Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ



Μέσα στης σημερινές θρησκείες ανήκει και ο βουδισμος η οποία αναφερεται στην τεράστια πνευματική γνωσι που άφησε ο γκαουνταμα σιναντρα σακυαμουνι [ΒΟΥΔΑΣ]
Ο ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ θεωρειτε από τους βουδιστες εκπρόσωπος του βουδα κα πιστευουν ότι ο κάθε Δαλάι Λάμα είναι και μια μετενσάρκωση του Βούδα.
Επειδή ήρθε ο καιρός να σας αποκαλυφθουν τα πάντα, τίποτα πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να σας μείνει κρυφο. Προτού σας πούμε με ακρίβεια γιατί
1. ο Βούδας ενσαρκωθηκε 550 χρόνια πριν την έλευση του Ιησού Χριστού και δίδαξε πως πετυχενετε η φωτιση (Βούδας σημαίνει φωτισμενος)
2. Πως ο μεγάλος Δάσκαλος σας Ιησούς Χριστός, έδειξε το δρόμο προς τη χριστοποίηση, και πως πετυχενεται αυτό. Ο Βούδας αφησε την συζυγό του για να φωτιστεί και ο Χριστός έδειξε το δρόμο της χριστοποίησης με την Μαγδαληνη η οποία ήταν διπλα του μςχρι την αναληψη του.
Όλες αυτές οι γνώσεις που τις είχαν θαμμενες η μπερδεμενες πλέον σας παραδινονται
Αυτά τα δυο ύψιστα κλειδιά, στο τέλος αυτού του αποσφραγισματος θα σας έχουν παραδοθει. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε οτιδήποτε άλλο μόνο αυτά τα δυο κλειδιά να ακολουθεισετε, αμέσως θα μετατραπητε από υιοι του αθρώπου σε υιοι του Θεού.
Ούτε μια μικρη λεπτομερεια γνώσεις πλέον δεν θα σας παραμεινει κρυφη.
Ο Δαλαι Λαμα, όπως είπαμε και στην αρχή, θερωρειται εκπρόσωπος του Βούδα. Στις μέρες σας έχουν λάβει χώρα τα εξής γεγονότα:
Η Κίνα πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας παιζει το ρόλο της υπερδυναμης. Έχει αναγκασει όλους τους δουλικους μασωνους υπηρέτες πολιτικούς αρχηγους των ευρωπαικων χωρων, να γίνεται όλη η παραγωγή της Ευρωπης στα εδαφη της και μετά από την απόλυτη οικονομικη εξαθλιωση και ανεργια των ευρωπαιων πολιτων, να εισαγει η Ευρωπη τα προϊόντα που κατασκευαζονατι στη Κίνα. Αυτό και μόνο έχει σαν αποτελεσμα τους εσχατολογικούς χρόνους που ζει ο πλανήτης σας,
1. η Κίνα να είναι αποδεικτικα το αφεντικό του πλανήτη σας και φυσικά έκει είναι η έδρα του Μαυροψύχη
2. Ο Ιωάννης είπε ότι ένας στρατός με 200 εκατομμύρια στρατιώτες θα “θανατώσουν το ένα τρίτο των ανθρώπων” (Αποκάλυψη 9:15,16). Με τη σημερινή αναλογία, το ένα τρίτο του πληθυσμού είναι περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι!
Καταλαβαίνετε βεβαια ότι η σημερινή Κίνα έχει σχεδόν υπέρ-διπλασιασει στο στρατο της τα 200 εκατομμύρια στρατο που είχε προφητευσει πριν 2.000 χρόνια ο Ιωαννης ο Ευαγγελιστης.
Μέσα σ' αυτά τα σημεια των καιρών που ζει ο πλανήτης σας, έχουμε και κάποιες φανερες ή κρυφες καταστάσεις από τον Μαυροψύχη, και την αρχι-σαύρα- επικεφαλη της κινέζικης καταδυναστευσης κάθε ανθρώπινης εννοιας μέσα από τις δήθεν οικονομικες του παραλογου οικονομικες αναπτυξεις.
1. το 1949 η Κίνα αποφασισε με έκταση 8.478.561 τετραγωνικα μετρα, ότι της ελλειπε η έκταση του Θιβέτ. Όποτε έκανε αυτό που κάνει πάντα ο Μαυροψύχης, να παίρνει αυτό που θέλει. Δηλαδή το 1949 η Κίνα με το "έτσι θέλω" προσαρτησε το κράτος του Θιβετ.
