότι ένας στρατός με 200 εκατομμύρια στρατιώτες θα “θανατώσουν το ένα τρίτο των ανθρώπων” (Αποκάλυψη 9:15,16). Με τη σημερινή αναλογία, το ένα τρίτο του πληθυσμού είναι περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι!


ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ

Σκοπός του Μαυροψύχη είναι οι πάντες και τα πάντα να εξαρτώνται από τα χρήματα, γιατί έτσι κατορθώνει τον απώτερο στόχο του, δηλαδή τον εγκλωβισμό των ανθρώπων και το ρούφηγμα της ενέργειάς τους.

Επομένως, τα χρήματα είναι το πρώτο στάδιο για την επίτευξη του απόλυτου ελέγχου. Οι φόροι είναι το δεύτερο στάδιο. Σας έχουν κάνει να πιστέψετε ότι πρέπει οπωσδήποτε να πληρώνετε φόρους στο κράτος και ότι αυτός που δεν πληρώνει φόρους στο κράτος είναι φοροφυγάς.

Μοναδικός λόγος που υπήρχε ανέκαθεν αυτή η στημένη κατάσταση των χρημάτων και φόρων, είναι για τον έλεγχο των ανθρώπων.

Και για να μην είναι εύκολο να επαναστατήσετε ενάντια σ' αυτή την κατάσταση, έρχεται και μια άλλη στημένη εξουσία, οι νόμοι του κράτους, η οποία επιβάλει ότι νόμιμος είναι ο φορολογικά εντάξει και ο παράνομος είναι ο φοροφυγάς. Αυτά έχουνε πλαισιωθεί και από εισπρακτικούς μηχανισμούς ή εισπρακτικές ομάδες όπως η αστυνομία, η αστυνομία των φόρων, η εφορία, και ζείτε όλοι ένα θέατρο του παραλόγου.

Αυτό που ονομάζεται "κράτος" θα έπρεπε να νοείται σαν μια ένωση ανθρώπων με ίδια γλώσσα και κουλτούρα, και όχι σαν ένα μπαμπούλα πάνω από τον λαό που τον ξεζουμίζει με φόρους και χρήμα.

Σ' αυτό το οικονομικό σύστημα του κανιβαλισμού, είναι δύσκολο λόγω των δυσβάσταχτων φόρων κάποιος να μπορέσει να αποκτήσει μεγάλη οικονομική δεινότητα, και αυτή είναι άλλη μία προέκταση του ελέγχου μέσω των φόρων. Αν κάποιος τελικά μπορέσει και γίνει μεγάλος και τρανός επιχειρηματίας, δηλαδή ανεξέλεγκτος και επικίνδυνος για το παγκόσμιο στερέωμα, το σύστημα της μασονίας φροντίζει είτε να τον πάρει με το μέρος του, είτε να τον εξαφανίσει.

Οι κεντρικές εξουσίες των χωρών θα έπρεπε να παίζουν το ρόλο του συντονιστή, που δίνει κατευθύνσεις - εντολές, ανάλογα τις δυνατότητες παραγωγής (γεωργία, αλιεία), τεχνολογίας και εργασιακού δυναμικού, και όχι να εκμεταλλεύονται το λαό για να ισχυροποιούν τις θέσεις τους, παίρνοντας φόρους - χρήματα από τον απλό λαό, και τις προσωπικότητες που κατάφεραν να χτίσουν υλικό πλούτο.

Ο άνθρωπος έχει αλλοτριωθεί και αποξενωθεί από την πραγματική του φύση τόσο πολύ που έχει ξεχάσει ότι αν δεν υπάρξει η γη, ο ήλιος, η φωτοσύνθεση των φυτών και η μετατροπή των σπόρων σε καρπούς, δεν πρόκειται να είχε θέση σε αυτό το πλανήτη, είτε είναι φορολογικά εντάξει, είτε όχι.

Τα χρήματα και οι φόροι, μ' όλα τις διαιρέσεις που αυτά δημιουργούν όπως ανώτερος και κατώτερος, πλούσιος και φτωχός, "δικό μου" και "δικό σου", είναι δημιουργήματα του Μαυροψύχη και όχι του μοναδικού Θεού. Γι' αυτό αν οι άνθρωποι δεν δέχονταν να μετέχουν σ' αυτό το κακόγουστο σε βάρος τους παιχνίδι με τους φόρους, η γη δεν θα καταστρεφόταν, αλλά θα συνέχιζε να υπάρχει και να προσφέρει στους ανθρώπους συνθήκες για τροφή και στέγη. Ούτε ο ήλιος θα έπαυε να λάμπει, ούτε η βροχή θα σταματούσε, ούτε η αναπαραγωγή φυτών, ζώων. Το σύμπαν είναι ένας παν-τέλειος οργανισμός μέσα στον οποίο κάθε μια μορφή λειτουργεί, παίζει το ρόλο της, με μοναδικό απώτερο στόχο την επιστροφή στον γεννήτορα Πατέρα - Μητέρα-Θεό - Δημιουργό.

Αντί να τους κυνηγήσετε για να σταματήσει αυτό το θέατρο του παραλόγου, ή να τους αγνοήσετε όπως θα έκανε ο Βούδας και ο Ιησούς Χριστός, τους ακούτε με προσοχή και ευλάβεια στις ειδήσεις και τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης, σε ενημερωτικές εκπομπές σε καθημερινή και μόνιμη βάση που σας προκαλούν τρόμο, φόβο, αγωνία και μεταφέρετε τις πληροφορίες αυτές, ο ένας στον άλλον και ο Μαυροψύχης πίσω στα παρασκήνια τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Αφού έχετε προικιστεί με το ύψιστο όργανο που λέγεται ΝΟΥΣ (δημιουργική σκέψη -> μορφή) πως αφήνετε τους εαυτούς σας να οδηγήστε σαν τα πρόβατα στη σφαγή; Πως αναμασάτε τις λέξεις "χρήματα" και "φόρους και δέχεστε παθητικά αυτή τη κατάσταση εις βάρος σας;


Αν ο Μαυροψύχης δεν είχε αποβλακώσει τον κόσμο με τα ναρκωτικά, την τηλεόραση, τη βλαβερή τροφή, τα ψεκάσματα, τη χαμηλού επιπέδου διασκέδαση, την ανύπαρκτη παιδεία, τις στημένες εξουσίες και θρησκείες και με πολλά άλλα, κανείς δεν θα δεχόταν αυτό το απάνθρωπο φορολογικό σύστημα. Αντίθετα έχετε γίνει έρμαιά του, πειθήνια όργανά του, κατευθυνόμενες και χειραγωγημένες κούκλες που μπορεί να σας πάει όπου θέλει να σας κάνει ότι θέλει, και στο τέλος ενώ έχετε μια φιγούρα που μοιάζει με άνθρωπο, έχετε καταντήσει να πράττετε χειρότερα και από ζώα. Διότι τα ζώα έχουν υπέρ-ανεπτυγμένες αισθήσεις και βρίσκουν τρόπους να φυλάσσονται, να κρύβονται, να επιτίθενται όταν πρέπει, την κάθε στιγμή. Ενώ αντίθετα ο άνθρωπος που του έχουν ακυρώσει το νου, ούτε αυτά που έχουν τα ζώα δεν έχει. Δεν ελέγχει πλέον τον εαυτό του, δεν ξέρει να προστατευθεί, δεν αναγνωρίζει καν τον κίνδυνο. 


Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . .