Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

12) ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ





Πρέπει να σταθουμε στη λέξη οικολογια γιατί δυστυχώς έχει τελείως παρερμηνευτει.
Φυσικά όπως γνωρίζετε πλέον αυτό έχει γίνει ασκεμμενα από το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας.
Ακόμα και οι επίσημες οργανωσεις που χρησιμοποιουν τη λέξη οικολογια, είναι και αυτές κομμάτι του συστήματος. Και γνωρίζετε πλέον ότι παγκόσμιο σύστημα σημαίνει αμάθεια.
Γι αυτό λοιπόν οφειλουμε να ξεκαθαρισουμε με ακρίβεια τι σημαίνει οικολογος.
Οίκο-λόγος είναι ο λόγος του οικου. Φυσικά, έχει φροντίσει το παγκόσμιο μαυρο κατεστημένο να ξεχασει έντεχνα να σας διευκρινηση τι σημαινει οικος . Και μέσα από τις διαφορες οργανωσεις που σχεδόν αγγιζουν αστειες δραστηριοτητες, και προβαλομενες αυτές οι δραστηριοτητες από τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης, να γνωρίζει η κοινη γνωμη (ανθρωποτητα) ότι οικολογος είναι αυτός που νοιαζεται για τις φαλαινες, τα φίδια, τα κτιρια και ένα σωρο μπούρδες.
Φυσικά όλο αυτό δεν γίνεται τυχαία. Σας έχει αποκαλυφθεί περίτρανα ότι όλο το παγκόσμιο μαυρο κατεστημένο ασχολείται μόνο με ένα πραγμα. Πώς να σας παγωσει το νου, να σας κοιμησει, να σας έχει συνέχεια δούλους και να σας ρουφαει την ενέργεια.
Πρέπει να κατανοήσετε με απόλυτο τρόπο ότι ο λόγος για τον οίκο, που είναι η λέξη οικολογια, αναφερεται πρώτα και κυριαρχα σε εσάς τους ίδιους.
Οικολογος είναι αυτός που έχει την απόλυτη αυτογνωσία. Που έχει κατακτησει το γνώθι σ' εαυτόν, που ξέρει χωρίς κανένα ελλειμα ποιος είναι, πως βρέθηκε σ' αυτόν τον πλανήτη και μέσα σ' ένα ανθρώπινο σώμα, ποια η αποστολή του και που πάει μετά τον θανατον του φυσικού σωματος.
Ειδικα σήμερα με τη γνώση μέσα από το δια-δικτυο [ιντερνετ] μπορείτε να πάρετε αμεση πληροφορηση για το οτιδήποτε και αυτό δεν γίνεται τυχαία. Είναι ακόμα μια επιβεβαιωση ότι όλη η ανθρωπότητα υποχρεωτικά θα αλλάξει επίπεδο συνειδησης - γνώσης. Δηλαδη θα αναβαθμιστει εξελιχτικα και γι αυτό όλα τα κλειδιά που θα σας βοηθουσαν να ανεβετε εξελιχτικα τα έχετε πλέον στα χέρια σας.
'Έτσι, οικολογος είναι αυτός που γνωρίζει αριστα τον εαυτό του, τον μέσα (πνεύμα - ψυχή) και τον έξω (νους - σώμα). Μόνο τότε και ποτέ με άλλο τρόπο γνωρίζετε πολύ καλά με τη θα σχοληθειτε με αυτά που είναι έξω από εσάς. Με το περιβάλλον, τις τεχνιτες κλιματολογικες βαρβαροτητες του συστήματος (HAARP)-(CERN) με κάθε μορφής ζωικό βασίλειο - φυτικό βασίλειο η οτιδήποτε άλλο.
Μάλιστα , στις ήδη υπαρχουσες οργανωσεις που εσκεμμενα καπιλευονται την λέξη οικολογια, υπάρχουν προεδρεια των οραγωσεων που φυσικά κάποιος τα χρηματοδοτει. Και ενώ ο πλανήτης φλεγεται από πεινα, ανεχεια, οικονομικη κριση, αυτούς τους προβαλλουν τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης είτε για τα αυτιά της φαλαινας είτε να ριχνουν φίδια σε κατοικημενες περιοχες για να μην χαθεί το ειδος των φιδιων.