Το θιβετ όπως γνωρίζετε είναι η κυτιδα του Βουδισμού. Ο Βούδας ανηκε στην φυλή Σακία του Νεπάλ και τα Νεπάλ συνορεύει με το Θιβετ. Όπως θα σας εξηγήσουμε, η διδασκαλία του είναι το πρώτο κομμάτι της αυτογνωσιας και έχει να κάνει με τη φωτιση. Στο Θιβετ η διδασκαλία του κυριαρχει και στο Θιβετ υπάρχει κι ένα άλλο προστετο ότι στην περιοχη του Θιβετ εργαζονται, είτε στο φυσικό, είτε στο αιθερικό σας χωρο, Δάσκαλοι της Σοφίας, οι οποιοι στις μέρες που ήδη ζείτε και με θειες εντολές θα σας βοηθησουνε από την μεριά τους να βρείτε το δρόμο της φωτισης.
'Έτσι, το 1949 όταν είχαν ήδη πέσει στο πλανήτη σας όχι τυχαία 2 πυρινικες βομβες. Το επόμενο κομμάτι στα πλαισια ισοπεδώσης κάθε πνευματικής γνωσης ήταν να καταλειφθεί το Θιβετ από την Κίνα. Επίσημη θρησκεία της Κίνας σε 1.4 περίπου δισεκατομυρια ψυχές, είναι η αθεΐα. Αντίστοιχα στο Θιβετ είναι ο Βουδισμός. Οπότε εύκολα καταλαβαίνετε ότι 65 χρόνια μετά από τότε ακόμα μια φορά τίποτα δεν γίνεται τυχαία.
Ηρθατε στο κόσμο της γης, δηλαδή πήρατε ενσάρκωση και ο Μαυροψύχης με τις αστειες εξουσίες του σας οδηγησε στο πουθενά.
'Έτσι όταν βρισκονται κάποιοι ηγέτες, ακόμα και όταν πρόκειται για ιερες γνώσεις όπως η διδασκαλία του Βούδα, ή έχουν τα κοτσια να συγκρουσθουν με το σύστημα, ή καλύτερα να μην αναλαμβάνουν αυτές τος θέσεις.
Στις μέρες σας, κυκλοφορει ένα βιβλίο του Δαλαι Λαμα, με την ονομασία "Πώς να κατακτησετε την φωτιση".
Ακόμα και σε αυτό το βιβλιο γίνονται πράξη όλα αυτά που σας είπαμε.
Οι αλήθειες είναι μπερδεμενες μέσα στα ψέματα, και μόνο αν είσαι τεράστιος Δάσκαλος - μύστης μπορεις να φανερωσεις ποια τα ψέματα και ποιες οι αλήθειες.
Σας έχουμε πει και αποδειξει ξεκάθαρα ότι αφού εχουν διαστρευλωθει από τα τότε ιερατεια ο αποσυμβολισμος του 12θεου, αφού οι γραμματείς και φαρισεοι είχαν αυτό-ανακυρυχθει μεσιτες προς το Θεό (δηλαδή μόνο μέσω των γραμματεων και φαρισεων θα πηγαινες στο Θείο), αφού με στημένες καταστάσεις εξαφανισαν στην κυριολεξια όλη την διδασκαλία του Ιησού, κομματιαζοντας την σε μαγαζιά επί μαγαζιων, (ορθοδοξοι, καθολικοι, προτεσταντες, παγανιστες, πεντηκοστιανοι, μαρτυρες του Ιεχωβά, εκκλησια του Χριστού και αλλά μικροτερα μαγαζιά), αφού αφαιρεσαν ακόμα και οι αυτοκρατορες του Βυζαντιου σε διατεταγμένη υπηρεσία την μετενσάρκωση, δηλαδή, το κορυφαιο κομμάτι του κρικου της αλυσιδας, που τα πάντα στο σύμπαν είναι κυκλος και ποτέ γραμμικα (553μΧ. Ιουστινιανος, 5η Οικομενικη Σύνοδος). Μόλις ελάχιστα χρόνια μετά εφευρεθηκε αυτό που πολύ ξεκάθαρα σας γραψαμε πιο πάνω για το δηθεν ιερό Κοράνι. Ο Μωαμεθ, το ισλαμ, και ο Αλαχ που σταζει μόνο αίμα από τα δοντια του, 'Έτσι και τολμισεις να μην γίνεις ισλαμιστης.
Αναφερόμενοι στον Δαλαι Λάμα, όταν βαζεις το όνομα σου και θεωρεις τον εαυτό σου θρησκευτικό ηγετη, και όταν υπό τη σκεπη σου περιμενουν ψυχές να τις κατευθυνεις και να τις οδηγησεις, να τους τραβηξεις τη ληθη που έντεχνα τους έχει βάλει ο Μαυροψύχης με τις στημένες εξουσίες, ποτέ μα ποτέ δεν θα εγραφες τα παρακατω.. ή αν δεν τα εγραφες εσυ και τα έβαλαν με το ζορι οι πρακτορες του πλανήτη θα επρεπε να αποστασιοποιηθεις.
Είτε στην μια περίπτωση (να το εγραψες εσυ), είτε δεν το ειδες, εφυγε δηλαδή από την προσοχή σου, είτε το ειδες και σιωπησες, το θέμα είναι πολύ σοβαρό.

Δαλαι Λαμα "Πώς να κατακτησετε τη φωτιση" Σελ. 28

"Ποιος είναι ο τρόπος του Θεού; .. Αγάπη για όλους. Το να βοηθα κανεις τους άλλους αλτρουισμος. Για παράδειγμα το ισλαμ, δίνει προμερη εμφαση στην προσφορα βοηθειας προς τους άλλους, κυρίως τους φτωχους" (σχολιο δικό μας: μετά τους αποκεφαλισμους..). "Τα 99 ονόματα του Αλάχ, όπως Ο Πιο Εύσπλαχνος, Η Ειρηνη και η Ευλογία, ο Στοργικος και Ευγενικος, κινούνται γύρω από την αγάπη και την κατανοηση."
"Καμία θρησκεία δεν περιγραφει κανένα ανωτερο ον που είναι μονιμως οργισμενο, διαρκως αγριο. Καμία θρησκεία δεν καλει τους οπαδους της να είναι φιλοπολεμοι και να βλαπτουν τους άλλους ανθρώπους." (σημειωση δική μας: μόνο αν είναι απιστοι…).

"Η αποψη μου είναι ότι για οριμενους τυπους προσωπικοτητας το μήνυμα ότι θα πρέπει να ναι συμπονετικη επειδή υπάρχει ένας στοργικός Θεός - Δημιουργός, είναι πιο αποτελεσματικο από το Βουδιστικο μήνυμα της σχετικοτητας ή της συσχετισης το οποίο αποκαλουμε εξαρτωμενη αναδυση. "
"Είναι Επομένως ζωτικης σημασιας το να αναγνωρισουμε ποια θρησκεία είναι πιο ωφελιμη για το συγκεκριμένο ατομο, δεδομενης της μεγαλης ποικιλιας μεταξύ των ανθρώπων όσο αφορά την ιδιοσυγκρασια τους."
Συγχαρητηρια, Συγχαρητηρια, Συγχαρητηρια….
Δηλαδή, όλες οι θρησκείες που διαιρεσαν τους ανθρώπους έχουν δημιουργηθεί καλως και αρα όλο το χυσιμο του αίματος της ανθρωπότητας οφείλεται στην "ιδιοσυγκρασια" τους;;;
Θα θελαμε να μας κατηγοριοποιησετε τις ιδιοσυγκρασιες που αντιστοιχουν σε χαρακτηρες ανθρώπων και αντίστοιχα ποιες θρησκείες συμβουλευετε να ακολουθήσουν κάθε μια από αυτες.
Δηλαδή ένας που από το θυμο του τρεχουν σαλια απ το στόμα του, ποια θρησκεία θα ήταν καλό να ακολουθησει; Ένας άλλος που μενει ακινητος σαν το φυτο, ποια θρησκεία θα πρέπει να ακολουθησει η ιδιοσυγκρασια του; Κοκ
Τέλος, την παρότρυνση των 150 σελιδων από τις 450 που αποτελειται το κορανι, που μιλαει ξεκάθαρα και απροκαλυπτα για σκοτωμο, γενοκτονια, απόλυτο μίσος για οποιοδήποτε ανθρωπο δεν είναι ισλαμιστης, δεν ετυχε ποτέ να το διαβασει ο Δαλαι Λάμα;;
Εάν δεν το χει διαβασει για το καλό της ανθρωπότητας πρέπει να το κάνει γρηγορα και αναλογως να πραξει.