Και αυτούς τους αστειους τρόπους και με άλλους τέτοιους τρόπους, παίζουν από τη μεριά τους το παιχνίδι του Μαυροψύχη.
'Έτσι, βλέπετε ακόμα μια φορά ότι η μαυρίλα του παγκοσμιου σκοτεινου συστήματος δεν έχει όρια. Και όλα αυτά ξεκίνανε ακόμα μια φορά από το πρώτο όπλο που έχει εφαρμόσει ο Μαυροψύχης στον πλανήτη σας και αυτό είναι τα χρήματα - πολύτιμα μέταλλα (χρυσός, ασημι κλπ) σαν απαραβιαστη προυποθεση για οποιαδήποτε συναλλαγη μεταξύ των ανθρώπων.
'Έτσι και σε αυτό το κομμάτι που λέγεται οικολογια, ουσιαστικά και κυριολεκτικά όπως σήμερα έχει εφαρμοστεί ούτε κατά διάνοια δεν εκπροσωπεί την ιερη λέξη "οικολογος".
Μάλιστα , υπάρχουν και άλλοι οικολογοι που πιστεύουν ότι τρωγωντας "οικολογικα" - υγιηνα προϊόντα, είναι οικολογοι. Σίγουρα όταν δεν τρως σκουπιδια και τρως φυσικές τροφές, είναι κάτι. Αλλά τι σχέση έχει αυτό με την οίκο-λόγια;
Όταν δεν κατανοησεις οτιδήποτε έχει σχέση με τον οίκο σου, που είναι το σώμα σου και μέσα εκεί κατοικει ο πραγματικός σου εαυτός, που είναι η ψυχή και το πνεύμα, και το φυσικό σου σώμα απλά ενοικιαζεται για κάποια χρόνια μιας ενσάρκωσης ώστε να εξελιχθει ο ατομικός ψυχικος φορέας σου. Πόσο πλανεμενοι είστε όταν θα ταιζετε υγειηνα το φυσικό σας σώμα, μη γνωριζοντας όμως τίποτα για τον πραγματικό σας εαυτό (πνεύμα και ψυχή).
Γαυτο βλέπετε ακόμα και σε αυτή τη λέξη ότι η αμάθεια είναι χωρίς όριο. Δηλαδη οι άνθρωποι που είναι έξω από τα συστήματα του Μαυροψύχη (οικολογικες οργανωσεις - ακτιβιστες - κλοουν κ.ά.), και δεν εμπλεκονται σε όλα αυτά, νομίζουν ότι τρωνε υγειηνες μπαμιες και ραπανακια και κάθε υγειηνη τροφή, έχουν την εντυπωση ότι είναι οικολογοι.
Όχι, σε καμία περίπτωση δεν είστε οικολογοι. Είστε άνθρωποι που προσπαθείτε να φύγετε από το μαυρο κατεστημένο της παγκόσμιας μαυρίλας μέσα από την υγειηνη τροφή. Σίγουρα έχετε αποστασιοποιηθει από τα αναψυκτικα, τη σαρκοφαγεια, τσιγάρα, ποτα λευκη ζαχαρη, λευκο αλευρι, αλατι, και όλα αυτά τα χωρίς όριο σκουπιδια, αλλά είστε εντελώς μακριά από το να γνωρίσετε τον εαυτό σας.
Επομένως σας λέμε ξεκάθαρα ότι οικολογος είναι αυτός που έχει την απόλυτη αυτογνωσία.
Η αυτογνωσία στηρίζεται στο να έχετε όλο το πακετο της γνώσης.
Σήμερα έχετε όλο το πακετο της γνώσης. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι απλά και μόνο να κάνετε πράξη όλη αυτή τη γνώση. Και στην περίπτωση των οικολογων, όταν θα βλέπετε κάποιους να χρησιμοποιουν τη λέξη "οικολογοι", εάν είναι οικολογοι ή μαιμου-οικολογοι.
Γιατί σας ξεκαθαριζουμε ότι οικολογος είναι μόνο αυτός που έχει την απόλυτη αυτογνωσία των ορατων και των αόρατων, του πνεύματος και της ύλης, του πνεύματος - ψυχής και του νου - φυσικού σώματος.
Καλη επιτυχια!