Οι μέρες που ζει η ανθρωπότητα πλέον είναι συν-κλονιστικες.
Όλοι, ο καθένας από την μεριά του, πρέπει να βοηθησουνε να τραβηχτει έστω και τις τελευταιες αυτές στιγμες η ληθη από τα μάτια των ανθρώπων, λίγο πριν τον Νώε.
Ακόμα, και εσκεμμενα λάθος να έχεις κάνει κυριε Δαλαι Λαμα, υπάρχει χρονος να επανορθωσεις αμεσα για το καλό της ταλαιπωρημενης ανθρωπότητας.
Επίπροσθετα, όπως έχουμε αναφερθεί και πιο πριν, τα πνευματικά όντα που είναι σε αποστολή ποτέ μετά τη γέννα τους δεν ενημερώνουν την ανθρωπότητα ότι κατέβηκαν στο κόσμο της γης για να αφήσουν πνευματική διδασκαλία.
Αυτό γίνεται μόνο όταν ενεργοποιηθούν και φυσικά όπως και ο Ιησούς Χριστός, ο Βούδας, ο Απόστολος Παύλος, ο Πυθαγόρας, ο Κουμφούκιος, Σωκράτης, Πλάτωνας, κ.ά. Αυτό λαμβάνει χώρα οπωσδήποτε μετά τα 28 έτη της ζωής τους και ποτέ πιο πριν.
Αυτά τα πνευματικά όντα με θεικά σημάδια που είτε τα γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι είτε μεγάλοι άνθρωποι, αναγνωρλιζουν το σκοπό της αποστολής τους, και αφού εκπαιδευτούν αναλόγως, τότε και μόνο τότε είναι έτοιμοι να διδάξουν.
Τα τελευταία σας τα αναφέραμε γιατί η επιλογή των εκπροσώπων - μετενσαρκώσων του Βούδα, είναι ακόμα ένας τρόπος από τον οποίο χειραγωγούνται οι μάζες. Και αυτό σας το λέμε γιατί ένα παιδί σε ηλικία 3-4 χρονών δεν έχει σχεδόν καμία επαφή με το φυσικό κόσμο και αυτό σας το λέμε γιατί ούτε καν το φυσικό του σώμα δεν έχει αναπτυχθεί. Πόσο μάλλον να σας διδάξει πνευματικά.
Μάλιστα, προς τιμήν του συγκεκριμένου 14 Δαλάι Λάμα, σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε για τη ζωή του, ανέφερε ξεκάθαρα ότι σε κείνα τα παιδικά του χρόνια, που διδασκόταν αυτά που έπρεπε για να μπορεί να θεωρηθεί εκπόσωπος - μετενσάκωση του Βούδα, ότι αυτό που τον στενοχωρούσε πάρα πολύ ήταν όταν η φυσική του μητέρα, μετά την επίσκεψη, έπρεπε να φύγει.
Γιατί σ' αυτή την τρυφερή παιδική ηλικία, τα παιδιά έχουν μεγάλη ανάγκη την παρουσία της μητέρας και αυτό είναι μια συμπαντική νομοτέλεια.
Όταν μετά τη διδασκαλία που θα σου παρέχουν αναλόγως την αποστολή του κάθε πνευματικού όντος, και έχοντας ολοκληρωθεί
1) φυσικοαιθερικό σώμα
2) αστρικό σώμα
3) ανώτερο νοητικό σώμα,
Μετά από τα 28 έτη της ηλικίας και ποτέ πιο πριν κάποιος δύναται να διδάξει.
Η συμπαντική νομοτέλεια είναι απαραβίαστη.

Έτσι, και σε οποιαδήποτε περίπτωση οποιουδήποτε βρέφους ή παιδιού που του αποδίδονται θεικές ιδιότητες, θα πρέπει να αφήσετε το χρόνο μέσα από την πορεία της ζωής του να σας το δείξει.

Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι . . .